Lähtö aamuvarhaisella

Suuri.Puhdistus

Kuorma-auto käynnistyi yskien ja puski mustaa öljynkatkuista savua kirkkaan siniselle taivaalle kirpeässä pakkasaamussa.
Viimeiset sontasepot talutettiin auton lavalle köydellä kauloistaan toisiinsa sidottuina.
Pian sontaseppoja istui reilu 30 auton lavalla hoitajien jakamat palttoot ja karvareuhkat viimassa heiluen. Heitä oli kerätty yön ratsiassa koko Maikkulan alueelta, mutta pahimmat oli haettu Puohitien vuokrakorsusta.
Useimmilla ei ollut juuri muuta yllään kuin kusenpolttamat , ruskeat reikäiset kalsarit, sarkapalttoot ja karvareuhkat, joiden alta pilkisti keltaiset valkuaiset.
Kuorma-auto lähti hiljakseen eteenpäin kohteena Kupittaan hoitokoti. Hilpeä Suntio oli yön saaliista tyytyväinen, sillä viimeisen kuukauden aikana tuhansia sontaseppoja ympäri maata oli kerätty talteen ja viety Kupittaalle uudelleenkoulutukseen.Ensiksi sontasepot pestäisiin, puettaisiin hygieniahaalareihin ja aloitettaisiin neuroleptilääkitys. Mikäli sontaseppo sopeutuisi hän voisi elättää itsensä peltotöissä, siivoamassa tai liukuhihnatyössä, muussa tapauksessa hänestä tehtäisiin mausteista chilimakkaraa, aurausmerkkejä,maksalaatikkoa ja kukkamultaa. Kansalaisten kärsivällisyys juopottelevia sontaseppoja kohtaan oli loppunut. Sontaseppojen tuskanhuudot kuuluivat kilometrien päähän. Lahtipenkissä sontaseppoon työnnettiin litroittain kiljua, perseen ollessa kävyllä tulpattu , kunnes pötsi räjähti, joskus toki käpy lähti perseestä ääntä nopeammin imaisten sontasepon rusinaksi muuttuneet aivot peräsuolesta perässään korkealle taivaalle, suolikaasujen jättäessä upean liekkipyrstön jälkeensä.
Viimeiset henkipatto sontasepot pakenivat Hilpeä Suntio hoitsuineen kintereillään pitkin korpimetsiä itärajan taakse , jossa vielä eleli sankoin joukoin käpykaartilaisten jälkeläisiä, metsäveljiä ja muita vainoa pakenevia pontikankeittäjiä.

8

142

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oikea_hoitsu

      Tulipas siinä taas pitkä litania silkkaa paskaa. Turhaan taas vaivaduit, koska ei tuota sontaa kukaan lue.

      • hggjj

        Täsmälleen...


    • sontasepot.liikkeellä

      Lähteekö kuorma-auto tänään kiertelemään asunnottomienyön tapahtumia ja keräämään sontaseppoja säilöön?

    • palstafani

      tämä on kyllä hyvä tarina, näitä pitäisi kerätä talteen johonkin.

    • kansanperinnettä

      Jos Elias Lönnrot eläisi, niin uskoisin hänen koostavan tuollaisista kirjoituksista modernin Kalevalan.

    • Haukan

      Citroen xantia 3.0 V6

    • Anonyymi

      Ennustus toteutui. Vaaleissa valittiin sontaseppojen elämäntavan hävittäminen. Oli aika karistaa rotat laivasta.

    • Anonyymi

      Vielä 8 vuotta sitten naureskelin näille tarinoille: vuosi toisensa jälkeen kansa osoitti varauksettoman tukensa taikaseinälle, sosiaalitoimelle jan vastikkeettomalle juoma rahalle.

      Sitten tulivat Persut, jotka lupasivat lottovoittoa sontiksilla: muunmaalaiset kotiinsa jotta kokoisille sontiksilla riittää samasta kupista tuplasti enemmän.

      Vaaliuurnilla tapahtui ennenäkemätön matalaotsien hyökyaalto. Välittömästi päätettiin voiton jälkeen tuoda Suomi täyteen palkkaoloja valittamattomia wolt-kuskeja siivoojia ja itämaisia kotiapulaisemäntiä palvelemaan persusalaliiton junaillutta valkoista Herraluokkaa ja harventaa sontisten määrää "kokeilemalla porkkanan sijaan keppiä".

      Sanoin jo neljä vuotta sitten, että 1hoitsu usuttaa sontikset toistensa kurkkuun ja nauraa koko matkan pankkiin. Kun ei varoitus mennyt perille, tämä sitten on tulos.

      Asd

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe