auto onnettomuus

tietoo

kuka törmäili keskuskadulla sunnuntai aamuyöllä.

50

2034

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Reettalandelta

      Mikä ihme tuo nyt on kun öisin ajellaan juovuksissa keskustassa ja ties mitä mömmöjä käytetään.

    • hansku12

      1989 syntynyt naikkonen ajoi. Nimeä en julkaise, mitään vakavempaa tuskin sattui. Apukuski joutui sairaalaan tikattavaksi taisi pään lyödä pahasti tuulilasiin, Alkoholilla oli osuutta asiaan.

      • Kaalee256

        Oliko kännikuski valkolainen?


    • tapssoni

      Onko alkoholikin nykyään mömmöä? vai mistä mömmöistä puhut, taidat itse olla mömmöissä kun aloitat aamusi klo 07:00 kirjoittamalla paskaa muista ihmisistä suomi24:seen. Ei siinä jatka samaan malliin, ketään ei kiinnosta...

      • Kaalokuski

        Joo. Tosi lieventävä asianhaara ,että oli vain kännissä. Ei mömmöissä. Kumpi lie pahempi. Olisi lohduttanut mieltä ,kun olisi ajanut jonkun hengiltä. "Ei hätää ,kuski oli vain kännnissä. Ei mömmöissä"


      • mömmööö

        oletko varma


    • timbba79

      Ei ole kenenkään vika jos mustalaiset ei osaa ajaa pienessä laitamyötäisessä :). eiköhän tässä kylänpahasessa ole joka toinen josaki vaiheessa elämäänsä kaljoissa pöräyttänyt vähintään mökkitien pätkän,. väärin se on todellakin ja siinä tulee turvaton olo muulle liikenteelle jos joku päästelee kahden promillen humalassa pitkin seiniä.. mutta nyt ei kuitenkaan sattunut mitään ja jos joku huomasi kolarin aiheuttamat vauriot niin mitään muuta ei mennyt rikki kuin auto ja apukuski loukkasi itseänsä. se siitä, tarvitseeko siitä vielä jälkikäteen puhua, . ei nyt ollut mikään isojuttu kyseessä, harmittaa vaan kun täytyy alkaa haukkumaan ihmisiä ja puhumaan pahaa toisista kun ei tiedä mitään mistään muutenkaan.. No ei se maailma tähän lopu, Joskus saisi vaan tulla sanomaan päin naamaa asiansa ettei aina tarvisi eksyä tänne jos jotakin sattuu. surkeaa toimintaa. Mulle on ihan sama mitä te muut teette tai harrastatte tai VEDÄTTE. se ei kuulu meikäläiselle, pyrin pitämään huolta omista asioista, itsekin virheitä tehneenä oon oppinut vähän ymmärtämään mikä on oikein ja mikä väärin..Kukaan ei ole virheetön mutta kun täällä kpäässä on näitä "täydellisiä" ihmisiä jotka ei ole koskaan tehnyt mitään väärää niin parempi vaan kun on itse hiljaa. Hyvää syksynjatkoa koko kpään sakille ja elkää ajelko kännissä ja koittakaa pysyä hengissä :)

      • ssuorakutonen

        nyt oli sen verta 5/5 tieto että vaatii pamin huuleen


      • Mandoliin

        Elikkäs se baaris ollu toyboy oli ilmeisesti Tami Rala, eiköhän senki pojun kannattais pikkuhiljaa katella ikästään seuraa.


    • drarra

      ei kai täälä nyt kukaan uskalla selvinpäin olla ja ajaminenkin luonnaan paljon paremmin pienessä hiprakassa saati sitten selvinpäin... ja jos nyt on vähän mömmöissä, niin sitten vasta alkaa ajaminen luonnaamaankin.

    • hanskakauppias

      Näitä lukiessa tuleekin järkyttävä myötähäpeä teitä kankaanpääläisiä kohtaan. Itse en onneksi ole kotoisin tästä serkkujaan naivien kylästä.. sisäsiittoisuusko pistää ihmiset näin ilkeiksi vai mikä tässä nyt oikein mättää..

    • laskutie

      Kankaanpääläisten onnellisuushan ei perustu omiin saavutuksiin,vaan siihen jos jollain sattuis meneen vähän huonommin kuin ittellä!
      Varmaan ainoita kyliä suomessa,missä lyötyä vielä lyödään.

      • Teutroni

        Tarvisko sun mielestä ratti/mömmökuskin päätä silitellä, toivottavasti sossuki jo havahtuu mis mennään kyseisen kuskin tilantees.


    • ipdual168.178.11.000

      eiköhän ole ollut pahempiakin kolareita kankaanpäässä jossa ovat normaalit ihmisetkin töpeksinyt ja jopa saanut surmansa kun ovat kännissä ajellut jne. Mutta kun kyseessä on joku henkilö mitä katsotaan vinoon niin asiahan on tietysti vakavempi ja jos joku kermaperse ajaa ratin kylillä tai ajaa tolpan kumoon niin siitä ei saa puhua kenellekkään mitään....tämä kolari hommakin meni vähän off topic jutuksi koska tässä alettiin taas jälleen kerran puhumaan tai oikeastaan loukkaamaan toisten ihmisten yksityisyyttä ja kunniaa.. Minä voin kanssa ruveta laittelemaan nimiä tänne ihmisten henkilökohtaisista asioista sekä "töppäilyistä".. Pieni epäilyskin on ketä näitä tänne kirjoittelee..
      Toivoisin joskus että ihmiset tulisivat sanomaan asiansa päin naamaa mutta jälleen kerran kun kyse on suurimmaksi osaksi paskahousu juorujista niin eihän sille mitään voi. Juokaa kyllästyneet ihmiset pullo viinaa ja ja laittakaa pati rullaan ja pyörittäkää niin kauan että pamahtaa korvan taakse. Ei sureta.

      • Pano-Jaska

        Oliko tää kuski siis jotenki epänormaali vai mitä tarkotit ku kirjoitit että ovat normaalitki ihmiset töpeksineet kännissä???
        Se nyt vaan on niin että kännis/mömmöis ei autolla lähdetä ajeleen eikö mahdu kalloon, varhaiskasvatukses jotain vikaa ku niin tekee,, mahtoko olla edes oma auto.


    • Huhheijaa

      Kyllä on kankaanpääläisillä mielenkiintonen elämä :D paras olis ku jokanen kattois vaan omaa nokkaansa ja oman perheensä.yleensä semmoset puhuu kaikista eniten kellä sitä varaa ei oo ees puhua.en voi ymmärtää kenen päivä on pelastettu jauhamalla tuntemattomalla nimellä täälä suomi24 palstoilla? Kattoisivat ihmiset itteensä ennenku alkavat mitään oikeesti puhuun, koska teillä varmaan on myös sukulaisia,lapsia yms yms jotka saattavat joskus töpätä tilanteessa kuin tilanteessa,toivottavasti niin ei käy mutta koskaan ei tiedä. Siksi kannattaa pysyä omassa asemassaan vaan niinkuin jotkut tekee ja jättää ihmiset rauhaan. Huh. En voi kyllä ymmärtää. Tai ymmärrän oikeestaan,tämähän on kankaanpää jossa puhutaan kun myllymäessä pieraset niin oot jo kuulopuheiden mukaan kylällä paskonu housuus ja sit juttu jo leviääki sillain että paskoit vie jonku silmään suoraan jäätävän varpusparven. Onnee ja menestystä näille immeisille keillä ei ole onaa elämää. KAIKKI PÄIVÄT EI OO ILLAS!

      • Tohtorimengele45

        Hapualla nähty kuollut kettu ojassa. Liekö syönyt käyneitä pihlajanmarjoja ja jäänyt huolimattomuuttaan auton alle vai onko kenties joku hapualainen isäntä kännissä tölväissyt traktorilla kumoon. Väkeäkin jo näyttänyt kerääntyneen tapahtumapaikalle joten kiiruusti sinne pohtimaan ja pällistelemään tilannetta. Hyvää talven alkua kaikille kpääläisille ja muistakaa että uteliaisuus tappoi kissankin.....


    • Nimimerkkikertoo

      Onneks kirjottajat saa selville niin voivat sitten mennä asianomaisille kertomaan senjälkeen naamatusten mikä ottaa pannuun :) heh. Onnetonta väkee.

    • tyjeojf

      Naurattaa niin nää pellet jotka uhoaa että tulkaa/menkää sanomaan kasvotusten...:) Ihmisillä saa olla omia mielipiteitä asioista ja ihmisistä, joita voi omassa päässä, ystävien kesken, ja tällaisilla palstoilla tuoda halutessan julki. MIksi ihmeessä pitäisi olla sanomassa päin naamaa?

    • promillit

      totuus on se .että törkeet ,promillit oli ja 2 lapsen äiti ,apukuskin eli puumanaisen poika kaverii hakemaan lähtenyt baarista ,tuli vaan mutka matkaan .ja bam .

    • k.pää

      minkä takia ,pitää mennä päin naamaa kertoo näille ,sossun ,kasvateille ,tääl hyvä kertoo totuuksia,kyseisestä 2 henkilöstä .tuha vinkuu ,varmaan tiesi itse että kuski oli kännis ja mömmöis ja kyytiin lähti .ja loukkas päänsä,nyt vaan hakee valtiolta korvauksia ,valtio maksaa ,tässä tapaukses ,varsinkin kun kunkuskilla nimi niin sanotusti likainen eli kaikki ulos otos.

    • ldkfkdldllfldldld

      Saa mielipiteitä jakaa tottakai mutta eikö jonkilainen yksityisyyden kunnia pitäisi säilyttää toisista ihmisistä kuitenkin...itse samaa mieltä että kännissä ei ajella ja yhtälailla on apukuskissakin vikaa kun kännisen kyytiin menee...mutta kyllä pitäisi vähän järjen toimia paremmin kun on kuskilla pieniä lapsia ja muutenkin vanhoja tuomioita alla....aika pienestä asiasta jauhetaan näin kauan. Isoissa kaupungeissa ajetaan samanlaisia kolareita muutama per pvä eikä ihmisilöä ole niistä kiinnostusta mihkään kirjotella. Mutta kankaanpäähän nyt on junttila. Joku ralliauto on torilla parkia ni on 100 kpääläistä kyttäämäa lippikset ojos

      • Oikeestikonäin

        Jos julkisella paikalla törmäillään, vaarantaen kanssaihmisiä, niin sekö on järjen köyhyyttä jos juorupalstalla keskustellaan nimiä mainitsematta. Itse en ainakaan kirjoituksista tunnista ko. henkilöitä, ja ne jotka tunnistaa, tietävät varmaan muutenkin. Kirjoittelijoidenko heidän lapsiaan tulisi ajatella!?
        Eivät lapset varmaankaan tämän palstan perusteella isompia haavoja saa.

        PS. Oletko tosiaan perillä kaikista "isompien kaupunkien" kolareista ja niiden keskustelupalstoista sekä niissä tapahtuvista keskusteluista?


      • juusanosed

        satasesta vetoo että oot joskus hipasusu timonkullan lasia sen verta että on pelti menny ihan riekaleiks


    • Naurettavaaaaa

      Kyllä on lapsellista väkee. Ei voi muutako taas kankaanpääläisille nauraa. Ei oo ihmisillä mitään elämää. Juoruta suomi24 palstoilla. Jos joku on noloo niin juuri tämä. Antakaa ihmisten olla ja tehä omat virheensä,sen pitäisi sanomattakin olla selvää että pitäisi olla oma elämä ja YKSITYISYYS. Kunhan joku viisas mebis vinkaamaan henkilöille tästä keskustelusta niin saisitte kunnianloukkaus syytteen ja nimet tulisivat julki.

    • erkki789

      Kyseenomaisille henkilöille vinkattu ja prosessi aloitettu. Nythän se lysti vasta alkaakin. Komeaa sivusta seurata kun näilläkin henkilöillä melkoinen tukiverkosto ja asiat selviää niin ei kerkee virkavalta enää väliin..

      • Anselmiinus

        Erkki on tehnyt itsestään pellen kun puolustelee rattijuoppoja. Shame on you Erkki.


    • hahahaahah

      viroo virooo, ajoin äske jonku paskase corolla verttuulle katollee, menkää kattoo...onneks sain taksin kotio ja pääsin äkkiä vetään huumeita.. en jääny kii

    • Jossu7069

      antakaa ihmisten jo olla satanan junttipaskat hyi helvettiettä ällöttää ja oikeesti päin naamaa sanoon ja tästä on mielipiteet kaukana että ajo ohjeetkin annetaan ym kuses ootte kaikki j

      • BMWX5

        Hyvä Jossuuu, eihän sul oo toista?


    • Tamirala

      Paskanpuhuminen loppukoon ja näissä keskusteluissa on menty liian pitkälle

    • Pelottaa

      Vai että kaikki on kusessa kun täällä on keskusteltu joistain hörhöistä ilman nimiä...anna mun nauraa

      • heehhehehehehee

        eikai täs ny kusessa kukaan ole mutta juurikin tuota tarkoitan, perustele hörhö. perustele suoraan myös millainen itse olet....:) suoraan sanottuna ollaan kaikki jollakin tapaa hörhöjä, esimerkiksi tänne suomi24:seen kirjoittelu kertoo jo jonkun verran ihmisestä, ettäs tiedät, senkin hörhö!!!


      • lapiosankari2
        heehhehehehehee kirjoitti:

        eikai täs ny kusessa kukaan ole mutta juurikin tuota tarkoitan, perustele hörhö. perustele suoraan myös millainen itse olet....:) suoraan sanottuna ollaan kaikki jollakin tapaa hörhöjä, esimerkiksi tänne suomi24:seen kirjoittelu kertoo jo jonkun verran ihmisestä, ettäs tiedät, senkin hörhö!!!

        itse ainakin tykkään olla hieman hörhö, ei täydellisenä oleminenkaan niin mukavaa olisi!! mutta täydellisethän pitää kaikkia muita hörhöinä? kun niissä itsessä ei ole mitään vikaa hehehehehehee.


      • Pelottaa
        heehhehehehehee kirjoitti:

        eikai täs ny kusessa kukaan ole mutta juurikin tuota tarkoitan, perustele hörhö. perustele suoraan myös millainen itse olet....:) suoraan sanottuna ollaan kaikki jollakin tapaa hörhöjä, esimerkiksi tänne suomi24:seen kirjoittelu kertoo jo jonkun verran ihmisestä, ettäs tiedät, senkin hörhö!!!

        Hörhöjä on toki monenlaisia. Tässä tapauksessa päihteissä sekoileva, itseleen ja kanssaihmisille vaaraa aiheuttava henkilö.


      • kyläkylllä

        Niinpä no hyvä ettei nyt kukaan päässyt hengestään ainakaan tällä kertaa...


    • vihtusta

      St1:seltä saa kuulemma tänään muuten klo 18:00 asti ilmaseksi pullan ja kahvin! kaikki siis sinne juoruilemaan !

    • Muistakaa_idiootit

      Vahinko ei tule kello kaulassa !

    • vittupirjo

      eikä ranteessa. varsinkin kun bemarilla ajelee.

    • peijoonisentään

      Kivi pollarit onneksi lähtee ja hyvä niin.

    • Lawcommunication.master

      Asianomainen HUOM!

      Mikäli olet sitä mieltä että haluat saada tietyt kirjoittajat vastuuseen teksteistä joissa syytekynnys ylittyy. Tuossa katselin kun ko. ketjussa paikalliset "lakimiehet" kertoivat että mikä on totta mikä ei... Kannattaa nyt hankkia se oikea tieto ja oikea tapa tulkita lukemaansa. Olen seurannut tätä viestiketjua alusta asti, olen ottanut kuvankaappauksina talteen kaiken sellaisen minkä näen tärkeäksi jos asianomainen haluaa rikosilmoituksen tehdä, hän saa käräjäoikeudelle sinun läsnäollessa kertoa tuon tekstin julkaisun syitä ym... Saat myös tuossa tilanteessa esittää itsekin kysymyksiä kirjoittajalle.

      Tulkitsen "kapulakieltä" työkseni ja enpä uskonut että norm. ihmiset ovat noin pihalla laista, onko tämä tv:n syy? :)

      Kerron sinulle tarkemmin asian etenemisestä esim spostilla. Liitä tänne sposti johon voin ottaa yhteyttä tai tarvittaessa laitan oman esille.

      Autan asiassa ilman minkäänlaista korvausta, tämä siksikin että suomi24 keskusteluihin tullaan tulevaisuudessa puuttumaan todella rankalla kädellä ja on mahdollista että paikkakuntakohtaiset foorumit kuopataa ylläpitäjän resurssipulan/piittaamattomuuden takia, onhan tähän asiaan on jo pitkä lista ihmisiä ja perusteita.

      • Pano-Jaska

        Muhahahaaa, päivän naurut tarjosi "Lawcommunication.master"

        Miksihän et laittanut emailiasi viestiisi, 99% varmuudella olet itse joku juoruakka (tai ukko).
        Suosittelen sulle että menet johonkin neljästä paikallisesta huoltoasemasta kuuntelemaan sivukorvalla kun asioista ja varsinkin tekijöistä puhutaan niiden oikeilla nimillä niin ei tarvi säälittäviä urkkimisyrityksiäsi tänne lähetellä.


    • Lawcommunication.master

      Nämä olivat ne ensimmäiset naurut... Voit toki olla yhteydessä myös mikäli tarvitset ohjausta asioissa.

      Mutta niin tässä asianosaiselle sähköposti johon voi olla yhteydessä. Muista tehdä sähköpostin lähetys koneelta/yhteydestä jota itse aina käytät, paras jos käytössä 3-4g mobiiliyhteys, voin olla tällöin varma kenen kanssa keskustelen ja ketä neuvon.


      EN HARRASTA SÄÄLITTÄVÄÄ URKINTAA KOSKA EN OLE KANKAANPÄÄLÄINEN, aikani ei riitä siihen vaikka haluaisin. Meille on Pano-Jaska jaettu aivan erilaiset kortit, meidän ei tarvitse keskustella enempää, viestisisällöstä ym........ saa poimittua sinusta kaiken tarpeellisen, enemmästä en ole hyvinkään kiinnostunut. Et ole selvästi vielä paikkaasi löytänyt, tarpeelliset asiat siihen eivät ole kohdallasi täyttyneet... Enkä usko että täyttyvät. Kiitos jaska, annoit enemmän kuin ymmärsit.

      • BMWX5

        "Mutta niin tässä asianosaiselle sähköposti johon voi olla yhteydessä. Muista tehdä sähköpostin lähetys koneelta/yhteydestä jota itse aina käytät, paras jos käytössä 3-4g mobiiliyhteys, voin olla tällöin varma kenen kanssa keskustelen ja ketä neuvon."

        Miksi luulet että joku tarvisi neuvoja kaltaiseltasi juorukellolta?
        Vaikka käytössäni olisi nettiyhteys mobiiliverkon kautta niin et mitenkään voi olla varma kenen kanssa keskustelet tai "neuvot"

        Mä voin neuvoa sua, googlaapa VPN-yhteys ja koita leikkiä ihan vapaasti etsivää.


      • Lawcommunication.master
        BMWX5 kirjoitti:

        "Mutta niin tässä asianosaiselle sähköposti johon voi olla yhteydessä. Muista tehdä sähköpostin lähetys koneelta/yhteydestä jota itse aina käytät, paras jos käytössä 3-4g mobiiliyhteys, voin olla tällöin varma kenen kanssa keskustelen ja ketä neuvon."

        Miksi luulet että joku tarvisi neuvoja kaltaiseltasi juorukellolta?
        Vaikka käytössäni olisi nettiyhteys mobiiliverkon kautta niin et mitenkään voi olla varma kenen kanssa keskustelet tai "neuvot"

        Mä voin neuvoa sua, googlaapa VPN-yhteys ja koita leikkiä ihan vapaasti etsivää.

        Sinuna en kommentoisi mitään koska tuo vpn toimintaperiaate ei uppoa sinun ymmärrykseesi edes rautalangalla, olihan toi varmaan "hello world" aikana vielä olevinaan kova juttu.... Kun olet noin pätevä niin naputahan tähän ip ja mac niin ehkä tulet tajuamaan jotain :) On asioita joita ei voi kukaan toiselle opettaa ja hyvä niin.

        Nyt ollaan sellaisella alueella josta et tunnu mitään tajuavan. Ikinä en juorukelloksi tai kankaapääläiseksi ryhdy. En tiedä miten minusta yrität juorukelloa saada huonolla menestyksellä, minä nimittäin toimin modena 3 eri instanssissa joka juuri taistelee tuota juoruamista vastaan, lakialoitekin on saatu aikaan minun ollessa remmissä.

        "Vaikka käytössäni olisi nettiyhteys mobiiliverkon kautta niin et mitenkään voi olla varma kenen kanssa keskustelet tai "neuvot" No olehan sitten turvassasi äläkä stressaa jos asia on näin :D Jos ala kiinnostaa niin oikeasti opiskele! Ja kyseenalaista!


        huoh, hyvää loppuelämää sinulle, osta nintendo tai munat :D
        Enää en ehdi vastata posteihisi mutta kiitän paljosta, sain mitä hain ja pyytämättä.


    • tietooo

      onko tämä rami tala .sama henkilö ketä näytti pyllynsä siwan myyjälle .aika rohkee veto

      • ehheehheehhee

        hahahahahaha


      • Pano-Jaska

        Vissii joku paikallinen perse-arska, hyvin menee poijalla.


    • myyjää

      perse -arska vissiin sama kuin pylly tala rami.että se siitä

    • Joulupukki63

      Sama mies, entä sitten?

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      455
      3313
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      426
      3056
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2839
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2192
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2030
    6. 177
      1399
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1226
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      80
      1199
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe