eurovippi.fi

Leenu4141

Onko kellään kokemuksia eurovipin kaa? Onks siinä palkkakuitti pakollinen?
Mä oon nyt kattonu eri pikavippi firmoja netistä. Valikoima on aika laaja...

41

1426

Vastaukset

 • Kun tekee lainahakemuksen niin täytyy vielä kuitata tekstiviestillä. Vaikka ei kuittaisi niin lainasopimus ja tili on luotu ja kun luin sopimusta niin 0,16e perii päivässä vaikka ei olisi mitään lainaa. Eli huijausta ja piilokuluja. Epäilyttävä firma.

  • Kun hain niin jätin kuittaamatta tekstiviestillä eli en käytännössä hakenut. Sähköpostiin tuli kuitenkin sopimukset, että jokin soppari tehty. Kysyin, että mitäs ihmettä tämä on niin vastasivat huonolla suomella, että jos lainaa ei ole haettu niin sopimusta ei ole luotu. Noh.. tänään kahden viikon päästä tuosta tuli 5e:n lasku viitteineen "lainan hakemisesta". Koetin vastata, että mitätöintiin HETI niin ovatkin poistaneen asiakaspalvelusähköpostin. Se vaan vastaa automaattisesti, että soittaisin 2 euron peri minuutti palvelumaksupuhelimeen.

   TÄYDELLINEN HUIJAUSTOIMINTA. TÖRKEIN KAIKISTA MITÄ TAVANNUT. Ehdoton EI !


 • Ei mun mielestä tarvi. Ainakaan 250 e hakemuksessa ei tarvinnut. Vuoden alussa hain. Tekstiviestillä saa hakea. Ne itse tarkistaa luottotiedot ym. Mun mielestä ei tarvi.

  • Hei haitko sinä tuolta eurovipistä? Otin 40e ja minullekkaan ei rahoja tullut tilille. Lasku tuli 12e. Mitenkähän paljon ne nyt laittaa niitä laskuja tulemaan....


 • orkia co

  • otin sunnuntaina vippiä tuolta 30e eikä rahoja näy. Voiko johtua siitä että mulla on säästöpankki vai mistä johtuu?


 • Voiko joku auttaa minua asiassa, sain viestin että eräpäivä on 10.3... en ole ensinnäkään saanut rahoja sieltä enkä minkään näköistä laskua. Tietääkö joku mitä tehdä tälläisessä tilanteessa

  • Elä hättäile, laita niille spostia sitten kun ehdit. Ole onnellinen, jos sinulla ei ole lainaa sinne, silloin vasta olisit pulassa, jos sellainen vipin otto virhe olisi päässyt tapahtumaan. Ja jos hakemus on sisällä, niin peru se. Tn. sysipaska tietojärjestelmä lähettelee viestejä miten sattuu.


  • huono.tietojärjestelmä kirjoitti:

   Elä hättäile, laita niille spostia sitten kun ehdit. Ole onnellinen, jos sinulla ei ole lainaa sinne, silloin vasta olisit pulassa, jos sellainen vipin otto virhe olisi päässyt tapahtumaan. Ja jos hakemus on sisällä, niin peru se. Tn. sysipaska tietojärjestelmä lähettelee viestejä miten sattuu.

   Tein hakemuksen sinne ja ne hyväksy sen ja sanoivat että rahat tulee tilille... ja sitten ne lähetti että eräpäivä on 10.3. Rahoja eikä ja laskua ei ole tullut


  • Mutta rahoja eikä laskua ole näkynyt... Vain viesti että eräpäivä 10.3 ja sitten siinä on mahdollista siirtää eräpäivä joka maksaa 15e... kannattaako vain antaa sen olla? Tuleeko siintä jotain seurauksia kun en ole edes rahojani saannut tilille


  • Jone2502 kirjoitti:

   Mutta rahoja eikä laskua ole näkynyt... Vain viesti että eräpäivä 10.3 ja sitten siinä on mahdollista siirtää eräpäivä joka maksaa 15e... kannattaako vain antaa sen olla? Tuleeko siintä jotain seurauksia kun en ole edes rahojani saannut tilille

   Onhan tässä vielä aikaa selvittää asiaa.

   Lainan saa myös perua 14 vrk aikana siitä kun rahat ovat tulleet tilille, itse peruisin koko lainan ja maksaisin sen heti pois, jos rahat tilille tulisivat.

   Tietokoneet noita viestejä lähettelevät automaattisesti.


  • Miten voin sen perua ku puhelinnumeroon eikä spostiin vastata?


  • Jone2502 kirjoitti:

   Miten voin sen perua ku puhelinnumeroon eikä spostiin vastata?

   Laillisesti ei vielä ole mitään perustetta eräpäivälle lainasta, jota et edes ole tilillesi saanut, etkä ensimmäistäkään laskua siitä lainasta ole edes nähnyt. Ota ihan rauhallisesti vaan.


  • Mitäs jos en saa sieltä rahoja enkä laskua?


  • Jone25 kirjoitti:

   Mitäs jos en saa sieltä rahoja enkä laskua?

   Ethän voi myöskään mitään maksaa ilman laskua.


  • Voiko tästä tulla jotain ongelmia?


  • Että kannattaako tuota eräpäivän siirtoa maksaa?


  • Lainan sain mutta laskua en ole nähnyt


  • Tämä on erittäin tunnettu huijarifirma, joka on aiheuttanut minulle, kiltille ihmiselle, varsin väkivaltaisia ajatuksia.

   Minä menin typeränä ottamaan näiltä sankareilta vipin. Heidän ”firmojensa” nimi vaihtelee lähes joka laskussa (Finncredit, Eurovippi, Credit Guru, Eurolimiitti yms.). Kaikkien näiden takana on firma nimeltä Four Finance Oy. Tämän nimen he ovat kopioineet luotettavalta Vivukselta, jonka laskun saaja on 4Finance Oy (kirjoitettuna siis numeron kanssa). Samoin heidän ”perintätoimistonsa” nimi on otettu muistaakseni jälleen luotettavalta vippifirmalta, Everydaylta. Heidän perintäpalvelunsa nimi on muistaakseni Avida, tämän huijarifirman taas Avira.

   No, joka tapauksessa. Otin heiltä huonossa elämäntilanteessa muutaman pienen vipin. Sitten kun olin maksamassa, soitin heidän asiakaspalveluunsa, jossa (ihme kyllä!), vastattiin. Pyysin heitä lähettämään vielä varmistukseksi kaikkien vippieni tiedot sähköpostiini ja kysyin, että onko Ok, jos maksan ne kaikki kerralla n. viikon sisään. ”Kaikki Ok!”, sanoi venäläisittäin murtanut nainen. Maksoin vipit pois (myös ylimääräiset kulut, joita oli tullut myös paperilaskuista, 5€/kpl. Ainoatakaan paperilaskua en ollut heiltä saanut. En jaksanut siitä ruveta valittamaan, kun ajattelin että hoidan nyt ja se on sitten siinä.

   Kaikkea muuta. Laskun maksun jälkeen (eli viimeiset 8kk) he ovat tukottaneet päivittäin sähköpostini täyteen laskuja. Laskujen summat vaihtelevat mielivaltaisesti päivittäin ja samoja laskuja lähetetään eri firmojen nimillä. Myös heidän ”perintätoimistonsa”, mikä onkaan, lähettelee niitä ja uhkailevat jatkuvasti sillä, että menetän luottotiedot 60 pv sisällä jos en maksa ja maksuhäiriömerkintä menee ”rekisteriin” kaikkien nähtäväksi. Eivät tarkemmin eritelleet, mikä tämä rekisteri on.

   Olen ollut yhteydessä heihin sähköpostitse sekä puhelimitse (silloin harvoin, kun jaksavat vastata). He väittävät, että maksoin liian myöhään nämä laskut ja että olisin maksanut vain ”lyhennyksiä”. Maksoin sentilleen summan, jonka selvitin heiltä. Yritin tätä takoa heidän päähänsä, mutta he vain toistivat tuota samaa paskaa. Sanoin, etten tietenkään tule maksamaan kahta kertaa laskuja ja että minulla on heidän elokuussa lähettämänsä summa kaikista laskuista sekä tiliotteeltani näkyy, että olen ne maksanut. Sanoin myös, että jos eivät lopeta välittömästi riivaamistani, niin mennään sitten oikeuteen ja katsotaan kuinka käy.

   He eivät ole lopettaneet riivaamista. Viime aikoina he ovat lähetelleet tekstiviestejä: ILMOITUS! OLET SAANUT MAKSUHÄIRIÖMERKINNÄN!! MAKSA VÄLITTÖMÄSTI!!! Päläpäläpälä. Minä kun luulin, että maksuhäiriömerkinnän saa siten, että he joutuisivat viemään asian oikeuteen ja että ulosottovirasto ilmoittaisi maksuhäiriöstä. He tietävät, etteivät voi viedä tätä oikeuteen, koska firma on täyttä kusetusta.

   Itse asiassa netissä on helvetisti tästä samasta kusetusfirmasta juttua, jengi on aika hädissään kun ovat samassa tilanteessa kuin minä. Ja uskon, että monet säikähtävät sitä maksuhäiriömerkintäuhkausta sen verran, että maksavat uudestaan (ja kuvittelevat näin pääsevänsä eroon heistä). Se on vain loputon suo.

   Googlettakaapa esim. ”Four Finance Global Oy huijaus”. Juttua löytyy. Ja pari aika asiantuntevaa analyysiä myös asiasta.

   En tiedä, miksi heillä on miljoona eri firman nimeä tälle kusetustoiminnalle, mutta tulee mieleen, että kun maine menee ensin yhdestä niin sitten jatketaan toisella nimellä (ja mielellään sellaisella joka on lähes kopio jostain luotettavasta pikavippifirmasta).

   Summa summarum: Kannattaa ehdottomasti ottaa vippiä näiltä avuliailta ihmisiltä.... Jos siis elämä on liian tylsää ja haluaa hankaluuksia tylsyydentappamiseksi.


  • miten olet saanut jutun loppumaan,ite otin 50 euroa ja maksoin korkoineen kaikki pois,tulee tekstaria maksa heti 15 euroa en varmana maksa koska en ole puljulle enää velkaa,laitonta hommaa, ajavat ihmisen suohon, johan tähän pitäis lailla puuttua voiko perua kirjallisesti koko paskan 14 päivän sisällä


 • Minä olen ollut hyvin tyytyväinen Eurovippi palveluun. Raha tulla heti ja palvelu pelannut.

  • Koska viimeksi otit sieltä vipin?


 • Otti sen viime viikko.

  • No mulla ei tulllut mitään laskua eikä rahoja.. maksan sen heti pois jos saan sieltä laskun. Epäilyttävä firma


  • Jone25 kirjoitti:

   No mulla ei tulllut mitään laskua eikä rahoja.. maksan sen heti pois jos saan sieltä laskun. Epäilyttävä firma

   Hei saitko itsellesi laskun sieltä? Mikä lie huijari firma minullekkaan ei ole tullut rahoja... ahdistaa mistähä lainan saisi peruttua?


  • Jone25 kirjoitti:

   No mulla ei tulllut mitään laskua eikä rahoja.. maksan sen heti pois jos saan sieltä laskun. Epäilyttävä firma

   Älä ihmeessä maksa mitään. Meitä on monia jotka samassa tilanteessa.


  • "Otti sen viime viikko. "

   Seuraavaksi kannattaa ottaa suomen kielen tunteja.


 • Miksi ihmeessä pitäisi hakea pikavippejä?
  Normaali ihminen hoitaa raha-asiansa, ehkä joskus tarvitsee osamaksua tai pankkilainaa isompiin hankintoihin.

  Lainaa kannattaa ottaa esim. sijoitusasuntoihin, vuokralaiset maksavat lainan muutamassa vuodessa, sen jälkeen kaikki on vain voittoa.

  • Kukaan ei ota pikavippiä siksi, että se olisi edullinen sijoituskohde, vaan tilapäiseksi lääkkeeksi rahapulaansa. Pieni pikavippi ei ole välttämättä edes kallis. Vivuksella hinta on alkaen 3 euroa.


 • En ole koskaan hakenyt kyseiseltä firmalta lainaa. saan kuitenkin tuon tuosta sähköpostiin 5e hakemuskulut. nyt tuli ensimmäinen tekstiviestimuistutus. se on listahinnan mukaan 15e. ajattelin ilmoittaa asiasta viranomaisille ja lähestyä mahdollisesti iltapäivälehtiä asiassa. huijarifirma jota ehdottomasti tulee välttää!

 • Hain pientä summaa lainaa. Ensin tuli viesti, emme voi lainata maksuhistoriasi vuoksi. Heti perään tuli uusi viesti, laina on myönnetty, vahvista laina lähettämällä tietyt kirjaimet tekstiviestillä. En vahvistanut, eli en ottanut tuota lainaa. Eilen tuli tekstiviesti, että lainasi eräpäivä oli 1.3. 2017 voit siirtää eräpäivää maksamalla 15 €. Yritin vastata tekstiviestiin, ei voitu toimittaa. Yritin soittaa, ei vastattu. Laitoin asiakaspalveluun kolme s. postia, että en ole ottanut lainaa, en halua enää tällaisia tekstiviestejä. Jos ne jatkuvat, ilmoitan asiasta poliisille. Seuraavana päivänä tuli s. posti, että minun postia ei voitu toimittaa. Laitoin Facen kautta yksit. viestin, ei vstausta. Huijareita ovat mitä suurimmassa määrin.

 • Tässäkin ketjussa on samat huijarit liikkeeä ainakin kahdessa viestissä. Hoono Soomekieli paljastaa heidät. Opetelkaa ensin puhumaan ja kirjoittamaan suomea, että ette paljastu niin selvästi.

  "Minä olen ollut hyvin tyytyväinen Eurovippi palveluun. Raha tulla heti ja palvelu pelannut."

  "Otti sen viime viikko."

 • voiko johtua pankista että rahat on myöhässä? Otin sunnuntaina 30e eikä näy vielä rahoja.

 • Täys huijarifirma, laittaa perintään kesken jääneen lainahakemuksen "käsittelykulut", vaikka lainaa ei ole edes otettukaan, kun pyydettyä palkka tms. todistusta eivole voinut siihen hätään toimittaa! Pitää laittaa viranomaiset asialle!!

 • Ei tod! Nostokulu 30% + korko 49%. Hyi hyi kun on kallis paikka. Jos vippaa 100€ joutuu maksaa 130€ viikon päästä takas.

 • Voi lal vuosisadan huijaus ! Toivon hartaasti, että kukaan ei ottaisi täältä sontakasasta lainaa.

 • Ite oon Creditguru.ch ottanu jo pariin kertaan. Hyvi hommat toiminu ja laskut tullu yms.

  • Norwegianlita saisi ilmaisen Visa-luottokortin, joka antaa korotonta ja kulutonta maksuaikaa keskimäärin 30 vrk. Onko teillä jokin erityinen syy, kun pitää ottaa nimenomaan pikavippiä?

   https://www.banknorwegian.fi/Luottokortti


 • Jokainen pulju jossa on osoite : Pohjoisranta 4 H 97
  00170, Helsinki on kusetusta. Rahoja ei tilille tule ja palvelut myöntää ainoastaan 20-30€ lainoja.

 • Joo mä otin lainan tuolta, mutta rahoja ei näy tilillä... Kun lähetin asiakaspalveluun sähköpostia suomi @ eurovippi.com, niin tuli viesti, että sähköpostia ei voida toimittaa perille.

  Kyse on vain 20 vipistä, mutta silti.

  Mikä huijarilafka tää oikein on???

 • Helppolaina.fi palvelusta saa ilman kuluja jos on uusi asiakas.

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.