20 ja neitsyt

20vneitsyt

Hei! Täällä on paljon kyselyä siitä onko outo olla 20 v ja neitsyt. Itekki mietin kyll asiaa joskus
Mut haluaisin tietää mitä mieltä ihmiset on siitä jos menettää neitsyyden tuntemattomalle tai puoli tutulle?
Olen itse 20 vuotias, aina ajatellut että teen sen poikaystävän kanssa koska nii monet muutkin. Mutta hiljattain tajunnut että en edes koko poikaystävää halua mutta halu seksiin on kova. Eikä ois semmosta mies puolista ystävääkään jonka kanssa voisi joten sen takia mietin tuntemattoman kanssa

14

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 23v

      mistäpäin oot? oon pari vuotta vanhempi jos suht oman ikäinen seura kiinnostas?

    • 21v

      Kiinnostasko tulla kokeilee ;)

    • Reilumies73

      Haluatko oikein kokenutta vanhempaa vai nuorta kokeiluhaluista

    • vkövf

      Täällä ei ole yhtään vastausta kysymykseen. Mitä mieltä ihmiset ovat "neitsyyden menettämisestä" tuntemattoman kanssa.
      Minusta tuo neitsyys on ihan pönttö käsite. Kun olet ensimmäisen kerran osallistunut lavatansseihin, olet paljon rohkeampi lavatansseissakävijä mutta mikä sinussa muka on olennaisesti muuttunut saati sitten menetetty.
      Jos siis seksiä tekee mieli - kannattaa se on ihanaa - niin mene ja kokeile.
      On se sillä lailla intiimiä hommaa että jos toinen ihminen inhottaa niin seksikin on kurjaa. Että vähän kannattaa katsoa kenen kanssa tekee - mut jos tuntuu OK:lta niin mee.
      Sitten on eri asia mistä sellaisen puolitutun/luotettavan tuntemattoman löytää. Monesti luullaan että miehet ovat aina pillun perään mutta aika harva 20v poika sitä ainakaan selvänä tulee ehdottamaan.
      Mut siis summaten, musta oikein hyvä idea. Käytännän toteutuksesta en osaa sanoa.

      • 20vneitsyt

        Hei! Kiitos kunnollisesta vastauksesta. Juu onhan toi kyllä totta, että ihan sama mitä tekee ekan kerran on aina uutta. Viel kun löytäisi sen luotettavan


      • 20vneitsyt kirjoitti:

        Hei! Kiitos kunnollisesta vastauksesta. Juu onhan toi kyllä totta, että ihan sama mitä tekee ekan kerran on aina uutta. Viel kun löytäisi sen luotettavan

        No mulla on itellä tuosta kokemusta kun hiljattain tapasin tuntemattoman, johon olin netinkautta tutustunut ensin ja homma oli molemmille se "eka"..
        Ainakin minulle jäi siitä mukava kokemus kaiken kaikkiaan ja en nää mitään syytä miksen voisi tavata toistakin neitsyttä näissä merkeissä, jos nyt et sitten ihan kokematonta ole hakemassa...Itse en halua mitään pika tapaamisia, vaan viettää koko yö yhdessä, koska tulin huomaamaan, että sitä aikaa tarvitaan neitseen kanssa.
        Edelleen pidän itseäni luotettavana, joten jos kiinostaa, niin heitä meiliä ja kerro itestäs.


    • Reilumies73

      Niin luottamus on kaiken ao...Mies tekee sen mikä
      Naisesta tuntuu hyvältä...jo tulee liikaa kipua niin lopettaa..jatkaa sitt vasta jos nainen sitä haluaa...

    • Eiväliäj

      Nykyään neitsyydellä ei ole merkitystä kuin uskovaisissa piireissä. Neitsyyden menetyksessä mainitsemallasi tavalla ei siis ole mitään kummallista. Pääset nauttimaan seksistä sen jälkeen vapautuneemmin. Kun vain löydät miellyttävän ihmisen tekemään sen. Ehkä olet löytänyt jo.

      • fhtghytffdth

        Kyllä neitsyydellä vain on merkitystä.
        Hyvin monille tuntuu olevan kauhean tärkeää päästä siitä eroon. Ainakin vanhemmalla iällä se on stigma. Erilaiset juomapelit, joissa aina lopulta päädytään kysymään monenko kanssa oot ollut, ovat erittäin kiusallisia. Periaatteessa voisihan sitä ihan avoimesti myöntää ettei ole ollut kenenkään kanssa. Niin ei vain tehdä.
        Oikeasti ihminen voi elää ihan hyvän elämän ikinä harrastamatta seksiä. Sen sijaan ilman läheisiä ihmissuhteita elämä on surkeaa.
        Tämä ei tarkoita että seksi ei olisi ehkä mukavin puuha mitä mukavan ihmisen kanssa voi tehdä.


    • Spopol

      Moi. Laitatko kikkiä alas, niin voitais puhua tarkemmin. Tampereelta 22v.

    • Ei oo! :) itse olen 23v nainen ja yhä neitsyt.(en edes seurustellut/suudellut) En voisi kokea sitä kenen tahansa kanssa itse ainakaan. Pitää olla luottamus ja tuntea henkilö. Koska teet tietyn asian ekaa kertaa elämässä jonkun kanssa ja jos asia on sinulle itselle merkityksellinen sen kanssa ei kannata hätäillä ;) (vasta syksyllä halasinkin ekan kerran miehen kanssa, tai no se halas mua) suvun onnitteluhaleja en laske tuohon mukaan.

    • neitsyysonisoasia

      Mä oon 22v ja neitsyt. Tosin olen ajatellut säästäväni itseni avioliittoon uskonnollisista syistä, mutta rehellisesti sanottuna on myös niitäkin hetkiä, että se neitsyys ärsyttää. En huutele asiasta pitkin pitäjää. Neitsyyden metettäminen tulee olemaan mulle iso asia aivan varmasti (jos nyt ikinä sitä miestä löydän :D). En ole koskaan myöskään seurustellut ja suudellutkin vain yhtä ihmistä.

    • Tuota. Tämää tulee sit ulkomaalaiselta mieheltä, 43v. Aikuisten ihmisten keskeellä ja suostumuksella on tullut 23 vuotta sen verran seikkaltua, et ei kehtais oikeesti ikinä kertoo ihan kaikkea kenellekään. Ikinä.
      Neitsyys on kuitenki ollut semmoisena asiaa, johon en ole kaikesta kunniotuksella koskeennu edes pitkällä kepillä.
      Syynä ei ole se että tytöt ei näyttäis hyvälle tai suhtautuisin neitsyihin jotenki halveksuvalla tavalla. Ei.
      Syynä on se että tavalla tai toiseella ihminen on vastuussa ja kantaa vastuun kaikesta mitä hän tekee tai jättää tekemättä. Ilman tunteita se on toisen ihmisen hyväksikäyttöä. Itse koskeen neitsyyn vaan ja ainoastaan silloin, kun olen niin rakastunut että polveet notkuu ja näen tähdet taivaalla keskipäivällä. Sitä ei ole tapahtunut.
      Jokainen aikuinen ihminen tietää, että vaikka millä lailla vähittelisi, neitsyyden loppu on aika emotionaalinen tapahtuma. Jos joku sanoo jotain muuta, se ei ole totta.
      Tuleevatko ne emootiot heti vai viikon päästä, tuleematta ne ei jää. Kaikki muut syyt paitsi se silmätön rakastuminen, tekee toisesta osapuolesta hyväksikäyttäjän, koska yksi tietää mitä on tekemässä, mitää seuraa ja toinen ei.
      Ja no voi hyvää päivää kun sit ne tunteet tulee ja toista osapuolta ei ole tai on välinpitämätön. Tyhjiö sisällä kävelee tyttö kadulla. Kuulostako tutulta?
      Silloin olet vaan oman huvin vuoksi järjestänyt jollekin kivaalle nätille tytölle semmoisen tunnehelvetin, mistä ulostulo voi kestää vuosia. Yksin semmoisen läpikäyminen ei ole helppo tai mukavaa ei siis yhtään.
      Ja maksu tulee perässä. Karman laki on vääjämätön, leikkaat kaiken mitä olet kylvänny.
      Jotkut sanoo että kaikki mikä ei tapa, tekee ihmisesta vahvemman. Se on totta, mutta se ei ole koko totuus. Emotionaaliset arvet jäävät ikuiseksi, tuleeko ihmisestä enää emotionaalisesti tasapainossa olevaa persoona, kuka tietää. Kuinka paljon on niitä ihmisiä, tunteet poltanneet harmaassa arjessa stressilääkket päällä kännistä känniin arjessa eteenpäin puskeemassa?
      Tämäkö on väärti sen yhden illan panon? Pitänee ymmärtää että se eka kerta ei sit ole mitään kamasutraa, se on Just se mitä se on. Ekä kertaa on eka kertaa. Iisisti siis.
      Realistina ymmärän, että sitä vastakaistta rakkautta voi jäädä odottamaan ja se voi jäädä tuleematta vuosia.
      No onks joku tulipalo päällä, sota tai maailmanloppu huomeenna?
      Ei ole.
      Eli, ei siis mitään kiirrettä, lähetät huitsiin nevadaan kaikki painostajat kiirehdijät ynnä muut viisastelijät. Ainut joka on vastuussa sun hyviinvoinnista ja ketä se oikeesti kiinnostunut, olet siinä itse.
      Olisi vaikka koko maailma poltanneet kaikki tunteet ja ihmisyyden, ei sun tarttee sitä tehdä. Sä oot valmis silloin kun sä oot, ei yhtään enne. Silloin kun on oikea aika.
      Saatta olla että aika on kulunnu ja no ei oo sitä rakkautta sit ei missään. Mitä sitten? Joku tuntematon karkkisetä sokoshotelissa? Ei. Se johtaa sitten et olet sit tunnesotkun kans yksin. Ja se ei ole tarkoitettu koettavaksi yksin.
      Se jotain, mikä voi olla kahdelle ihmiselle mukavaa, kivaa ja hauska, voi murskata yhden.
      Eli mikä olisi absolutinen minimivaatimustaso neitsyyden menettämiseksi, joka saatta olla että ehkä vie siitä läpi ilman tunnelämää pilaamatta. Eli se on EHKÄ, se ei ole varma että se toimii. Siinä ei ole mitään takuuja onnistumisestä. Eli ma en voi mitenkää naama vakaana sanoo että se on hyvää näin. Kukaan ei voi.
      Panokaveri sitomuksella ja 3kk minimivaatimustaso.
      Jos se sit alkaa olemaan jo niin kireellä se neitsyys et no silmissä kirvelee ja no ei tunteita ei missään, sit ihan vaan katot luotettavan tyypin. Oikeesti luotettavan. Hengailet jonkun ajan, kato no käviskö.
      Sä tulet muistamaan sen tyypin loppuiän, niin et kato sit oikea hyviin, ei tartte ihan ekaan tarttua.
      Kuitenki. Joku hetki sit otat asian esiille, tai jätät ottamatta. Vaiston varassa mentävä. Ja se on sit ihan käytävää lävitse, mistä on kyse. Sen verran pitää niitä puhetaitoja löytyä. Et neitsyydestä hermot kireellä. Ei tunnu enää mukavaa.
      Suosittelen et ihan minimissä sopisitte, että ok, kun mennään sänkyyn, niin käy siellä sitten miten käy, tuleeko jatkoja tai ei, tuntuu hyvälle tai ei, niin joka tapauksessa, ootte kavereita ja ootte puheväleissa ekan kerran jälkeen ainaakin pari kolme kuukautta.
      Ja siis oikeesti, sovitte että kukaan ei ole syyllinen, kukaan ei ole paha, mutta puhutte ainaakin kerran päivässä. Puhutte miltä sinusta tuntuu nytten. Usko pois, puhuttavaa sit kyl löytyy. Sovitte, että ihan kaverina, sen asian kanssa ei jäädä yksin kököttämään, vaan te keskustelleet sen ulos.
      Se kerran päivässä tunteista puhumisen vaatimus on sit semmoinen et, khmm täs äiämaassa aika iso osa miehistä putoo pelista pois siinä sopimisvaihessa. Parempi näin.
      Eli. Yhteenveto. Ei yksin päällä edessä tuntematon mulkun kans näin että jälkikäteen oot yksin, tunteet polttaneena ja pari vuotta oksettaa kun edes ajattelet miehiä.
      Paras ratkaisu? Anna kiiren mennä ohitse. Omakuva, mikä hyvääks neitsyyden. No stress.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe