Posti kadottaa, Sergelin toiminta

luottokelpoinen

Nyt on hyvät neuvot kullan arvoisia.
Faktat olen palauttanut Cellbesin paketin asiakaspalautuksena Postiin. Sain kuitin, joka oli autossa (kaikki tekstit on haalistuneet siitä). Sekä löysin eilen sattumalta kuvan palautuspaketista kun olen ollut viemässä sitä Postiin.
Cellbes väittää ettei paketti ole tullut perille.
Rupesin saamaan maksukehoituksia Sergel nimiseltä perintätoimistolta, joka ei sanonut minulle yhtään mitään. Olin vakavasti sairas, joten parin viikon sisällä oli tulleet ensimmäinen maksukehoitus, ja heti perään toinen. Sergelin mukaan olen ollut heihin yhteydessä toisen kehoituksen jälkeen ( kerrottu että paketti on lähetetty, ja etsitään Postista).
Postista ei voitu etsiä pakettia, kun en saanut Sergeliltä enkä Cellbesiltä palautuskoodia (mikä siis oli tiedossa) moneen kuukauteen.
Tätä showta on jatkunut...Kun sain vihdoinkin koodin Cellbesiltä, pyydettyäni sitä kirjallisesti niin...Postin asiakaspalvelu ei muka näe yli 3 kk vanhoja juttuja, ja vaikka sanoin asia olevan kiireellinen käräjäoikeuden takia, niin minulle sanottiin selvitystiimin ottavan yhteyttä. Tähänkään päivään mennessä ei ole mitään kuulunut.
Sergeliltä soitettiin uhkauspuhelu, ja nyt väittävät käräjäoikeuden papereissa etteivät ole soittaneet minulle. Joka tapauksessa minulle pamautettiin täysin yllättäen haastemieheltä paperit Käräjäoikeuteen.
Annoin selvityksen asiasta. Sergelin mielestä asia oli riidaton, ja että en ole ollut edes heihin mitenkään yhteydessä. Silti samassa kirjeessä jo ylhäällä kertovat minun olleen yhteydessä toisen maksuhuomautuksen jälkeen... Eli ovathan olleet tietoisia asiasta. Kulut oli kirjeessä pääoma ja korot ymps.
Käräjäoikeus lähetti selvitykseni tapahtuneesta Sergelille, niin mitäpä tapahtui kun kerroin että asia on edelleen Postin selvittelyssä, ja että en hyväksy perintää olemattomasta paketista. Käräjäoikeudelta tuli kirje, missä kehotettiin sopimaan...Sergel antoi vastineen asia muuttui riidalliseksi, ja kirjeessä selkeästi minut leimataan valehtelijaksi ja KULUT on pöyristyttävät 270e tunti... Ja tuntejahan heillä on kulut...Nyt ovat käyttäneet selvittämiseen yli 660e, plus vielä edelliset maksut jne. Taidetaan puhua tähtitieteellisestä summasta, kun alkuperäinen oli alle 160e. Eikös perintätoimiston perustyöhön kuulu asioiden selvittäminen? Tuntiliksat on korkeemmat kuin käräjäoikeuden määräämällä pesänjakajalla! Sergel vaatii minulta kaikkien näiden maksamista, ja jos vastaan oikeudelle antaen lisätodisteita kulut kasvavat. Mitään sovittelua ei heidän puolesta ole todellakaan tulossa, kun tuollaisia törkypapereita lähettivät. Ja miten tätä soviteltaisiin? Sergelin ainut tavoite näyttää olevan saada asiakas menettämään luottotietonsa, ja tosi isoon " kuseen". Ja kukakohan oli tämä henkilö, joka soitti heidän nimissään haukkuen minua ( kaikki heidän asiakkat kun ovat valehtelijoita sekä täysin " paskoja"). Pelkästään tuon puhelun perusteella, pystyisi tekemään rikosilmoituksen kyseisen työntekijän huutamisesta. Sekä huvittavinta on, että kuka ulkopuolinen olisi tästä asiasta tietänyt...
Asia olisi erilainen, jos en olisi kertonut tilanteesta heille, ja olisin vaan saanu paketin ja jättäisin sen maksamatta. Silloin ed toimenpiteet olisi ok ( ainut että en ikinä olisi jättäny maksamatta enkä olisi jättäny asiaa hoitamatta) Mutta kun selkeästi yritän selvittää tätä paskaa, joka on aiheuttanut monia unettomia öitä sekä ei ole oikeudenmukaista että ihmisiä voidaan kohdella miten halutaan. Postissa katoaa joka päivä paketteja ja kirjeitä, mikä on vastuu? Paketti viskattiin Postirullakon päälimmäiseksi, eli varastiko joku sen? lähtikö vahingossa kenties Matkahuoltoon vai veikö asiakas vahingossa kun toi omia pakettejaan samaan rullakkoon ITSENÄISESTi? Koska kuka tahansa kaupan asiakas pystyy ottamaan siitä rullakosta mitä tahansa, ja kenenkään huomaamatta!
Arvostaisin perintätoimistoa, joka perii mutta osaa myös sovitella ja keskustella asioista. Puhuin kuluttaja-asiamiehen? kanssa niin jo ennen tuota katastrofaalista laskua käräjäoikeudelle, niin ei pitänyt toimintaa asiallisena viedä oikeuteen asiaa, joka on täysin kesken.
KYSYMYKSET KUULUU:
Jos jatkan käräjäoikeuden kautta asiaa, niin menetänkö luottotietoni?Näin Sergeliltä minua uhkattiin (vaikka nyt väittävät ettei kyseistä puhelua ole tullut heiltä)
Eikö tässä valtiossa saa kunnon kansalainen puolustaa itseään menettämättä luottotietoja?
Ja jos asia loppuisi tähän, niin menetänkö silti luottotietoni?
Mitä tapahtuu kun käräjäoikeus käsitteelee kirjallisesti asian?
Mitä on kohtuulliset korvaukset ja onko kohtuullista Sergelin toiminta, kun asia on edelleen Postin kanssa kesken? Eivät ole vaivautuneet tekemään asialle mitään!
Eikö muka perintätoimisto soita, ja yritä kysyä asiakkaalta maksusuunnitelmaa ymps?
Miten on mahdollista, että Posti ei vastaa mistään? Pitääkö tehdä rikosilmoitus?
Tässä oli lyhennettynä. Asiallisia vastauksia kiitos. Kun ei ole mitään kokemuksia tälläisistä asioista.

9

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ret4grte

      En jaksa kirjoitusta lukea kokonaan, postin ongelma eikä sinun näin lyhyesti.
      On siellä postillakin tiedoissa sen paketin luovutus heille. Pyydä vaan postia selvittämään asia, eihän se sun ongelma enää ole.

    • b7b8b7b8b7ib

      On uskomatonta kuinka paljon posti hukkaa tavaroita ja kirjeitä. Olen kuullut, että esim. Jyväskylän seudulla posti jakelee miten sattuu kirjeet, ei osata laittaa oikeaan luukkuun. Eikö postinjakelijat siis osaa lukea? Vai tekevätkö he tahallaan tällaista? Tärkeitä kirjeitä on kadonnut.
      Kerrostaloissa alakerran postit on yläkerran luukkuissa ja päinvastoin ja kenen postit milloin missäkin. Miten tällaiseen palveluun voi luottaa? Kuinka enää uskaltaa lähettää postissa mitään?

      Mutta tähän aloittajan asiaan, niin onpa todella ollut rumba. En tahtonut itsekään pysyä kärryillä kaikissa mutkissa.
      Olen samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, että koko ongelmahan ratkeaisi, jos tuo helkutin paketti löytyisi eli postinhan se pitää jostakin etsiä. Erään tuttavani paketti oli vierinyt postin hyllyn päältä hyllyn taakse ja löytyi kuukausien päästä. :D:D:D
      Mutta --- etsiikö posti lainkaan tuota pakettia enää?
      Kyllähän se pitäisi heidän tietojärjestelmässään näkyä, kun se on postin kuljetettavaksi jätetty. Turhaa puhua, ettei sitä pystyttäisi jäljittämään. Eri asia on, viitsivätkö he.

      • werfwwwww

        Postillakin vastuullinen työ postin jakelussa.
        Jos posti sanoo että x kire on jaettu mutta et ole sitä saanut niin on siinä selvittämistä, nykyään ainakin tässä syksyllä 2016 eivät edes vastaa kyselyihin/palautteeseen kuin kuukauden viiveellä koska hukkaavat palautteetkin.

        Tilasin pins näitä pins kauppa kortteja tai mitä ne nyt onkaan eli voi ostaa kaupasta 30 euron edestä, 3 viikkoa sitten tilattu ja ei ole vieläkään tullut. Aattelen jo tässä että jos toi postinjakaja joka ei saa niitä kirjeitä kunnolla laitettu postiluukusta vaan ne jää osittain ulkopuolelle niin joku ne voi siitä napata.


    • b7b8b7b8b7ib

      Lisäys ed:
      Sitä ihmettelin, mitä tämä Sergel sinun pakettiasi on etsinyt? Hehän ovat perintäfirma. Alunalkaen koko homma olisi pitänyt mennä niin, että sinä olisit ollut yhteydessä Cellbesiin ja pyytänyt heitä omalta osaltaan selvittämään, mihin heille lähetetty paketti on joutunut. Paketista siis pitää tehdä katoamisilmoitus postille.
      Celbes olisi näin voinut vetää perinnän pois - ainakin toistaiseksi - Sergeliltä.
      Miten perintäfirma ylipäätään voi laskuttaa selvittelytyöstä, joka ei edes heille kuulu?
      Kannattaisi vieläkin ottaa yhteyttä Cellbesiin ja pyytää, että he viheltäisivät pelin poikki, kunnes asia saadaan selvitetyksi.

      • luottokelpoinen1

        Cellbesiin ollaan oltu yhteydessä, eivät saa asiaa pois Sergeliltä.
        Valitettavasti minun ongelmahan tämä on, koska kyseessä on minun luottotietojen menetys Postin takia.


      • nu7nu7nu7

        Tuo ei voi pitää paikkaansa, ettei Cellbes saa pois asiaa Sergeliltä. He ovat Sergelille antaneet toimeksiannon ja he sen voivat poiskin ottaa. Olin vastaavassa tilanteessa Anttilan kanssa aikanaan. He vetivät jutun pois perintäfirmalta ja sitten paketti löytyikin, eikä minulta tietenkään vaadittu mitään, kun olin oman osuuteni paketin lähettämisessä tehnyt. Posti vain oli kadottanut sen.


    • Käytännössä

      Menetät luottotietosi.
      Ja häviät oikeusjutun.

    • v8v9v8v9v89v

      Onko tähän juttuun tullut mitään ratkaisua?

      • luottokelpoinen1

        Ei ole. On oikeudessa. Infoan kun tiedän enemmän. Posti vaan sysää syyt muille.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      264
      2926
    2. 199
      2845
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      68
      2415
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      209
      1902
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1358
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      23
      1285
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1257
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1182
    Aihe