Turvapaikanhakijoita Lopelle

TämäpäMielenkiintoista

Lehdistä on saanut lukea pitkän aikaa uutisia siitä, kuinka turvapaikanhakijat ovat aiheuttaneet monella paikkakunnalla erilaista harmia.
Suurta maailmaa seuratessa on tullut selväksi että maahanmuutto ei ole hyvä asia ja aiheuttaa lähes poikkeuksetta levottomuuksia. Kantaväestö ei hyväksy maahantulijoiden kulttuuria jossa väkivaltaisuus ja ryöstely on arkipäiväistä. Rikkinäistä yhteiskuntaa rakastavat anarkistit kuitenkin iloitsevat uusista anarkistisista, jopa radikaalisia piirteitä omaavista kavereista, joiden kanssa voi yhdessä rikkoa jääkiekkomailoilla itsenäisyyspäivänä taas näyteikkunoita ja loisia yhteiskunnan varoilla. Ja tämä kaikki suvaitsevaisuuden varjolla, kyseinen porukka kun haluaisi että koko maailma olisi vailla rajoja, hallitusta tai lakeja, ja saisimme täällä yhdessä tanssia piirileikkejä nuotiolla kannabista poltellen.

Seuraava porukka on sitten päättäjät ja virkamiehet, jotka hyötyvät asiasta rahallisesti. Taannoin uutisoitiin, että turvapaikkakeskuksia hallinoivan yrityksen hallituksessa istuu samoja päättäjiä ja poliitikkoja, jotka olivat päättämässä tuleeko turvapaikanhakijoita. Helppo varmaan päättää tuleeko, kun käytännössä päättää ottaako rahat vastaan vai ei?

Sitten tulee porukka joka on muuten vain hölmöä, porukka joka ei ymmärrä edellä mainittuja asioita. "Minä ainakin suvaitsen, koska naapurin Ritvakin!" tai "On trendikästä ja hienoa suvaita terroristikulttuureja, koska lehdessä niin sanottiin!" Ymmärtämättä että lehtienkin on pakko edes yrittää pysyä asiallisina ja "hyviksinä".

Jäljelle jää järkevien porukka, josta käytännössä jokainen vastustaa monikulttuurisuutta. Pieni porukka jää ulkopuolelle.
Luulin taannoin olevani ulkopuolista porukkaa, mutta nyt on pakko herätä kun on tilanne päällä.

Mihin porukkaan sinä kuulut?

On paljon puhuttu että tulijat täytyisi sopeuttaa ja kouluttaa sivistyneen yhteiskunnan pelisääntöihin, mutta siinä on järjestelmällisesti epäonnistuttu muualla maailmassa. Lieneekö ongelma se, että ei ymmärretä että on eri asia jos Saksalainen tai norjalainen muuttaa suomeen lähes identtisestä yhteiskunnasta, kuin se että länsimaiseen sivistysvaltioon muuttaa henkilö maasta, jossa naisella ei ole mitään arvoa ja tyypillinen tuomio varkaudesta on käsien katkaisu?
Lampaiden ja possujen sekoitus samaan aitaukseen voi onnistua, ei lampaiden ja tiikereiden. Miksi eroja ei ymmärretä?

Tuota hullun myllyä sivusta seuranneena olen huokaissut helpotuksesta kun asun kaukana kaikesta tuosta monikulttuurisuudesta ja sen tuomista ilmiöistä.
Nyt on kuitenkin kerrottu että Lopelle, tänne kantahämeen rauhalliseen lintukotoon on tulossa turvapaikanhakijoita. Ensin yksi perhe, sitten toinen.

Onkohan näissäkin "perheissä" kyse 35 vuotiaista parrakkaista miehistä?
Tietääkö kukaan mihin päin Loppea he ovat muuttamassa?
Kuka asiasta päätti, ja miksi? Kuinka Loppi hyötyy heistä? Toimivan, kasvamaan pyrkivän ja järkevän kunnan on kyettävä miettimään edellämainittuja kysymyksiä, niin raa'alta kuin se kuulostaakin.
Onko ainoa hyöty se, että Loppi saa 3 vuotta heistä tukea valtiolta?
Kuka hyötyy ja miksi?
Miksi asiasta ei järjestetty äänestystä kuten siitäkin liittyykö Loppi Riihimäkeen?
"Halutaan ottaa rauhallisesti, suvaita.." lienee vastaus.
Täältä tulee takaisin toteama, että kannattaisi edes yrittää kuunnella niitä ihmisiä, jotka ovat teidät paikallenne päästäneet ja teitä äänestäneet.

Toivon, että tulijat sopeutuvat Lopelle ja viihtyvät täällä. Onhan täällä jo nyt muutama erittäin mukava maahanmuuttaja. En itse kuitenkaan toivo tänne suurta kansanvaellusta ja monikulttuurisuuden tuomia mahdollisia laittomuuksia. Nämä tulijat toivottaisin varovasti tervetulleeksi ja katsoisin varpaillani tovin kuinka homma lähtee sujumaan. Tämä EI ole lause "Tervetuloa kaikki maahanmuuttajat tänne vain!"
Jos homma ei lähde sujumaan, kuntamme päättäjät saavat syyttää itseään kuntamme rappioitumisesta. Rappioitunut kunta ei ole kenenkään etu, ihmiset muuttaa pois eikä päättäjämmekään saa palkkaa. Olettaen, että samat henkilöt jotka nyt päättivät muukalaisten tulosta, ovat enää edes pestissään. Epäilen että Loppilaiset ovat niin järkeviä että osaavat äänestää ensi kerralla eri porukan, porukan joka olisi ehkä päättänyt tästä asiasta toisin.

Laittakaahan aiheista mietteitä ja tietoutta?

17

1139

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • TämäpäMielenkiintoista

   Tarkoitin kohdalla "pieni porukka jää ulkopuolelle" että on pieni porukka, joka ei halua ottaa kantaa asioihin ja pysyä niistä etäällä.

  • IhanatPartaTeinit

   No kunhan ne otetaan päiväkoteihin katsomaan teidän pienokaisia niin rupeaa mielipide muuttumaan nopeasti....

   • loppisuvakki

    Yksi perhe se todellakin rappioittaa Lopen? Kohta ei kehtaa sanoa olevansa loppilainen, niin nurkkakuntaista, epäluuloista ja erilaisuutta sietämätöntä väkeä täällä kuulostaa olevan. Ja kansainvaellus Lopelle. Voi ei! Taitaa olla suunta aivan toiseen suuntaan ja ihan ilman turvapaikanhakijoita, kunnan omien päättäjien toimesta; poliisi meni, Kela meni, lääkäripalvelut meni, vuodeosasto meni, seuraavaksi menee lukio ja kohta apteekki. Ollaan hyvillämme että tänne tulee väkeä.


  • matutpoispois

   Toivottavasti muutuvat ne nopesti poes sinne missä diskot ja kauppakeskukset ei matuilla oo virka peräkylöissä ku Loppimme

   • LoppikinRikastuu

    Kohta ryntää lisää lopen veronmaksajien lompakoille...kunhan ehtivät italiassa niitä pelastaa tarpeeksi ja sipilä ottaa...Vokkeja lopelle vaan...kämppien arvot nousee kohinalla..


   • HuolestunutKuntalainen

    Asiasta järjestetään tiedotustilaisuus ennen kuin tulevat. Tiedotustilaisuus lienee ensi vuoden puolella. Ei muuta kun nimiä keräämään hyvissä ajoin, että ei turvapaikanhakijoita tai vastaanottokeskuksia tänne.
    Äänekäs, suuri ja voimakas vastavirta kyllä pysäyttää jo yhdenkin ihmisen tulon.
    Pohjoisessa oli joku kylä, jonka asukkaat pisti niin lujasti hanttiin että kunta ilmoitti peruvansa aikeet turvapaikanhakijoiden ottamisesta koska asiaa vastustettiin niin voimakkaasti.
    Lopelta irtoaa helposti varmaan satoja tai tuhansia nimiä adressiin, kyllä se on enemmän kuin Lopen kunnan hallituksen 10 (??) ihmistä. Sielläkin lienee tosin vain 2-3 kovaäänistä hölmöä, jotka ovat tämän asian päättäneet.

    Saattavat ensin vähätellä "ei tule kuin muutama",
    pari vesitippaa vuotava patokin halkeaa kuitenkin lopulta ja johtaa täyteen tulvaan.
    Taustalla ei ole mikään muu kuin raha -Kunta saa valtiolta lisäalmuja jos niitä otetaan. Kolmen vuoden tuet valtiolta eivät korvaa kuitenkaan A) Heidän todennäköistä työttömyyttään ja sitä kautta rasitustaan kunnan sossuluukulle B) Muitakaan heidän tuomia kustannuksiaan C) Sitä, jos tapahtuu jotakin pahaa kuten esimerkiksi muualla VOK:ien lähellä tapahtuneet asiat kuten, ryöstöt, murhat, raiskaukset...


   • suomeenlopelle

    no mikäs siinä kun kunta maksaa kaiken. sitten vielä mahtavan kokoiset tatuoidut siideri valaat alkavat lapsen teko koneiksi. ei herraa häätö uhkaa. tuet on sitä luokkaa että voi kotiinkin lähetellä. kertoen myös et on täällä maksavia hölmöjä. tulkaa vaan tänne


  • tyuioö

   Partalapsia ovat eivät oikeita pakolaisia,

  • mielipidevain

   Ei auta että asiaa pallotellaan.
   Maahanmuuttokriittinen toteaa "rikokset lisääntyy" johon suvakki vastaa "Ei lisäänny."
   Ja kun suvakki sanoo "Monikulttuurisuus on rikkaus" kriittinen vastaa "Ei ole"

   Asiassa ei päästä ympäri eikä ämpäri, ei saada juuta eikä jaata.
   Ei vaikka kuinka olisi infotilaisuuksia tai keskusteluja, mielipiteet on ja pysyy.

   Ainoa kaikkien mielipiteet huomioonottava tapa on järjestää äänestys asiasta.
   Se on kaikkein selkein. Äänestetään vain Kyllä tai Ei, että otetaanko niitä vai ei. Jää turhat lätinät ja löpinät sikseen, kaikkein tehokkain ja helpoin tapa.
   Jaa mutta kysytäänkö asiaa edes kuntalaisilta? Mikä se semmoinen kunta ja kunnanhallitus on, joka ei ota kuntalaisia ja äänestäjiään huomioon? Ei ainakaan pitkäaikainen. Eikä sellainen, joka olisi mukana tekemässä ja ylläpitämässä toimivaa ja hyvää kuntaa.

  • tervetuloa_vaan

   Tuskin Lopen rauhaa ja arkea paljoa häiritsee pakolaisperhe tai kaksikaan. Ei tehdä muutamasta ihmisestä ongelmaa, koska sitä he eivät ole.

  • pakolossit
  • Jotainmätää

   Jokos näitä "perheitä" on Lopelle tullut? Kunnan päättäjät ja virkamiehet on oudon hiljaa koko asiasta.

   • 1281rr

    Ei ole vielä tietoa. Käsittääkseni tulevat vuoden 2017 aikana.
    Totta, oudon hiljaa ovat olleet, melko epäilyttävää. Eräältä paikalliselta poliitikolta, joka on mukana joka kissanristiäisissä ja aidanmaalauksessa, en ole kuullut asiasta kommenttia sanallakaan. Todennäköisesti kommentit ovat kuitenkin mitäänsanomatonta puutaheinää monikulttuurisuudesta, suvaitsevaisuudesta ja muuta sisällötöntä, ja sitten sitä sanotaan "vastaukseksi" jos joku on kysynyt jotakin.
    Huvittuneina voisi sitten seurata, kuinka järjestetään yhteinen keskustelutilaisuus kunnantalolla, joka ei olekkaan vuoropuhelua ja kuntalaisten huomioonottamista, vaan yksipuolista kerrontaa kunnan osalta että näin nyt tehdään ja piste.
    Jos kuntalainen kysyy tai kommentoi jotakin, on vastaus puutaheinää ja käytännössä tarkoittaa "ole hiljaa näin tämä nyt on".
    Näin on ollut ainakin muualla suomessa kun olen tapahtumia seuraillut.

    Muistammehan äänestää asiasta päättäneet tahot pois kunnasta.
    Kunnallisvaalit tulossa 2017. Käytännössä on vain yksi puolue jonka sanaan maahanmuutto ja monikulttuurisuusasioissa voi luottaa, se on perussuomalaiset. Muita "diplomaattisia hyvis-hyssyttelijöitä" ei kannata huomioida.


  • 100kgläsk

   olen hieman(?) ylipainoinen ja suomalaiset miehet eivät ole minusta juuri kiinnostuneet. mitä nyt baarin jälkeen känniseksiä joskus.
   jos tänne tulee pakolaisia, minä voisin heitä majoittaa luonani.
   monikulttuurisuus on rikkaus. kuulin että myös tuplat tai triplat käy.
   ryhmässä on voimaa.

  • kierrättäjä

   käykää itäkeskuksessa helsingissä.niin heräätte huomaamaa mikä helvetti pääsee irrallee.tai tampereella käynti voi valaista turvattomuus kasvaa.

   • Anonyymi

    Ja ilta aikaan Tampereen aseman nurkille, ymmärtää hyvin miksi on turvatonta. Itikseen ei ole viitsinyt mennä enään vuosiin, vetelehtijöitä on todellakin joka nurkalla.


  Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   2970
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   430
   2561
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2178
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   2044
  5. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   101
   1645
  6. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   104
   1567
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   891
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   79
   730
  9. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   656
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   218
   638
  Aihe