Miksi pakit hautovat?

Synergia_A3-katsomo

Käyn säännöllisesti katsomassa JYPin kotiottelut ja satunnaisesti vierasottelut. Silmiin pistävää on ollut se, että JYPin pakit tai alas tulleet hyökkääjät ennättävät ensimmäisenä omaan päähän tulleeseen kiekkoon. Sen jälkeen odotetaan, että vastustaja tulee selkään kiinni ja sitten yritetään ottaa kiekko sieltä jaloista pois. Miksi pitää odottaa niin kauan, että vastustaja ennättää blokkaamaan tämän yrityksen ja sitten viemään kiekon ja se voi yrittää maalintekoa? Mielestäni kiekko pitäisi siirtää sivummalle ennen kuin vastustaja ennättää tulla selkään ja blokkaamaan kiekon. Tämä on aivan yleistä JYPin peliessä. Vastustajatkin jo tietävät, että kiekkoa ei siirretä, joten mennäämpä blokkaaman kiekko ja ottamaan se omalle joukkueelle. Toivon mukaan käytte näitä läpi videon kanssa. Eihän tässä ole mitään järkeä menetellä näin.
KooKoota vastaan oli yksi kaunis maali poikittaissyötöstä. Sillehän maalivahti ei mahda mitään. Miksi näitä ei tehdä näin enemmän? Voisitte saada joskus kolmen pisteen ottelun, kun ette hölmöilisi niin paljon. Kaikein hölmöimmät pitäsi laittaa Akatemian puolelle oppia hakemaan muutaman pelin ajaksi.

5

63

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JääkiekkoaYritetänPelata

      Oliskos valmentaja käskenyt että pysytään kiekossa ja turhia purkuja ja rännikiekkoja pitää välttää? Jonkinlainen pelisysteemi oman pään lähtöihin puuttuu.

    • Synergia_A3-katsomo

      Täytyy vain ihmetellä, miten JYPin pakit ja osa hyökkääjistäkin antavat niin pelsuja syöttöjä, että vastustaja saa mailan väliin ja otettua kiekon itselleen. Näin peli kääntyy nopeasti toiseen suuntaan. Silloin hitaat pakit, eli siis JYPin pakit ovat jo auttamattomasti myöhässä. Eilen TPSää vastaan taas JYPin pakit hautoivat omassa päässä kiekkoa aivan liian kauan ja vastustaja vei sen kuin karkin lapselta. En ymmärrä, miksi esimerkiksi Nikun pitää pyöriä omalla alueella kiekon kanssa niin kauan, että joku kerkiää se ottaa pois. Ei kannattaisi, koska Nimu ei kuitenkaan ole mikään Vatanen eikä selaiseksi tällä menolla kasva. No ei Niku ainoa heikko lenkki ole, on niitä paljon muitakin.
      Olen sitä mieltä, että Tuokkolan hölmöily maalin sivulla ja syöttä maalin sivuraudan kautta vastustajalle, josta oli helppo työ iskeä maali aivan tyhjään pömpeliin, ei ratkaisut yksin peliä. En ymmärrä, miksi puolustajat niin niin usein laukovat kiekon joko vastustajan luistimiin tai mailaan yrittäessään tehdä maalia. Napakka poikittaissyöttö olisi ainakin turvallisempi, siitä ei ehkä pääse niin hyvin vastustaja läpi tekemään maalia toiseen päähän.
      Maalivahdit ovat hyviä, mutta eivät yksin voi pelastaa joukkuetta!

    • Bullshark

      On tietenkin turvallisempaa pitää kiekko hallussa ja hautoa sitä päädyssä kuin heittää epävarma avaussyöttö tai purku laidan kautta. Katkot näistä aiheuttavat usein vaaratilanteen kun puolustus ei ole ehtinyt ryhmittyä. Samoin hyökkäyksiin lähdöissä tulee usein viivettä koska aika moni joukkue harrastaa nykyään keskialueen träppiä - siihen ei kannata suinpäin puskea tai omissa soi nopeasti.

      • tyhjätpenkit

        Valmentajat vaihtoon koko organisaatiossa.Yleisö ei jaksa katsoa tota paskaa.Ja Akatemian peleissähän ei edes käy ketään.


      • exkausikorttilainen

        Samaa mieltä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5238
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2386
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1907
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1598
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1277
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1216
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1202
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe