JUURI NYT: Jenni Haukio säkitettiin!!!!!

Noniinjuu

30

188

4Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mauni-
      • sielläsuvaitaan

        hieno ei uskalla länsimaalainen kävellä hiukset vapaana.


      • Anonyymi

        Kyllä jenni on monelle esimerkkinä. Ei hyväksy turkistarhausta. Mutta ihanaa kun saulilla on ihana katse kun katsoo jenniä söpöyksen huipennus.


      • Anonyymi
        sielläsuvaitaan kirjoitti:

        hieno ei uskalla länsimaalainen kävellä hiukset vapaana.

        Miks vitussa hiukset pitää peittää en näe mitään seksittyyttä. Vai onko musliminaiset niin pirun rumia että pitää peitellä. Hyi helvatu


    • Penna-Tervo

      Maassa maan tavalla tai maasta pois. Sitä periaatetta minäkin kannatan. Voi jos vihervasemmistolaiset ja muut naivit idealistit noudattaisivat samaa periaatetta.

      • Muslimi.No.sitten.voit

        Kyllä! Sinänsähän se on kohteliasta ja hyvää käytöstä, että kunnioitetaan maan kulttuuria ja tapoja.. (Oli ne omasta mielestä vaikka kuinka typeriä). Se vaan ihmetyttää, ettei kohteliaisuus ja hyvä käytös toimi toisinpäin.. Islamilaisessa kulttuurissa ei kunnioiteta naisia ja se myös avoimesti näytetään. Tämä on länsimaissa hyväksytty kyselemättä, vaikka oman maan kansalaiset haukuttaisiin moisesta käytöksestä alimpaan helvettiin.. Alistumista..? Sitähän se on.


      • Anonyymi

        Maassa maan tavalla. Espoossa ihan kauhulla katsoin kun isis äiti tuli kauppaan postilaatikosta näkyi vaan silmät jotka muljahteli. Ei kuulu suomen kulttuuriin. Ihan järkky kummitus. Pelkoa herätti


    • PIsteetPutosiJenniltä

      Itseppä säkitti itsensä tyhmyyksissään - olisi voinut olla nyt LOISTAVA esimerkki länsimaalaisten naisten vapaudesta jättämällä tyhmät ja miestenmääräämät säkit pois!

      • Anonyymi

        Kyllä sauli pitää jennistä huolen ei muslimit voi sitä päättää. Miks muslimeja kutsutaan linnanjuhliin kun eivät naista tervehdi. Eivät osaa edes käytöstapoja. Näin rasismi lisääntyy jeeeeeeeeeeeeeee


    • VittuMikäLuuseri

      Sale on nyyhkyttävä pelkuri.

      • antisäkki

        Sale antaa arabien kyykyttää vaimoaan mennen tullen..
        Itsenäisyyspäiväjuhlassa Rättipäät ei edes kätelleet Jenniä ja Sale vaan myhäilee.
        Varmaan Jenni on seuraavaksi säkitettynä juhlissa vai onko kaikki naiset? Tosin ei tarvitsisi suuremmin miettiä mitä päällensä laittaisi... Säkki päähän vaan..


    • ei-voi-ymmärtää-

      Väärin tuo huputtaminen on muiden tapojen mukaan. Olisi mieluummin kieltäytynyt näyttävästi median edessä kutsusta. Näin viesti olisi varmasti mennyt perille.

    • Raha-ei-haise

      Tuo huivi varmistaa sen että Suomen vientiteollisuus saa 2 miljardin euron kaupat Iranista. Hyvä Jenni!!!

      • PojotTästä

        Erittäin hienoa pr:ää suomelle.


    • hyväsuomiiii

      feministin uskottavuus on = 0

    • porvaari

      Menisi nyt runotyttönen puhumaan halal-teurastusten raakuudesta kun täällä hyökkäilee turkiselinkeinoa vastaan mokoma selkäänpuukottaja!!

      • hahahahhahahaa

        Runotyttökin vielä

        Lukijapalautteita Jenni Haukion runoista"


        "Ostin yhden tälläisen Haukion runokirjan surkeaa eihän ne olleet edes runoutta kun luin kirjan jäi maku olinko tarkastamassa lapseni läksyjä käsittäen koulun ainekirjoituksia."

        "Luin joulun aikaan Jenni Haukion runoja. Pitää sanoa, että suurempaa hölynpölyä saa hakemalla hakea. Hänen runonsa ovat täysin kelvottomia!!!"

        "Niinistö on narsisti joka ei heikkoutensa takia saa kontaktia oman ikäluokkansa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. Haukiolle Niinistö merkitsee ainoastaan mainosta ja rahaa, Niinistölle puolestaan Haukio on pelkkä näyttelyesine, narsismin välikappale millä tasapainottaa rosvon imagoaan. Mistään kristillisestä liitosta ei ole kysymys.

        "Ulkomaat nauraa jo riittävästi että onko Niinistö taas liikkeellä tyttärensä kanssa kun hupi pariskunta Haukio Niinistö käsi kynkkää ihmettelemällä että onko siinä vanha setä lähtenyt kävelylle tyttärensä kanssa"

        "Puhuvat että tämä Jenni Haukio olisi jäänyt henkisesti kymmenvuotiaan lapsen tasolle, sen kyllä voi havaita kun tutustuu hänen surkeisiin runokirjoihin joista pitää vielä maksaakin"

        http://saaranetto.wixsite.com/jennihaukio


    • darjus-ka

      Aiheesta lisää http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

      Tässä seuraavassa paljastetaan mitä mätää istuvan presidentin taustoista löytyy, Sauli Niinistön suhteet naisiin ovat olleet nimittäin enemmän tai vähemmän kieroutuneita. Tunne-elämän epävakaus yhdistettynä perverssioihin heijastuu koko ihmisessä. Asiaa on tarkasteltava siis kokonaisuutena. Kuka olisikaan ihan oikeasti halunnut presidentiksi seksuaalisesti kieroutunutta vanhaa miestä joka saa orgasmeja vauvojen vaipoista tai fiiliksiä haureudesta alaikäisen sukulaistyttönsä kanssa.

      Missin jälkeen Sauli Niinistö takertui omaan sukulaiseensa, kummityttöönsä siis tähän Jenni Haukioon jonka korkkasi jo tämän ollessa vielä alaikäinen. Tänään Jenni Haukio ei henkisen vajautensa takia kykene ymmärtämään todellista pelkän kulissin- ja esiliinan asemaansa Sauli Niinistön rinnalla. Mistään terveestä ja kristilliset arvot täyttävästä kunniallisesta avioliitosta Niinistön ja Haukion välillä ei ole kysymys.

      Aiheesta lisää http://sauliniinistosalosta.blogspot.fi/

    • Presidenttipari suosii naisten alistamista, nähtiin linnanjuhlissakin viimeksi kun Iranin suurlähettiläs ei kätellyt Jenniä. Jos Salessa olisi ollut miestä, niin se suurlähettiläs olisi pitänyt potkia maastamme pois.

      • hohoijaa

        Suomen stalinistit käyttivät suurta ruusuhuivia, sitä Neuvostoliiton ihanne huivia! Eikä kukaan suomalainen nostanut siitä mekkalaa, vaikka kommunisti- ja demarinaiset sonnustautuivat ruusuhuiveihin jopa eduskunnassa!


      • Eri asia. Pointti hukassa sulla hohhoijaa.


    • v....v....v....v....v

      Ei sinne Iraniin mennä haistattelemaan isännille vaan valmistelemaan maaperää jotta Suomen ja Iranin välinen kauppa kasvaa. Kauppa se on joka kannattaa eikä tällainen poliittinen älämölöö. Minusta Jenni Haukion huivissa ei ole mitään aihetta aikaansaada primitiivireaktioita. Eri asia on sitten se miksi meillä kotona vihervasemmisto ei halua että maassa-maan-tavalla-periaatetta noudatettaisiin myös Suomessa. Todellinen konttaaminen tapahtuu Suomessa.

    • nöyrääsalee

      Tämäkin tapa lisää vihaa muslimeja kohtaan ei voi mitään,vaikka vika onkin suomalaismiehissä, kun eivät sano ettei meiän eukko laita mitään huivia, kun ei käytä kotonakaan.

    • MIELISAIRASTAHYYSÄYSTÄ

      Täysin sairasta.
      Järjetöntä. Länsimaisille naisille muka säkki päähän ja miehet nuolemaan nöyrästi muslimien perseitä.

    • XylSc0Lf

      On vain hyvä että Jenni näyttää Suomen naisille esimerkkiä. Burka on pian jokanaisen vaate.

      • pipopää_määmää

        Jennin huivi oli tyylikkäästi päässä, väljästi ja omat hiukset näkyivät hyvin. Ihan kuin Suomalaisnaisilla tuulisella ja sateisella ilmalla, kun ei halua että kampaus menee sekaisin!
        Ruvetkaas pojat katselemaan millaisia päähineitä suomalaiset naiset pitävät sadesäällä ja talvipakkasella!


    • voiprkl

      no palstan alatyylin mukasesti täällä joku valopää henkissti sairas hyökkää Haukiota vastaan. Itse kutenkin kysyn, kannattiko Haukion ollenkaan mennä tuonne tinkimään arvoista ja nolamaan itseään . En usko monikltturiin eikä uskota Iranissakan. Pidetään vaan kiinni omista jutuista.

      • hohoijaa

        Ehdottomasti olisi pitänyt kieltää koko liikematka. Koko Suomen kansa on järkyttynyt yhdestä huivista. Ulkomaankauppa on tarpeetonta Suomelle. Suomalainen on mieluummin nälkäinen ja työtön, kuin hyväksyy huivin käytön Iranissa!
        Tarkistakaa, ettei leipäjonossa ole ketään huivipäistä. Jos on, niin pois jonosta ilman sapuskakassia!


    • Stuppi

      Olkaa huoleti. Kaikki naiset Suomessa tullaan vielä säkittämään. Kannattaa perustaa säkkitehdas jotta hyötyy tilanteesta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      129
      2016
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      373
      1509
    3. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      227
      1136
    4. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      126
      929
    5. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      103
      871
    6. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      54
      865
    7. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      84
      859
    8. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      838
    9. Vastaa nyt kun kuitenkin valvot!

      Vai pelkäätkö että miehesi herää? Ppm:lle 😉
      Ikävä
      105
      751
    10. Seksuaalinen halukkuus ja kyvykkyys

      Tulee mieleeni kysyä, onko palstalla enää ihmisiä joilla olisi se voimakas seksuaalinen halukkuus vastakkaiseen sukupuol
      Sinkut
      99
      661
    Aihe