Kriisi vuonna 2017

muistakaa.tämä

Kirjoittelin jo vuonna 2014 tänne samaiselle sivustolle siitä että kriisi tulee Suomeenkin vuonna 2017, siis jonkinsorttinen sotatila.

Olen nähnyt tästä useita unia ja unissa ajankohta on 2017, kaikki unet jotka koen enneuniksi toteutuu mutta yleensä toetutuminen on hieman lievempää kuin se mitä unessa näen joten en usko että laajamittaista sotaa Suomeen tulee, ehkä pienien ryhmien "nahistelua".

Tämä viesti ei ole mitään lietsontaa. Toivottavasti kriisi jäisi vakavaksi sodanuhkaksi.

Näyttää siltä että vääjäämättä Eurooppa ajautuu koko ajan lähemmäs sotaa, Norja sijoittaa NATO-sotilaita 1000km päähän venäjän rajasta, Venäjä kuskaa ohjuksiaan Kaliningradiin ja tuo vastaukseksi NATO:n toiminnalle huippumodernia sota-aluksiaan Itämerelle, mitä vielä?

Suomessa ilmavoimien lentotoiminta vilkastunut parin viime vuoden aikana vahvasti, Venäjän ilmatilaloukkauksia tiuhaan tahtiin.

Kylmäsota alkaa kuumenemaan.

25

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näin_alkuun

      Ilmatilanloukkauksia on ollut erittäin harvoin vaikka niistä revitäänkin propagandahenkisesti isoja otsikoita. Noin puolessa tapauksista kyseessä Naton koneet. Yleensäkin ottaen Suomen ilmatilaa loukataan todella harvoin, tutustu vaikka Kreikan ja Turkin väliseen meininkiin...

    • Oraakkeli-Veijo

      Mitään merkittävää ei tapahdu Euroopassa sotarintamalla myöskään vuonna 2017. Muistakaa tämäkin. Minäkin näin unta mutta siinä oli alastomia naisia.

    • tr6ryr6

      Aloittajalle suosittelen rauhoittavia pillereitä ja sille toiselle unennäkijälle armeijan jarrua.
      Ainakin 2000 viimeistä vuotta on yhden tyypin pitänyt ilmestyä mikä päivä hyvänsä, eikä mitään ole näkynyt vieläkään. Joten eipä huolta huomisesta.

    • nbaee

      Ai sinäkin olet nähnyt enneunia? Myös minä olen. Molemmissa oli kyse Suomen miehityksestä, mutta suht
      rauhanomaisesti. Itselleni ei ajankohtaa näytetty, mutta muuten näytettiin tuleva. En epäile hetkeäkään, etteivät vaikeat ajat olisi tulossa.

    • muistakaa.tämä

      Moni on naureskellut enne-unilleni ja siksi en enää vuosiin ole juurikaan kenellekään kertonut unistani.

      Mummoni oli enne-unien näkijä ja samoin äitini ja se on näköjään periytynyt minulle ja tämä on totista faktaa.

      Kaikkia unia en vaan osaa tulkita enkä edes halua mutta suurimmaksi osaksi näkemäni enne-unet ovat hyvin tarkkoja.

      Tallettakaa vaikka tuo aloitusviestini niin näette kuinka se käy toteen.

    • Vihulaisenmuutos

      Unohtakaa unelmanne ja avatkaa silmänne: SUOMEEN VIRTAA MUSLIMEITA JA KOTIMAAMME MUSLIMISAATIO JA TUHO ON TOSIASIA, ELLEMME PIAN POISTA NÄITÄ ULKOMAALAISIA OLEILIJOITA!

      Vihulainen ei tule idästä, vaan Lähi-Idästä!

    • bvuxsss

      Meinaakko että Trumpin tavoon ourot naamat potkitahan mereen.

      Eikö tuo lie paree että yritämmä pärjätä jokaasen kans.

    • muistakaa.tämä

      Toivotaan nyt kumminkin että maailman meno muuttaa suuntaansa turvallisempaan suuntaan ja enne uneni jääkin toteutumiseltaan siihen lievempään kastiin eli jos tulkitsen oikein uneni niin sodan uhka voi käväistä hyvin lähellä, niin lähellä että puolustusvoimat on hälytystilassa ja joukkoja ja kalustoa joudutaan siirtämään.

      Ajankohdaksi tulkitsen kevättä, huhti-toukokuu.

    • cilläcipuli

      Jaa, missä se linkki olikaan siitä vuoden 14-kirjoituksestasi?

      Minäkin kirjoitin 2002 eräästä tapauksesta mikä sitten toteutuikin äskettäin niin kuin kerroin.
      Joku voi hakea itse linkit jos ei usko!

    • muistakaatämä

      Mielisairaat pystyvät näkemään vaikka mitä, mitä terveet eivät ikinä näe.
      Tosin niiden näkemisillä ei muille ole mitään merkitystä.

      • sererer

        Sanotko tuon myös tuomiopäivänä? Järkikin sanoo, samoin tutkimustulokset, että ihmiset, niin normaalit kuin shamaanitkin kyenevät matkaamaan ajassa eteen, tai taaksepäin, vai oletko tutkinut aika käsitystä niin perusteellisesti, että voit sanoa jotain noin uskomatonta? Minun aivoni on kuvattu, ne ovat normaalit, paperit toteavat, että olen terve. Silti voin nähdä tulevaisuuteen ja menneisyyteen. Se on luonnollinen asia.
        Ei ihminen ole niin erilaisista aineista tehty, etteivät voimat avaruudesta tai maasta itsestään voisi siihen koskea. Horoskoopit, enkelit, Jumala... tiedemiehet raapivat päätään, ja sanovat "rajatietoa"!


    • unen.näkijä

      Sinähän olet kuin vakuutusyhtiöiden lääkärit jotka voivat antaa diagnoosin tapaamatta henkilöä, selvänäkijöitä siis ja verrattavissa enne-unien näkijöihin eli viestisi perusteella voidaan sinutkin diagnosoida mielisairaaksi.

    • Kommaripuhuu

      Ei tule sotaa koska suurvaltasotaa vältetään viimeiseen asti sillä se olisi maailman palo Se aseitten kalistelu on sitä kauhun tasapainon ilmaisua. Se kauhun tasapaino ei ole vielä nykyisinkään poissa se elää ja voi hyvin tänäkin päivänä ja niin pitääkin olla, kun kerran asiat on niin, että voima ja kaikki siihen liityvä on määräävä tekiä maailmassa.

    • muistakaa.tämä

      Kyllä maailmassa alkaa olemaan aika kireä tilanne, 2017 vuosi alkaa kääntymään loppu puolelle, vaikka uneni näytti että 2017 Suomessakin tilanne kriittinen niin edelleen uskon että jotain tapahtuu ja jos ei aivan Suomessa niin lähellä joka vaikuttaa myös Suomeen.

      Uneni menee aina niin että näen unessa asiat pahempana kuin mitä ne sitten toteutuu ja toteutumis ajoissa on mukana aina numero 3 eli jos näen unen niin asia tapahtuu joko 3 päivän, 3 viikon tai 3 vuoden päästä ja nyt en muista miksi olen päätynyt vuoteen 2017 silloin kun unen näin useasti vuonna 2014..siis en muista miksi päädyin siihen että 3 tarkoittaa tässä tapauksessa vuosia, eikä vaikka kuukausia. Tosin monessa tapauksessa on aika heittänyt jonkin verran mutta kuitenkin ajallisesti jotain on alkanut tapahtumaan josta seuraa sitten unessa näkemäni asia.

      Meni liki 20 vuotta ennen kuin aloin todella uskomaan että näkemäni unet toteutuu ja jotkut unet näen aika tarkasti mutta en osaa herättyäni sanoa missä asia tapahtuu, esim, edellisenä yönä näin 9/11 kaksoistornien kohtalon mutta uni ei ollut niin tarkka että olisin voinut siitä päätellä missä tuo tapahtuu, näin vain korkeat talot ja lentokoneen törmäyksen talon yläosaan.

      Ehkä näkemäni kriisi 2017 on juuri tätä alkusoittoa mitä Pohjois-Korea ja USA nyt käy.

    • samauuni

      Hirveetä kamalaa. Ensi sunnuntain päivämäärässä näkyykin yksi kolmonen.
      Jokohan Kim silloin ampuu päin Guamia tai mihinkä nyt sattuukaan osumaan. Suomikin mahtuu joissakin kartoissa ihan samalle sivulle Korean kanssa...
      Täytyypä mennä kauppaan ostamaan hernesoppaa jos vaikka sattuu sähköt sammumaan.

      • silvupleevaan

      • muistakaa.tämä

        Eikö vaan Ukrainan kriisikin vaikuttanut Suomeen!


      • Pimeäloppu
        muistakaa.tämä kirjoitti:

        Eikö vaan Ukrainan kriisikin vaikuttanut Suomeen!

        Miten se unesi loppui?


    • eimitäänunia

      ken uniinsa uskoo se varjoansa pelkää. minä en ole nähnyt mitään unia, mutta olen jo muutamia vuosia sitten kertonut eri ihmisille, että Suomeen tulee sota. nämät samaiset ihmiset ensin nauroivat minulle, mutta nyt ovat melko hiljaisia. silloin vuosia sitten sanoin, että kansa nousee kansaa vastaan. nyt en kerro enempää.

      • Parannustasulle

        Se että pelkästään luulee jotakin tapahtuvaksi onkin mielisairautta. Sellaisia on parantolat pullollaan. Mieluummin katselen unia kuin uskon harhoihin.


      • SiinäSeonkelma
        Parannustasulle kirjoitti:

        Se että pelkästään luulee jotakin tapahtuvaksi onkin mielisairautta. Sellaisia on parantolat pullollaan. Mieluummin katselen unia kuin uskon harhoihin.

        Tuo on yksi ääripään mielipide. Tuomita toisen näyt harhoiksi. Katsotaan kuka näkee harhoja, kun tuomiopäivä koittaa. Jotkut ei yksinkertaisesti voi käsittää, ettei maa jalkojen alla aina pysy. Monet opit luhistuvat, ja tajutaan että ne olikin valhetta, koska totuuden kertominen olisi hallituksille liian suuri riski. Totuus kestää yleensä n. 20 vuotta.


      • menehoitoonjo
        SiinäSeonkelma kirjoitti:

        Tuo on yksi ääripään mielipide. Tuomita toisen näyt harhoiksi. Katsotaan kuka näkee harhoja, kun tuomiopäivä koittaa. Jotkut ei yksinkertaisesti voi käsittää, ettei maa jalkojen alla aina pysy. Monet opit luhistuvat, ja tajutaan että ne olikin valhetta, koska totuuden kertominen olisi hallituksille liian suuri riski. Totuus kestää yleensä n. 20 vuotta.

        Taidat olla näitä jotka uskovat jonkun pari tuhatta vuotta sitten tapetun muumion yhtäkkiseen paluuseen. Paluuta on odoteltu kuin kuuta nousevaa aina huomisesta ylihuomiseen sen viimeiset pari tuhatta vuotta. Mitään ei vaan tapahdu! Missä vika?
        Sitten puhut vain 20 vuoden totuuksista. Onhan sekin jonkin lajin uskovaisuutta.
        Oletko jo täysin sekaisin?


    • muistakaa.tämä

      Olisiko Turun tapauksessa aihetta kriisiin? Ainakin se on alkusoittoa, ennen kokematonta sitten viime sodan, en turhaan nähnyt sekasortoa ja tappamista vuonna 2017.

    • fyfy44r

      Kyllä vaan, Suomessa tapahtui jyrkkä käännös ja paluuta ei enää ole, ainoa pelastus olisi häätää kaikki mus..ai joo hys hys! Mustikat pakkaseen niin on talvella vitamiineja.

      • EiksVain

        Mustikat pakkaseen! Ja äkkiä!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe