Intrum Justitia maksusuunnitelma purkautui!

tyhymäkunon

Onko jollain kokemusta tällaisesta tilanteesta kun maksoin maksusuunnitelman edellisen laskun myöhässä ja tuli koko loppusumma nyt laskulle. Eikä siinä mitään, tiesin näin käyvän ja teinkin sillain tietoisesti, laskun loppusumma oli minulle ihan kohtuullinen maksettavaksi ja maksoinkin sen nyt pois niin ei ole enää Intrumille maksettavaa. MUTTA maksoin tämän viimeisen laskun kuusi päivää myöhässä. Eikai siitä voi mitenkään nyt tulla maksuhäiriömerkintää kun maksoin sen vähän myöhässä? Kirjeessä kuitenkin sanotaan että "Jos laskua ei makseta eräpäivään mennessä voimme aloittaa oikeudelliset toimet". Kahdeksalta sulkeutui asiakaspalvelu niin ei voi soittaakaan ja nyt iski stressi päälle.. :o Minulla on siis luottotiedot kunnossa ja en nyt haluis niitä menettää tällaisen takia kun avasin laskun vasta tänään kun ennen mulla noissa laskuissa on eräpäivä ollut viimeinen päivä...

14

3149

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tyhymäkunon

      Eli siis maksusuunnitelma purkautui edellisen laskun kun maksoin myöhässä. Nyt tämä loppulasku siis myös meni myöhässä.. Apua.. :o

      • Diri

        Kannattaa olla yhteydessä heidän asiakaspalveluun. Kerran mullakin meni maksu myöhässä. Siinä on kuitenkin tärkeä, että maksu menisi oikeilla tiedoilla ja kuitenkin ehtisi nimenomaan kirjautua ajallaan. Parasta olisi ottaa yhteyttä.


      • Anonyymi

        Näin ovat sanoneet että paukut pitää näkyä sitten vasta neuvottelevat.


    • tyhymäkunoot

      Pääasia, että myönnät olevasi tyhmä. Ei kaikki tyhmät tarvitse luottotietoja.

      • pölöpölö

        No sinähän se viksu oot kommentteines.


    • Ahneutta

      Nämä Lindorffit ja Justitiat keräävät jos jonkilaista maksua ja keksimälä tlisä, korkoa yms viivästykulua ja heikosti otottavat yhteyttä asiakkaaseen.

      Tiesittekö,että heillä onkin tarkoitus kerätä itselleen vain korkoa saatvilleen. Eli suomeksi sanottuna he eivät ilmoita juuri sen vuoksi.

      Jos olet maksanut liikaa se kestää ja heidän kirjanpitons aja sieltä on hyvin vaikea saada tietoa omista asioista. Todellinne byrokratinen viidakko ja meilejä ja kirjeitä saa laittaa usien ja niihin vastukset ovat mitäovat ja luotettavuus, uskottavuus kärsii.

      He myös vähentävät liikasuorituksista ottavat itselleen erilaisia välityskuluja.

      Kuka valvoo muuten näitä instansseja kun he saavat roikuttaa maksuja siellä ja kerätäkorkoja yms lisämaksuja.

      Olisiko oikeuskanslerin tai muun vastaavan syytä tutkia, valvoa paremmin näitä
      koron ja rahan kiskontaa suorittvia yrityksiä?

      Mitä näihin maksusuunnitelmiin tulee niissähän on useinkin vain kyse isosta rahastuksesta ja nämä firmat keräävät sievoisia summia jo ahdingossa olevilta köyhiltä rikaille herroille.

      Onko kukkaan muuten koskaan selvittänyt näiden firmojen veronkiertoa tms vastaa
      toimintaa?

      • hetiyhteyttä

        Aloittaja on varmaan jo tänään ollut yhteydessä Intrumiin. En usko että maksuhäiriömerkintää laittavat mutta lasku voi olla menossa käräjään. Silloin tulee oikeuskuluja päälle jos ne sen ehtii lähettää. Mulla oli kerran Lindorffin maksu joka myöhästyi ehkä viikon. Onneksi soitin sinne kun se oli jo käräjäpostituksiin menossa. Piti ottaa kuva maksukuitista ja mailata niille heti niin pystyin välttämään oikeuskuluja ja ne onkin jotain 150 eur. Ne ei kyllä varoita mitään. Sensijaan Ok perintä varoitti kun meinasi maksun kanssa niillä mennä samoin.


    • tyhymäkunon1

      Joo soitinpa sydän syrjällään Intrumiin heti aamusta ja olivat laittaneet vaan uuden maksuvaatimuksen postiin uudella päivämäärällä kun soitin ja suorituksenikin näkyi jo siellä eikä saapuvaa laskua siis tarvotse enää huomioida, nyt loppui kyllä mulla noiden perintäfirmojen kanssa pelleily kun ton sain hoidettua, piste. Ihan älytön summa meni maksusuunnitelman vuoksi harakoille.. !! :( Mutta lasku-unohduksien vuoksi purkautunut puhelimen osamaksukauppa oli alkujaan sen verran suuri summa että pakko oli taipua köyhän tuohon maksusuunnitelmaan. Joka kuussa maksoin enemmän perintäkuluja kuin itse alkuperäistä pääomaa. Maksakaa ihmiset laskunne ajallaan tai olkaa yhteydessä velkojaan jos on vaikea tilanne, itse ainakin opin tästä.

      • punastanäkyyjakaukaa

        Eräpäivä on siitä jännä juttu, että siihen mennessä se lasku pitäisi maksaa tai vaihtoehtoisesti ottaa edes se luuri kauniiseen käteen ja pyytää muutama päivä maksuaikaa, mikäli ei saa maksettua ajoissa. Jos maksaa tietoisesti eräpäivän jälkeen eikä saa otettua sen vertaa vastuuta, että ilmoittaa/kysyy onko ok maksaa päivänä X.X. niin mun puolesta saakin kertyä lisäkuluja. Ei se lasku nyt muutaman päivän sisällä eräpäivästä käräjäoikeuteen etene, mutta huomatkaa että siinä maksussakin voi mennä monta päivää ennen kuin näkyy heillä.

        Eikä ole mitään velvollisuutta varoitella vielä erikseen ennen käräjille laittoa. Olette todennäköisesti saaneet 1-x määrän muistutuksia, vähintään yhden (yleensä useamman) maksuvaatimuksen ja jos oli tehty maksusuunnitelmaa, niin sen purkautumisestakin on laitettu ylimääräinen maksuvaatimus ukaaseineen. Jos ei noista jo tajua, että lasku voipi siirtyä oikeuteen ellei sitä maksa, niin sietäisi joutua edunvalvonnan piiriin tyhmyytensä kanssa.

        Taas huudellaan vaan omien oikeuksien perään, mutta mitään velvollisuuksia ei tunnu tietyllä ihmisryhmällä ikinä olevan.


      • VekaVainKasvaa

        Riihimäen terveyskeskuksen laskujen kanssa ei voi toimia, soittamalla velkojalle.
        Sieltä ei tipu yhtään lisä päivää laskulle, kun eräpäivä umpeutuu.
        Justitia hoitaa laskutusta ja perintää heti.


      • ensittetiijä
        VekaVainKasvaa kirjoitti:

        Riihimäen terveyskeskuksen laskujen kanssa ei voi toimia, soittamalla velkojalle.
        Sieltä ei tipu yhtään lisä päivää laskulle, kun eräpäivä umpeutuu.
        Justitia hoitaa laskutusta ja perintää heti.

        Laskun erääntymisen jälkeen 14 päivän päästä lähetetään ensimmäinen kulullinen muistutuslasku, jossa maksuaikaa sen pari viikkoa. Siinä teille jo kuukausi lisäaikaa vaivaisella 5€ kululla. Jos ei tuohon mennessä saa hoidettua niin siirtyy perintään. Jotkut mokomat lähettävät vielä toisen muikkarin, saatte vielä lisää aikaa. Paljonko sitä eräpäivän jälkeistä lisäaikaa oikein pitäisi myöntää..Tuossa on ruhtinaallisesti extraa jo. Normaalisti laskut maksetaan eräpäivään mennessä.


      • 5-65
        VekaVainKasvaa kirjoitti:

        Riihimäen terveyskeskuksen laskujen kanssa ei voi toimia, soittamalla velkojalle.
        Sieltä ei tipu yhtään lisä päivää laskulle, kun eräpäivä umpeutuu.
        Justitia hoitaa laskutusta ja perintää heti.

        "Sieltä ei tipu yhtään lisä päivää laskulle, kun eräpäivä umpeutuu"

        Helpommin voi sada maksuaikaa alkuperäiseltä velkojalta jos soittaa ennen kuin eräpäivä umpeutuu.


    • sonniin

      Ei nuo anna alkuperäsen tulla väliin,perintäteollisuus on turha paskakylkiäinen köyhien persuksen takana kyttäämässä millon pökäle tippuu!!!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Toi intrumi oy on täyttää kusetusta!!!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 104
      1939
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1867
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1855
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1657
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1573
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      10
      1360
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1310
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1306
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1291
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1242
    Aihe