u17 ja aaltonen

ominavuin

Aaltosen merkittiin syöttö ja vielä joukkueenjohtaja kirjoittaa vaikka ei ollut 5 metriä lähempänä kiekkoa kun Nordgrenin tekemä maali syntyi!?!? Katottiin just kohta moneen kertaan. Mikä järki???? Yritetäänkö väkisin nostaa pojan tasoa???? Maali nähtävissä world hockey u17 siishttps://www.hockeycanada.ca/en-ca/National-Championships/Men/World-U17/2016
hyvä pelaaja on mutta mikä järki toimihenkilöidenkin valehdella? Todellisuus oli että aaltonen karttoi kontakteja eikä pelannut mitenkään että olisi erottuu joukosta.

32

277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Velmu66

      Jos nykyään lasketaan syötöksi kun koskee kiekkoon ennen kuin alotus uusitaan :DD Katsoin minäkin just maalin. Maali tokas erän puolessa välissä. Itse tein aika kauan.

    • Velmu66

      *Etsin aika kauan

    • mdldldldlll

      Pitääkö pelajan olla tappituntutumassa jotta voi saada syöttöpisteen?

    • velmu66

      Ei mutta edes koskea kiekkoon :D naurettavaa

    • Jermu99

      Hah just katoin eikä aaltonen oo millään lailla mukana tossa maalissa!

    • jonsku00
    • jellonavani

      Tää junnukiekkotouhu on suomessa läpimätää ja umpipöhöttynyttä sisäpiirien hiekkalaatikkoleikkiä. Nuo tehopistesekoilut ovat vain pieni jäävuoren huippu tässä poreilevassa sopassa.... Lähes kaikki U16-U18 MJ valmentajat ovat vähintään yhtä ammattitaidottomia kuin suurin osa juniorivalmentajistamme, mutta kestettävä on kun ei parempaakaan ole tarjolla. Turhaan liiton valmentajat manaa vanhemmille, ettei kannata lähteä jenkkeihin 16-18 vuotiaana... Väitän, että kannattaa lähteä!!!!!

      • aikamoistapaskaahuhhuh9

        hehe, loistavaa! enää ei riitä se että isävalmentajat on perseestä, nyt on jo maajoukkuevalmentajatkin! ai että tää suoli24 on ihana paikka!

        hei, jos suomessa ei oo pojan lahjoja nähty niin totta kai amerikkaan, on sinne paljon niitä maajoukkuepoikiakin lähtenyt.


    • loistavaasuoli

      Isävalmentajat paskoja, maajoukkuevalmentajat paskoja, tuomarit ainakin Kanadassa paskoja kun antoivat Aaltoselle syöttöpisteen ja myös nämä Kanadan tuomarit on siis nostamassa Aaltosen tasoa ja taas kerran tämä Suoli 24 palsta onnistui paljastamaan Suomalaisten isä ja maaajoukkuevalmentajien sekä Kanadalaisten tuomareiden salaliiton!!!! Jäi vaan epäselväksi kuinka paljon parempi tai huonompi joku pelaaja on jos sille merkitään tai jätetään merkitsemättä yksi syöttöpiste?

    • paulus45

      Ehkä killinen ois pisteensä ansainnut ja onha se älytöntä kuinka joukkueenjohtaja kirjoittaa täyttä valetta. Aloituksesta pomppasi Aaltoselle, kun killiseltä nordgrenille sanoessa ei paljon puhuttu aaltonen olisi saanut huomiota ollenkaan. On näitä tekijöitä ja syöttäjiä aina korjailtu ja jäänyt väärinkin mutta ei niistä oo keksitty tällasta tarinaa toimihenkilöltä. Pöytäkirjassa on voinu olla väärin mut jojon kirjotuksessa oikein. Aaltonen on todella hyvä pelaaja mut pitääkö arvoa yrittää näin tyhmästi nostaa, hyvän pelin voi pelata pisteittäkin. Eikä tässä muiden haukkuminen auta mut luulis vaan et totuudella menis tällaset kun kaikki nähtävillä kuitenkin. Tuskin aaltonen ite tykkää et siitä puhutaan näin. Tsemppiä koko u17 jengillä.

    • äityli69

      En mäkään täs lähtis Aaltosen pelii arvostelee mut on tyhmää joukkueen toimihenkilöltä. Ehkä tosiaan aloituksen hoitanut ja tärkeään maaliin osallistunut Aloittaja ois maininnan oikein ees jojon pelikertomuksessa ansainnut. Videoklippii pyörii jo muuallakin et paljon puhetta valitettavasti tulee saamaan.

    • dy10

      toihan on arkipäivää kun puhutaan ja tietyt pelaajat hetken päästä korjataan pöytäkirjoihin kun on sattuneet olemaan samaan aikaan kentällä . Pisteitä tuijotetaan kuin raamattua.

      • antakaapoikienpelata

        Ketkä tuijottavat kuin raamattua?? Vanhemmat eniten ja juniorit sitten. Kova pala monelle isille jos oma poika jää pisteittä pelissä.


    • tälläistä

      9 pistettä viime kaudella vietiin pojaltani juniori peleissä maajoukkue pelaajille toimareitten toimesta, oma poika ei ole maajoukkueessa.

      • antakaapoikienpelata

        Sitten vielä joku ihmetteli miksi liitto poisti pisteet ja sarjataulukot lasten peleistä....
        Ja sitten kun puhutaan niistä kykyjenetsijöistä niin kyllä niitä näyttää tuolla katsomoissa olevan ja katsovat kyllä muutakin kuin sitä että saiko joku syöttöpisteen vai ei. Ei ihan riitä jos tulee muutama syöttöpiste jos kokonaisvaltainen pelaaminen on mitä sattuu.


      • mitennäänytmenee

        Olisiko poikasi sitten maajoukkueessa jos olisi saanut "hänelle kuuluvat" 9 pistettä?
        Kuinka paljon parempi pelaaja hän olisi kuin nyt on jos pisteet olisi menneet niin kuin mielestäsi olisi pitänyt?


      • Lätykkä
        mitennäänytmenee kirjoitti:

        Olisiko poikasi sitten maajoukkueessa jos olisi saanut "hänelle kuuluvat" 9 pistettä?
        Kuinka paljon parempi pelaaja hän olisi kuin nyt on jos pisteet olisi menneet niin kuin mielestäsi olisi pitänyt?

        Kyllä oikeudenmukaisuutta kannattaa vaalia varsinkin nuorten urheilussa. Eli pojot niille, joille ne kuuluu. Ei ole turhaa itkemistä tämä.


    • pojosinnetänne

      no mitä merkitystä niillä pojoilla on?

      • kuuloostaatutulta

        Niillä on iso merkitys, sillä jos se villepetteri saa edes yhden pojon pelissä niin se pitää palkita vähintään hyvällä hampurilaisaterialla heti pelin jälkeen ja sitten jos ei tule pojoa niin sitten villepetteri ajetaan nastalaudassa kohti kotia ja se saa jäädä ilman iltapalaa kun pelasi niin huonosti. Sitten kun koittaa taas arki ja treenit niin isi pääsee muiden vanhempien kanssa katsomaan treenejä ja sadattelemaan kuinka huono valmentaja tuo meidän koutsi onkaan, vaikka sillä on käytössä noin hyviä pelaajia kuin tuo meidän villepetteri. Jos villepetteri olisi ykköskentässä ja ykkösylivoimassa niin pojoja tulisi liukuhihnalta! Pitäisi kyllä saada ammattivalmentaja!


    • Aapee3

      Kyseistä pelaajaa on yritetty nostaa jo vuosia eri keinoin. Alkaa vaan koko tulla vastaan. Sama kuin U20n pienillä hyökkääjillä. Isot siellä ratkoo pelejä.

      • kerrototuus

        kuka on yrittänyt nostaa?


      • Omiinmen

        Mikäs tän U20 maalivahdin tarina on kun omiin menee. Onks siellä kanssa suojakertoimia?


      • Mallipojatvittuunkiekost

        Sinäkin olet sitten niitä, jonka mielestä jääkiekko on nykyään "huippumallikisat"

        Isommilla oikeus kiusata pienempiään.

        "koolla on väliä", mistä teitä perkeleen idiootteja sikiää. Mitenkähän tyytyväinen muijas mahtaa olla? kysy siltä ihan oikeesti, jos vaikka mittaisi elimesi, sehän se on tärkein mitta niinsanotussa "johtajuudessa"


      • Bisneskiekkoa
        Mallipojatvittuunkiekost kirjoitti:

        Sinäkin olet sitten niitä, jonka mielestä jääkiekko on nykyään "huippumallikisat"

        Isommilla oikeus kiusata pienempiään.

        "koolla on väliä", mistä teitä perkeleen idiootteja sikiää. Mitenkähän tyytyväinen muijas mahtaa olla? kysy siltä ihan oikeesti, jos vaikka mittaisi elimesi, sehän se on tärkein mitta niinsanotussa "johtajuudessa"

        Jääkiekko on bisnestä. Bisneksen keskeisin asia on tehdä taloudellista voittoa ihan sama onko kyseessä joku nordea oyj tai jääkiekkojoukkue joka on osakeyhtiö niin sen tarkoitus on ainoastaan tuottaa voittoa ja maksaa osinkoja omistajilleen. Hyvällä ulkonäöllä myydään enemmän ja taas kassakoneet kilisee! Se urheiluromantiikan aika oli ja meni.


      • haistavittua

        Mitä sinä sillä elimelläsi teet, jos et osaa käyttää sitä, vitun peelo.


    • kullinmitta

      175cm ei mitään käyttöä miesten peleissä ja vielä 70kg ei mitään käyttöä..

      • fgfggg

        tuo kokojen ja elimien mittaaminen lienee suomalais-ruotsalainen tapa paremmuuden mittaamiseen kun katsoo esimerkiksi jenkkien u20 joukkuetta niin aika väkkäröitä siellä pelaa ja hyvillä tehoilla


    • Roundi

      Jenkeillä tuntuu tosiaan olevan pienikokoisia hyökkääjiä esim. viime vuoden U20n hyökkääjät oli pääosin taskukoon kavereita hyvillä käsillä ja luistelulla. Mitenkähän kavereille on änärissä käynyt?

      • hapoillemenee

        Miten Pavel Burelle kävi NHL:ssä?

        Eikun vaan jäälle pelkkiä "koripalloilijoita", niin pelistä saadaan nopeus pois ja jo toisessa erässä on kaikki viisikot niin hapoilla, että aletaan olla lähellä rollaattorimummojen huippunopeuksia. :D


    • SivusatSeuraaja

      "ykkössentteri" ei luonut yhtäkään maalipaikkaa kisoissa. Pelasi (lue:pilasi) osittain Tolvasen ylivoimankin, kun ei ollut luovaa huippusentteriä ketjussa. Heponiemi joukkueen luovin sentteri ja ratkaisupelin ratkaisuhetket viltissä. Olisi kuulunut olla Tolvasen parina 4vs4 jatkoajalla luomassa huikealla peliälyllä ja käsillä maalipaikkoja Eelille. Ansaittu tappio, Ahokas ei ansainnut enempää.

      Suosikit saavat näköjään aika hyvän roolin jopa tuollakin tasolla... Heiskaselle ei haluttu antaa ykköspakin roolia oikein missään vaiheessa, sillä keinoin saatiin hänet tapettua..

      Liitto saanut nyt onneksi jo kaksi kertaa putkeen nenilleen U20 kisoissa. Niin pöhöttynyttä porukkaa ollut Vierumäen saunoissa viime vuosina, että huh huh... ;)

      • statisti6

        Oliko ne semmosia ylikypsän joulukinkun näkösiä?




























    • Omiinmen

      Koppanen ja Nurmi turnauksen parhaat Suomella. Isot kaverit viltissä kun hommaa ratkeistiin

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe