Naiselle seksiä anonyymisti.

AnuAnonyymi

Missä ja koska saadaan siisti paikka , jossa voi antautua täysin anonyymisti seksiin ? En todellakaan ole kiinnostunut noista likaisista gloryhole paikoista, joita toki muutamia on.

74

2662

3Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuskin koskaan ja missään, vaikka ideana miettimisen arvoinen. Tasa-arvon nimissä samaa vois toivoa myös miehet.

    • TissiMissi

      Ihan loistava ajatus!

      • ymmällä

        Olen jo 56.v mies naimisissa jo kymmenet vuodet seksiä on ollut ja on vieläkin tiuhaan keskim 4 - 6 kertaa viikossa ihmettelen vain että en muistaakseni ole saanut koskaan orgasmia ennen kumppaniani. mutta olen käynyt nuoresta lähtien useita kertoja syystä naislääkäreiden vast otoilla peniksen tarkastuksissa ja olen lähes joka kerta kokenut laukeamisen ja siemensyöksyn varmaan alle minutissa lääkärin tutkiessa minua. en ymmärrä mikä saa minut niin kuumaksi näiden lääkäreiden läsnäollessa. metenhän naiset kokevat miesgynellä käntinsä käykö heille niinkuin minulle että kokevat orgasminsa herkästi niinkuin minäkin. toivon vastausta. kiitos.


      • Nainen45vuotta

        ei kyllä gynekologilla kiihotu, se ei ole miellyttävä toimenpide kaikkine välineineen


    • Fuckgang

      Enlannissa oli fetishclubilla sellainen rivi lukittavia koppeja johon naiset ja myös pariskunnat menivät. Osassa oli perinteisia gloryholeja, mutta muutamissa oli slingi josta jalat ja vyötärö sopivat ulos. Eka kertaa kävimme katselemassa touhua ystäväpariskunnan mukana ja toisella kertaa minä menin kokeilemaan tuota slingiä. Mieheni tuli mukaan.
      Korkkarit ja sukat jalkaan ja vartalo puoliksi, siis napaa myöten ulos seinästä selällään maaten ja jalat slingiin haralleen. Siinä sitten odoteltiin jonkin aikaa, ja joku tuli, koitti ensin sormella, ja työnsi sitten kalunsa sisääni. Olikohan siinä kolmessa vartissa viisi eri miestä siellä sermin takana. Olihan se tosi kiihottavaa tuntea kalun työntyvän sisäänsä, tietämättä tai näkemättä kuka siellä oli. Tuollaisen rakentaminen ei varmaan vaatisi insinööritaitoa:D

      • uteliasnaikkonen

        Fuckgang,katselin sellaista tsekkivideota,jossa homma toimi jotensakin noin.Tytöt kyllä taisivat olla "töissä".Mutta tuossa eivät miehet käyttäneet kondomeja.Käytettiinko Englannissa ja vahtiko miehesi kortsun käyttöä siellä toisella puolella?


      • Kaarlo52

        Oliko siinä luvallista laskea spermat sisään? Viideltä mieheltä??? Olisihan kiihottavaa kokeilla!


      • Kaisa30

        Kuulostaa aika kiihottavalta! Miesystäväni taatusti voisi innostua, jos saisi katsella. Varmistiko kukaan että käytettiin kondomia? Ei kai siellä paljaalla sentään pantu?


      • Kondomikotka
        Kaarlo52 kirjoitti:

        Oliko siinä luvallista laskea spermat sisään? Viideltä mieheltä??? Olisihan kiihottavaa kokeilla!

        Mä oon käynyt noissa paikoissa monta kertaa vuosien varrella. Ja kyllä siellä kondomia käytetään.


      • Aulikille

        Kyllä noita Euroopassa riittää moneen lähtöön. Saksassa kaikki on järjestelmällistä. Ranskassa ollaan luovempia. Suurin osa on noita jäsenkortin vaativia paikkoja. Eli ei vain voi kävellä sisään. Mutta ei hätää ...taksinkuljettaja tietää. Ja nuo Suomen mestat ei minua kiinnosta pätkääkään.


      • Kiinnostaa-tietäää

        Voitko kertoa kaupungin ja miksei tarkkaa osoitettakin missä tuollainen paikka Englannissa on. Voisin tehdä pikku turistiretken sinne.


      • Niitä-on
        Kiinnostaa-tietäää kirjoitti:

        Voitko kertoa kaupungin ja miksei tarkkaa osoitettakin missä tuollainen paikka Englannissa on. Voisin tehdä pikku turistiretken sinne.

        Ihan joka ikisessä pikkankin isommassa kaupungissa.


      • Kysyvätietää
        Kiinnostaa-tietäää kirjoitti:

        Voitko kertoa kaupungin ja miksei tarkkaa osoitettakin missä tuollainen paikka Englannissa on. Voisin tehdä pikku turistiretken sinne.

        Lontoosta löytyy ja taksikuski tietää.


      • Jokuhama
        uteliasnaikkonen kirjoitti:

        Fuckgang,katselin sellaista tsekkivideota,jossa homma toimi jotensakin noin.Tytöt kyllä taisivat olla "töissä".Mutta tuossa eivät miehet käyttäneet kondomeja.Käytettiinko Englannissa ja vahtiko miehesi kortsun käyttöä siellä toisella puolella?

        Tuo juttu on Japanista lähtöisin. Siellä tuollaiset anonyymit jutut ovat olleet pitkään. Olen nähnyt ja kokeillut. Minulle jäi kuitenkin epäselväksi, kumman anonyymisyyttä siinä suojeltiin.


      • SPTT
        Kondomikotka kirjoitti:

        Mä oon käynyt noissa paikoissa monta kertaa vuosien varrella. Ja kyllä siellä kondomia käytetään.

        Joissakin paikossa on pikatestit, maksoi 30,- € henkilöltä ja vastauksen sai puolen tunnin päästä, HIV neljä muuta sukupuolitautia testattiin. Jos oli negatiivinen sai "passin ranteeseen" ja sitten 100,- € parilta, ja ei kun paneskelemaan, ilman kortsua.
        "Without a condom" luki jo ulkona, ja ohjeet sai aulassa, ja jäsenkortin. Mutta kuitenkin omalla vastuulla, kun noista tautien itämisajoista ei tarkkaan tiedetä, millaisen ajan päästä ne näkyy testeissä.


      • Kokeiltu.on
        Kaarlo52 kirjoitti:

        Oliko siinä luvallista laskea spermat sisään? Viideltä mieheltä??? Olisihan kiihottavaa kokeilla!

        Vaimoa naidaan paljaalla joskus ollut jopa 8 miehen lastit pillussa ja useaan kertaan


    • AnttiAnonyymi

      Tuollainen anonyymi juttu voidaan järjestää.. ei tarvitse tietää kun keksityt sähköpostiosoitteet. Sovitaan treffit johonkin, jos habitus on molemmille ok niin mennään johonkin nauttimaan seksistä ja erotaan ystävinä mutta tietämättä mitään muuta toisistamme. Olisko kiinnostusta?

      • Runck

        Antti diggaatko ulosteleikeistä ? Minun pitkäaikainen haave olisi saada koko suolen sisältö suuhuni nuolen ja imen jokaainoan roiskeen suolestasi.


      • Vaimon ensimmäinen kimppapano kaveri pani vaimoani heti kun tuli meille. Esittelyn suoritin kun oltiin jo pantu kerran.
        Vaimoni oli suosyunut kimppaan 1N ja 2M ja luvannut minun hoitaa mies kimppaan. Järjestin kaverini lapsuus ajalta mukaan jota vaimoni ei tuntenut entuudestaan.


    • Naimaan

      Kyllä sellainen paikka järjestyy

    • TumppuLumppu

      Suomeen ei koskaan saada aikaiseksi mitään tuollaista, turhaa toivoa. Yhdynnät senkun vähenee, no toki tälläinen seksikielteinen ilmapiiri saa sen aikaan. Kaikki vaan tumputtamaan.

    • Mannermaista

      Olin syyskuussa Ranskassa ja kävin tuttavapariskunnan mukana tuollaisessa seksipaikassa. Sinne oli pukeutumisohjeet ja järjestys oli kyllä hyvä. Naiset saivat katsella peilin takaa sopivia bulleja, joita istui tuoleilla monen värisiä ja ikäisiä. Tuttavaperheen vaimo valitsi sieltä nuoren kaverin, poika tuli melkein juosten ilmoituksen saatuaan. Olisko ollut ikää se vaaditut 18 vuotta. Toimintavalmius oli ainkin kohdallaan, pojalla alkoi seisoa pelkästä tuon tuttavaperheen vaimon näkemisestä. Liekö syynä ollut tuo vaadittu eroottinen pukeutuminen vai mikä. Mutta niin oli pikkuveijari pystyssä, melkein kattoa kohden. Siitä he sitten lähtivät kipaisemaan lähimpään ovettomaan koppiin.
      Minä jäin hänen miehensä kanssa katselemaan touhua. Ja vieressä oli tosi pieni ja siro ranskalalisrouva miensä kanssa. Rouva tahtoi isokokoisen tummaihoisen ja myös isokaluisen. Ja semmoin 140 kiloinen järkäle löntysteli peilin takaa, mahtavan meisselinsä kanssa. Tuo vaimoke ei varmaan ollut kuin 155 cm ja 45 kg.
      Siinä vähän aikaa puhuttiin Ranskaa, minä en ymmärtänyt tuosta mitään. Ja tuo isokokoinen ja kaluinen tumma kaveri kaappasi rouvan syliinsä ja kantoi sellaiselle esiintymislavalle. Vasta siinä tulin ajatelleeksi, että mitenkähän tuo jortikka sopisi rouvan tavaraan. Hetken touhuilun jälkeen sitä jo sovitettiin ja noin puoleen väliin meni, kun tuli pohjakosketus. Näytti siltä, että kalu näkyi rouvan vatsanahan läpi, ihan pahaa teki katsella.
      Tein kierroksen ja tuo ystäväpariskunnan mies lähti omille teilleen.
      Puolen tunnin päästä palasin lavan ääreen ja siellä tuo pikkurouva oli vaihtanut puolta, ja ratsasti nyt tuolla melalla. Eipä se se syvemmälle uponnut, hyvää vartta jäi paljon käyttämättä.
      Tuttavaperheen rouva peuhasi nuorukaisen kanssa edelleen. Ilmeisesti nyt oli menossa kondomin vaihto, kun rouvalla oli se suussa ja työnsi sitä pojan kestoseisokin päälle.

    • jookost

      Joo, mutta ei noita Suomesta löydy. Joten tilataan lentoliput ja lähdetään kaupunkilomalle Eurooppaan.

      • Uusavuttomuutta

        Miksi mennä merta edemmäksi kalaan. Onhan tuota täälläkin. Peräkamarilaiset vain uskovat autuuden löytyvät aina muualta.


      • miksilähteäkauas

        Ei tarvitse matkustaa hesaa kauemmas niin samanlainen mesta löytyy nimittäin keltainen ruusu.

        Siellä saa joku aina kullia perseeseen ja suuhun ja paljon on myös ns. mekkomiehiä naisten kledjuissa.


      • Siististi

        Paskanen, hikinen, likainen homomesta, hyi helvetti.


      • eiikinä

        Joo, hyi helvetti mikä paikka... sinne vaan Keltaiseen Ruusuun:)


      • MattiajaMaija

        Niin teehdäänkin:)


    • Tinskupari

      Tasokas swingerpaikka Wildclub löytyy Kirkkonummelta. Paikka on toiminut jo pian 10 vuotta. Sivuilta saa informaation ja paikkaa voi vuokrata omalla porukalla myös illallisineen omaan käyttöön. Juuri omanlaisen illan järjestäminen onnistuu varmasti.

      • Yötä_Päivää

        "Tasokas swingerpaikka Wildclub löytyy Kirkkonummelta. Paikka on toiminut jo pian 10 vuotta" joo, onhan se joskus auki... mutta aloittaja varmaankin tarkoitti sellaista " aja sisään " 24 /7.


    • Fuckgang1

      Tuolla aikaisemmin kerroin tuosta fetish paikasta. Anonyymisyydellä kyllä tarkoitin myös sitä, ettei tarvitse nähdä partnerin kasvoja tai olla mitenkään tunnistettavissa.
      Ei vain sitä, että nain tuntemattoman kanssa.
      On aivan erilaista, jos näkee, kuin jos vain tuntee, miten kalu työntyy sisään. Jälkimmäinen on todella jännää, kun nuo miesten kalut ei ole samanlaisia ja voi keskittyä naaman tai vartalon katselemisesta vain siihen, miltä tuntuu. ensimmäinen nai kovalla ja nopealla tempolla, seuraavalla on hiukan isomman tuntuinen, seuraava on käyrä ja seuraavalta ei tulekkaan pikaisesti. jne. Siinä sen jutun juoni.

    • Neiti160

      Mäkin HALUUN !

    • Minna333

      Hyvä ajatus, minäkin tulisin.

      • Vanharouva

        Minäkin tulisin!


    • Anonyymi

      Euroopassa on noita fetish paikkoja tuhansittain. Monet ovat todella laadukkaita, joten sinne. Suomeen tuollaista paikkaa ei kyllä saada aikaiseksi. Tänne rakennetaan museoita:)

      Kävin vaimon kanssa Lontoossa ja siellä tuollaisessa " monimuotoisessa" fetishclubissa. Sinne sai laittaa päähänsä naamion tai hupun, josta näki silmien kohdalta ulos, mutta ulkoa ei nähnyt silmiäkään. Ovesta sisään ei sellaisena kyllä päässyt, mutta pukeutumis / peseytymistilasta kyllä varsinaiselle osastolle. Eli vaatteet kaappiin, avain kaulaan ja fetishasu päälle.

      Vaimo laittoi kokonaamion, muuten satiinia ja korkkarit. Hän halusi slingiin sidottavaksi ja siihen hänet sidoinkin. Hänen fetissinsä on exhipitionismi. Puoli tuntia , jalat levällään miesten katseltavana ja naistenkin. Lopuksi yhdyntä muutaman valisemansa miehen kanssa. No jaa, olihan se kiihottavaa... myös katsella.

      • MaritaW

        Käyn aika usein työasioissa Lontoossa. Onko tuo paikka sellainen, että nainen itse valitsee partnerin vai voiko sopia esimerkiksi että on puoli tuntia tai tunnin sidottuna ja kenen tahansa saatavilla? Voiko siellä esiintyä myös ns. puolipukeissa tai peräti mekossa niin että rinnat eivät ole paljaina ja naamio kasvoilla, niin että miehet voivat kurkistella hameen alle ja tehdä sillä tavalla valintansa? Voisi todella kiihottaa lontoolaista tuttavaani!


    • Sijoittaja

      Kuka osaa kertoa, mitä tuollaisessa tasokkaassa paikassa joutuu parina illasta maksamaan ? Jos juttu on taloudellisesti kannattava, niin varmaan sellainen saadaan aikaiseksi.

      • Hintatietoinen

        20-85 euroa, maasta ja tasosta riippuen.


      • Halapaa
        Hintatietoinen kirjoitti:

        20-85 euroa, maasta ja tasosta riippuen.

        Ehkä hiukan enemmänkin, 40 - 100 euroa parina. Ja jos porukassa ylimääräinen nainen tai mies, niin 80 - 120 euroa. Tuohon sisältyy monessa paikassa jotakin juotavaa myös.


    • bileetjkylässä

      Bizarre club bileet jyväskylässä ovat olleet meidän mieleen. N.20 kertaa käyty. Darkkari on meidän mieleen.

      • MaritaW

        Millainen paikka ja mitä siellä tapahtuu? Millainen pukeutumisvaatimus? Sopiiko yksinäiselle naiselle vai pitäisikö olla seuralainen? Onko mahdollisuus anonyymipanoon?


    • SlingiLeila

      Darkkari ei ole kovin anonyymi paikka. En ole suomessa niissä ollut, mutta Saksassa kyllä. Se on sellaista lääppimistä ja kopelointia, no ok. jos siitä tykkää, mutta ei ollut mun juttuni.
      Mieluummin olen naamion kanssa swingers tai gangbang clubilla. Tuo vartalon mentävä reikä seinässä kuullostaisi tosi jännältä ja samalla saisi olla rennosti slingissä.
      Menisin heti kokeilemaan.
      Voisko sinne Bisarre Clubille tehdä muutaman tuollaisen seuraavaksi kerraksi ?

      • Tsekeistä

        Tuossa olisi tsekinmaalta esimerkkejä anonyymeistä naisten seksipaikoista:

        www.xvideos.com/?k=Gloryhole czech


    • direktiivipano

      On tää Suomi niin perseestä tuon seksin suhteen. Kohta kuollaan sukupuuttoon, kun ei ole noita virikkeitä. Ennen oli lavatanssit joka kylässä ja heinäladot, voi veljet.
      Nyt nutturatädit kieltää kaiken seksin, kun itsellä on ne vaihevuodet, ja pillu kuiva, kuin beduiinin sandaali. Katsotaan TV.tä ja Internettiä ja yhdynnät vähenee.
      Ja ukot ryyppää itsensä jo viiskymppisenä sellaiseen kuntoon, että ei seiso edes viagralla:) Tuo panoreikä olis kyllä ihan jees, mutta se ei varmaankaan täytä vihreiden vaatimusta neutraalista lisääntymisestä ja toki siinä on nuo EU.n direktiivitkin kiusana.

    • ratsastajanainen

      Olisi kiva kokeilla tuollaista paikkaa, mutta niin päin, että mies makaa selällään ja vain alapuoli vartalosta on minun käytössäni. Pää voisi olla seinän takana kainaloista tai kaulasta alkaen.

      • Kuinhevosella

        Hotelliin, voin mennä peiton alla ja saisit ratsastella. Vaikka pidempäänkin.


    • Selällään

      Tuo "panoreikä" olis kyllä ihan in. Ja varmaan miehellekin sopisi. Naisena olisin mieluummin siellä reijässä jalat ja alavartalo ulkona odottelemassa. Sukat ja korkkarit jalkaan, yes...

    • Siistijaseonsilläsiisti

      Kun tuo museohanke nyt on Helsingissä haudattu, niin rakennetaan sinne katettu seksikatu, kaikilla mahdollisilla jutuilla.

      • Seonsitä

        Ja feministit mukaan suunnitteluun, ja Tarja käy avaamassa.


      • uijohug

        Siin olis ideaa, ei olis häiriöitä ympäri Helsinkiä. Kaikki tarjolla oleva tavara olisi yhdessä paikkaa.


    • YksityinenKerho

      Tuntemattomaksi naamioituneena olisi kiva kulkea alasti ja miehet naisivat ohikulkevia naisia Tai olisi divaaneja joissa olisi sekä miehiä että naisia ja saisi valita miehistä ja naisista

    • U.N.Known

      Olisi hauskaa kokeilla. Ei mitään suhdetta. Maski päähän ja pano tuntemattoman naisen kanssa. Ratsastaisit hajareisin päälläni villisti. En kyllä panisi toista miestä, mutta voisin hyväksyä, että mies panee minua.

    • SlutsWifeFuck

      Noissa fetish- ja gangbang clubeissa voi esiintyä naamioituna, Euroopassa siis, Suomesta en tiedä. Seksikaupoista saa sellaisia huppuja, jotka peittävät kasvot ja pään kaulaan asti, sisältä näkee ulos mutta ei ulkoa sisälle, on kivat.

      • Spandex

        Noita huppuja saa ostaa myös useimpien fetishpaikkojen yhteydessä olevista myymälöistä ja muitakin fetishasuja myös. Nettikaupoista saa halvimmalla. Huppu päähän, niin kyllä siinä melko varmasti anonyymisyys säilyy.


      • EUSex

        Noihin fetishpaikkoihin, jotka on tarkoitettu vain heteroille, ei yksinäinen mies tai miehet pääse sisään, kuin parin seurassa. Ja kyllä siellä voi esiintyä naamioituna, mutta muuten seksikkäästi pukeutuneena. Tai vaikka alasti, jos niin haluaa.
        Eli vaimo tai tyttöystävä on houkuteltava mukaan:) Tai sitten etsittävä maksullinen naisseuralainen. Miehiä on joskus kolme kertaa enemmän kuin naisia, joten on vara valikoida.


    • neuvoksi

      paras paikka ja luonnollisin vaihtoehto jos rahapussi kestää on käydä yksityisten miesgynekologien
      vastaan otoilla . mutta sinun on teeskenneltävä olemattomia oireita että voit käydä useiden miesgynekologien vastaan otoilla näin se onnistuu keskim niin että voit käydä jopa kahdenkuukauden välein tarkastuksissa vaihtamalla lääkärikeskuksia. huomautan vielä että olen kuullut mieslääkärin kehuvan , että sellaista naista ei ole olemassakaan joka ei kiihottuisi ja kostuisi maatessaan nenäni edessä tutkimuspöydällä. mitä tuumaisit tästä.

    • neuvoksi

      siis tarkoitan tällä pelkästään kiihottumista ja orgasmia jonka koet helposti miesgynekologin tunnustellessa sormillaan sinun munasarjoja kohtua ja emätintä. kokeile.

    • Cuckoldman

      Vaimo kävi tuollaisessa paikassa pantavana työmatkallaan Lontoossa työkaverinsa kanssa ja kovin oli tyytyväinen. Ihan luvalla menivät ja aikovat ottaa uusiksi.
      Ei ollut ihan varma montako miestä häntä oli pannut, mutta arveli ainakin viittä saaneensa. Kaverinsa oli ilmeisesti saanut vielä useampaa.
      Oli pirun kiihottavaa kuulla rouvien retkestä. Saa minun puolestani mennä uudelleen, koska kotiseksi siitä vain parantui. Nykyään saan jyystää useamman kerran viikossa. Ennen riitti kerta, korkeintaan kaksi.

      • Hyihelvata

        Tietysti akkas onkin päästään vialla oleva jakorasia huora ja sinä tyhmempi kuin aasi ja lopuksi työnnät löylykauhan perseesees kukkakaali mulukku


      • Minako74

        Oispas omakin akateemisesti koulutettu fiksu ja halukas naiseni tuollaisessa... Hienoa;)


      • yjyj
        Minako74 kirjoitti:

        Oispas omakin akateemisesti koulutettu fiksu ja halukas naiseni tuollaisessa... Hienoa;)

        Ilmeisesti naisesi ei tiedä millaista saastaa olet?


    • Marjukka43

      Hyvää ja asiallista keskustelua meille naisille tärkeästä asiasta siihen asti, kun tulee tuollainen törppö huorittelija pilaamaan.
      Pysyisit pois näiltä sivuilta, jos on noin vaikea kestää avarampikatseisten ihmisten ihania leikkejä.
      Paras varnaan olisi, jos tuosta törpöstä ei provosoituisi, mutta kun näyttää työntävän nokkansa joka asiaan, kuten löylykauhakin, niin poltin käämini.

      • Kukkanentää

        Niin, jos ei ole asiallista sanottavaa, ei kannata jauhaa. Parikymmentä häirikköä, vuodesta toiseen ja samat tyypit jauhaa anonyymeinä :)


      • gntnjt

        Et sinä ole avarakatseinen vaan rappiolla oleva saastassa rypevä amoraalinen ihminen, Mikä on saanut sinut turmeltumaan noin? Seksi on kaunis asia mutta te olette tehneet siitä kuvottavaa irstailua kaiken itse ja muiden kunnioitukset kadottaneissa mielissä joita hallitsevat vääristyneen mielen tuottamat iljettävät kieroutuneet saastaiset himot. Ryvetään kuin siat lätissään ulostuksissaan. Ei kukaan normaali täysipäinen ihminen saa edes päähänsä mennä tuollaisiin paikkoihin.


      • Etovaaon

        Nämä onkin kunniattomia paskiaisia jotka eivät kunnioita ketään tai mitään.. Muijan römpsä on vapaata riistaa sonnit saa köyriä vapaasti..
        Tuollaset ällötykset saa märäntyä helvetissä


      • Voisimmekos kanssasi jatkaa tämä keskustelu yksityisenä? Kai arvaat miten voisit viestitellä,kun mulla on posti tällä sivulla..Vaikka kauhea löylykauha valvoo-mielenkiintoista-nukkuukos hän lainkaan?
        Fantasia-että nainen olisi tullut vaikka hotellihuoneen sisään maski kasvoilla ja olisi käytössäni ...kondomilla..kaikki reiät,voi olla sidottuna?:) Tämän fantasian hän voisi itse jatkaa...


      • jjjh
        Etovaaon kirjoitti:

        Nämä onkin kunniattomia paskiaisia jotka eivät kunnioita ketään tai mitään.. Muijan römpsä on vapaata riistaa sonnit saa köyriä vapaasti..
        Tuollaset ällötykset saa märäntyä helvetissä

        Moraalisen ja arvojen rappion lopputulos on nihilismi. Ja sitä tämä hillitön irstaus pohjimmiltaan on.


    • Haaveena

      Luin tuosta yläpuolelta noita kirjoituksia ja täytyy todeta että tällainen on minun kiihoittava haaveni.
      Mennä naiseni kanssa tullaiseen paikkaan jossa voisi antaa naiseni "spermattavaksi" vieraille, tuntemattomille miehille. Voisin jopa itse valita miehet pukille. Nainen mahdollisesti sidottuna slingissä tai pukissa ja itse valvoisin tapahtumien kulkua. Samalla hieman naisin naistani suuhun. Yksi iso ongelma on ettei ole sopivaa kaveria joka suostuisi tällaiseen! Kadullahan en voi tuollaista esittää oudolle!!!

    • Cucco

      Olisihan se upeaa saada vaimo panopuuksi. Esim. Mökkiviikonloppu jossa olisi n. 10 miestä jotka nussisivat vaimoani vuorotellen. Välillä saunottaisiin ja jotkut naisivat vaimoa saunassakin. Vaimo tekisi välillä ruokaa kaikille ja silloinkin joku nostaisi hänet pöydälle ja levittää jalat että pääsee tunkemaan kyrpänsä vaimoni pilluun. Yölläkin joku kömpii väliimme ja alkaa nussia vaimoani. Tätä jatkuisi koko viikonlopun.

    • Puutteessaaina

      Voi kun oma mieheni ajattelisi noin minustakin. Olisin mielelläni panopuuna mökillämme.

      Rouva39v

      • Järjestetään sellainen viikonloppu että saat olla panopuuna😘


      • Cucco

        Kunpa vaimonikin haluaisi.Olisi upeaa katsoa kuinka miehet himoitsisivat vaimoani ja repisivät vaatteet päältä että pääsisivät jo tunkeutumaan vaimooni


      • jjjjjjh

        Jos vaimolla on huoran luonne ei mies voi kuin kestää tai heittää ottaa ero. 1700-luvulla eläneen englantilaisen kirjailijan romaaniin perustuvassa elokuvassa kauppiaan vaimo oli huora luonnoltaan. Tämä kävi huoraamassa kapakassa ja oli miehensä nähden rinnat paljaana miesten kourittavana. Kehottaen ukkiaan tulemaan mukaan. Joten eivät nämä huoran kuonteiset naiset ole uusi asia. Sääli miehiä jotka näihin lankeavat. Näillä naisilla on varmasti narsistin ja muuten epäsosiaalisen persoonallisuuden piirteitä. Moraalin tajua näillä ei ole ollenkaan. Vääristynyt mieli kehittää loputtomasti perverssejä haluja joita toteutetaan estoitta.


    • Timegoes

      Onneksi pikkuisen menty estottomampaan suuntaan. Ihanan nautinnon suuntaan. Tuo vääristynyt mieli joka haukkuu maanrakoon nautiskelijat ampuu omaan nilkkaansa ja pölisee omia ahdistuksiaan.
      Olisin ollut hyvin tyytyväinen jos hieman nuorempana naisena olisin älynnyt menettää " kunnollisuuteni" ja nauttinut kropastani.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5289
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3417
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1562
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      191
      1449
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      978
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      887
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      778
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      769
    Aihe