Öiset kiusaajat

varsinaissuomalainen

Terve.

Viikko sitten perjantaina joku koputti oveeni. Pienen hetken päästä aukaisin oven ja löysin perunapussin. Kaksi kappaletta. Salesta ostettu, olivat maksaneet 15 senttiä. Kukaan ei näkynyt missään, joten pystyin vain spekuloimaan teon luonnetta. Ajattelin, että jollain lapsilla on vaan hauskaa.

No, perjantaina, noin klo 21:30, ovea koputettiin taas. Olin jo nukkumassa ja unenpöppörössä menin katsomaan oven taakse. Nyt siellä oli kolme perunaa, yksi tupakka ja pannujauhatus-kahvipaketti. Kävin noukkimassa ne talteen. Heitin kyllä jokaisen niistä roskiin. Kiitos vaan pojat.

Viime yönä klo 3/4 (kellonsiirtojuttu) heräsin syvimmästä unestani taas koputukseen. Koska perunanjättöpuuhastelu yms oli jo mielestäni vähän häiriintyneen oloista, en aukaissut ovea heti, vaan kävin kurkkaamassa ulko-oven viereisestä huoneesta, mitä tällä kertaa on tuotu oveni taakse. No, siellähän oli pyörä! Violetti Helkama (saattaa hyvin olla varastettu). Siihen se oli parkkeerattu. Odottelin pimeässä huoneessa, jos pojat vaikka kömpisivät piiloistaan ja näkisin heidät. Näin kyllä. Mustiin pukeutuneita nuorukaisia. Mopot oli parkkeerattu vähän kauemmaksi. Ilmeisesti sen takia, ettei kukaan herää ääneen ja tarkkaan valitun ihmisen laskelmoivan kiusaamisen voisi hoitaa mahdollisimman optimaalisesti luoden turvattomuuden tunnetta ja... No, mitäköhän muita letkeitä päämääriä heidän tekojensa ytimessä mahtaakaan olla. Yhtä kaikki.

Pojat ovat ilmeisesti seuranneet minua ja tiesivät, minkä tien varrella asun. Perunanjättöpuuhastelu tuntuu letkeltä läpältä noin äkkiseltään, mutta sillä on ollut jokin tarkoitus. Ilmeisesti pojat eivät ole tarkkaan tienneet, missä talossa asun. Niinpä siitä on otettu selvää jättämällä perunapussi oven taakse ja koputtamalla oveen. Tällä tavoin sitten ollaan nähty, kuka perunapussin käy noukkimassa. Ensimmäistä perunapussia en nimittäin käynyt noukkimassa heti, joten heidän oli ilmeisesti kovennettava panoksia ja laittettava jopa kolme perunaa, LM-merkkinen tupakka ja halvinta mahdollista pannujauhatuskahvia oven taakse. "Tämän hän noukkii heti ja sitten näemme vihollisen." -tyyliin.

Viime viikon perjantain "peruna-ansa" ei johtanut lauantain ja sunnuntain välisenä yönä häiriköintiin, joten tämä spekulointi tuntuu ihan järkevältä. Nyt perjantaina se kuitenkin johti la-su-yönä tapahtuneeseen kotirauhan rikkomiseen.

Pojat, teistä on tehty rikosilmoitus ja seuraavia kolttosianne valvontakamera tallentelee.

Täytyy myös tehdä selväksi – kun niin monet ovat menneisyydessä luulleet minua ulkomaalaiseksi – että minun sukujuureni kasvattavat Lapin tuntureilla mäntyjä ja sukunimessäni on Ä-kirjain. Jos teidän tekojenne motiivit siis perustuvat vieras- ja ulkomaalaisvihaan, niin sen lisäksi, että uskotte sokeasti propagandaan ja palvelette vihaanne, ette edes noudata omaa "aatteellista vakaumustanne".

10

237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pottobill

      Mitä kamaa sä oikein vedät? Speedyä vai hepoa! Puikuloitako olisi pitänyt tuoda?

      • vsuomalainen

        Tämä saattaa tulla sinulle yllätyksenä, mutta en ole ollut edes humalassa aikoihin. Ennakkoluulojen ja todellisuuden sekoittaminen keskenään on vähän harhaista puuhaa ja leimoja jakelemalla et tee maailmasta millään tavalla parempaa paikkaa.


    • analyysi.tuosta

      Tyypillistä gangstalking-vainoa. Todella iljettävää.

      • vsuomalainen

        Vielä vainoharhaisempaa on kiusata ihmisiä keskellä yötä.


      • analyysi.tuosta
        vsuomalainen kirjoitti:

        Vielä vainoharhaisempaa on kiusata ihmisiä keskellä yötä.

        Toivottavasti se on vain kiusaamista.

        Gang stalking on vielä pahempaa. Porukassa tehtävää iljettävää vainoamista, joka voi jatkua ikuisesti tai ainakin niin kauan, että kiusaamisen kohde on saatu pois yhteiskunnasta. Kiusaajat tekevät sen niin, että varmasti huomaat sinua seurattavan. Tekevät sinut epäluuloiseksi. Pyrkivät saamaan sinut epämukavuusalueelle pysyvästi. Pahimmillaan terrorisoivat koko elämäsi pilalle, joka puolella minne menetkään. Aiheesta oli paljon 500 viestin ketjuja suomi24:ssä, mutta ne on sensuroitu järjestelmällisesti, koska gang stalking -tietoisuuden lisääntyminen asetti koko psykiatrian naurettavaan valoon. Pseudotiede psykiatria ei pidä kiusaamista mahdollisena, vaan tuomitsee kiusaamista kokeneet skitsofreenikoiksi ja rankaisevat kiusattuja kemiallisella väkivallalla. Googlaamalla "ddr zersetzung" voi saada tietoa siitä mihin pystyttiin jo ennen kännyköitä ja muuta nykytekniikkaa.


    • CaptainKirk

      Noon kuule ufomiähiä!

      • vsuomalainen

        Juu, varmaan toi pyöräkin on vaan mun sitkeää harhaa. Kiitos tiedosta. Niin ja ne koputukset, ihmiset, jotka käveli pihalla ja ne "lahjat". Harhaa joo. Mainitsin myös sellaisesta käsitteestä kuin "spekulaatio" ohimennen. Jossei ole tuttu, ota sanakirja käteen. Lisäksi aloitan lauseeni sanalla "jos". Et ilmeisesti siis ymmärtänyt tekstiä. Yhtä kaikki, en enää vaivaa päätäni asian kanssa, koska se on turhaa, sillä perusteettomia syytöksiä vainoharhaisuudesta varmaan on luvassa enemmänkin. Tiedän, mikä on spekulaatiota tai mielikuvitusta, ja tiedän, mitä on tapahtunut oikeasti. Syytökset minun mahdollisesta psykoottisuudestani ovat siis täysin tuulesta temmattuja. Mutta järkipuhe, tämän palstan seuraaminen ja teidän näkeminen kokonaisina ihmisinä loppuu tällä erää. Minä en vihaa teitä, vaikka te vihaattekin. Se vaatii pyrkimystä ja tahtoa, eikä se aina ole helppoa. Kiitos seurasta ja hyvää jatkoa. Ollaan ihmisiksi.


      • CaptainKirk2

      • Keijoo76

        Mitäs tää tämmäne nuoriso oikein on? Ei meidän nuoruudessa Auras katteltu nulikoiden temmellystä vaan se saatiin loppuun kyllä helposti. Ei muuta ku porukka kasaan ja mopopojil vähän "oppituntia."


    • Onaskontelo

      JOO

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1957
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1685
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1616
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      125
      1432
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe