MÖKKIPARLAMENTTI

ILMANVETTÄ

Mökkiparlamentin puheenjohtaja kertoo että Kokemäellä on vesiasiat kunnossa kesäasukkaiden kohdalla!!! Ei pidä paikkaansa ainakaan KYTTÄlässä!!!

10

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ilmanvettä

      Kyttälässä on tie, jossa on kesämökkejä 14 ja talviasuttavia taloja 3. Ei ole vesijohtoa. Tutkituttakaa kaivovetenne. Meillä vettä ei voi käyttää edes pesuvetenä!!! se siitä että vesiasiat muka kunnossa!!!!

      • on_runkolinja

        Kyseessä lienee Parranluhdantie/Vihatussaarentie?
        https://www.fonecta.fi/kartat/vihatussaarentie, kokemäki?lon=22.459234&lat=61.27818099999996&z=15

        Kauvatsalle vedettiin runkolinja muistaakseni läheltä Vihatussaarta. Eli Kajalasta poikin joen Kiettareenluodon puolelle ja edelleen Ruoppajoen suuntaisesti kohti Vihatussaarta ja Kyttälän asemanseutua. Joten runkolinja ei liene kaukana Vihatussaaresta.

        Runkolinjan sijaintia kannattaa kysyä Vesilaitokselta.


    • turhaa.napinaa

      No kyllä sinne veden saa, jos on pätäkkää kaivauttaa runko. Mitäs siinä valitatte. Kolehtia vaan keräämään tai pankinjohtajalle pokkaamaan ja vesijohto tulemaan. Tai sitten menette sellaseen paikkaan mökkeilemään, mihin tulee vesi. Yksinkertaista.

      • apuavettä

        Ei kannata tehdä kaivoa,vesi ei ole kunnollista. Jos et ymmärrä, että VESI on tärkeää!!! Ei se ole valittamista, mutta ei kannata kirjoitella että vedet on kaikilka.koskettiko asia sinuakin??


      • ilmanvetta

        Asiallinen vastaus, kiitos!!


      • turhaa.napinaa
        apuavettä kirjoitti:

        Ei kannata tehdä kaivoa,vesi ei ole kunnollista. Jos et ymmärrä, että VESI on tärkeää!!! Ei se ole valittamista, mutta ei kannata kirjoitella että vedet on kaikilka.koskettiko asia sinuakin??

        Oletko lukutaidoton? Missä lauseessa käskin tehdä kaivon? Vesi on toki tärkeä, mutta se on kuule ihan oma valinta ostaa se mökki sellasesta paikasta, mihin ei tule vesijohtoa tai ei voi tehdä kaivoa. Elämä on täynnä valintoja ja jos valitsee huonosti, on siitä turha valittaa ja syyttää toisia. Mutta ei kait se kaivon kaivauttaminenkaan ole mahdottomuus johonkin toiseen paikkaan, hieman etäämmälle? Perustatte sellasen "osuuskunnan" ja porautatte sen kaivon yhdessä sellaseen paikkaan, jossa vesi on käyttökelpoista. Ja kaivo / pumppu lukkoon niin, ettei siitä saa vettä, kun ne "osakkaat". Tai sitten tosiaan tilatte sen vesijohdon sinne mökin seinään. Mutta ilmaseksi te ette sitä kunnan vettä tule saamaan, se on vissi. Eikä tarviikaan. Joudutaan me muutkin talojen omistajat vesiliittymästämme maksamaan. Tai sitten vaan kiltisti kannatte sen veden kotoa sinne mökkiin ja lakkaatte valituksen. Jokivettä voi varmaankin edelleen käyttää pesu- / saunavetenä ja sitä löytyy joesta ihan yllin kyllin kaikille. Sitäkin saa siirrettyä jonkin matkaa ihan johtoa pitkin, jos lyö pumpun väliin, niin ei tarvi joesta asti kantaa sitäkään. Ja ainakaan vielä en ole kuullut jokiveden olevan käyttökiellossa niin, etteikö sillä sitä kermapersettään saisi pestä.

        Ja ei, asia koskettanut minua, kun en asu lähelläkään Kyttälää, enkä omista edes kesämökkiä vedellä, enkä ilman. Mutta summa summarum; rahalla saa ja hevosella pääsee, sanotaan.


      • apuavesi

        Kuka pyysi ilmaiseksi!! Lue tarkempaan. Älä ole niin negatiivinen!


    • Mökkiläiset

      Terveisiä täältä Sääksjärven pohjoisrannalta. Tänne vedettiin runkolinja 2014 ja linjaa vedettiin niin pitkälle kun liittyjiä saatiin mukaan 6 kpl per kilometri. Liittyminen maksoi muistaakseni 4500 euroa. Vesi on hyvää ja edullista. Ihan mahtavaa, kun mökillä on vihdoinkin kunnon vesi! Suosittelen!

      Hanketta ryhtyi vetämään vakiasukas, joka keräsi nimiä ja lopulta mukaan tuli myös runsaasti meitä mökkiläisiä.

      Kysele alueen muilta kesä- ja vakiasukkailta, onko kiinnostusta yhteiseen hankkeeseen. Jos runkolinja ei ole kovin kaukana ja liittyjiä on tarpeeksi, Kokemäen Vesi voi hyvinkin ryhtyä linjaa rakentamaan. Ensin kannattaa kuitenkin selvittää runkolinjan etäisyys Kokemäen Vedeltä.

      Uskoisin, että liittymän saa pidemmältäkin, mutta silloin liittymä on kalliimpi ja veden laatu voi olla huonompi, jos pitkän putken päässä on vain yksi käyttäjä ja sekin loma-asukas.

      • ilmanvettä

        Sinulta tuli tosi asiallinen vastaus. Kiitos neuvoista!!!


    • missä.on.se.runkolinja

      Mistä kulkee Kauvatsalle menevä runkolinja?
      Kyttälän huviloiden vierestäkö?

      Lue toinen kommentti
      "on_runkolinja
      3.11.2016 20:32"

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      129
      9905
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2891
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      177
      2687
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1508
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe