IPU:leille uusi harrastus

onni.oiva

Joskus aiemminkin on tällainen ketju olut, mutta lienee hukkunut vahingoissa tärkeämpien tieltä pois.

Kun nyt on käynyt kertakaikkisen selväksi, ettei politiikka oikeasti edes kiinnosta eikä onnistu, on kysymys nousut uudelleen mieleeni. Jonkinlainen korvaava harraste kerholle olisi siis paikallaan.

Selasin nettiä ja tutkailin, mutta sitten huomaisinkin, että IPU:n johtajaportaasta on asiaan syventynytkin aikaansaava kolmikko ja perustanut VS-kustannus Ry:n.

Ratkaisu on hyvä ja antaa varmasti entisille IPU jäsenille automaattisesti VS-kustannus kerhoon siirtyvinä paljon onnistumisen iloa ja rattoisaa tekemistä. Kun politiikka ei itse tekemällä vedä, tehdään osaavampien julkaisutoimintaa ja kutsutaan erilaisiin julkaisutilaisuuksiin puhumaan oikeita poliitikkoja joilla on kansansuosiota.

Siinäpä sitä on ipu:laisille mukavaa paistattelua ja taloudellisestikin tuossa touhussa on paljon enemmän järkeä kun nyt jo tuulimyllyjä vastaankin kääntyneessä sodassa ja korttirumbassa.

Johtamis- ja marssijärjestyksin on tässä pelkäksi yhdistykseksi jäävässä kerhossa hoidettu mallikkaasti ja miltei entiseen malliin.

Tarmoa ja virkistystä tuo uuden asian kaupittelu kirjakauppiaana entisille kortin kerääjille ja lehdykänjakajalle paljon palkitsevampana toimena. Siitä se sitten pikku hiljaa alkaa kapitalismi saada sijaa entisen kommuuni jääränkin sielussa.

19

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eerikki.hindenb

      Vapaa Suomi oli muistaakseni alunperin työväellä ratsastavan natsiliikkeen julkaisu..
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Vapaa_Suomi
      Joten mitähän tuo yhdistys tuloillaan aikoo rahoittaa, sosialismia, kommunismia vai kansallissosialismia?

    • k.v.pk

      Kyllä SDP:n ja anarkistien horinoista voi julkaista monta kirjaa ja novellia, liekö sarjakuvakirjatkin olisi hyvä ottaa tuotantoon?

    • kade.saukko

      VS-kustannus
      VolvoSyä-kust an nus..

    • pakollinen.maon.punainen

      Kirjojen lukeminen on hyvä harrastus, kirjastoista voi lainata asiaa ja proosaa kun vain käväisee. Myös antikvariaateista saa asiallista tietokirjallisuutta kohtuulliseen hintaan, VS-n sadut noh jos joku haluaa sijoittaa rahaa järjettömään hintaan sangen epäluotettavalla kurssiennusteella lapsenlapsenlapsiensa talouden turvaksi, niin omapa on riskinsä.
      Kapitalsitista ajatteluahan tuo tietysti on, mutta en usko, tällaisen angstin ja hörötelyfilosofian arvon koskaan nousevan. Taide ja kunnon sadut taas voivat hyvä sijoituskohde ollakin, niitä kustantavat suuret ja keskikokoiset kustannusliikkeet eivätkä pienen volyymin ryssää ihannoivat hämäräjärjestöt.

    • elit.is.elit

      Kerätkääs te rahvaat reippaasti korttia ja pistäkää rahaa tilille, me ei nyt joudeta kun keskitymme kirjatehtailuun ja piirakan leivontaan.

    • keu.keu

      Veikkaan Jenkikompurankin keskittyvän jatkossa selittelevän ja maalailevan muistelmakirjan kirjoittamiseen. Kirjoissa lienee myös katoavan ipun rippeiden säällinen laskeutumisalusta.

    • röhröh.keu

      Ne jotka ei kirjabisneksestä innostu, voivat sitten alkaa vaikka harrastamaan persuttumista. Sekin homma on jos lähtenyt aika hyvin käyntiin.

    • vartio.to.eiku.suomi

      Kirjakerhona voisitte tuputtaa salaliitto ja maailmanloppu kirjallisuutta mielin määrin, taustalle joku sakko jos höperö ei saa myyntikiintiötä täyteen, kuten Jahuleilla on ollut tapana, näinhän VS lehden kanssa meneteltiin, jäsen tilasi nipun ja maksoi ne kerholle ja kiersi tunkemassa hapatukset ihmisten postilaatikoihin ja postiluukuista sisään, ne lehdet sisälsivät sitten aina yhtä tuoreen Pesoskuvan. YÄK

      Näinhän Herrala, Wiksten ja Pesonen ovat sen kaavailleetkin.. Oletko sinä valmis ottamaan epäkiitollisen maksullisen orjapestin vastaan?

    • hos.poti

      Samovaarikirja ja balalaikkakirja voisivat olla iputrukkeihin uppoavaa proosaa.

    • ei.haittapuolia

      Täsätä voisi tulla IPU:laisile myös uusi harrastus, tosin veikkaan aika monen sitä harjoittavan jo nyt ipuilun ohella aika taajaan sen terveellisyyden ja stressiä poistavan vaikutuksen takia.

      Tutkimusten mukaan harrastuksen tervehdyttävät, jopa syöpää torjuvat vaikutukset olisi syytä tuoda kansalaisten tietoisuuteen entistä selkeämmin.

      Sanotaan joihinkin tutkimusotantoihin perustuen, että sitä harjoittaa jopa työpaikallaan noin kolmasosa työntekijöistä joten tässä voisi olla se johtolanka ja nuora josta vetämällä IPU voisi tehdä vielä hattutempun!

      http://tinyurl.com/jxkw63b

      Joka tapauksessa lajin jota voi harrastaa jopa kokouksissa, luulisi olevan parinkin kuvitetun opaskirjan väärti, joten IPUlaisten luulisi esiintyvän ohjekuvissa innokkaasti VS-kustannuksen julkaistessa ensimmäisen todellisen bestsellerinsä aiheesta.

      HYVÄ!

    • rHt.åoia

      VS kustannusta ja IPU:a ei pitäisi sotkea toisiinsa, nyt sen tekee IPU eliitti eikä edes häpeä tai kerro motiivejaan.

      • katalaa.katalaa

        niinpä..


    • vahva.käsitys

      VS-kustannus ei ole väitteensä mukainen aatteellinen yhdistys, vaan selkeästi yritys joka pyrkii tuoman piilotetusti ansioita ydinryhmälleen ja se on otettava viranomaisten tarkempaan syyniin.

      • Dörgeetä

        Onko kirjat ollut tuottoisa bisnes. Jos on, niin eiköhän ne mahdolliset voitot ohjaudu ipun toimintaan eikä kellekään yksittäisille toimijoille.
        Jotenkin ottaa pannuun nämä ainaiset väärät huhuviritelmät ipusta ja se ihmisistä.


      • kehtaadörkee
        Dörgeetä kirjoitti:

        Onko kirjat ollut tuottoisa bisnes. Jos on, niin eiköhän ne mahdolliset voitot ohjaudu ipun toimintaan eikä kellekään yksittäisille toimijoille.
        Jotenkin ottaa pannuun nämä ainaiset väärät huhuviritelmät ipusta ja se ihmisistä.

        Miten se ohjautuisi muille kuin vs kustannuksen väelle, muttaa ipulallerit ostaa velvollisuudesta kirjat.


    • yra.yrgenee

      Pitsikirjailua, keittokirja ja komukirjoja. Muutama hämärä salaliittokirja, rohto ja yrttikirjasarja luulosairaille ja motskarijengiylistys.. ERINOMAISTA

    • ARVAUS_LEIKKI

      Liisa se jaksaa keksiä uusia juttuja ja talkoita ipuhöperöille. Pikkujouluaikojen villitsemänä tämä kuumissaan valvova jo hieman takkuuntuneen sulkasadon omaava ilolintunen on oivaltanut omasta mielestään kerrassaan mahtavan idean.

      Nyt hän on aloittanut arvausleikin siitä, mitä kukin ipulainen tai tänne kirjoittava on sukupuoleltaan. Jonkinlaista Marple profilointia ja ruudunnuuhkimista soveltaen hän leipomustensa ja porkkananupotuspellillisten välillä kiihoittuen kansaenemmistön mielipidettä vastaan haastaa toisetkin moiseen puuhaan. IPU:ssa tuo voineekin olla haasteellista, mutta selvinnee siellä täysin luonnollisena pidettyä nivusten koskettamista soveltamalla helposti.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14591703/sinivihrean-herjat-jonoon

    • surullinen_loppu

      Uusi harrastus näyttää hörökerholle löytyneen, mikä parasta se on kehittynyt kerhon sisällä ja saavuttanut merkittävää kannatusta reaalitoimintaan asti jopa ylimmän johdon kerhon toiminnasta kertovissa julkaisuissa saakka.

      Ipu ottaakin nyt tehtäväkseen vainota rasisteja! Astuuko tämä uusi harrastus sitten viranomaisten varpaille ja osaako johdolle kuuliainen ja itsensä kovinkin tärkeäksi tehtävässään kokeva syrjäytynyt torien kauhu toimia lain puitteissa toimintaa suorittaessaan, jää nähtäväksi.

      Joka tapauksessa tällainen hosuminen, täysin päättömät ja perustelemattomat linjaukset kertovat sen minkä jokainen on jo vuosia nähnyt ja useampi suositellutkin, ipu on nyt katoamassa omaan mahdottomuuteensa. Ihmekkö tuo kun alkuperäinen linja poljettiin lokaan miltei perustamispäivänään ja tilalle on tullut jotain järjettömiä oman kansan vainoa ja pahaa oloa lisääviä pyrkimyksiä.

      Tulevat vaalit ovat floppi, nyt jää vain nähtäväksi, onko uusi pj jo rakennellut jonkinlaisen varjohallituksen omista kommarivihreistä piireistään ja yrittää jollain tapaa hyötyä viimeisistä hetkistä puoluerekisterissä olevan kerhonimen tuomalla vaikutusvallalla häpäistemn viimeisetkin alkuperäiselle tavoitteelle uskolliset ja elossa olevat jäsenet, tosin enää heitä ei kovin montaa kerhon nimissä kulje, tyhmemmänkin lamppu kun syttyy viimein.

      Edellisten tuhoojien mädättämisen syitä täytyy vain arvailla, kunnes joku ahna xxxxkustannus julkaisee paljastuskirjan jossa esitetään joku tulkinta tuostakin liekö sitten totuuden häivääkään kuten ei aikaisemmatkaan, mutta tokkopa malttavat olla rahaa kuleksimasta.

      Noh johtajat ovat olleet sitä mitä nyt ovat sattuneet olemaan, joillakin on usko ollutkin heikko ja taitavien manipuloijien vietävissä.

      • apua-ipuja

        Sotaveteraanien ja mummojen potkimisen uusi veruke ja peitenimi, rasismin vastainen toiminta. Niin ipua nii-in ipua..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe