Ärräpaketti

Myyjä vaati Kausalan Ärrässa uuden minipaketin ostamista
myyjä oli hyvin ylimielinen.. Olin laittanu jo kerran käytettyyn pakettiin. Kysyin myyjältä että ei Ärrä voi tehdä niin paljon pahvijätettä. Voi kulemma tehdä ja paketteja voi uusiokäyttää vaikka Posti-lähetyksissä.
Missään ei lue että pakkauksen pitää olla uusi ja toiseksi olen ite lähettäny ja saannu uusiopaketteja Ärrältä.
Ilmoita


Ei Ärräpaketteja saa lähettää uudelleen, Pöljä!
5,50 hinta on markkinoiden halvin, ja siihen sisältyy uusi paketti.
Käytä vanha laatikko vaikka sukkalaatikkona, jos kierrättää tahdot
1 VASTAUS:
Ei ketään saa nimitellä, sinä Ihana. Saa lähettää. Jos Ärrä haluaa halpaa palvelua asiakkailleen niin anna mennä. Kioskin Kauppias maksaa sen selkänahastaan; siis ei nosta palkkaa ja palkkaa paikkakunnan nuoria palvelemaan; ettei olisi Postikin ko kioskissa. Hyvää Joulua.
+Lisää kommentti
Kolme kertaa saa samalla R-paketilla lähettää, mutta sitä täytyy erikseen vaatia. Kannattaa vain olla sinnikäs.
1 VASTAUS:
Saa lähettää uusi osoitetarra tulee päälle maksaa 70.senttiä
+Lisää kommentti
Voi helvetti, mistä oikeen luulet R-kioskin saavan katteen lähetyksistä kun paketin lähettäminenkin on niin halpaa? Saatanan köyhät kun ovat joka asiasta ulisemassa. Olet varmaan sellainen asiakas kuka voivottelee asiakaspalvelijalle rahanpuutteesta, laskuista ja kuinka kaupan tuotteet on kalliita jonon seisoessa, jonka jälkeen ostat 20e kenolapun ja menet pelaamaan pelikoneita. Haista vittu. Tottakai myyjä on ylimielinen kun joutuu olemaan tekemisissä kaltaistesi idioottien kanssa päivittäin.
1 VASTAUS:
Taidat olla ihan Kauppias itse. Sormen osoitus Asiakkaan suuntaan on ihan Turha ja vielä ilkeekin. On se surullista että ihan pitää sulle rautalangasta vääntää....ketju teettää sinulla; ja sinä maksat asiasta työntekijöiden palkat, koko paketti on sisäänheittotuote että sitten myyt hodarin tai patukan ja voi voi jos et myy niin et siitten ko kuukautena nosta palkkaa....LÄHDE KUN VIELÄ VOIT....et taida enää voida lähteä...perintöä odotellessa että pystyt maksamaan velkasi joka suuntaan.....
+Lisää kommentti
Ärräpaketti on kyllä hevosvankkureista seuraavaksi hitain. Tuote jätettiin toimitukseen torstaina klo 14:30 ja sen seuraavan viikon keskiviikkona klo 12. Oli viimeinen kerta kun luotan Schenkeriin...
Ilmoita
Schenker on hyvä ja nopee. Ei ole Ärrän tytöt vissiin piipanneet sun pakettia saapuneeksi. Pistä palaute Ärrälle.
Ilmoita
Ko. lainaus suoraan R-kioskin sivulta (https://www.r-kioski.fi/palvelut/posti-ja-pakettipalvelut/)

"Ärräpaketteja ei voi käyttää lähetykseen uudestaan. Näin ennaltaehkäisemme kuljetusvirheet, kun paketin päälle ei ole kirjoitettu useampaan kertaan eri nimiä ja osoitteita."

Eli kyllä tämä menee ihan aloittajan lukutaidottomuuden piikkiin, jos "missään ei lue", että laatikkoa ei saa käyttää uudelleen.
Ilmoita
Helvetinmoista roskaamista tommonen sanon minä...
Ilmoita
Ärrällehän voi antaa ihan perille menevän palautteen nimimerkillä esim tuolla www.nonono.io kun täällä tuskin he kuulevat asiasta
Ilmoita
Ärräpaketin katteet kauppiaalle ovat säälittävän pieniä suhteessa pakettien käsittelyyn menevään työaikaa (muistaakseni euron/lähetys). Osoitetiedot pitää kuitenkin kirjata koneelle ja paketit pakata lähteviksi ja saapuneet paketit vielä kirjata ja hyllyttää. En lähtisi tuommoisesta valittamaan. Ärrän sivuilla on selkeästi mainittu, että samoja paketteja ei saa käyttää lähetyksessä uudestaan. Varmasti toki jostain löytyy ärrä jos toinenkin, missä asiakas on onnistunut jallittamaan vasta aloittanutta myyjää, joka ei ole tiennyt ettei laatikoita voi käyttää uudestaan. Monet ärrän palvelut ovat edullisia juuri siksi, että palvelun hinta perustuu siihen että asiakas asioidessaan ostaa jotain muutakin, jolloin saadaan aikaan riittävä kate. Kauppias saa oman osuutensa käsittelykuluista pääasiassa juuri siitä pakkausmateriaalista. Et varmaan itsekään olisi kovin innokas tekemään ilmaista työtä asiakkaan hyväksi, joka saapuu paikalle tarkoituksenaan vain valittaa ja pilata työpäiväsi.
1 VASTAUS:
Onneksi olet "entinen ärräläinen"
Joka puolella törmää tähän samaan mussutukseen ja yhteinen piirre on se, että asiakas on aina muka väärässä.
Jos kerran Ärrä haluaa keksiä uusia uria bisneksilleen niin hinnoitelkoon sitten ne palvelunsa siten ettei tarvitse alkaa myymään esim. uutta pahvia vanhan uutta vastaavan sijasta väkisin.
terveen järjen käyttö on vaan nykyään kielletty asia.
Samaa ahnehtimista oli K-kauppojen hinku omia postin palvelut. Nyt kun he ovat ne saaneet monella paikkakunnalla ja tehneet samalla liudan entisiä postilaisia työttömiksi, niin alkoi itkeminen siitä kuinka he eivät enää aio säilyttää paketteja kuin yhden viikon aiemman 2:n sijaan kun ei muka tila riitä ym. tekosyyt taustalla. Tähän kun vielä ynnätään että postin jakelu tökkii pahasti, niin saapumisilmoitus tulee monelle asiakkaalle vasta siinä vaiheessa kun paketti on jo lähtenyt takaisin lähettäjälle. Kaikki muut paitsi ahne K-ryhmä kärsii tästä surkeasta touhuilusta.
Nooh, K-kauppa on jo muutenkin aika monen bannilistalla kun menivät väen vängällä ostamaan Siwat ja Valintatalot. Suurin osa näistä on lopetettu vaikka muuta luvattiin ennen kuin munattomat päättäjämme hyväksyi tämän kaupan. Taas työttömiä lisää ja tietoista valehtelemista silmät suut täyteen.
K-kauppa vastuuseen!
+Lisää kommentti
Joku ostaa lastenvaunut
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ärräpaketti

Myyjä vaati Kausalan Ärrässa uuden minipaketin ostamista
myyjä oli hyvin ylimielinen.. Olin laittanu jo kerran käytettyyn pakettiin. Kysyin myyjältä että ei Ärrä voi tehdä niin paljon pahvijätettä. Voi kulemma tehdä ja paketteja voi uusiokäyttää vaikka Posti-lähetyksissä.
Missään ei lue että pakkauksen pitää olla uusi ja toiseksi olen ite lähettäny ja saannu uusiopaketteja Ärrältä.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta