Missä sitä arkiraivoa ja synkkyyttä on

o.p.åizxc

täällä ei ainakaan. Ihmiset ovat ostoksilla, töissä ja opiskelemassa kotiäidit lastensa kanssa ulkoilemassa. Olen niin monesti lukenut kuinka hankalisia asiakkaita ostoksilla käy. Missä ihmeen kaupoissa kuluttajat käy kun tähän hyvään ikään en ole kohdannut minkäänlaista raivoa enkä lentokentälläkään. Jimmyn äiti on asinaajaja se kyllä kohtasi kun joku mies oli hakemassa avioeroa ja selitti kuinka yksinhuoltajat ovat hakemassa kuppiloissa elättäjää ja jopa juoppoja ja mitä kaikkee se mies selitti. Jimmyn äiti sanoi sille miehelle että hän on yksinhuoltajan lapsi yhteiskunnan määritelmän mukaisesti vaikka siellä pitäisi lukea eronnut eikä hän ole " yksinhuoltajana tavannut miehen käsityksen mukaisia naisia joten mies ilmeisesti liikkuu jossain sellaisissa piireissä joissa " kaikki " yksinhuoltajat ja eronneet eivät oleskele. Arkiraivoksi ilmeisesti määrittelevät kaiken sen mikä on pelkästään mielipide ja ottavat henkilkohtaisesti kun mielipide on erinlainen . Yksinhuoltajiksi ovat määritelleet lukemattoman määrän ihmisiä vaikka oikeasti ovat eronneita mutta yksinhuoltaja nimitystä miellään käyttävät jostain syystä enkä tiedä miksi kun vuosia yksinhuoltajiin ovat kaiken pahan määritelmät julkisesti mm. lehdistössä ja nyt siellä ei liikahda lehtikään, en tiedä miksi.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • a.p.åoxiux

      Suomessa näyttää olevan tietyltä osin kuin kiinassa. Lyödään määritelmiä naisiin jos et ole naimisissa tai eronnut oletetaan että nainen on jotenkin viallinen kun ei täytä yhteiskunnan / suvun määritelmiä " miten sinun tätyy elää " On kuin ei hyväksyttäsi sitäkään että pikkujoulut eivät kiinosta kun siellä tapaa " mielenkiintosia " ihmisä. Aina kysellään oletko naimissa, seurusteletko ja miksi jos et. Tilivelvollisia ei olla kenellekkään siitä miten oman vapaa-aikansa viettää. Kaikilla ei ole tarvetta olla joka paikassa jotain ollakseen jotain. Lukematon määrä suomalaisia kuin kiinalaisia mm. huoltaa omaa vanhusväestöään työnsä / opiskeluiden ohella samoin kuin kiinalaiset liikemiehet rakentavat tulevaisuuttaan siihen sitten kun jäävät eläkkeelle on aikaa hoitaa puutarhaa mm. Jokainen haluaa sillä vähäisellä vapaa-ajalla olla omien ystäviensä kanssa eikä minkään yhteiskunnan määritelmän mukaista elämää viettäviä.

    • a.p.xoiu

      Se mikä jaksaa hämmästyttää aina, otetaan nyt vaikka suomalaiset ulkomailla ja kiinalaiset ulkomailla. Jokainen tekee täyttä työpäivää vähäisellä vapaa-ajallaan joten kotona ehtii juuri ja juuri levätä olipa kyse nuorista tai vähän vanhemista mutta jokainen ketä minä tunnen viettää vapaa-aikansa ja lomansa omien läheistensä kanssa. Monet menevät lomallaan kunostamaan isovanhempiensa koteja puutarhaa ja antavat kaikenlaista apua omille vanhemilleen. Työ on vai työ mitä maailmalla tehdään ajatuksena yleensä kiinalaisillakin viettä viimeiset ns. kallkkiviivansa omiensa joukossa. Naisiin yleensä halutaan lyödä leimoja täysin ulkopuolisten toimesta millaisia heidän pitää olla tai ovat. Nykyisin ei pärjää missään työmaailmassa jos mieli harhailee täysin joutavan päiväisissä unelmissa kun sitä unelmaa elää jokainen tavallaan joka päivä todeksi vaikka se ei ulkopuolisilta näytä siltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      284
      2978
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      215
      1890
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1562
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      2
      1350
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      77
      1218
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      262
      1162
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      80
      1052
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1021
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      80
      961
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      143
      821
    Aihe