OneCoin vakavissa vaikeuksissa

Onecoin on juuri nyt vakavissa vaikeuksissa. Ne eivät löydä rahoituslaitosta (=pankkia) jonka kautta ne kanavoivat maksut pyramidiin. Pankki toisensa jälkeen laittaa välittömästi hanat kiinni kun kuulevat, että rahaliikenne liittyy "onecoin" tai "onelife"-aiheisiin transaktioihin.

Rahanpesuepäilykset eivät ole perusteettomia. Ja sen tähden maailmalla mikään rahoituslaitos ei halua onecoinia asiakkaakseen!

Onecoin on viime päivinä vaihtanut rahoituslaitosta tiuhaan. Jopa niin tiuhaan, että loppuukohan maailmasta rahoituslaitokset ennen kuin päästään vuoteen 2018 jolloin onecoin pitäisi muka avata vapaasti vaihdettavaksi?

Coinistit, vieläkö usko riittää?

Poijjaat!! Taasen!

MUAHAHAHAHAAAAAA

51

585

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HerätysRealimaailmaanNyt

      Mahtavaa! Todella hienoja uutisia!

      On erittäin hyvä asia, että kyseistä pyramidipeliä karsastetaan, eikä haluta minkäänlaista yhteistyötä - tiedä vaikka alkaisi avata tunkkien silmiä todellisuuteen.

      Saisi jo romahtaa lopullisesti, eikä pitkään varmaan enää mene siihen..

    • Suomicoini

      Ottakaa asioista selvää ennen kuin tulette tänne huutelemaan yhtään mitään senkin paviaanit. Ei voi olla tyhmempää kuin tuollainen, mistään ei mitään ymmärretä, ei tajuta kyrptovaluutan todellista luonnetta ja täällä vaan mantran omaisesti toistellaan satusetä-petterin jorinoita, joissa ei ole lainkaan päätä eikä häntää. Miksi petterin pitää keksiä valheita ja mollata rehellistä firmaa, ei mene kyllä meikäläisen jakeluun, ei sitten millään!

      Jokainen joka mistään mitään tajuaa, ymmärtää että Onecoin on tullut jäädäkseen ja muuttaa koko maailman rahapolitiikan, globaalisti. Etenkin kehitysmaat tarvitsevat tätä, koska länsivaltiot ja rikkaat valtiot ovat niin kauan kyykyttäneet köyhiä maita, globaalisti!

      Aina muutosta ensi vastustetaan , sitten se hyväksytään itsestäänselvyytenä, näin juuri on Onecoinin kanssa joka tulee muuttamaan asioita maailmassa ja osoittamaan selkeästi että bitcoinin valitsema hajautettu systeemi ei milloinkaan voi toimia. Ainoa oikea on Tohtori Rujan itsensä kehittämä sensaatiomainen louhinta järjestelmä jonka avulla on todella mahdollista vaurastua pysyvästi, jos vain haluat ottaa mahdollisuuden vastaan ja uskot itseesi. Mutta mitäpä täällä enempää mainostamaan kun täällä asuu vain bitcoinin ja petterin käsikassaroita jotka oikeasti, siis todella pelkäävät nyt bitcoinin puolesta. Ja syytä onkin, Onecoinin kehittämä databace on täysin omaa luokkaansa. Syyttäkää vain itseänne sitten, kun vaurastuminen jäi haaveeksi.

      Hyvää syksyä kuitenkin kaikille, etenkin coinisteille - meillä sentään pyyhkii hyvin!

      • OikeaPaviaani

        Paljos tuo Ruja on maksanu sulle tuon potaskan spämmäämisestä vai ootko muuten vain omissa mailmoissasi ? Vai että oikeen Tohtori Ruja,(puhalluksen ylitohtori??) , sensaatiomainen louhinta?? (Voi kai sen niinkin sanoa kun on rahat louhittu pois hölmöiltä) Sallinet pienen hymynkareen tähän väliin , HAHAHA . Oon mielummin paviaani joka syö popcorneja kuin coinisti joka repii viimeisiä hiuksia päästänsä


      • Paviaanikintajuaa

        Moro Kari Wahlroos. Valitset kyllä niin ihme firmat missä tehdä töitä:D Haluan tietää mitä sun päässä liikkuu. Tosin paviaanikin tajuaa, että leikit tätä ainoastaan rahan takia. Ei maineella niin väliä. Mut hei nää pyramidi- ja ponzapelit toimii sen max 5 vuotta. Siinä ajassa kerkee kassaa kerryttää. PS. Samoin käy sulle ku WellStarin kuminaaman kanssa :DDD


      • Loistava trolli!

        Kertakaikkiaan loistava!

        Ihailen suu auki ;-)))

        Lisää näitä!!!!!


      • Onecoinponzi
        Avotampio_ kirjoitti:

        Loistava trolli!

        Kertakaikkiaan loistava!

        Ihailen suu auki ;-)))

        Lisää näitä!!!!!

        Kyllä hän tietää itsekin puhuvansa paskaa.
        Huijattujen tai sellaiseksi aikovien uskoahan tuossa vaan vahvistetaan. Eikä turhaan, eihän hän muuten jaksaisi jatkuvaswti noita eri nettipalstoille kirjoittaa.

        Oikeastaan sääli että oma tuttavapiirini on niin fiksua että coinisteja ei sieltä löydy mutta kaverin kavereina näitä jo on!


    • ylioppilas

      En saa itseäni mitenkään ymmärtämään tätä OneCoin markkinointia. Bitcoin menee tajuntaan hetken tutustumalla. Ostaminen ja myyminen onnistuu. Lompakkosovellukset toimivat. Arvo on viidessä vuodessa satakertaistunut 6 eurosta 600 euroon, niin että valuutan osto ja myynti toimii koko ajan.
      Pelkästään Suomessa jo 40 verkkokauppaa hyväksyy bitcoinin.

      Vaikka yritän etsiä kuinka, en löydä ketään joka vastaanottaisi OneCoin valuuttaa. Miten sillä edes maksaisi, en löydä sille edes lompakkosovelluksia. Eihän sen liikuttaminen ole edes teoriassa / teknisesti mahdollista.
      En löydä maailmasta yhtään tahoa, joka ottaisi tätä OneCoinia vastaan. Miten voisin sitä edes antaa?
      Tämä vaikuttaa samalta kuin yritettäisiin myydä pullonkorkkeja (näkymättömiä) ja väitetään niiden arvon nousevan. Miten arvo voi nousta kun ne ovat koko ajan arvottomia. Eikö arvo tule siitä että joku niitä haluaisi.

      Oikaiskaa ihmeessä jos olen ymmärtänyt väärin, mutta antakaa jotain linkkiä tai vastaavaa faktaa jos olen väärässä.

      • OletOikeassa

        Ihmiset ovat ostaneet suurilla rahasummilla ilmaa, ts koulutusta. Ainoa rahallinen arvo voisi olla tuon koulutuksen varassa, mutta koulutuksen järjestäjät ovat jo lunastaneet rahat itselleen. Ei onecoinia voi sanoa edes valuutaksi, jopa sega pelin, sonic the hedgehogin coinsit ovat käyvämpi valuutta


      • PlaciPlägi

        Onneksi koulutus on sentään 150€ arvosta. ei rahat menneet ihan hukkaan.


    • naurattaaniinettä

      Rehellisesti toimiva firmahan ilman muuta ohjeistaa asiakkaitaan, että "älä missään nimessä mainitse pankkisiirrossa firmamme nimeä tai mitään siihen viittaavaakaan nimeä. Kas tässä, valmiiksi muotoiltu teksti minkä voit liittää viestikentään siirtäessäsi rahaa taskuumme."

      • VieläParanee

        Ei hitto voi olla todellista .. (lol)


      • Jakopäänketju_poikki

        Ja asiakkaita riittää. Minkähänlaiset rattaat noilla toiveikkailla pyörii aivokopassa?


    • Hassu_ajatus

      Tuolla minitiin että köyhät maat tarvitsevat jonkin vitualivaluutan.
      Otetaan esimerkiksi Kuuba.
      Boikotin takia kaikesta pulaa myös valuutasta.
      Siellä luotin korvikedollari turistien tarpeisiin.
      Korvikedollarin arvo oli (en tiedä onko enää käytössä) 1 Amerikan dollari.
      Tuollainen korvikedollari on mullakin ihan fyysisesti matkamuiston tallessa.
      Jokainen maa voi luoda oman valuutajärjestelmän vaikka epävirallisenkin.
      Mihin köyhä maa tarvitsee virtuaalivaluuttaa jonka käyttöön tarvitaan älykännykät ja tietokoneet.
      Köyhä maa tarvitsee paperia tai metallia.
      Joissakin saarivaltioissa käytetään edelleen sipukankuoria valuuttana.

      • Imaginäärivaluutta

        Varsinkaan silloin valuutta ei kelpaa mihinkään, kun sen ainoa kirjanpitäjä voi nollata tilisi milloin tahansa halutessaan. Ja olisihan se mukava, jos kolikoilla voisi ostaakin jotakin, sillä se on sentään valuutan tärkein
        perustehtävä. Arvonnousustakaan ei ole iloa, jos se on pelkkiä numeroita eikä ostovoimaa.


    • Oleellinenunohtunut

      Te puhutte täälä päivittäin onecoinin olemattomasta arvosta ja unohdatte lahjakkaasti, että tämänhetkinen tienaus tapahtuu verkostoa rakentamalla maailman parhaassa ja nopeimmin kasvavassa verkostossa, joka syntyy koulutuspakettien suosittelusta joka on tehnyt jo satoja miljonäärejä ihan euroissa ja kolikot ovat tässä vaiheessa ihan sivuasia toistaiseksi koska sillä ei ole vielä käytettävyyttä ja millainen käytettävyys ja arvo sille sitten aikanaan kun aika on kypsä syntyykään jää nähtäväksi?

      Vaahdotatte siis ihan asioilla jotka eivät ole ajankohtaisia, vai onko mielestänne OneCoinin euromiljonääri mielestänne surullinen mies/nainen kun on tehnyt omaisuutensa euroilla? Voin taata että ovat onnellisia ihmisiä eivätkä turhaan liikoja mieti, että millainen käytettävyys ja arvo sille kolikolle tulee, se murhe on näköjään jäänyt teidän vastustajien jokapäiväiseksi nassuttamiseksi.

      Sitten paljon verkostoa rakentavia tuntevana voin kertoa, että ihmiset ovat pääsääntöisesti tyytyväisiä koska ovat nostaneet koulutuspakettiensa hinnan pois ja pääseet enemmän tai vähemmän voitollekin, joskin eivät aivan miljonääreiksi vielä ole päässeet ja heitä on pilvinpimein globaalisti.

      • pontsihuijausonecoinlife

        Oleellista on, että koko tämän asian tarkoitus on vain ja ainoastaan kupata mustalais-suvulle rahaa valkolaisilta pois. En tiedä onko takana periaatteellista asennetta, että juuri valkolaisilta, ja nyt vielä muslimeilta, islamilaisilta, pitää kasata varallisuutta mustalaisille.
        Onecoin julisti noudattavansa tästä eteenpäin Sharian lakia. Ilmeisesti sanovat noin ainoastaan miellyttääkseen.
        Tuskin tosissaan ovat sitä mieltä, että naiset pitää kivittää ja katkoa kädet ja kaula.
        Sharian laki noudattaa keskiaikaisia rangaistusmuotoja, ja mielivaltaisella tuomiopäätöksellä.
        Sitten kun alkavat juutalaisten varallisuutta uhata, saavat viimeistään jonkun Mossadin peräänsä ja pääsevät hengestään nämä Onecoin huijarit, ellei jo islamistit hoida hommaa, kun huomaavat tulleensa huijatuiksi.


      • Juntticoin

        Oletko miettinyt,kuinka monta ihmistä menettää rahansa,että saadaan aikaan yksi oc-miljonääri? Luuletko hölmöyttäsi kaikkien jäävän voitolle?


      • UunoKolikko

        Oleellista on se, että rahat tulevat verkoston sisältä. Aikaisemmin liittyneiden tulot tulevat kokonaisuudessaan myöhemmin liittyneiden taskusta. Ymmärrätkö, ettei tuollainen pyramidipeli voi pyöriä loputtomiin?

        Onecoinin suurin ongelma on saada sitä FIAT-rahaa verkoston ulkopuolisilta verkoston jäsenille. Tällä hetkellä se ei ole edes teknisesti mahdollista. Ja tulevaisuutta ajatellen, miksi joku verkoston ulkopuolinen haluaisi ostaa Onecoineja 6,95 euron kappalehintaan? Verkostoon liittymällä kolikoita saisi sadasosalla. Lisäksi se ulkopuolinen joutuisi tekemään KYC-tunnistautumisen, ennen kuin voisi käyttää kolikoitaan. Tuolla tavoinko sitä käytettävyyttä tehdään?


    • WanhaKettu4

      "...unohdatte lahjakkaasti, että tämänhetkinen tienaus tapahtuu verkostoa rakentamalla maailman parhaassa ja nopeimmin kasvavassa verkostossa, joka syntyy koulutuspakettien suosittelusta joka on tehnyt jo satoja miljonäärejä ihan euroissa ja kolikot ovat tässä vaiheessa ihan sivuasia toistaiseksi ... käytettävyyttä ja millainen käytettävyys ja arvo sille sitten aikanaan kun aika on kypsä...."

      Verkostolla ei ole mitään merkitystä OneCoinin arvolle, jos kaikki pitävät hallussaan OneCoinia siksi, että kuvittelee saavansa myytyä sen kalliimmalla tulevaisuudessa. Silläkään ei ole merkitystä kuinka monta "miljonääriä" on luotu, koska jos esimerkiksi firmaan on mennyt miljardi sisään, silloin voidaan jakaa rahat uudestaan ja luoda vaikka 1000 miljonääriä. Katso esimerkiksi tulppaanikuplaa. Vaihda tulppaanin sijaan OneCoin, niin tarina on täysin sama mutta aavistuksen pienemmässä mittakaavassa.

      • MonipuolisinOCOL

        Yritätte pyörittää asiaa joka teitä vaivaa päivittäin aivan typerällä tavalla.
        Oleellista on, että jokainen onecoinilainen joka rakentaa verkostoa saa jopa helposti koulutuspakettien hinnan takaisin hyvässä maailman nopeiten kasvavassa verkostossa, jopa minäkin ensikertalainen suosittelija joka olen nostanut euroja tililleni kymmeniä tuhansia, vaikka olen rakentanut verkostoa työni ohessa.

        Huomionarvoista myöskin on, että kun KRP Suomessa tutki OneCoinin niin se tutki nimenomaan sen VERKOSTOMARKKINOINNIN ja siihen liittyvän TALOUSKOULUTUSMYYNNIN, eikä löytänyt siitä mitään rikollista ja siksi esitutkintaa ei edes aloitettu. Tämä on vain niin yksinkertaista faktaa tajuta, jos vain haluaa tajuta.

        Huomionarvoista on myöskin se, että kolikot ovat tulleet kylkiäisinä niin jos sen arvo käytettävyydessä jää nollaan, niin sillä sektorilla ollaan omillaan, mutta kun tiedetään että kolikkoja on voinut myös myydä (joskin rajoitetusti) niin kylkiäisinä saatujen kolikkojen arvo ei voi edes olla asiakkaalle nolla niille jotka vähänkin ovat myyneet.
        Kukaan ei edes Ruja voi tietää mikä arvo kolikolle käytettävyydessä muodostuu ensin sisämarkkinoilla ja sitten yleisillä markkinoilla hinta voi olla 0-2000€

        Ei pidä unohtaa myöskään OneLife pisteitä ja menestyksestä eri tasoilla saatuja palkintoja. OneLife pisteet eivät ole vielä käytössä, mutta on tietoa että niitä voisi jatkossa hyödyntää matkailussa. Sitten on joidenkin pakettien yhteydessä jaettu aurumkolikoita ja kreditpisteitä.
        Itse odotan, että nuo aurumkolikot voi tilata kotiin, kun kerään muutenkin kolikoita.

        Bitcoin perustettiin 2008 ja on kahdeksassa vuodessa saanut aikaiseksi pienen verkoston ja n. 40 verkkokauppaa Suomessa, jossa kolikkolla voi maksaa ja muistutettakoon taasen että tämä ilmeisesti pitkälle sama paskahattuporukka ulvoi Bitcoinia pyramiidihuijaukseksi kitarisat pitkällä, mutta nyt ovat huudot hieman vaienneet.
        Ongelma on pieni omistajapohja ja kolikkomäärä/alttius rikollisuudelle ja kolikonarvon raju heiluvuus. (isot pojat pelaavat pienellä kolikkomäärällä)

        Jokainen voi miettiä ihan vapaasti ja toivottavasti myös rehellisesti, että mikä on OneCoin vastaavana aikana 8-vuotiaana? Nyt ollaan 2-vuotiaita ja 2,6-miljoonaa asiakasta ja koskaan OneCoin/OneLife ei tule olemaan pelkkä kryptovaluutta, vaan kokoajan on kehitelty myös paljon muuta mielenkiintoista.

        OC/OL jyrää vauhdilla nopeammin kuin kukaan. (vanha viidakon sanonta)


      • Huutonauraja

        3.1.2009 Bitcoin genesis block
        22.5.2010 Ensimmäinen ostostapahtuma kaupassa (pizza) bitcoinilla
        => 504 päivää

        20.1.2015 Ensimmäinen onecoin
        7.11.2016 Ei vielä yhtäkään ostostapahtumaa
        => 657 päivää

        Milloinkas tämä, Bitcoinista parannettu, OC aikoo jyrätä ekan ostostapahtumansa?

        HUUTONAURUA!!!


    • Nytsetulisivulle

      "riskit
      Tappioriski kaupan tai tilalla kryptovaluutta voivat olla merkittäviä. OneCoin Käyttäjien olisi siksi harkittava huolellisesti kaupankäynnin tai holding kryptovaluutta sopii niille havaintojen taloudelliseen asemaan. Harkitessaan kaupan tai pitää kryptovaluutta, OneCoin Käyttäjien pitäisi olla tietoisia siitä, että hinta tai arvo näiden valuuttojen voivat muuttua nopeasti, vähenee, ja mahdollisesti jopa putoaa nollaan. Edellä mainitusta huolimatta käyttää mitään tietoja tai materiaaleja tämän sivuston on täysin OneCoin käyttäjien omalla vastuulla, joille yhtiö ei ole vastuussa.
      Älä käytä sivuston, tuotteita tai palveluja, jos et ymmärrä näitä riskejä."


      Putoaa nollaan, miten se voi pudota nollaan, kun se on koko ajan sielä ollut !

      • TulevaisuudenValuutta

        Voi kauheaa sentään! Mitä jos tuon mainion, tulevaisuuden maksuvaluutan arvo todella putoaisi nollaan??

        Argh - tulevaisuuteni on vaakalaudalla, olen koko elämäni laittanut tämän arvonnousun varaan!

        Huh - miten mahtaakaan käydä nyt...ei kai vain ole sellaista mahdollisuutta, että olenkin mukana jossain himskatin ponzi-pyramidissa....? Jos vaimo saa tästä tietää, niin eroa pukkaa! Että pitikin olla sinisilmäinen....

        Toisaalta, ABC:llä luvattiin, että me kaikki rikastumme, jos vain jaksamme uskoa. Täytyy olla vain luottavainen, vaikka ahdistaakin niin vietävästi.


      • Tissiposkisäätää

        Ei OneCoinissa voi olla ketään noin häiriintynyttä tissiposkea, siis sinä vain leikit onecoinilaista tosi surkeasti toki siinä onnistuen.;)


    • Minä usko edelleen OneCoiniin enkä menetä sijoituksiani niinkuin muut koska sossu maksaa elämiseni(työtön) ja aion maksaa sijoitukseni tuotoilla kaiken vielä takaisin!!
      Älkää uskoko ainakaan Petteri Järvistä koska häntä viduttaa kun ei voi myöntää oleensa OneCoinin suhteen väärässä!!! Tommi Vuorinen tietää asiasta enemmän!!!
      Ruja vaihtanyt sukunimensä Pie. Ja saanut lapsen. sähköpostia hänelle voi siis laittaa. [email protected]

    • RuskiLäjä
      • pohjanoteeraus100

        Sivusto on säälittävimpiä mitä olen nähnyt aikoihin. Useimmat sivut ovat tyhjiä ja yhteystietoja ei löydy sivuilta <ota yhteyttä>


      • pohjanoteeraus100 kirjoitti:

        Sivusto on säälittävimpiä mitä olen nähnyt aikoihin. Useimmat sivut ovat tyhjiä ja yhteystietoja ei löydy sivuilta <ota yhteyttä>

        No mutta hei, toi sivusto onkin tarkoitettu semmoisille, joille jo pelkkä webbiselaimen käynnistämisen osaaminen on operaatio, joka herättää kunnioituksen henkäyksen. Puhumattakaan siitä että osaa surffata jollekin webbisivulle!!

        Kaikki semmoiset jotka ymmärtävät asiasta enemmän eivät ole tervetulleita. Sinne halutaan ainoastaan oikeat viisiprosenttilaiset, ei muita!


    • Näyttäisi että coinisteillakin on tuulen suunta muuttunut. Enää ei kuvitellakaan että coineilla olisi joskus jotain arvoa tai että niillä voisi koskaan ostaa mitään. Sen sijaan päähuomio on "verkoston rakentaminen" (lue: rahan koijaaminen mukaanhuijatuilta). Tämä on coinistien mielestä ihan rehellistä ja ok toimintaa.

      Coinisti tietää erittäin hyvin että hänelle maksetut suosittelupalkkiot tulevat suoraan hänen värväämiensä jäsenten sijoituksista. Mutta kumma kyllä hän ei näe tässä mitään epäilyttävää saati epärehellistä.

      Jos coinistille sanoo, että "verkoston rakentaminen"on sama kuin pyramidipelin pelaaminen niin tällaista hän ei suostu sulattamaan. Hän ei näe näillä asioilla mitään yhteyttä.

      Aika merkillistä väkeä nämä coinistit eikö totta?

      Poijjaat!! Taasen!

      • Paskismikäpaskis

        "Näyttäisi että coinisteillakin on tuulen suunta muuttunut. Enää ei kuvitellakaan että coineilla olisi joskus jotain arvoa tai että niillä voisi koskaan ostaa mitään. Sen sijaan päähuomio on "verkoston rakentaminen" (lue: rahan koijaaminen mukaanhuijatuilta). Tämä on coinistien mielestä ihan rehellistä ja ok toimintaa."

        Sinähän luet onecoinilaisten kirjoituksia kuin piru Raamattua?
        Eihän kukaan onecoinilainen ole missään kirjoittanut etteikö kolikoilla olisi mitään arvoa, vaan päinvastoin? Sehän on jo faktaa, että kolikolla on jo nyt arvoa, mutta pääasia on JUURI NYT sisäisten markkinoiden kasvattaminen mahdollisimman suureksi on ykkösprioriteetti ja siinä onkin onnistuttu loistavasti.

        "Coinisti tietää erittäin hyvin että hänelle maksetut suosittelupalkkiot tulevat suoraan hänen värväämiensä jäsenten sijoituksista. Mutta kumma kyllä hän ei näe tässä mitään epäilyttävää saati epärehellistä."

        Voi voi sinua paskahatullisten kovinta täyttäjää, kun jaksat erehtyä päivästä toiseen mitään oppimatta mitä sinulle kerrotaan, vaan jauhat itsellesi kiveenhakattuja mantroja ajattelematta yhtään mitään, mitä oikeassa maailmassa tapahtuu?

        Tiedoksesi vaan, että suosittelupalkkiot maksetaan asiakkaille talouskoulutuksen ostamisen suosittelemisesta siinä suhteessa kuinka työ onnistuu ja OneCoin joka järjestää koulutuksen tentteineen saa koulutuksesta tulevat rahat ja jakaa siitä pakkioita kunkin ahkeruuden mukaan, siis kysymyksessä on Win-Win tilanne ja myöskin on oleellista, että KRP ei löytänyt juuri tästä kuviosta mitään rikokseen viittaavaa ja siksi ei myöskään esitutkintaa käynistetty, koska oli selkeä todistettava tuote koulutus. Kaikki muu vastustajien löpinä asian ympärillä on turhaa ja suorastaan naurettavaa hampaatonta paskahattuilua.;)

        "Jos coinistille sanoo, että "verkoston rakentaminen"on sama kuin pyramidipelin pelaaminen niin tällaista hän ei suostu sulattamaan. Hän ei näe näillä asioilla mitään yhteyttä."

        Mahtaiskohan sillä olla mitään merkitystä, että verkostomarkkinointi on yksi maailman suurin business ja joka toimii 99,5% kaikissa maailman maissa laillisesti hyväksyttynä tapana aiheuttaa vaurautta ja hyvinvointia.
        Jenkkien ylivoimaahan verkostomarkkinoinnissa ei ole juurikaan Euroopasta uhattu ennen OneCoinia, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta edes listalla top 30.

        "Aika merkillistä väkeä nämä coinistit eikö totta?"

        Kaada vain itsellesi ihan siihen tunnettuun hattuusi omat mantrasi ja viisasti edes joskus. Taitaa olla liikaa toivottu?


      • Paskismikäpaskis kirjoitti:

        "Näyttäisi että coinisteillakin on tuulen suunta muuttunut. Enää ei kuvitellakaan että coineilla olisi joskus jotain arvoa tai että niillä voisi koskaan ostaa mitään. Sen sijaan päähuomio on "verkoston rakentaminen" (lue: rahan koijaaminen mukaanhuijatuilta). Tämä on coinistien mielestä ihan rehellistä ja ok toimintaa."

        Sinähän luet onecoinilaisten kirjoituksia kuin piru Raamattua?
        Eihän kukaan onecoinilainen ole missään kirjoittanut etteikö kolikoilla olisi mitään arvoa, vaan päinvastoin? Sehän on jo faktaa, että kolikolla on jo nyt arvoa, mutta pääasia on JUURI NYT sisäisten markkinoiden kasvattaminen mahdollisimman suureksi on ykkösprioriteetti ja siinä onkin onnistuttu loistavasti.

        "Coinisti tietää erittäin hyvin että hänelle maksetut suosittelupalkkiot tulevat suoraan hänen värväämiensä jäsenten sijoituksista. Mutta kumma kyllä hän ei näe tässä mitään epäilyttävää saati epärehellistä."

        Voi voi sinua paskahatullisten kovinta täyttäjää, kun jaksat erehtyä päivästä toiseen mitään oppimatta mitä sinulle kerrotaan, vaan jauhat itsellesi kiveenhakattuja mantroja ajattelematta yhtään mitään, mitä oikeassa maailmassa tapahtuu?

        Tiedoksesi vaan, että suosittelupalkkiot maksetaan asiakkaille talouskoulutuksen ostamisen suosittelemisesta siinä suhteessa kuinka työ onnistuu ja OneCoin joka järjestää koulutuksen tentteineen saa koulutuksesta tulevat rahat ja jakaa siitä pakkioita kunkin ahkeruuden mukaan, siis kysymyksessä on Win-Win tilanne ja myöskin on oleellista, että KRP ei löytänyt juuri tästä kuviosta mitään rikokseen viittaavaa ja siksi ei myöskään esitutkintaa käynistetty, koska oli selkeä todistettava tuote koulutus. Kaikki muu vastustajien löpinä asian ympärillä on turhaa ja suorastaan naurettavaa hampaatonta paskahattuilua.;)

        "Jos coinistille sanoo, että "verkoston rakentaminen"on sama kuin pyramidipelin pelaaminen niin tällaista hän ei suostu sulattamaan. Hän ei näe näillä asioilla mitään yhteyttä."

        Mahtaiskohan sillä olla mitään merkitystä, että verkostomarkkinointi on yksi maailman suurin business ja joka toimii 99,5% kaikissa maailman maissa laillisesti hyväksyttynä tapana aiheuttaa vaurautta ja hyvinvointia.
        Jenkkien ylivoimaahan verkostomarkkinoinnissa ei ole juurikaan Euroopasta uhattu ennen OneCoinia, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta edes listalla top 30.

        "Aika merkillistä väkeä nämä coinistit eikö totta?"

        Kaada vain itsellesi ihan siihen tunnettuun hattuusi omat mantrasi ja viisasti edes joskus. Taitaa olla liikaa toivottu?

        >pääasia on JUURI NYT sisäisten markkinoiden kasvattaminen

        Mistä markkinoista puhut. Ei onecoinilla ole mitään sisäisiä markkinoita. Eikä onecoin kasva mihinkään. Päinvastoin, kannattajajoukko suppenee.

        >että verkostomarkkinointi on yksi maailman suurin business

        Täyttä roskaa. Verkostomarkkinoinnin osuus kaupankäynnistä on promillen tuhannesosia. Verkostomarkkinointi on pelkästään uskovaisten huijaamista, ja "uskovaisilla" tarkoitan tässä sitä populaatiota joka on. ko. koijaukseen saatu mukaan, tavalla tai toisella.

        Poijjaat!! Taasen!


    • Pavlet

      Toi Lahden toimisto on tosi hyvä: Info tilaisudet, henkilökuntta ja muut ;-) Säilyttäkää taso yhtä korkeana jatkossakin.... LOL

      • MUAHAHAHAHAHAAA

        Tosiaan, en ollu tuolla käynytkään.

        HENKILÖKUNTTA, henkilökunttapa kerrassaan ... mutta siis ihan hyviä herkkuja sieltä avautuu kun klikkaa HENKILÖKUNTTA

        Älkää vaan laskeko ainakaan HENKILÖKUNTTAN tasoa, aivan sama mitä muuta teette sivustolle mutta pitäkää HENKILÖKUNTTA

        MUAHAHAHAAAAAAAA


      • RuskiLäjä

      • RuskiLäjä kirjoitti:

        Henkilökuntan kuvakin on lainattu kuvapankista. Mutta etusivulla näkyy aitoa henkilökunttaa.

        http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-522

        BRUAHAHAAAHAHAHAHAAAA ...

        ei jumankekkula mitä vanhoja ropsuja ....

        Ettei tää muuten oo vahingossakaan se pahamaineinen Kati Paaso joka on höyrähtänyt mm. rokotusten kieltämiseen ja mitä muuta se fb-sivuillaan vaahtoaa, siis oc:n lisäksi?

        Todennäköisesti sama persoona joka täällä on esiintynyt "aurinkoa näkyvissä"-nimimerkillä.

        No, vanha ropsu on sekin joka tapauksessa.

        Hyvä HENKILÖKUNTTA ja VANHAT ROPSUT!!!

        MUAHAHAHAMUAHAHHAAAAAAA HENKILÖKUNTTA MUAHAHAHAHAAAAA


    • Henkilökuntta

      Ei helvetti o todellista. Miten ne pystyy aina mokaamaan yksinkertaisetkin asiat. Tämä on kyllä kaikkien aikojen paras huumoriautomaatti.

    • klopaalisti
      • KimppaKivaaCoiniin

        Ei kai suomesta sentään ole tuollaisia yli sadan tuhannen eriä siirretty - vai olisiko? Olisiko joku kímppapaikka lähtenyt sille linjalle....? Jos, niin uskon täytyy olla vahva.


      • klopaalisti
        KimppaKivaaCoiniin kirjoitti:

        Ei kai suomesta sentään ole tuollaisia yli sadan tuhannen eriä siirretty - vai olisiko? Olisiko joku kímppapaikka lähtenyt sille linjalle....? Jos, niin uskon täytyy olla vahva.

        Italiaano viisiataa, Pakistani kymppitonnin, Marokkolainen sen vajaa parisataatuhatta. Taitaa olla suomi jo hieman hyytynyt ja siksi tunkittajat ovat siirtyneet matkaaviksi saarnamiehiksi.


      • Trallaaa
        klopaalisti kirjoitti:

        Italiaano viisiataa, Pakistani kymppitonnin, Marokkolainen sen vajaa parisataatuhatta. Taitaa olla suomi jo hieman hyytynyt ja siksi tunkittajat ovat siirtyneet matkaaviksi saarnamiehiksi.

        Voi kun tietäisit millaisia summia lyödään parhaillaan esim. Intiassa, Kiinassa ja jopa Etelä- Afrikassa OneCoiniin/OneLifeen niin ei voi käsittää, koska noissa maissa on paljon myös köyhyyttä?

        Ilmeisesti varsinkin Etelä- Afrikassa isoihin kimppapaikkoihin kerätään nyt vauhdilla porukkaa ja populaatiotahan riittää, vaikka vain koko suku lähtisi osuudella yhteen osuuteen, niin se luo oivat mahdollisuudet menestyä kaikille juuri siksi kun yksikköhinta on pieni.


      • tsibina
        Trallaaa kirjoitti:

        Voi kun tietäisit millaisia summia lyödään parhaillaan esim. Intiassa, Kiinassa ja jopa Etelä- Afrikassa OneCoiniin/OneLifeen niin ei voi käsittää, koska noissa maissa on paljon myös köyhyyttä?

        Ilmeisesti varsinkin Etelä- Afrikassa isoihin kimppapaikkoihin kerätään nyt vauhdilla porukkaa ja populaatiotahan riittää, vaikka vain koko suku lähtisi osuudella yhteen osuuteen, niin se luo oivat mahdollisuudet menestyä kaikille juuri siksi kun yksikköhinta on pieni.

        Joo mutta kun coinin arvo romahtaa nollaan kun se avataan julkiseksi. Mitäs siihen sanot, näille köyhille?


      • Ostakaavaikkasuolaa

        Ei sillä ole arvoa. Koulutusta myydään. Unohtakaa kaikki selitykset ja pyörittelyt, rahaa kerätään ja sitä jaetaan, viimeksi mukaan tulleet jäävät ilman.


      • Miinusta_tulee
        Ostakaavaikkasuolaa kirjoitti:

        Ei sillä ole arvoa. Koulutusta myydään. Unohtakaa kaikki selitykset ja pyörittelyt, rahaa kerätään ja sitä jaetaan, viimeksi mukaan tulleet jäävät ilman.

        Viimeksi tulleet eivät ainoastaan jää ilman voittoja. Lisäksi he menettävät sijoittamansa rahat.


    • Onecoins

      Kovasti vielä rekrytoidaan uusia koulutuspakettien myyjiä CV netissä.

    • JärkiKäteenIhmiset

      Tämä OneCoinihan perustuu täysin juuri koulutuspaketeiden myyntiin, ja niiden voittojen jakamiseen pyramidin ylemmillä portailla olevien kesken. Koulutuspaketin sisältö on kuitenkin lähes suoraan kopioitu muista teoksista, joten isoa opetuksellista arvoa ei sille voi antaa. KRP:n tutkittua asiaa, totesivat että tämä ei ole laitonta. Myönsivät kuitenkin samaan hengenvetoon että tyhmähän ihminen on jos rahaa kaivoon heittää (korrektimmilla sanoilla tosin).

      Mitä tulee onecoinin louhintaan ja pörsseihin sekä niistä ilmoitettuihin "ennennäkemättömiin arvonnousuihin ja tuotto-odotuksiin" - kuka tahansa kotisivujen luomisen osaava henkilö kykenee halutessaan rakentamaan vastaavat sivut ja piirrellä yhtä loisteliaita ja menestyksellisiä kaavioita sekä diagrammeja sivut täyteen, ilman minkäänlaista faktaa ...ja aina löytyy hölmöjä jotka niihin uskoo.

      Lopputulemana, laitontahan tämä koulutuspakettien myynti on tällä hetkellä, ja luultavasti tulee olemaankin. Onecoin kryptovaluuttan rooli taasen tulee olemaan se tyhjiä lupauksia täynnä oleva houkutin jolla saadaan kerättyä tyhmien ihmisten ylimääräiset rahat syvempiin taskuihin.

      Niin kauan kun maailmaa ohjaa talous ja raha, löytyy kilo tolkulla ihmisiä jotka ovat valmiita menettämään vaikka koko omaisuutensa äkkirikastumisen toivossa. Ja tunnetusti sehän ei onnistu kuin uskomattomalla tuurilla (esim. lotto) tai perimällä. Muita helppoja keinoja vaurauksiin on vaikea keksiä. Lycka till!

    • Voiihme

      Ihmiset sjoittavat petostuomion huhtikuussa 2016 saaneen bulgarialaisnaisen äidin yritykseen käsittättämiä summia. Jopa satojatuhansia euroja. Käsittämätön on ihmisten luotto. Monet ottavat jopa lainaa ja kun eivät saakaan kolikoitaan kaupaksi, ovat suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. Kun Onecoin kaatuu, moni näistä päätyy lopulliseen ratkaisuun. Leukakiikkuun.

      • Riskitasonsaymmärtäminen

        Tässä paistaa taasen läpi se ihmeellinen ja virheellinen käsitys, että business on kolikkomyynnissä, kun se oikeasti on suosittelussa tällä hetkellä kun kolikonmyynnin aika ei ole vielä, vaan ne odottavat käytettävyyttä, jos sellaista sitten saadaan aikaiseksi.

        Jos sitten puhutaan 2,7 miljoonan ihmisen verkostosta, niin on aivan selvää että siihen joukkoon mahtuu muutamia holtittomia ihmisiä rahankäytön suhteen, mutta ainakin omasta tiimistäni voin kertoa, että kukaan ei ole ottanut lainaa OneCoiniin, vaan ovat ostaneet koulutusta säästöillään ja osalla on myös bitcoineja sekä monenlaisia osakkeita ja rahastoja sen lisäksi.

        Eräillä ihmisillä on taipumus ajaa itsensä taloudelliseen ahdinkoon ja ei siinä tarvita onecoineja koska ainut elämänfilosofia on elää jatkuvasti yli varojensa.


      • Tunkki202

        Eli suositellaan todellisuudessa tuotetta jolla ei ole mitään oikeaa arvoa, mutta uskotaan ja uskotellaan että arvo tulee olemaan sadoissa miljardeissa tai triljoonissa. Uskotaan että ollaan miljonäärejä ja rikastutaan koska ruudulla lisääntyvät numerot, joilla ei voi tehdä mitään. Tätä sitten kutsutaan kryptovaluutaksi. Mitään todisteita että kyseinen kryptovaluutta olisi edes olemassa ei ole.

        Viitteitä sen puolesta että krptovaluuttaa ei oikeasti ole, vaan on luotu ihmisten pettämistä varten jotenkin toimiva järjestelmä, on sen sijaan lukematon määrä. Tässä yksi viimeisimmistä: http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/11/analysis-of-onecoin-blockchain-part-1.html

        Eihän tällaisen suosittelussa, ja miljoonien hehkutuksessa nykyisellään ole mitään järkeä oikeasti, muutakuin siinä että saa suosittelupalkkion siitä että myy tällaista asioista tietämättömille höynäytettäville.


      • OnneaHölmöläisille
        Riskitasonsaymmärtäminen kirjoitti:

        Tässä paistaa taasen läpi se ihmeellinen ja virheellinen käsitys, että business on kolikkomyynnissä, kun se oikeasti on suosittelussa tällä hetkellä kun kolikonmyynnin aika ei ole vielä, vaan ne odottavat käytettävyyttä, jos sellaista sitten saadaan aikaiseksi.

        Jos sitten puhutaan 2,7 miljoonan ihmisen verkostosta, niin on aivan selvää että siihen joukkoon mahtuu muutamia holtittomia ihmisiä rahankäytön suhteen, mutta ainakin omasta tiimistäni voin kertoa, että kukaan ei ole ottanut lainaa OneCoiniin, vaan ovat ostaneet koulutusta säästöillään ja osalla on myös bitcoineja sekä monenlaisia osakkeita ja rahastoja sen lisäksi.

        Eräillä ihmisillä on taipumus ajaa itsensä taloudelliseen ahdinkoon ja ei siinä tarvita onecoineja koska ainut elämänfilosofia on elää jatkuvasti yli varojensa.

        "Tässä paistaa taasen läpi se ihmeellinen ja virheellinen käsitys, että business on kolikkomyynnissä, kun se oikeasti on suosittelussa tällä hetkellä kun kolikonmyynnin aika ei ole vielä, vaan ne odottavat käytettävyyttä, jos sellaista sitten saadaan aikaiseksi."

        OHO - OLEN OLLUT KOKO AJAN VÄÄRÄSSÄ, BISNES EI OLEKAAN TÄMÄ "KOLIKKO"
        Itse bisnes on siis "suosittelu"

        Olen ymmärtänyt, että coinistit eivät ole ihan terävimmästä päästä, mutta hullummaksi vain menee! Onko teidät rassukat aivopesty tms.

        Mistä moinen hulluus? Ostaisitte koko rahalla mieluummin vaikka ässäarpoja, niin olisi edes teoreettinen mahdollisuus, nyt rahojen menetys on 100% varmaa.

        Onnea vain hölmöläiset.


      • Tunkki202
        Tunkki202 kirjoitti:

        Eli suositellaan todellisuudessa tuotetta jolla ei ole mitään oikeaa arvoa, mutta uskotaan ja uskotellaan että arvo tulee olemaan sadoissa miljardeissa tai triljoonissa. Uskotaan että ollaan miljonäärejä ja rikastutaan koska ruudulla lisääntyvät numerot, joilla ei voi tehdä mitään. Tätä sitten kutsutaan kryptovaluutaksi. Mitään todisteita että kyseinen kryptovaluutta olisi edes olemassa ei ole.

        Viitteitä sen puolesta että krptovaluuttaa ei oikeasti ole, vaan on luotu ihmisten pettämistä varten jotenkin toimiva järjestelmä, on sen sijaan lukematon määrä. Tässä yksi viimeisimmistä: http://onecoinonelifefacts.blogspot.fi/2016/11/analysis-of-onecoin-blockchain-part-1.html

        Eihän tällaisen suosittelussa, ja miljoonien hehkutuksessa nykyisellään ole mitään järkeä oikeasti, muutakuin siinä että saa suosittelupalkkion siitä että myy tällaista asioista tietämättömille höynäytettäville.

        Lisäksi yhtiö voisi halutessaan äärimmäisen helposti todistaa, että kyseessä on aito kryptovaluutta ja lohkoketju. Näin se ei kuitenkaan tee.

        Ei näytetä käyttäjän public/private avainparia, ei näytetä käyttäjien siirtoja lohkoketjussa, ei näytetä käytännössä yhtään mitään. Edes yksinkertaisinta mobiililompakkoa ei olla saatu aikaan mikä nyt löytyy lähes jokaiselta shitcoiniltakin.

        Väitetään että yhtiö toimii transparentisti, mutta käytännössä kaikki oleellinen informaatio loistaa poissaolollaan. Edes "louhittujen" kolikoiden määrää ei enää ilmoiteta julkisesti, koska siitä voisi helposti laskea järjettömän yli 16 miljardia euroa kuukaudessa nousevan "markkina-arvon", vaikka ei ole toimivaa tuotetta eikä kolikoita voi käytännössä edes myydä kun myynnit pääsääntöisesti epäonnistuvat.


      • Riskitasonsaymmärtäminen kirjoitti:

        Tässä paistaa taasen läpi se ihmeellinen ja virheellinen käsitys, että business on kolikkomyynnissä, kun se oikeasti on suosittelussa tällä hetkellä kun kolikonmyynnin aika ei ole vielä, vaan ne odottavat käytettävyyttä, jos sellaista sitten saadaan aikaiseksi.

        Jos sitten puhutaan 2,7 miljoonan ihmisen verkostosta, niin on aivan selvää että siihen joukkoon mahtuu muutamia holtittomia ihmisiä rahankäytön suhteen, mutta ainakin omasta tiimistäni voin kertoa, että kukaan ei ole ottanut lainaa OneCoiniin, vaan ovat ostaneet koulutusta säästöillään ja osalla on myös bitcoineja sekä monenlaisia osakkeita ja rahastoja sen lisäksi.

        Eräillä ihmisillä on taipumus ajaa itsensä taloudelliseen ahdinkoon ja ei siinä tarvita onecoineja koska ainut elämänfilosofia on elää jatkuvasti yli varojensa.

        Tuota noin ... coinilla ei ole mitään arvoa eikä käytettävyyttä ja silti tämä nimimerkki julistaa, että "business on suosittelussa". Lieneekö nimimerkki koskaan pysähtynyt miettimään että mitä hän itse asiassa "suosittelee".

        Nimimerkin sanamuodoista paistaa, että hän on itsekin varauksellinen sen suhteen että saadaankohan kolikolle koskaan käytettävyyttä. Mutta silti hän "suosittelee" coinia.

        Anna mun kaikki kestää ...

        Mutta joo, toivottavasti nimimerkki käsittää, että kaikki coiniin laitetut rahat ovat iäksi mennyttä. Ja mitä suosittelupalkkioihin tulee, nimimerkin kannattaa olla varuillaan siltä varalta, että huijattujen joukossa on sellaisia jotka eivät tyydy vaatimaan rahojaan takaisin pelkästään puhumalla ...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3726
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      225
      3244
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2633
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      2135
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      20
      2132
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      16
      1977
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1785
    8. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1752
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      297
      1491
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1382
    Aihe