Ajattelin vaihtaa seattiin 0% korolla saa..

Kohtacupra

Nimittäin mulla on kalliimpi volvo ollut eikä tää enää tuo sitä ajamisen iloa vaan tällä jää vähän jalkoihin. Ajattelin säästää ja nytkun tän auton velkaa alkaa olee 40 paikkeilla niin vaihtas halvempaan. Kävin koittaa cupra 290 dsg farkkua ja oli kyllä hyvän tuntunen peli. Normaalimoodilla pystyy ajaa riittävän mukavasti ja tarvittaessa voi sitten cupra moodilla kyykyttää muita. Haluan kerrankin kokea nopean auton ja se on suurin syy miksi vaihtaa halvempaan. Toki onhan sekin kiva kun kuukausierä tippuisi varmaan 200e nykyisestä niin sillä säästyneellä tekee sitten kesään mennessä jo turkin matkan:) onko muilla tuota cupraa? Kävin ajamassa myös focus RS ja type R muttei niissä ole ollenkaan samaa voimantunnetta ja helppoutta kun tässä automaatti cuprassa. Focus RS oli oikeastaan 350hv autoksi jopa todella laiskan tuntuinen. Perstuntumalla ei uskois olevan edes 300heppainen. Toki tuo manuaalivaihteisto vaikeuttaa voiman käyttöä liikenteessä ja tekee noista käytännössä joka tilanteessa normaalikuskin käsissä hitaampia kuin mitä cupra on. Ainoo toki märällä pinnalla ei etuveto oikeen lähde mihinkään mutta aika harvoin niitä valolähtökilpailuja kuitenkaan tulee eikä niitä enää 30v oikeen kehtaa edes ottaa.

9

80

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näinsevaanmenee

      Järkivalinta, jos voimaa haluaa kohtuuhintaan. Vaikka arvohan tuossa Cuprassakin putoo selkeesti kovempaa tahtia kuin perusmalleissa. mutta ken voiman haluaa, se voiman maksakoon :) Ja kyllä kalliimman pään Volvoissa se arvo putoaa vielä kovempaa tahtia, joten siinäkin mielessä tilanteesi kuitenkin paranee.

      • Näinsemeneeee

        Mitä kalliimpi sen enemmän putoaa hinta merkistä riippumatta. Totuus on se että uutena 60 volvo on 40 tonnia vaihtohyvitykseltään vuoden päästä. Niin se on muillakin. Bemarissa tippuu premiumeista kaikkein eniten hinta. 40 seat on vuoden päästä vielä kevyesti ulodmyyntihinnaltaan 33 tonnia..hyvitys 28tonnia. Silleen se suunnilleen menee. Kyllä 2 vuotta vanhat cuprat vielä ylin30 maksaa..mutta uutena monet on ollu 45 varusteineen. Audi ja mersu pitää hintansa näitä kaikkia paremmin se on vaan fakta.


    • Näinsevaanmenee

      Joo. Yksi kaikkein järkevimpiä perusautoja taluudellisessa mielessä on tällä hetkellä ostaa 1.0 Leon vielä kun niitä saa tuolla n. 20 000 euron kamppishinnalla. Vielä kun tilaa sen tämän vuoden puolella, mutta rekisteröi vasta ensi vuoden puolella, niin saa verostakin vielä pari sataa pois ja on tavallaan vuotta uudempi sitten joskus myydessä eli sekin periaatteessa nostaa ehkä 500 e jälleenmyyntiarvoa silloin. Eikä pidä unohtaa, että nyt Seatteihin saa 5 vuoden takuunkin. Eli voi 5 vuotta ajella huolettomasti ja sen jälkeen autosta saa 10-12000 euroa kunnosta ja kilometreistä riippuen. Ei paljon edukkaampaa ja huolettomampaa hyvän luokan autoilua voi olla.

      • automyyjä64

        Start-autoilutv-ohjelmassa toimittaja Mia Pelttari ajoi vajaat kaksi vuotta sitten perusmallin Leon ST:llä. Hänkin totesi, että ainoa järkevä ostos Seatissa on perusvarusteltu hinnat alkaen-malli, koska hinta-laatusuhde on hyvä ja koska kalliimmissa versioissa hinta tipahtaa heti rajusti. Audi on vageista täysin eri maailmasta, sen arvostus on valtava, kysyntää riittää käytettynä suunnilleen versiolle kuin versiolle, jälleenmyyntiarvo aivan huippuluokkaa autoista. Ja aivan sama, onko farkku, hatchback, coupe tai sedan; arvo säilyy toisin kuin tavismerkeissä joissa sedan tiputtaa hintaa vielä farkkua rajummin.


      • Myyttiarvostus

        Audin hyvitysarvo on mielestäni myytti. Vaihdoin A3 SB: samanlaiseen kaksivuotta vanhana, jolloin vaihdokin hinta oli tippunut n.12000e. Autolla oli ajettu 40tkm. Uutena 31900e ja vaihtohyvitys 19800e. Siksi päädynkin vastaisuudessa käytettyyn Audiin, jos Audiin.


    • qwwqeqwppo

      Ihanko täysillä vetelet,vai oliko vitsi.Häh.Jos,niin ymmärrän mistä näitä törppöjä liikenteestä löytyy."Jää vähän jalkoihin".Mihinkä kiire.

    • Automyyyjääää

      Audin kiinnostus on ihan omaa luokkaansa käytettynä. Ne kelpaa nuorille ja vanhoille. Niiden perässä on niin miehet kuin naiset. Audilla ei ole malleja jotka ei kiinnosta käytettynä. Kaikki käytännössä viedään mutta farmari ja automaatti on se suosituin yhdistelmä. Päätään nostaa myös maasturit jatkuvasti. Myös jopa paljon ajetut TT:t käyvät kummasti hyvin kaupaksi. Toki mersu on aina kiinnostavaa myytävää myös. Toyota selkeä ykkönen muttei ole verrannollinen kun ei ole ns.premium merkki. Lexus taas on aika vaikea myytävä emmekä niitä halua vaihtoautoksi kovin mielellään ja ainakin hyvityshinta on huonompi. Moni lexuksen ostaja tai renkaapotkija ei edes tiedä mikä merkki on kyseessä ja luulevat korealaiseksi. Volkkari ei ole enää niin hyvää myytävää vaikka keikkuu edelleen myydyimpien listalla. Dsg ja tsi ongelmat ovat ajaneet vanhempien volkkarien ostajat pois. Tosin vähän ajettuja takuunalaisia 2015-2017 malleja myydään hyvin. Huonoin myytävä volkkareista on joku golf 1.4tsi dsg jolla ajettu reippaasti vaikka n.100tonnia.

      • Autonostajaaaa

        Audi-kauppiaalla on audinäkemykset. Toki usko (aito tai leipäpappimainen) työnantajan edustamien merkkien paremmuuteen on tietty osoitus lojaliteetista työnantajaa kohtaan. Sehän se palkan maksaa.

        Ei silti, kyllähän Audi ihan kelpo auto on. Sama perustekniikka kuin Seatissa, vähän parempi sisätilojen verhoilu ja ehkä hieman laajempi lisävarustevalikoima. Imago toisenlainen, toisille parempi ja toisille ei, riippuu henkilön arvostuksista. Hinta onkin sitten jo kymppitonneja kalliimpi.


      • Seuraanaktiivistimyyntiä

        Aika huonosti käy kaupaksi joku A4 1,8t 130hv bensasyöppö, epävarma multitronic konerikko -Lemans, en huolinut, vaikka olis ylihyvitetty nykyisestä japsimaasturista. Tiedät tuon itsekin, jos oikeasti olet tekemisissä Audien kanssa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9084
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2668
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      134
      2433
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1285
    Aihe