Xanor lääkitys

Anti-Satan

Ainoa toimiva lääke krooniseen paniikkihäiriöön on Xanor (tms. vastaava ).
Lääkärit mieltävät sairauden miedoksi, koska maailman pahuutta olet todistamassa, jopa tuohon pisteeseen. Lääkärit ovat ns. pyöreässä pöydässä päättäneet, että uni-potilaat saavat tuhdit annokset ja raiskaajat tuhdit annokset Viagraa, mutta NUO kyseiset, jotka kuvittelevat pääsevänsä töihin hehkuttamaan tiedoillaan, pitämään yhteyttä perheisiinsä, saamaan perheen, saati lapsia, tai edes tuhkauksen, - HE ovat niitä joiden kuuluu kuolla kuin bulimikotkin - kahden kuoren sisällä!

Ps.: Ja mihinkään listauksiin oireista ym. ei voi luottaa, koska ne ovat tunnetusti "toukkien" tekemiä - epäkypsien. Luottaa voi vain itseen enää kun vuosikymmenet samaa saatanaa takana ja nyt keksittiin lopettaa hoidotkin!

29

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakkaaa

      Xanoria ku vedät niin järki on poissa ja paniikki sen kuin pahenee ellei vedä isoja annoksia. Omaa kokemusta. Rivatril esim. Turvallisempi vaihtoehto.

      • IlmanTabuja

        Totta joka sana. Itsellä kanssa kokemusta Xanorista, enkä voi suositella sitä. Kannattaa pysyä erossa siitä jos mahdollista.


      • lääketautiin

        No onhan selvää,että minäkään ikinä olisi ottanut niitä ellei lääkäri olisi niitä määrännyt tosi pahoihin paniikkioireisiin,ei kai kukaan lähde syömään niitä huvikseen?Kuka niin tekee on täyshölmö.Itse kuitenkin nyt tiputan minkä pystyn rauhalliseen tahtiin kohta puolessa entisestä.


      • tietoahaluava

        Minkälaista on käyttää Rivatriliä ? Mikä siinä on parempaa kuin Xanoria käytettäessä ???


      • rivarillinkäyttäjä

        Tasaisempi vaikutus ja hitaammin kehittyvä toleranssi. Pitkäaikaiskäytössä kuitenkin aivan yhtä paha, kun vaikutus katoaa ja isompia annoksia tarvitaan ja purkaminen lähes mahdotonta. Rotanloukkuja kaikki bentsot... alkuun saat helpotuksen paniikkiin ja ahdistukseen, sitten tuo helpotus hiipuu pikkuhiljaa pois kuin hiipuva hiillos ja jäljelle jää vain heroiinikoukkuun verrattavissa oleva koukku.


    • pläähääkää

      Xanor on ollut ainoa lääke joka on auttanut minun pelkotiloihin. Olenko menetetty?

      • kakkaaaa

        Et ole. Sit ku niihin tottuu ainakin alkaa vituttaan kun joutuu koko ajan nostaan annosta.


      • riippuutyypistä

        Ei muuten joudu ellei itse halua sanoo tyyppi jolla ensimmäinen nosto tapahtui n 23 vuoden jälkeen ja kesti noin 3 v ja taas tippumassa alkuperäiseen annokseen kanssa vieroitusoireiden tosin
        tippuu kuitenkin samaan juin alussa.Sitäpaitsi niillä joilla annos nousee ei väliä mikä bentso on kyseessä.


      • tällailla

        Ei se annoksen noston tarve tule kun ei syö niitä joka päivä. Siinä se kikka on. Pitää päivän pari väliä. Jos ei kestä välipäiviä olla ilman niin siihen jotain mietoa


      • entykkääkonjakista

        Konjakkia ehkä?


      • riippuutyypistäKaksi
        riippuutyypistä kirjoitti:

        Ei muuten joudu ellei itse halua sanoo tyyppi jolla ensimmäinen nosto tapahtui n 23 vuoden jälkeen ja kesti noin 3 v ja taas tippumassa alkuperäiseen annokseen kanssa vieroitusoireiden tosin
        tippuu kuitenkin samaan juin alussa.Sitäpaitsi niillä joilla annos nousee ei väliä mikä bentso on kyseessä.

        Suunnilleen sama pitkä kokemus kuin 'riippuutyypistä' kertoo. Minullakaan ei ikinä, ei koskaan, ole annos noussut eli ei mitään toleranssin nousun ongelmia ole tullut! Koen hirveän musertavana, että minut luokitellaan riippuvaiseksi vain 0,5 mg/vrk käytöllä oireisiini.


    • hbj

      Tärkeää on että lääkitystä vaihdeltaisiin, muuten saattaa olla " vaarana " että vain juuri, esim xanor auttaa. Katsonkin että näin se pahin koukutus, saattaa syntyä. Lääkärini vaihteli lääkitystä tästä kertoen. Söin aikoinaan bentsoja 10v, pienin annoksin juuri tarvittaessa. Vieroitusoireita ei täten myöskään tullut, ainakaan itselleni. Hyvä lääkäri seuraa tilannetta kysellen, pyrkien välttämään koukutuksen. Muistaakseni Rivatril vaikutusaika on paljon pidempi kuin esim xanor. Tsemppiä kaikille ja yleensä kun ikää enemmän kertyy, voipi hyvin täysin oireettomaksi tulla.
      Satuinpa nyt täällä lukaisemaan!

      • riippuutyypistäKaksi

        hbj, toivottavasti näet vielä tämän: Kun mainitset hyvästä lääkäristäsi, niin kysyn, onko hän psykiatri/erikoislääkäri vai yleislääkäri?
        Kirjoitit "ja yleensä kun ikää enemmän kertyy, voipi hyvin täysin oireettomaksi tulla". Olen funtsannut tuota samaa, että olisiko mun nyt vanhetessani mahdollisuus päästä eroon suht. pienestä, mutta jokapäiväisestä, lääkityksestäni! Toivon siis, satut vielä lukaisemaan...


    • hbj

      Ehkä käyt samalla lääkärillä kuin aiemmin, joka on katsonut sinulle tarpeelliseksi lääkityksen. Lääkkeen pienennys annosta voi aivan itsenäisesti kokeilla, miltä sitten tuntuu olo, pärjääkö. Myös voi pyytää lääkäriä vaihtamaan tai ainakin yrittää, 'erilääkkeeseen' , josta juuri kirjoitin kertomalla näistä syistä.
      Paniikkihäiriö liittynee jonkinlaiseen ahdistuneisuuteen. Tosin, kun sitä itselläni oli en kokenut olevani ahdistunut. Tai sitten 'kohtaus' , oli ainoa, ns oire. Pitäisi pyrkiä viemään ajatukset itsestä, pois! Etenkin paikoissa, joissa kohtaus on tullut. Siis ajatella jotakin kivoja asioita! Tiedän tämä tuntuu aluksi mahdottomalta, mutta siihen pitäisi pyrkiä.


      Toisin sanoen kokemani mukaan, kohtauksen itse omassa päässään kehittää. Omilla ajatuksillaan, niin sanotusti. Vaikkakin valtaosalla ehkä kaikilla ihmisillä on eka kohtaus tullut ' kuin salama kirkkaalta taivaalta ' . Itsensä altistamista vaikeisiin paikkoihin, pitäisi kyetä pian harrastamaan ettei syntyisi ns välttämis käyttäytymistä.

    • aikaontilattu

      Joo tuota jos oot ollut tuon vaivan kanssa tekemisissä 26v niin kyllähän siitä on vaikea parantua.Itsellä menty neurologin alkulääkkeet toinen sama vieläkin mielialalääke eri
      sitten sieltä siirto terapioitten jälkeen,jotka ei auttanut mitään tk:een ja siellä määrätty samaa lääketta koko-ajan tosin myöhemmin muutettu nopeavaikutteinen hitaampaan depot ja jätetty pienin nopea vaikutteinen kiireellisiin kohtauksiin jota nyt yritetään vähentää alku meni aika hyvin,mutta kun vähennys pääsi puoleen tuli rajut takapakit.Nyt täytyy sanoa lekurille tää ei toimi näin vaan nyt ei vähennetä yhtään enempää,kas kun ei noita tyhjästä tulevia kohtauksia kestä.

    • hbj

      Eli noin kauan kestäneenä, onpa ikävää.
      Itselläni tapahtumista niin kauan aikaa kulunut, enkä tiedä onko jotakin " uutta tutkimustietoa " , ilmennyt ...
      Edellä kirjoituksellani halusin etenkin kiinnittää huomiota heihin, joilla ehkä on juuri alkaneet kohtaukset. Ettei ns kroonistumista tulisi viitaten mm. välttäytymiskäytökseen.

      Kohtauksen pelko, ainakin ' ruokki ' minua, kokemani mukaan tilanteesta ulosauttoi, yrittäen voimakkaasti suunnata ajatukset itsestä pois.
      Tämä auttoi minua ja pikkuhiljaa kohtaukset jäivät pois.

    • FuckYouVaippa

      Siis edellä mainittujen väärinkäyttäjienkö takia minulta evättiin se 4tabl./vk tai jopa 4tabl./kk?1?!
      - Ihan jotta saisin tärkeimmät asiat hoidettua. Minun määrällä ei kroppa ikinä ehtisi tottua kyseiseen!
      Mitä helvettiä te teitte? Veditte kaiken mitä käskettiin, saati tuoteselosteet päälle?!

      • 19plus7

        FuckYouVaippa 22.12.2016 9:27

        Justiinsa näin. Väärinkäyttäjät pilasivat minunkin selviytymiseni, neljä vuotta sitten en saanut Xanor-reseptiä 18 vuoden jälkeen uusiutuneeseen paniikkihäiriööni, tauti päässyt kroonistumaan jo enkä parane enää ikinä.


    • tosipaniikinsairastava

      Älä syytä oikein käyttäneitä sinun paniikit ole mitään minun verrattuna,Mulle sanottiin jo alussa tämä on pysyvä häiriö ei parane joudut käyttämään loppuikäs näitä lääkkeitä ja reseptissä luki 1tablettix3-4/pv.

    • ei_enää_väärä_hälytys

      Panik. häiriö ei varmasti ole pysyvä häiriö! En usko missään tapauksessa, lääkärin suusta kommentin tulleen. Kyllä häiriö jossakin vaiheessa helpottuu.

    • pysyyherkässä

      Helpottuu lääkityksellä kyllä ei muuten kuin super-ihmisillä joihin en kuulu.On se pysyvä pysynyt jo 26v uskon takuulla jo olevan pysyvä.

    • ei_enää_väärä_hälytys

      Josko optimistista asennetta kehiin.

    • herkässäpysyy

      Niin yritetty on monta kertaa vuosien aikana ei toimi mulla.

    • ei_enää_väärä_hälytys

      Taidat olla trolli.

    • lääkärivaihtuu

      Taidat itse olla et siis usko,että on olemassa pahoista fopioista kärsiä itsellä nyt menossa 26v ja ei tämä lopu ja joudun ottamaan lääkärille uuden ajan en suostu vähentämään enempää lääkitystä,koska olo menee vain huonommaksi ei paremmaksi
      tässä 4 seinän sisällä olo ei toimi entisellä lääkityksellä meni paremmin.En tiedä mistä se terveyskeskuslääkäri yleensä päätti vähentää niinkuin puhe oli ja sitten kirjoittaa
      ajavansa loppuun ja eri tavallakin jos hän ei palauta lääkitystä vaihdan lääkäriä vanha resepti oli pysyvä ollut vuosia.

    • Eitroppejamulle_

      Joo. Kokeilin, jäin fyysiseen koukkuun ja vieroitin itseni moisesta kamalaa riippuvuutta aiheuttavasta, tunteet tappavasta moskasta muutamassa viikossa. Parempi vaan käydä normaalit tunteet ja epänormaalimmatkin kirkkaalla järjellä ja ymmärryksellä juuria myöten läpi. Niin tapahtuu ainoa oikea paraneminen. Huumemarkkinat ovat valtavat Suomessa, siis nää lailliset. Psyykenlääkkeitä vedetään järkyttäviä määriä. Vi..u joka tuntemukseen on pilleri. Ihmiset ovat aivan vieraantuneita itsestään ja kaikesta mikä kuuluu normaaliin elämään ja mitä pitää KÄSITELLÄ. Jotkut kaverit aivan koukussa paniikkihärö- ja uni- ja muihin lääkkeisiin. Juostaan yksityisillä ja panikoidaan ettei lääkkeitä enää saakaan. Koko elämä pyörii lääkkeiden ympärillä, ja paniikit ja kauhuolotilat johtuvat hirveistä vieroitusoireista, jos tropit on vedetty liian nopsaan ja joutuu oleen hetken ilman, ja siitä koko ajan kalvavasta pelosta, että jossain vaiheessa tulee lailliselle nisteilylle loppu. Mitään töitä ei itsen ja oman mielen kanssa tehdä.

      • benzo.brain

        Hyvin sanottu!


      • sairauteenkäytössä

        Miksi kokeilit huvikseenko?Minä sain ne sairauteen john ne parhaiten tehosi ja tehoaa vieläkin.Onhan olemassa urheitä hyväkuntoisia ramboja jotka kestää mitä vain minä en.


    • benzo.brain

      Xanor=alussa pelastus, pitempään ja säännöllisesti käytettynä tekee elämästä helvetillistä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe