Sopiva vai pätevä, siinäpä sanapari !

Leelian_lepotuoli

Viimeaikaisten viihdemaailman tapahtumien johdosta on vain todettava Marco B sanoin: "menestys ei ole taidoista kiinni !"

Valittaessa henkilöitä eri tehtäviin ei tarvitse olla "pätevä" vaan "sopiva"! Tälläkin hetkellä Saara Aalto tekee mahtavia esiintymisiä X FACTOR UK viihdekilpailussa. Suomessa häntä tönittiin useissa kisoissa korkeintaan sijalle 2 sillä voittajiksi valittiin "sopiva", jälkinäytelmissä tulos sen mukainen. Marco Bjurström on osoittanut pätevyytensä viihdemaailmassa mutta eikö hän ole "sopiva? "

Tilanne Suomessa on tämä.

Tässä linkki M B toteamukseen joka on totta:

http://www.mtv.fi/viihde/ohjelmat/posse/uutiset/artikkeli/saara-aaltoa-musikaalissa-ohjannut-marco-bjurstrom-menestys-ei-ole-taidoista-kiinni/6153304

15

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Leelian_lepotuoli
      • kaunisaamu.mu

        Kiitos, olin niin väsynyt ja nukuin ennen ohjelman alkua sohvalle josta ihmeissäni heräsin, tv auki, valot päällä kellonajoista ei mitään tietoa.
        Kiitos Leelia ja hänen lepotuolinsa! T O S


    • korvatulpat

      Parempaa hehkua saa vaikka konjakkipaukusta. Tuollaista riehumista ei jaksa katsoa eikä kuunnella normaali ihminen. Sääli jos jonkun vanhuksen elämän illan hehku on tuollaisten riekkumisten varassa.

      • Lorenaa

        Kaksi eri asiaa viihde ja konjakki. Jonkun mielestä voi olla hauska olotila, se "kuuden kupin kumara" jolloin kännissä on kiva olla, sen seuraamuksena krapula seuraavana päivä on valmistautumista sinne Tuonen virran vasemmalle puolle !

        Kävin Tallinnassa muutama viikko sitten. Estonia teatterin esitys veti menemään sinne. Itse Tallinna Nordic Hotellissa majoittuessa oli Estonia teatterin ohella hyviä kokemuksia. Mutta laivamatka kotimaahanmerkitsi oli tutustumista viihdemaailman saloihin. Viihteen sisäistäminen meni yli hilserajan, me tädit olimme pihalla kun lumiakat. Tanssi oli jotakin hip-hoppia, ilmassa lenteli satoja käsiä ilman paria ja jalkoja samoin, välillä kiljahduksia, musiikin tahdista ei tietoakaan. Jotakin räppiä lienee. Hauskaa näytti räppääjillä olevan - meitä virkisti kahvikupponen ja makoisa leivos.

        Kaipaamaan jäimme kunnon "vanhanaikaisia" tangoja, valsseja, foxia" hyvänä musiikkina. Ihmettelyksi meni, varsinkin edellisen illan Estonia teatteri esitystä muistellessa.

        Maailma muuttuu Eskoseni, sana pitää paikkansa. Se että pysyy menossa mukana
        - myös viihdemaailman uusiutuessa - on itse muututtava, on vain muisteltava mennyttä aikaa niin mielellä vielä Mitähän sitä vielä saa nähdä ja kokea kun tarpeeksi vanhaksi tulee ?

        Kokemuksen tuloksena totesimme, tämän päivän kohderyhmiä ovat alle 40v ikäiset, 50 täytettyä alkaa olla jo menneen talven lumia, nuoriso on tämän päivän POP-kansaa - vai onko - kysyn vaan !


      • kaikki-mukaan

      • YKSjorgos

        Tulipa mieleen Kreikan matkat hyvä h y v ä HYVÄ.


      • kaikki-mukaan kirjoitti:

        korvatulpat....kuunteles tätä.

        Dancing Zorbas in street - - YouTube
        https://www.youtube.com/watch?v=yvEIMrqZCjc

        Oliskos tämä mitään? Ainakin on ikivanhaa musiikkia ja todella upeaa tanssiakin.

        Tällaista katusoitantaa täälläkin kaivattaisiin. Säkkijärven polkkaa!


    • Kurasaapas

      Kiitos linkistä!!!
      Olen aina tykännyt Saaran laulusta, ääntä ja esiintymiskykyä riittää ylhäältä alas ja taas takas.
      Toivon ja odotan hänen pääsevän tuossa kilvassa eteenpäin isoimmille esiintymislavoille, tälläisiä laulajia tarvitaan musiikkia on ihmisten saatava kukin haluamaansa kun se vielä on suomalainen odotan että hänelle avautuu uusi tie tämän kilpailun myötä.
      Harva on halutessaankin noin päättäväinen ja lähtee esittämään taitojaan uskon että kilpailu tuottaa odotettua tulosta ja näemme ja kuulemme häntä vielä maailman isoilla esiintymislavoilla.

      Saaralle...voimia, uskoa itseensä, iloa, valoa ja rakkautta kahmalokaupalla!

    • Onnea vaan Saaralle.

      Eihän tuollainen ääni, liikkuvuus ym. ole ihan vahusmusiikkia. Noissa kisoissa piti osata "kuin Saara", muuten ei olisi menestystä tullut.

      Uskoa tuli omiin kykyihin ja se on aina tärkeää.

      • osaatko-laulaa

        "Uskoa tuli omiin kykyihin ja se on aina tärkeää".

        Selvennä tarkemmin, Saaran, vai sinun? Hah, haa! Kyllä minä käsitin, vai ymmärsinkö?


    • yxkaxkolo-me

      näitä hahattajia riittää
      Ruuneman kirjoitti Saarasta, taitaa nyt olla arvostelijalla vaikeuksia kun hänen kykyihinsä ei k u k a a n kiinnitä huomiotaan

      • Lorenaa

        Kateutta riittää Suomessa menestyjien ympärillä, tarkoitan esim. Marco ja Saara. Molemmat menestyviä henkilöitä omalla alueella. Pahan ilman linnut ovat olleet ja ovat liikkeellä heidän saavutusten ja menestyksen ympärillä. Eikö pitäisi iloita kun pienessä maassa on näin lahjakkaita sekä suosittuja henkilöitä. Misyä se kateus oikein nousee.
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Samaa kateutta on havaittavissa tälläkin palstalla, kohteet jätän mainitsematta. Jokainen voi havaita eri henkilöihin kohdistuvia piikikkäitä vastauksia. On ilmeistä piikittelijöiden turkit näköjään ovat hyvin reikäisiä, joten paikkaamista niissäkin riittäisi. Pilkkaajilla on havaittu olevan erittäin huono itsetunto, on totta.
        Arvaa oma tilasi, anna arvo toisillekin silloin on hyvä jatkaa matkaa.


    • mielipiteenvapaus

      Kyllä se on ruune joka eniten on täällä muita haukkunut esim osaamattomiksi. Sinua ei tietenkään kun muistat aina nuolaista välillä. Ruunelle ei takuulla kukaan ole kade, kuka vaihtaisi osia hänen kanssaan, ei varmaati kukaan. Itse olet aina ärhäkkänä jos joku on eri mieltä kuin sinä ja vedät tuon kateuskortin aina esiin kun et muuta keksi.

      • Lorenaa

    • ihmettelijäkinmukana

      Onhan täällä päivittäin havaittavissa peräti sairaanomaista kateutta, asioiden vääristelyä, itsekehua, ja sitä tietämättömyyttä, lie aika kortilla kun istutaan aamusta iltaan ja ky tä tään.
      Voi ne muutamat ikilaihduttajat joilla aivan oma kehittämä laihdutuskuuri, aamusta nettiin ja iltapimeään istutaan paikoillaan, ja kun, illalla maatapannessa ei saa syödä niin syö sen hampparin käyrän peiton alla! Vai kun se olis?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      124
      1826
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      170
      1133
    3. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1097
    4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      158
      915
    5. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      84
      822
    6. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      54
      779
    7. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      42
      724
    8. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      39
      700
    9. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      44
      681
    10. Ei kannata lähteä sotaan jos ei omaa edes alkeellisia taitoja.

      Sodastahan tässä ei varsinaisesti ole edes kyse, vaan naisten ja lasten suojelusta ja oikeuden toteutumisesta, tavalla t
      Ikävä
      118
      666
    Aihe