Saksa ehdottaa australian mallia

Hjbjjbknknnk

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016110622574484_ul.shtml

Saksan sisäministeriö ehdottaa, että Afrikasta tulevat pakolaiset pitäisi pysäyttää jo Välimerellä ja palauttaa kotimaihinsa, ennen kuin he pääsevät Eurooppaan, kertoo Welt am Sonntag -lehti.
Ministeriö haluaa, että EU:ssa siirryttäisiin Australian tiukkaan linjaan, jossa merellä havaittavat pakolaiset poimitaan kyytiin ja heidän tilanteensa käsitellään kolmannessa maassa.

Tämä olisi radikaali linjamuutos, koska Saksa on profiloitunut pakolaiskriisissä avokätisimmäksi maaksi.

Ministeriön perustelun mukaan uusi linjaus torjuisi ihmissalakuljetusta ja ehkäisisi pakolaisia lähtemästä hengenvaaralliselle merimatkalle. Turvapaikkahakemukset voitaisiin käsitellä jo lähtömaassa, ja hyväksytyn päätöksen saaneet kuljettaa turvallisesti Eurooppaan.

13

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jjbkmjjhbb
    • myöhäinenherätys

      Hyvä että tässä vaiheessa mietitään :DD

    • Bfjjdjdjbz
    • Vihdoinkin jotain järkeä.

    • Huhubjbkjjnk

      Parasta pitää kiirettä ennenkuin isis porukkaa ehtii tulla eurooppaan niissä veneissä...

      • kokoomus_matupisnis

        ehkä se pelko tässä onkin takana. Se pistää matu-pisneksillä rahastavaankin liikettä ja puolustuslinjaan palaamista.


    • Hjjjijji

      EU-parlamentaarikko Jussi Halla-aho (ps.) arvostelee EU-komission suunnitelmaa turvapaikanhakijoiden "taakanjaosta" eli sijoittamisesta nykyistä tasaisemmin EU:n jäsenmaihin.

      – Tämä, mitä nyt teemme, ei millään tavoin vähennä muuttopainetta, Halla-aho sanoo.
      Halla-ahon mukaan tämä saattaisi jopa pahentaa Välimeren tilannetta. Jos turvapaikanhakijat otetaan vastaan EU:ssa, se lisää ihmisten halukkuutta pyrkiä EU:hun. Ja mitä enemmän pyrkijöitä, sitä kannattavammaksi ihmisten salakuljettaminen muuttuu, hän päättelee.

      – EU:lla ei ole varaa tällaiseen siirtolaisuuteen. Määrät ovat suuria vastaanottajamaille mutta mitättömiä muuttopaineeseen nähden, Halla-aho sanoo.

      Halla-aho mielestä EU:n tulisi ottaa käyttöön Australian malli. Australia on sulkenut rajat käytännössä kaikilta, jotka saapuvat sen rannikolle veneellä ilman viisumia.

    • Tölkkiäpotkitaaneteenpäi

      Tästä vain puhutaan, kuten on tapana Euvostoliitossa. Käyännössä ei tapahdu mitään, vaan puhe on kansalaisten lepyttämiseksi. Sillä päästään aina pari vuotta eteenpäin, ilman kansan lopullista ratkisua.

      • Jujjuijjkk

        Italia ja kreikka alkaa jo olemaan täynnä näistä meren ylittäneistä matusta kun nämä viime syksyn taapaan ei ole saatu ohjattua pohjois eurooppaan...

        Nyt vain se pohjoiseurooppakin on jo valmiiksi täynnä näistä viime talven matuista että uutta vyöryä eurooppa ei kestä eikä mistään taakanjaosta kannata puhua koska itäeurooppakaan ei kestäisisitä matuvyöryä jota taakanjako edellyttäisi..


    • fdfdsrffg

      Samaa mieltä...

    • Lujaote

      Tässä on vielä se heikkous, ettei pakolaisten hakemuksia pitäisi edes ottaa käsittelyyn sen jälkeen, kun heidät on palautettu. Muutenhan sama homma jatkuu, koska ne tietävät, että se on keino päästä mahdollisesti maahanmuuttajaksi.

      Peli pitää viheltää kokonaan poikki, auttaa pakolaisia koti- ja naapurimaissaan sekä leireillä, ja puuttua pakolaisuuden syihin, kehittää lähtömaita ja poistaa syyt pakolaisuudelle. Se onnistuu aivan hyvin kymmenessä vuodessa, kuten Suomen jälleenrakennus sodan jälkeen, mutta tottakai pitää saada aikaan myös pakkopolitiikka, joka kieltää pariskuntia tuottamasta yhtä lasta enempää jälkeläistä. Ensimmäisen lapsen jälkeen pitää molemmat steriloida, kunnes väestöräjähdys on historiaa. Siihen menee vain yksi sukupolvi, jonka jälkeen voidaan pohtia lievennyksiä.

      Pitää olla luja ja suunnata resurssit kohdemaihin, eikä antaa Euroopan pilaantua, jolloin emme voi kohta auttaa enää edes itseämme!

    • Suomi-romahtanutJo

      Merkelistä halutaan jo eroon.....enpä ihmettele.Tuonut eurooppaan pakolaisongelman,natsismin takaisin,pommit,syyttömät siviilit kuolevat pommeissa,raiskaukset....mitä hyvää tuo vasemmistopolitiikko on tuonut? Ei mitään.Tai on Saksalle:Suomelle korotetut päästömaksut ja kovemmat eu maksut....onpa kivaa kuulua eu:hun...

    • ykskaksk

      Juha, Petteri ja Päivi eivät tuohon suostu eikä bidee ym, Suomi ja Suomalaiset halutaan alistaa ja muslimit saattaa valtaan, suomen kansalta on hyvä leikata ja antaa kutsuviereille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      189
      7616
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4392
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2079
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1899
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      38
      1712
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1649
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe