Donald Trump minun suosikkini voitti vaalit

oixöxui

Donald Trum voitti amerikkalisen, suomalaisen yms. median toimittajineen jotka hämmästelevät toimittajina sitä että oli niin paljon ihmisiä joista eivät tienneet ketä he äänestävät. Väärin toimittajat ovat hämmästyneitä miten heidän todella, likainen, hävytön jatkuva likasanko journalismi ei tehonnutkaan äänestäjiin. Jokainen ketä seurasi näitä vaaleja tajusi heti kuinka suomessakin media oli asennoitunut Clittonin taakse. En ollut missään keskustelemassa tarkkailin vain ja jos kolmenkymmenen vuoden takaisia naisjuttuja toimittajat kehtaavat väittää ja tehdä Amerikan Presitentin vaaleista kuten yrittivät jonkunlaisen naiskysymyksen niin epäonnistuivat. Jokainen joka tuntee Presitentti Donald Trumpin elämänkaareen Tietää että hän on palkannut tuhanisia ja tuhanisia maaahanmuuttajia, latinoita ja isossa määrin Naisjohtajistoa.


Mitään epävarmuudenaikaa ei tästä tule sen kummenmin mitä jo nyt on suuret työttömyys tilastot ja yllättävät irtisanomiset ovat kuuuluneet viimeiset kahdeksan vuotta yhdysvaloissa vielä köyhtyneimpien arkipäivään yms. yms. yms. Otetaan esille Clittonin hävyttömät ja likaiset puheet josta suomessa eivät kirjoittaneet mitään. Ensin kuinka Rouva Clitton kehtasi puolustaa jääräpäisesti silloista aviopuolisoaan joka oli presitenttinä. Rasistia Donald Trumpista eivät saa vaan Suuri Voitto ennen kaikkea että nyt saaatiin kokonaan politiikan ulkopuolelta Liikemies jolla on mahtava meritti työlistäjänä ja uudistajana joka on nähnyt ja kokenut poikiensa kanssa jossa poikansa kasvoivat rakennus duunareitten keskellä, siihen mittoihinsa jota nyt ovat. Tuhannet ja tuhannet perheet ovat työlistyneet ja tulevat työlistymään.


Ennen kaikkea Suuri Voitto tomittajien todella ala-arvoisesta muunellusta totuudesta, vääristelemisistä yms. jotka kohdistuivat vain Donald Trumppiin mutta eivät Clittonin vehkeilyistä. Tänään nähtiin monien kommentaattoreiden omien juttujen pehmeäminen kun älysivät että heitä vastaan iski todella rajusti Mies joka ei kumartele oikealle eikä vasemalle vaan puolusti itseään ja äänestäjiään Todella Vahvan Johtajan tavoin kaiken sen likaisen, hävyttömän ja julkean likasanko journalismin keskellä eikä jäänyt tuleen makaamaan.

Hyvää Huomenta.

1

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oåzxåzc

      Tänään ehdin katsoa mitä hyvää ostaisin Stockmannilta ilta-teelle ja samalla huomautan että siellä yhden jos toisen kannattisi puhua suuta pienemmällä julkisuudessa niin paljon ovat itse solvanneet ja puhuneet rumasti miehistä ja naisista, että Donald Trump jää toiseksi mitä on pukuhuone juttuja jutelleet. Suomessa naiset ovat solvanneet miehiä kuin hullut tehdessään jokaisesta asiasta itselleen politista agendaa että melkein " hävettää " olla nainen. Mennäkseni tulevan Amerikan Presitentin työ-elämään tietää varmasti vusikymmenten ajalta paremmin kuin ketään duunareidensa asiat. Hänen poikansa sanoivat todella hyvin miten he oppivat elämäänsä nuorudessaan tärkeitä oivalluksia rakenuksella joka oli heidän ensimäinen työpaikka. Suomalaiset ovat hyvin laiskoja ottamaan selvää itse asioista vaan mölyävät massana ja jos jonkilaista oli sanomassa mielipiteitään Donald Trumpista joka lähinnä veti mahtavan spektaakkeilin ja antoi täyslaidallisen heille kaikille mitä enenmmän häntä herjasivat ja ottivat " uutisiksi " aivan toisarvoisia " asioita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      364
      3295
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      118
      2406
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      123
      1715
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      75
      1226
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1107
    6. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      45
      1046
    7. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      155
      1040
    8. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      1033
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      883
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      42
      826
    Aihe