Koulutetut naiset äänestivät Donald

xoiäö

Trumppia siinä kuin Clittoniakin vain hiuksen hieno ero Clittonin koulutettuhin naisiin. Ajatelkaa minkälainen likasanko kamppanja olisi nyt jos Clitton olisi voittanut. Se olisi ollut sanoin kuvaamatottoman rumaa ja ilkeää. Mutta nyt on asia toinen ja muuten suurin osa rebulikaaneissta on Trumpin takana toisin kun suomessa dosentit väittivät äsken Olen melko varma että eivät lue tosiasioita vaan elävät siinä kuplassa jossa kaikki ne toimittajat ja muu " asiantuntija " väki joka tahtoi ennen aikaisesti riemastua solvaamansa Donald Trumpin häviöstä. Kamppanja oli kovaa kiivasta taistelua ja Vahvempi voitti ja nyt on nyt. Tietysti Donald Trump on " erinlainen " nyt vaalisota on käyty ja ketään vastapuolelta ei voi ylpeillä että olisi ollut jotenkin tahrattomampi. Kaikille oli yllästys ainoastaan se että tuhanisilla ämpäreillä likavettä heittävien toimittajien ja jos ja minkälaisten asintuntijoiden manibulointi ei uponnutkaan " tyhmään vaalikarjaan " niin ovat pettyneitä. Heinä olisin vain ja ainostaan pettyneitä omaan itseensä.

p.s hyvä huomio Foxilta aamulla kun joutuivat huomauttamaan muita suuri mediataloja että nukkuvatko vai ovatko kahvilla koska eivät ole ajantasalla kuten Fox. Mielettömän mukava, jännittävä työpäivä. Hyvää huomenta.

15

87

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oixoäö

      Suomessa valhetodellisuus alkoi heti ylessä kukkimaan mm. että Donald Trumpin äänetäjät olisivat olleet vain nuoria valkoisia miehiä joka on pelkkä potaskaa. Siellä voittivat konservatiivit jotka ovat kyllästyneet uusliberaaleihin joilla on vaatimuksia mutta ei vastuuta millä maksetaan ja ketkä maksavat mm.
      Presitentti Sauli Niinistö totesi hauskasti ja totuudenmukaisesti tuosta raivoisasta venäjä vihamielisyydestä jossa massat mölyää syyttävät kaikesta Putinia joten vaatii kekseliäisyyttä jo siihen mitä vielä olisi mihin Puutin ei olisi " syyllinen ".. Kovaa manibuolintia ja aivopesua on nyt tullut nähtyä / kuultua kun " vaalikarja on niin tyhmää " tuli Amerikassa todistettua että työväki ei kuitenkaan ihan niin tyhmää ole mitä luulevat omissa kuplissaan. Koulutetut naisetkin voittivat äänestäessään Donald Trumpin Amerikan Presitentiksi. Fantastista.

      • tarkkanäköinen

        Trump on työtä tekevien presidentti, mielenosoittajilla ja maleksijoilla on clinton.


    • KaikkiValkoisetRyhmät

      UusiSuomen päätoimittaja Huusko kehtasi väittää, että Trump valittiin keski-ikäisten valkoisten miesten äänillä? Melkoista matematiikkaa!

      Nimittäin tuo äänestysryhmä ei kata kuin korkeintaan kuudenneksen koko äänestäjäkunnasta. Joten ei millään voi yksin ratkaista vaaleja!

      Todellisuudessa enemmistö KAIKISTA valkoisista äänestäjäryhmistä valitsi Trumpin. Niin miehet, naiset kuin nuoretkin!

      • olet_oikeassa

        Olet oikeassa. Äänestystilastot sen kertovat.

        Huusko on mamuttajasuvakki, kuten valtamedian päätoimittajatkin.


    • TrumppailuKuriin

      Mistä olet tuollaista juttua kuulut?

      Kun ylipäätään enemmistö naisista äänesti Hillaryä ja vähemmän koulututetut ja miehet äänestivät Trumpia?

      http://yle.fi/uutiset/3-9282058

      ps. Mitä hiton väliä sillä on muuten on Yhdysvaltojen vaalien kannalta mitä Suomen media kirjoittaa?

      • dfghnjm

        Ei mitään Yhdysvaltojen vaalien kannalta, mutta sekin on eräänlaista mielipiteenmuokkausta täällä Suomessa. Media yrittää tuolla kaikella ikäänkuin opastaa kansaa, että täytyy havitella tuollaisia arvoja kuin Clintonilla ja tekee samalla Trumppia mollatessaan selväksi minkälaiset arvot ovat "vääriä".

        Tämä median touhu on saatanan likaista. Kansalle syötetään vahvasti väritettyjä uutisia aina USA:n pressanvaaleja myöten, jotta saisivat ajettua omaa agendaansa. Tuo Yle on pahin paskanpuhuja, jonka "uutisia" ei juurikaan kannata tällaisissa asioissa ottaa tosissaan. Uskottavuus mennyt täysin kärähdettyään useasti paskapuheistaan. Vituttaa, että tuollaista leikkiuutistoimistoa pyöritetään verovaroilla.


    • TrumppailuKuriin

      Faktat on psykopaatti-Trumpin ihailijoilla yhtä hyvin hallussa kuin gurulla.

      ". Trumpia äänesti valkoisesta ei-korkeakoulutetusta kansanosasta 67 prosenttia. Neljä vuotta sitten tässä joukossa republikaania äänestettiin selvästi vähemmän.

      Koulutetumman väen keskuudessa sen sijaan tapahtui siirtymää Clintonin taakse. Korkeakoulututkinnon hankkineista valkoihoisista demokraattiehdokasta äänesti 45 prosenttia, eli 10 prosenttiyksikköä edellisvaaleja enemmän."

      • matematiikka_haltuun

        Kisa käytiin käytännössä kahden ehdokkaan välillä: Joten tuon tietosi mukaan Trumpia äänesti 50-55% korkeakoulutetuista valkoihoisista!


      • kmnjhbvgc

        Se Hillary-tätisi tässä psykopaatin piirteitä omaa.
        http://mvlehti.net/2016/11/12/video-hillary-clinton-voisimme-tuhota-iranin/

        Sotahullu sekopää, joka kannattaa aborttia osittaisella synnytyksellä, jossa elävä vauva vedetään jalat edellä äidistä ulos, mutta jätetään pää sisälle, jolloin sen kalloon tehdään viilto, jonka kautta aivot imetään ulos, ja sen kallo hajoaa. Tämä sekopää sanoo, ettei vauvalla ole ihmisarvoa niin kauan, kun on äitinsä sisällä, vaikka olisi täysin kehittynyt ja synnytystä vaille valmis.
        http://www.lifenews.com/2016/10/19/hillary-clinton-defends-killing-babies-in-partial-birth-abortions-government-shouldnt-step-in/
        http://www.nrlc.org/abortion/pba/keyfactspba/


    • saakovaiei

      Mikis Bili kävi vieraissa? Onko totta, että Hillary ei antanut eli oli avioseksistä kieltäytyjä.

    • 515

      Clinton pauhasi ennen vaaleja,että Trump ei tule hyväksymään vaalitulosta.
      No Clintonin äänestäjät eivät nyt ainakaan näytä hyväksyvän vaalitulosta,eikä
      suomalainen media vaan hakee syyllisiä.
      Ja ne ovat tietenkin tyhmät ihmiset,jotka äänestivät väärin.

    • tarkkanäköinen

      Suomalaiset tuskin ovat kuulleet , mitä teki clinton VÄLITTÖMÄSTI tappion selvittyä. Hän siirsi ovat varansa sveitsiin ja clinton foundation säätiön varat pois yhdysvalloista . Rapiat kuukauden jenkeissä olleena seurasin vaalejakin ja voin sanoa, säälin suomalaista mediaa. Eilen illalla kotiin tultuani avasin telkkarin , stiller ja ja tämä säälittävä korhonen suolsivat sontaa tuutin täydeltä , tekisi hyvää näille valheita suoltaville sosialisteille hypätä pikkasen matkaa ja toviksi sen itsekeskeisen minänsä ulkopuolelle ja alkaa puhumaan totta. Sanotaan , että sääli on sairautta, ennen nousikin kiukku kun tätä ylen uutisointia ja näitä "asia ohjelmia" seurasi , nyt voi sanoa ,että KUMMELI on saanut varteenotettavan kilpailijan.Cnn-uutiset lähettivät kuvaa "mielenosoituksista" joista yle suoltaa täysin erilaista kuvaa kansalle , cnn:än kuvissa kaksi neekeripoikaa juoksi iäkkään harmaapäisen vaaleaihoisen naisen pärässä joka pakeni hengensä hädässä, kiinni saatuaan mustat hyenat muksivat naista päähän kuten clinttonin kannattajien pitääkin , tämä kaikki valvontakameran kuvista, joita siellä näytettiin, aikuistukaa korhonen ,stiller ja muutkin, ja vielä kolme vitsiä perään , ikäänkuin kevennykseksi , rinne, sipilä ja orpo.

    • terveisethdfsdos

      Suomen Media on mielestäni täysin mätä. Toimittajat suoltavat mielipiteitään sumeilematta, ammattitaitoisen journalismin sijasta. TE UUTISOITTE OBJEKTIIVISESTI maailman tapahtumat meille ja me muodostamme omat mielipiteemme asioista! Jos toimittaja aloittaa Brexit uutisoinnin sanalla Järkyttävää, pitää herätyskellojen soida.

      Median tarkoitus Suomessa ei pitänyt olla mielipiteenmuokkaus. Meno on kuin Venäjällä. Tosin, nopeasti nopeaälyisimmät ovat osanneet dissata median uutisoinnin, toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ja menevät nettiin lukemaan globaaleista kanavista mitä oikeasti maailmalla tapahtuu ja mitä mieltä kansa on.

      Brexit, Trump, Itävallan uusinta äänestys (ensimmäistä kun oli eliitti sumplinut liikaa?), Ranskan vaalit. Kansa ei ole tyytyväinen tilanteeseen. Ja tiedoksi Maralle ja muille, herätkää tähän päivään; Jenkkilässä ei ollut kyse oikeistosta ja vasemmistosta, demokraateista tai republikaaneista, ei. Kyse on enimmäkseen maahanmuutosta. Liian erilaisien kansojen yhdistyminen ei onnistu. Kansa kohtaa tilanteet arkipäivässä ja faktat ovat faktoja. Eliitti ei tätä todellisuutta kohtaa, he laskevat vain kuinka saavat paremman katteen pienemmillä palkoilla.

      Kansalaiset haluavat rajat kiinni, työperäinen maahanmuutto on ok. Passia kannetaan muutenkin, no problems. Elämä on suomalaisille ollut kallista, vaikka EU on oltu jo tovi. Ei kansalaisille saakka hyödyt valuneet. Jotkut ovat hyötyneet, kun eriarvoistuminen on kasvanut. Nyt meille riittää ja toistaiseksi, enemmistö päättää, kuten Jenkeissä huomattiin :)

    • dfsklkdfös

      Nyt ihmetellään miten äänetystulosta ei osattu ennustaa. Mielestäni case on selvä. Tiedetään (tai siis joku viisas on joskus sanonut näin ja vaikka Brexitkin osoitti ettei pidä enää paikkansa, niin ei uskottu=hidasälyistä toimintaa), että enemmistö äänestäjistä haluaa olla voittajan puolella. Haluttiin edelleen uskoa, että jos mediat rummuttavat Clintonin puolesta, saadaan haluttu vaalitulos. Tämän jälkeen median uskottavuus on nolla.

    • 24f2f2fth43

      Tiesi todellisen galluptilanteen, jos osasi katsoa oikeita ja mielipiteenmuokkauksesta vapaita medioita. Suomen media pyrki käyttämään vaaleja hyväksi liberaalisen globalismin aatteen levittämisessä. Mielestäni median tahallinen vääristely jonkin ideologian puolesta toista vastaan olisi rangaistava teko.

      Muuten, 48% latinoista äänesti Trumpia ja nyt median valheiden selvittyä Trumpin kannatus on lisäänytnyt.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      332
      2868
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2164
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1620
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1032
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      842
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      40
      754
    Aihe