Minkälaisia alennuksia olette saaneet Atecaan?

Atecaaa

Te ketkä olette suoran kaupan tarjouksia pyytäneet Atecasta, niin monenko prosentin alennuksia olette saaneet? Ilmeisesti kate on Atecassa aika hyvä, sillä olen itse saanut tinkimättäkin melko kovia alennusprosentteja. Yleensähän ne autoissa ovat nykyään vain 5-7%, mutta Atecassa niin alhaisilla prossilla ei kovin moni myyjä edes lähde kokeilemaan. Toisaalta on noissa hinnoissa mistä alentaa. Aika pitkät ovat meinaan ovh:t. Mut ois siis kiva kuulla muitten tarjouksista ja toteutuneistakin kaupoista, että onko saatu kuinka paljon yli 10 pinnan alennuksia?

10

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seatteas

      1400 e 150 000 km takuu ilmaiseksi.

    • totuustorvi

      Se ei ole kova kauppamies jos ei 20 pinnaa alea saa. Seatti nyt ei kelpaa normihinnoilla kenellekään joten 20 prossaa on aika faktinen totuus.

      PS. Muistakaa sitten että kun aikanaan sitä Seattia vaihdatte, on arvo niin alhaalla että jos rahoitusta on, vaarassa on että loppuvelkaa on enemmän kuin kotteron arvo.

      • 12plus12

        Hohhoijaa sinua...
        Sitkeästi vaan jaksat. On näemmä ottanut koville kassusi nöyrtyminen ja nolaaminen Atecan vertailussa.


    • Marginaalimerkit

      Alfasta, renusta ja seatista saa helposti 15-20% alennusta tai valita vapaasti varusteita samalla hinnalla. Eli esim 40 auton saat todennäköisesti valita myyjän kanssa yhteisymmärryksessä 8 tonnilla varusteita ja silti maksa 40 tonnia. Näin se yleensä toimii marginaalimerkkejen kohdalla.

    • Ostamassataas

      Eipä niistä Atecoista mitään 15-20 pinnaa saa, mutta sellainen 12 pinnaa on mahdollinen, jos oikeen tinkaa ja myyjältä puuttuu yksi kauppa tavoitteesta. Normi alennus on luokkaa 5-7% tarjouksen pyytäjän pärstästä riippuen :)

      • pashaa_tarjolla

        Seatista jos ei 50% alea saa, on huono neuvottelija. Aikoinaan Ladassa oli sama aleprossa Deltassa. Seatti on Alffan ja Ladan kanssa paskin automerkki mitä Suomessa myydään. Fiiu on pykälän parempi.


      • Seatx6
        pashaa_tarjolla kirjoitti:

        Seatista jos ei 50% alea saa, on huono neuvottelija. Aikoinaan Ladassa oli sama aleprossa Deltassa. Seatti on Alffan ja Ladan kanssa paskin automerkki mitä Suomessa myydään. Fiiu on pykälän parempi.

        JA faktatietona tästä... laita tähän alapuolelle perusteltu vastaus. Koska oikeasti on niin,että Seat on VAG·tuotteista laadukkain hinta-laatu suhteessa. Seateilla ajetaan pidempään kuin esim.Toyota-merkkisillä autoilla.


    • työtömjmlatvala

      Riippuu siitä, että mitä ja milloin on ostamassa.
      Jos on tekemässä kauppaa autosta johon tulee liuta tehdasvarusteita ja toimitus menee monen kuukauden päähän, niin alennus ei vältämättä kovin suuri.
      Sitten kun on ostamassa myymälässä olevaa autoa kuun lopussa, niin alennus voi olla paljon suurempi.
      Jos autoliikkeeltä puuttuu yhden uuden auton myynti kuukauden määrästä ja hallissa on tovin ikkunaa koristanut auto, niin autoliikkeen kannattaa myydä se ikkuna-auto vaikka tappiolla, kun kuukausitavoitteeseen pääsy tuo mukanaan bonukset.
      Samalla voi tilata uuden ikkuna-auton.

    • Fiudddde

      Aina kannattaa mennä liikkeeseen kuun lopussa ja esim joulukuun loppu on varmaa tarjousten aikaa maginaalimerkeistä. Seatti,alfa ja rellu kun ovat jo vähän ajettuina puoli-ilmasia niin niistä saa sen 20% alennusta uutena. Näin hinta on. Kohdillaan vaikka tippuukin rajusti. Kyseiset merkit on käytännössä loppuun ajettuja 50 tonnia ajettuina. Seatti kolisee ja rämisee jo uutena joten sopii lähinä pennuille. Alfassa on uudesta asti sähkövikoja samoin renussa. Kävin muuten ajamassa uutta giuliaa 2vko sitten niin siinä piippasi parkkitutka ihan omia aikojaan eikä loppunut ollenkaan joten oli kytkettävä pois...puskureissa ei ollut jäätä tai lunta. Alfa on ehkä kaikista merkeistä vaikein myydä..vielä vaikeampi kuin jaguar..kummatkin on fiatteja ihmisten silmissä.

      • 12plus12

        Sulla taitaa tosiaan olla jokin mittava henkilökohtainen ongelma Seatteja kohtaan. Eihän noin sitkeää ja pitkään jatkunutta kitkerää asennetta muuten voi ymmärtää. Meille lukijoille asia on jo tullut selväksi, joten ehkäpä voisit jo päästä asian yli. Onnistuisiko?

        Ottiko Kassusi automaailmassakin harvinaisen totaalinen roima tappio vertailutestissä Atecan kanssa noin koville? No älä välitä, kyllä se Kassusi edelleen välttää liikkumistesi osalta kuten tähänkin asti. Voit sitten vaihtaa jossain vaiheessa Atecaan, jos joku vielä Kassustasi jotain välirahaa viitsii maksaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8791
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2623
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1989
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1736
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe