Nainen natutapahtumaan

rohkeastimukaan

Löytyisikö täältä nainen 6-kymppisen miehen seuraksi naturistitapahtumaan kylpylään? Kaveripohjalta, mukavampi mennä yhdessä kuin yksin. Ikäsi voi olla mikä tahansa, en etsi parisuhdetta.

23

341

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen kylläkin mies. Mutta kiinnostava ajatus.

      Tosin ehdottaisin sähköpostin lisäämistä. Vaikka vain tätä varten luotua. Mahdolliset ehdokkaat ehkä haluavat ottaa yhteyttä mieluummin yksityisviestillä kuin julkisesti. Itse kuulun samaan ikä luokkaan. Asia kiinnostaa vaikka ei kuulu menneisyyden harrastuksiin. Tuleviin voisi hyvinkin kuulua. Haluaisin kuulla lisää tapahtumasta. Onko se yksityistilaisuus vai jonkun yhdistyksen järjestämä? Tässä tapauksessa ikärasismi ei tule kyseeseen. Tapaus on luultavasti avoin kaikille täysikäisille. Ja niin kuin alkuperäisen viestin tulkitsin. Kyseessä on lähinnä kaksittain tilaisuuteen menosta. Sitten kumpikin voi katsella menoa yksin tai yhdessä.

    • Nakunakanssasi

      Hei! Olisin enemmän kuin kiinnostunut osallistumaan ko. tapahtumaan kanssasi. Missä päin se järjestetään? Missä sinä asut?
      Olen 44-vuotias, varattu nainen Keski-Suomesta.

      • Hei nainen. Tai seuraava samanlainen. Suunnitellaan retki Suomessa tai Välimeren maastossa. Pientä kokemusta on. sähköposti toimii kaks4llä.


    • Natunainen

      Rohkeastimukaan - vieläkö olet vailla natunaista rinnallesi?

      • rohkeastimukaan

        Laitatko sp-osoitteesi


      • Sama meininki täälläkin. Nimimerkillä säköpostia, ja suunnittelemaan.


    • Mellähän rupeaa olemaan ryhmä koossa.

    • Natunainen

      Täällä siis muitakin innokkaita naturisteja 'paria' vailla?
      Missä ja milloin tavataan?

    • Naturligtvis

      Naturistit -herätys!

    • Moikka
      Myös Leijonamies vailla n 60 v daamia Yyterin karnevaaleille.
      Olen kiva seurallinen ja daamista huolehtiva mies

      • NatuNainen

        Hei. Olen ehdottomasti kiinnostunut noista Yyterin karnevaaleista ja aveciksesi tulemista. Milloin koska. karnevaalit on? Missä asut tuolloin? Muuta infoa?
        Natunainen40


    • Olisi juuri hienoa saada vaimoni kaveriksi vanhemmalle herrasmieelle. Hän on 38 vuotias, brunette, 155cm, 54kg, d-rinnat ja hirmu kiltti ja mukava.

    • Syvälleeee

      Naturistimiehet, herätys!

    • saunomaan

      täällä olis varattu mies 50v .etsin ainoastaan kaveriksi naista nakutapahtumiin.esim martinlaaksoon helmikuussa. vaimoke ei ole kiinnostunut nakuilusta .mies espoo.

      • saunoja8654

        oletko aiemmin käynyt ollenkaan vastaavissa tapahtumissa?


      • saunomaan
        saunoja8654 kirjoitti:

        oletko aiemmin käynyt ollenkaan vastaavissa tapahtumissa?

        Jep. Oli kyrpä hellänä viime tapaamisesta parin viikon ajan. Koko ajan yhtämittaista naintia.


    • miksii

      Mitä tuhmia täällä on kirjoiteltu kun on poistettu noin monta viestiä? Joku on julkaissut ison listan sähköposti osoitteita mutta sitä eiole poistettu!

    • Jklll

      Jyväskylän seudulla naturistitapahtumia?
      Virallisia tai epävirallisia?

      • Aino-neiti

        Lähdin Jyväskylästä ja luin puhelimesta nopeasti mailien otsikot. Ei mitään mikä olisi vaatinut välitöntä huomiota. Sitten otin kakkoskännyni esiin ja näppäilin nopeasti pin-koodin. Hetken kuluttua kapula piippasi tekstiviestin merkiksi. Luin viestin, opettaja Orivedeltä vastasi iskurissa olleeseen ilmoitukseeni. Luin viestin uudestaan ja valitsin siinä olleen puhelinnumeron.

        -Jukka S. Moi. Tässä Aino, miten menee?...

        Kerroin olevani tunnin kuluttua Orivedellä ja sovimme tapaamisesta. Soitin keskustan marketin pihalta ja Jukka neuvoi risteys risteykseltä rivitalo alueen parkkipaikalle. Nousin autosta ja nappasin kassin tavaratilasta. Kävelin pihakäytävää ja soitin ovikelloa. hermostunut vähän itseäni vanhempi normivartaloinen vaalea mies avasi oven. Tule sisään. Eteinen oli ahdas ja olohuoneen verhot laskettuina. Sisällä oli hämärä ja lämmin. Laskin kassini tuolille ja Jukka otti takkini ja laittoi sen naulakkoon.

        Minulla on vähän kiire Jukka sanoi, kokous puoli neljä. - Ok, katsellaan mitä ehditään, pukeutumiseen on vähän liian vähä aikaa sanoin. - Sopiiko jos käyn nopeasti suihkussa? Kyllä, pyyhkeet ovat kaapissa. Kävin suihkussa ja yritin huuhdella suoltani, no aina ei voi olla aivan puhdas..

        Avasin oven vain pyyhe lanteilla, Jukka odotteli keittiössä. Kävelin hänen luokseen ja suutelin suoraan suulle. Oletko ennen ollut miehen kanssa Jukka kysyi. Runkkaillut ja imenyt, kukaan ei vielä ole pannut.

        Jukka kiersi kätensä ympärilleni ja puristi pakaroitani. Laskeuduin polvilleni ja avasin vyönsoljen ja farkkujen napit. Vedin farkut nilkkoihin ja boksereissa silmieni edessä pullotti mukavasti. Puristelin pakaroita ja suutelin kullinvartta kankaan läpi.

        Boksereiden kuminauha paukahti kun kiskaisin ne alas. Jukka katseli minua silmiin kun otin terskan huulien väliin. Suljin silmäni ja runkkasin terskaa huulillani samalla kun hieroin pakaroita ja palleja käsilläni. Jukan kyrpä koveni suussani ja annoin sen liukua suussani niin syvälle kuin kokematon nieluni salli.

        Hetken kuluttu Jukka tarttui päähäni ja veti kyrpänsä suustani. Ihana lutka, mutta tahdon nyt panna sinua. Menimme makuuhuoneeseen jossa yöpöydällä oli valmiina kortsupaketti ja liukkaripullo. Menin makuulle ja Jukka tuli viereeni. Alastomat vartalot koskivat toisiinsa suudellessamme.

        Otin Jukan kullista kiinni ja Jukka kiipesi päälleni. Runkkasin pehmennyttä kullia ja Jukka sormetti reikääni. Liukuvoide litisi pepussani mutta Jukan kulli ei suostunut kovettumaan.

        Jukka kiipesi eteeni ja otin kullin taas suuhuni. Hän alkoi naimaan suutani lyhyellä liikkeellä. Kulli kovettui suussani ja Jukka komensi minut polvilleni eteensä. Kädet levittivät pakaroitani ja Jukka alkoi painaa kulliaan sisälleni. Katselin kortsupakettia vieressäni yöpöydällä, mutta ajattelin että antaa mennä jos nyt vain menee.

        Voihkin kiimaisena Jukan saadessa kullinsa sisääni. Olin kireä ja pehmeän kullin sisälle saaminen tuntui vaikealta. Hetken päästä Jukka kellahti viereeni ja sanoi ettei nyt toimi. Käskin Jukan odottaa ja nousin ja menin kylpyhuoneeseen jossa valitsin kassistani pvc mekon, verkkostayupit, blondiperuukin ja aurinkolasit. Pvc mekon sisälle pujotin irtosilikonit ilman liivejä. Ilman meikkiä kävelin makuuhuoneen ovelle. Näin Jukan katseesta että hän piti näkemästään.

        Jukka makasi selällään, kiipesin hänen päälleen ja tartuin kullista hieroen kevyesti. Kyrpä koveni välittömästi ja Jukan kädet kulkivat vartalollani. Nousin jalkojeni varaan ja ohjasin kovan kyrvän tiukalle reiälleni joka hetkeä aiemmin ei meinannut antaa periksi.

        Laskeuduin alas ja viiltävä kipu sai liikkeeni pysähtymään hetkeksi. Sitten Jukka painoi kyrpänsä sisälleni ja istuuduin hänen syliinsä tunnustellen kalua sisälläni. Aloitin varovaisen ratsastuksen ja tunsin kuinka kyrpä painoi sisälläni herkullisiin kohtiin. Äkkiä Jukka rupesi työntelemään voimakkaammin ja laukesi sisälleni karjahtaen. Ratsastin kevyesti hetken ja nousin Jukan päältä. Spermaa valui suolestani ja suudellessani Jukkaa tämä kuiski korvaani miten hieno lutka olen.

        Menin pesulle ja tunnustelin sormillani peppuani. Pieni kipu sävähti jälleen lävitseni kun hieroin sitä. Se että tyttönä olin saanut jonkun niin kiihottuneeksi että hän laukesi sisälleni sai minut hymyilemään.

        Hyvästelin Jukan ja annoin hänelle spermaantuneet sukat pestäviksi. Tästä alkoi pidempi suhde jossa meillä oli pari kertaa kolmaskin pyörä mukana. Nyt Jukka muutti pois alueelta ja etsin toista herrasmiestä jonka kanssa harrastaa mukavan kiihkeitä hetkiä.


    • Jos olet alastomana viihtyvä naarashenkilö, sinun pitää nyt sitten kirjoittaa tänne kaksneloseen email tuolla minun nimimerkilläni. Moni asia selviää siten. Kiitos.

    • isovelieivalvo

      Taas on julkaistu iso kasa osoitteita. Miten kuuluu naturismipalstalle??

    • almatäti_89vuotta

      tulossa ollaan, jos vaan jalat kestää.

    • ytteris

      Mihin olet tulossa? Karnevaalit meni jo. Täällä ei vaan kukukaan ole kertonut millaiste oli meno?

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      192
      4622
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      122
      2883
    3. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      137
      2294
    4. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      332
      2290
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1962
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1536
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      114
      1451
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      32
      1370
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1200
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1081
    Aihe