Vääksyn Tallukassa on käynnnissä puurosota

Lihavasomaliakka

vaikka hotelli on korkeatasoinen ruoka on turvapaikanhakioitten mielestä kelvotonta lukekaa MV-lehdestä ja onhan siellä kuva läskistä Somaliakasta joka työntää ruokansa roskiin. Meillä on paljon ihmisiä jotka hakevat ruokansa leipäjonoista . Ei ihme että vuodenaikana ihmisten mielipiteet ovat muuttuneet rajusti.

14

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hölmölän.asukki

      Ruokatoimittaja kertoi että monetkaan eivät vaivaudu tulemaan ruokailuun koska yöt valvotaan ja päivät nukutaan,ravintolasssa käydään syömässä ja joku on aina hakemassa lähtömaastansa rahaa kun eivät uskalla sitä pankkien kautta lähettää tänne hölmölään .

      • eikainytsentäs

        Ei kai tuollainen ole mahdollista,että pakolaisena reissataan takaisin oman maan ja turvapaikka maan väliä raha kuriirina?


      • Näin.toimi.taan

        Kyllä se vaan on jos ei tarjottu eväs kelpaa kuitenkin jokaisen on syötävä, ja ravintolassa illalla on syöminen ja juominen kallista lystiä, näillä päiväraholla ei pitkälle pötkitä ja diskoissa vielä on varaa käydä viikonloppuisin,niin raha tulee satavarmasti kuriirien välityksellä ja öljyvaltiossa sitä tientenkin piisaa.


    • Keljuttaa.vietävästi

      Käytännössa viiime viikolla tarjottu ruoka menee roskiin,jos tämä tarjottu ruoka ei kelpaa pikkakunnalla on varmasti vähävarasia vanhuksia jotka varmasti ottaisivat ruokaa vastaaan.

    • Talvisodanhenki

      Kantaväestön kiehumispiste lähenee päivittäin.

    • vetäkääshenkeä

      Älkääs nyt persut riehaantuko. Kyse on siitä, että vokkilaiset näkivät lihapaketteja ja maitoja, joissa vanhentuneet päiväykset. Tietysti tuli mieleen, että syötetään pilaantunutta ruokaa. Asia on nyt selvitetty, että Suomessa nyt vaan toimitaan näin ja suomalaiset itsekin syövät päiväysvanhoja ruokia.

      • Ruokaaroskiin

        Käyvätkö he nuuskimassa kyökin puolella pakkauksia joista ruoka tehdään vai mistä on kysymys tuskin he millaan lailla osallistuvat valmistamiseen kun ei edes omia jälkiä viitsitä siivota. Ei ihme että noita mielenilmaisuja tulee, ei niitä tyhjästä tule.


    • ihan.ihan.varmasti

      Tämäkin MoskovanValheiden tarina on tosi. Aivan varmasti.

      • Maanpettureita nämä mv: läiset ovat muutamaa poikkeusta lukuunottamatta,rikoslaki antaa mahdollisuuden tuomita maanpetturuudesta elinkautiseen.Harmi että ei ole enää kuolemantuomiota.


    • Yksiehdotus

      Luulisi että turvapaikan hakiat kunnioittaisivat sentään tätä apua jonka Suomalaiset antavat ,täällä asuu paljon kodittomia joilla ei ole asuntoa,kuusi ateriaa päivässä ja lämmin asunto, mihinkä nämä ihmiset ovat oikein tottuneet kun heille ei kelpaa mikään . Sotaalueelta pakoon lähteneet eivät halua asua rauhallsissa kirkonkylissä ainoastaan isot kaupungit kiinnostavat,eikö olsi järkevintä säätää sellainen laki siirretään työttämät ja ulkomaaneltit pois asutuskeskuksista ja tänne työnperässä tuleville vapautuisi asuntoja .

    • Tallukanyöpyjät

      Yövyimme Tallukassa avopuolisoni kanssa aikoja sitten, aivan mahtavalla paikalla kahden järven välittömässä läheisydessä Vesijärven ja Päijänteen . Tuntuu kuin osa näistä turvapaikan hakioista on kuin uhmaikäisiä mukuloita jotka kuvittelevat että tässä maassa annetaan kaikki heti periksi kun vähän niskoitellaan .Kaksikymmentä eri kansallissutta ei ole helpporuokittava sen varmasti kaikki myöntää. Mutta täällä annetaan kyllä lentolippu kouraan jos ei täällä kelpaa olla .

    • Jouluonpian

      Mitähän valituksia tulee joulun ruokailusta.

    • Persutallaaja.69

      Kyllä elukoille on oltava kunnon ruokaa. Muuten saa syytteen eläinrääkkäyksestä.

    • Qäqi_quckuos

      Paskanjauhajien valeita. Noita rupusakki toistaa toisilleen. että oma rasistinen usko säilyisi. Täysjärkinrnen ei noihin usko.
      Tietysti vastaaottokeskuksissa on ongelmia, kun tuollainen joukko tulee täysin outoihin olosuhteisiin, mutta nämä ryssäntrollivajakit keksivät niitä jatkuvasti myös omista puupäistään.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      268
      3067
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      1088
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      299
      1033
    4. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      8
      1021
    5. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      976
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      921
    7. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      861
    8. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      31
      860
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      824
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      797
    Aihe