Ison omistamisen huonoja puolia

halampadam

Harva koskaan puhuu näistä, mutta niitäkin on. Penikseni on n. 18cm pitkä ja ~5cm leveä (en ole ympärysmittaa koskaan mitannut). Omani ei siis ole mikään suurensuuri, tiedän, että paljon suurempiakin on.

Olkoonkin, että penikseni on ehkä vain "normaalin iso", ei jättikokoinen, ovat naiset usein ihan ääneen kehuneet sen kokoa (laittaa vähän epäilemään nettipenisten n. 20 sentin keskimittaa :D). Silti, näidenkin kanssa on törmännyt muutamaan toistuvaan huonoon puoleen näin peenorin omistajan näkökulmasta.

1. Mitä enemmän kitkaa, sitä enemmän nainen tarvitsee yhdyntöjen välille taukoa. Eli itselle kaikkein mukavimmat kokemukset tiukan naisen kanssa eivät suhteen kiihkeänä alkuaikanakaan johda useaan peräkkäiseen yhdyntään, vaikka itse niistä pidän. Vähän väljempien kanssa samaa ongelmaa ei ole, vaan eipä ole yhdyntäkään yhtä mukavaa.

2. Saman ongelman toinen puoli: monet menevät varsinkin ensimmäisen orgasmin jälkeen "liian herkäksi" ja vaativat tulemaan, vaikka itse haluaisin vielä jatkaa. Jälleen pitkästä kivasta pitävän näkökulmasta masentava juttu.

Varmaan muitakin kokemuksia on? Eli ehkä perus 14-15cm munan kantajalla on ainakin hänelle itselleen nautinnollisin seksielämä? :) Eli geeniloton häviämistä ei ehkä sittenkään kannata surra niin kovasti...

59

1754

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aika moni pystyisi elämään noiden haittavaikutusten kanssa, elettyään jo nykyään sillä 12-senttisellään.

      Noita 14-15 sentin pätkiä, niitähän nyt kuitenkin suurin osa onkin. Hekään tuskin kieltäytyisivät muutamasta lisäsentistä.

    • Aloittaja-on-häxy

      Perseestä olet mitannut,

    • Keskinkertainen

      Itsellä suurinpiirtein saman kokoinen, 17,5cm (koska puolikkaatkin lasketaan) ja ympärysmitta 6cm terskan kohdalta.

      Kyllähän se itsetuntoa hivelee, kun kuulee sen olevan iso, eikä itsellä ole ollut kovasti ongelmia.

      Joskus takaapäin työstäessä, naista saattaa sattua ja jos on oikeasti tiukkapimppinen, niin sisään meneminen voi olla hankalaa tai kivuliasta.
      No, onneksi on liukkari.

      • Oletkohan sinäkin häxy? Kaikki isomunaiset näkyy olevan ja se mairittelee minua :D


      • Tulen-pieksämään

        Sinä homo täällä spämmäät. Missä päin asut?


      • Hahhah-hoh

        Sivö nyt et ole takaa päin työntänyt muuta kuin kouran silmään.


      • Tulen-pieksämään kirjoitti:

        Sinä homo täällä spämmäät. Missä päin asut?

        Piekse rukkastasi. Ei sinusta taida muuhun olla.

        Minun kirjoitukset tunnistaa nikistä.


      • Buaaah_mehupilli

        Ympärysmitta 6cm eli 2cm halkaisijaltaan. Ympärys lasketaan 2*Pii*r. Joko valehtelet tai olet mitannut väärin. Normaali ympärysmitta on yli 15cm. Mehupillillä tökkiminen tuskin saa tyydyttyneeksi.


      • Naisellinen-72

        En kyllä ymmärrä miten tuon kokoinen voi muka sattua vaikka olisi miten tiukka. Naisen pitää vaan olla tarpeeksi kostea. Minä kostun helposti niin, että reisillekin riittää ja tykkäisin kovasti isommasta mutta miten voisi arvioida etukäteen miehen varustuksen koon ? Ei voi kysyäkään :(


      • Isoonherkkuahaluavalle
        Naisellinen-72 kirjoitti:

        En kyllä ymmärrä miten tuon kokoinen voi muka sattua vaikka olisi miten tiukka. Naisen pitää vaan olla tarpeeksi kostea. Minä kostun helposti niin, että reisillekin riittää ja tykkäisin kovasti isommasta mutta miten voisi arvioida etukäteen miehen varustuksen koon ? Ei voi kysyäkään :(

        Niin totta sehän onkin noloa,,jos kaveri sanookin ihan normaali ja sinä tivaat,,paljonko no 16.........Mä kuulun taas siihen ryhmään että on kehuttu eli 18cm.Siinä ois sinullekkin käyttöä.Ja tykkään jos nainen valuu palleille,nuolen mielelläni poslareitakin


      • Jepulisjeejeejee
        Naisellinen-72 kirjoitti:

        En kyllä ymmärrä miten tuon kokoinen voi muka sattua vaikka olisi miten tiukka. Naisen pitää vaan olla tarpeeksi kostea. Minä kostun helposti niin, että reisillekin riittää ja tykkäisin kovasti isommasta mutta miten voisi arvioida etukäteen miehen varustuksen koon ? Ei voi kysyäkään :(

        Kun sitä kikkeliään ei osaa käyttää, niin varmasti sattuu. Ja järjettömään nylkytykseen kyllästyy, joten sanompa tuolle, että mä jo tulin, tule sinäkin ja täydestä menee. Itse naisena tykkään isommasta, mut silloin pitää miehen osata esileikit, ettei kuiviltaan töki. Liukkautta riittää, mut kyllähän se vaatii mieheltä muutakin kuin vain panointoa.


      • 18cm

        Takaapäin minä oon saanut lykkiä naista vapaammin kuin edestäpäin ilman valittamista kivusta ja aika harvassa on ne jotka valittaa, ei 18 cm vielä jätti ole.


    • BerseMittaaja

      "Eli ehkä perus 14-15cm munan kantajalla on ainakin hänelle itselleen nautinnollisin seksielämä? " Vaihdatko aloittaja sitten tuon kullisi mitat noihin? Mutta asiaa tuli mukavasti miten mulkku / pillu natsaa tiukasti toisiinsa. Väljään pilluun ei isohkokoaan ole sitten tiukka eli väljäpilluisia naisiakin voitaisiin alkaa haukkumaan ja nauramaan hupiohjelmissa niitä vaikkapa ämpäreiksi, kun pienikaluiset ovat nakkeja.

    • qewarstfygh

      Aloittajalla on tuikitavallinen suomalainen peruskulli. Jos naisten kans on "herkkyysongelmia", niin se ei johdu väitetystä isokullisuudesta, kyllä tuossa kohtaa ongelma on naisen kiihotuksenpuutteesta... eli jätkä ei haltsaa esileikkiä.

    • näinsemeneemyös

      Minulla on reilunkokoinen mulkku. En ole mittaillut "persesilmästä" eestä tai takaa. Mutta, kylillä puhuvat ,ikävä kyllä, minun kullista.. ON KUULEMA, KUIN KOLOMENVARTIN AIRAM TERMOSPULLO. JA VIELÄ PUNAINENKORKKI KOMISTUKSEN PÄÄSSÄ. HÄVETTÄÄ?? Ei "pysty" aina tekemään. Suuria "sankaritöitä" Sillä elimellä.

      • termostavaan

        voi sua raukkaa ja sun kirjoituksia. Toivottavasti sait nautintoa edes näistä jutuistas, me lukijat ainakin oltiin kuolla nauruun sun airam-kuvitelmistasi! Vieläki sattuu vattaan tuo nauranta... Ihanaahan se toki on, jos joku vähäjärkinen elää tuollaisessa ihanassa kuvitteellisessa maailmassaan. Siis ihania kahvihetkiä sulle airamien kans...


    • kuunneltavanaista

      Pikkusen selitystä, edelliseen. Joutuu,, aina varomaan, naisten vaginan sisäelimiä. Kuten kohtua ym. Kyllä se naimisen alussa onnistuu. Mutta,?? kun hekumat lähestyy?? Silloin helposti unohtuu varovaiset " työnnöt" Toiset naiset huutaa hekumasta. Toiset kivusta. Varovainen pitää olla.

    • nojoohyvänäin

      Vielä yks juttu. Kirkonkylän uimahallin saunassa " tympäisee" kun kaikki ihmiset "syrjäsilmällä" salaa tuijottaa. Minun ei tarvii esiintyä "kyrpäheikkinä" Kuten pienikulliset. Jotka pakottaa kullinsa " puoli seisokkin" Ja kävelevät pitkin suihkun ja saunan väliä.

    • Olet-homokin

      Kunnon pornon parissa tumputtajan neitsyen horinoita.

      • Ei kaikki horisijat ole homoja, vaikka sitä kovasti toivotkin. ☺


    • IsoOnParas

      Te miehet täällä hoi..Naisen mielipide. Eihän tuo ole edes iso vielä. Mulla on käyny mäihä kun miehiä ollut 18-20 (tai mielellään jopa hiukan yli) cm varustuksella ja sellaisen 6 cm paksuudella..levossa harmi kyllä minimuna. Tuollaisella koolla jo laukeaakin jos mies on kiva ja hyvä muutenkin. Minimunaisilka kyllä on karu kohtalo..olen kuulkut huoriin menemisestä ja että naiset jättävät ja kyllästyvät kun raiaus ja naisen tyydytys ei onnistu..eli jos sulla on keskipituutta suurempi 16 cm olisin ihan hiljaa ja tyytyväinen. Lisäksi naiset, jotka saavat kehuja tiukkuudestaan niin saavat olla kanssa tyytyväisiä..siihen menee keskikokoinenkin hyvin sitten 😉. Olen ainakin itse tyytyväinen sillä rakastajat ovat sanoneet "yhdeksi tiukimmista", niin ei tässä hätää lie. Eniten pulassa ovat varmaan katkaravun 🍤omaavat..joita sitten näkyy seuranhakupalveluissa tai Tinderissä kun eivät saa munallaan naista koukkuun ja tyydytettyä kunnolla. Se, kellä on pieni..sillä on yleensä suuret puheet 😂..tai sitten miehellä on hiljainen kieli sillä saaminen vaikuttaa itsetuntoon.

    • faktaataas

      Ei niitä huonoja puolia, olekkaan?? Jos? Ja kun, On " rehvakkaa" (Eli iso kulli) Ja jos, pystyy sitä käyttämään naisia miellyttävällä tavalla,. Eli, saa naiset tyytyväiseksi. Taidolla ja isolla kullilla??, se on ?? Ehkä, helpompaa.

      • 5y4yh4h

        Itse huomasin yhden "huonon" puolen kun olen kalua kasvatellut. Istuin pytyllä normaaliin tapaani ja tunsin kuinka kaikki ei ollut kuin ennen, terska nimittäin osui pytyn reunaan alaosassa. Niin, eihän tämä nyt niin huono puoli ole, koska homma korjaantui asentoa vaihtamalla ja arvatkaa vain miten hyvältä se tuntui itseluottamukselle kun kalu osuu pytyn reunaan siellä roikkuessaan, ei siis lähellekään vesirajaa mikä olisi jo ihan naurettavan pitkä ja jollaista kukaan tuskin tavoittelee.


    • nykypojillaonvaikeeta

      Naisten kannattas treenata, sitä vaginan ja lantion lihaksia. Eikä Plöröttää seistä "siiderimasun" kanssa sätkällä. Siellä Baarin tupakkipaikalla. Jossa puheessa, joka toinen sana on VITTU. Ja sylkäisy päälle. Ja on ehkä Ihka uudet lähikaupan tarjous kolinssit, salihousut jalassa. Siinä.? Sitä naista, on?SITTEN? Tyrkyllä???

      • MittaMarkku

        Ahaa eli naiset antavat pillunsa väljetä ja valittaa kun pereus tuppi kulli ei tunnu siinä karvahatussaan enää miltään. Sitten ne tiukat salitytöt varmasti vaatii sellasen Mentulan näköisen körmyn, että päästää panee.


      • kdkdksks

        Ei ne tiukat pillulihakset päälle näy, fitness mimmi voi olla ämpäri ja siiderivalas tiukka kuin mikä


    • toivoohän

      EI MUUTA, KUIN ISO KULLISET ESILLE

    • Kullisopiva

      Mulla on 15 cm. Koen, että on sopivan kokoinen.

    • uromolo

      Naiset valittaa yhdyntä sattuu, anaaliseksi ei onnistu, saunassa kaikki mollottaa, uikkarit pullottaa, suuhun ei kunnolla sovi, istuessa kiristää on hän näitä, että tämmönen tapaus.

    • Jo-yli-50vmies

      Ketjun aloittajalle voin kertoa että itselläni on tuollainen melko saman kokoinen vehje, eli pituutta 18,5cm ympmittaa 14,7cm eli leveys noin 5cm suht kookas peli. Vaimo on sitä mieltä välillä että sais ehkä olla pienempi joissain asennoissa, ratsastaessa menee liian syvälle eli tökkii kohdunkaulaa takaapäin sama homma. Suihinotossa tulee leuat kipeiksi, olen toki varovainen enkä halua tietenkään satuttaa häntä millään tavoin. Itse hän joskus yltyy sellaiseen menoon että ei tahdo mukana ukko pysyä, Peppuseksistä on sanonut että haluaisi kokeilla mutta tulee tuo koko kysymys taas eteen. Olen sanonut hänelle että edellisessä suhteessa sain kyllä peppua mutta ei meidän tarvii sitä tehdä, hän pelkää että paikat repee ymmärrä kyllä häntä tuossa asiassa. Varmasti itsestänikään ei tuntuisi hyvälle jos tuon kokoista vaikka tekopenistä tunkettas ahteriin liukkarin kanssa, eli ei liian iso vehje ole aina mikään siunaus.

      • ergergrsd3

        Kyllä aika pienelläkin treenillä saa isoja objekteja pyllyyn hyvällä liukastuksella. 0.33 tölkki menee varmasti joka jannun peppuun harjoittelemalla.


    • uromolo

      Niinpä naisille tehdään rintojen pienennysleikkauksia terveydellisistä syistä esteettisistä puhumattakaan, entäs meille miehille kuinka moni lähtee kaluaan pienentämään kirurgille kun on ongelmia seksissä ja esteettisyydessä

      • Jo-yli-50vmies

        Kyllä se näin on että jos annettu isot vehkeet ei niidenkään kanssa aina ole helppoa, oma vaimoni on melko pieni kokoinen sen takia harmittaa vehkeeni koko niinkuin käy ilmi edellisestä kirjoituksestani. Vaimoni on elämäni rakkaus enkä aio hänestä luopua sen takia että omistan ison vehkeen jalkovälissäni, niillä värkeillä mennään kumpikin mitä meille on annettu.


    • naispuolinen

      Toi on ihan normaalikokonen. ihme vääntöä jostain puolesta sentistä tai vaikka viidestä.

    • uromolo

      Näin se on, olipa se sukupuoleen tsiikamata pitkä, paksu, ohut, löysä, tiukka,ylä, taka, orava ym. läheisyys ratkaisee otaksuisin

    • Se koko ei oo kyl se ratkaiseva asiasta. Ylikookaat oikeesti joutu olemaan erittäin varovaiset mitä ja mitenkä tekee. Tietysti, on naisia ketkä oikeesti hakee semmoisia.
      Huomaatavasti helpompaa on kuitenki olla parisuhteessa ihmisen kans, kenestä oikeesti tykkää ja hakee sit lelukaupasta vaikka metrinen.

      • Naisellinen-72

        No mä en naisena ainakaan kehtaisi mennä ostamaan isoa lelua koska pelkäisin sillä loukkaavani kumppania. Sehän olisi sama kuin sanoisi, ettet riitä minulle. Mietin miten valita seuraava seurustelukumppani niin että tietäisin etukäteen koon olevan riittävä. Ei kai sitä kokoa voi kysyä muutaman treffin jälkeen. En ole nimittäin sellainen, että menisin heti suoraa päätä sänkyyn vaan haluan vakikumppanin.


    • kokoa

      Tiedän kokemuksesta jotain mitä koon kasvatus tuo tullessaan. Nyt ei voi istua jalat ristissä. Pitää olla jalat levällään tai mulkku reisien välissä.

    • Totta_joka_sana

      Normikokoisen vehkeen omistajana omat kokemukseni 20-30 naisesta on, että jokaiseen on kalu pohjaan asti mennyt. Toisilla ollut alussa tiukan tuntuinen, mutta nuolemalla tai sormettaen naiselle orkut ennen sisääntyöntöä on saanut alkukireyden vähentymään ja kostumaan kunnolla. Pillu on voinut tuntua tiukahkolta 15-30 min ajan, mutta naisen orkkujen jälkeen tuntuma kullista on kadonnut huomattavasti. Joillakin ainoa tuntuma on tullut aukon yläreunaa varrella työntöjen ohessa hangatessa. Olen naisille sanonut, että tiukka pillu on jos ovat kysyneet, vaikka olisi ollut kumisaappaan varren veroinen aukko.
      Pääasia, että pillu on kostea. Sen väljyydellä ei ole niin väliä, kunhan ei ole liian tiukka frenulumia repimään ja näkee naisen nauttivan kullista sisällään. Lastin heittoa saan säädeltyä 1-2 tunnin sessioon, nykyisen naiseni kannalta tunti on sopiva.
      Vain muutamalta naiselta saanut kakkosta, vaikka sitä olisin useammalta halunnut.


      Kaikesta huolimatta kyllä pitkän kaavan mukaan yksin tehty käteenveto aina naisen pillun voittaa tuntuman vuoksi, on vain pidemmän päälle tylsää ja puuduttavaa.
      Kalun pituus 19-20cm seisokista riippuen, ympärysmitta 16-16,5cm. Tuolla isotattisella yläkäyrällä on pärjätty. Joku naisistani sanonut sen olevan riittävä, yksi liian pieni, pari ison, suurin osa ei yhtään mitään, osalta vain hymyn saanut reagoinniksi.
      On myös muutamia miestenväliä runkkuhetki kokemuksia ja kaikki sanoneet sen olleen upean mallisen ja kestävän, kun lasti ei irtoa.

      • Nyt tulikin jo sitten uusi normi:

        "Kalun pituus 19-20cm seisokista riippuen, ympärysmitta 16-16,5cm. Tuolla isotattisella yläkäyrällä on pärjätty. "

        Aika vaatimatonta tekstiä ;)

        Mausermies tulee kohta kysymään, mistä saa noin isoleukaisia mausereita, kun se ei ymmärrä kullien paksuuksista hevonvittua. Mittailee vaan leveyttä tai korkeutta aisastaan. On se epeli.

        Tuollaiset tunnin kahden sessiot voisivat olla aika puuduttavia myös. Ei seksikään sentään mikään maratonlaji ole, tosin ei se kolmenkymmenen sekunnin panokaan tavoitteena saa olla. Kohtuus kaikessa.


      • Totta_joka_sana

        Parin tunnin sessioita tulee nykyisin harvoin, kun naiseni tykkää tunnin sessioista.
        Eihän se paneminen ole maratonlaji, toiset tykkää pitkistä sessioista harvemmin ja toiset lyhyistä monta kertaa päivässä. Itselle taas 20min pano ei tunnu ihmeelliseltä, pakko vetää sen jälkeen käteen muutaman tunnin kuluessa, että tuntee kassien tyhjenevän.
        Suhteiden alussa mennyt tunteja päivittäin sängyssä, toki siinä on tullut levättyä ja syötyä silloin välissä.
        Sellainen ajatus tullut mieleen, että jos olisi ympärileikattu, niin nainen ei pitäisi pitkistä panoista ainakaan usein. Esinahka toimii silloin hydraulisena vaimentimena luulen. Itsellä se pysyy tatin takana, mutta naisen tullessa huomaa joustavuuden. Muutaman kerran frenulum revennyt osittain aktissa ja siksi en kuivaan reikään sukella. Koira-asennosta en oikein pidä, koska useimmat naiset olleet perinteisiä lyhytjalkaisia, niin reidet (mahdolliset läskit) kiristää liikaa pillua.
        Olen viisastuneena valinnut leveälantioisia (lue isoperseisiä) naisia.


      • ytytytytytytytyt
        Totta_joka_sana kirjoitti:

        Parin tunnin sessioita tulee nykyisin harvoin, kun naiseni tykkää tunnin sessioista.
        Eihän se paneminen ole maratonlaji, toiset tykkää pitkistä sessioista harvemmin ja toiset lyhyistä monta kertaa päivässä. Itselle taas 20min pano ei tunnu ihmeelliseltä, pakko vetää sen jälkeen käteen muutaman tunnin kuluessa, että tuntee kassien tyhjenevän.
        Suhteiden alussa mennyt tunteja päivittäin sängyssä, toki siinä on tullut levättyä ja syötyä silloin välissä.
        Sellainen ajatus tullut mieleen, että jos olisi ympärileikattu, niin nainen ei pitäisi pitkistä panoista ainakaan usein. Esinahka toimii silloin hydraulisena vaimentimena luulen. Itsellä se pysyy tatin takana, mutta naisen tullessa huomaa joustavuuden. Muutaman kerran frenulum revennyt osittain aktissa ja siksi en kuivaan reikään sukella. Koira-asennosta en oikein pidä, koska useimmat naiset olleet perinteisiä lyhytjalkaisia, niin reidet (mahdolliset läskit) kiristää liikaa pillua.
        Olen viisastuneena valinnut leveälantioisia (lue isoperseisiä) naisia.

        No olisit ne kumisaappaan varret ottanut takaapäin, ei olisi läskit reidet haitanneet.

        Olen itse nainen ja tarinasi kuulostavat sellaisen ihmisen tarinoilta, jolla ei paljon kokemusta ko. saralta ole.

        Itse en missään tapauksessa haluaisi olla jonkun naitavana tuntia puhumattakaan kahdesta. Maksimi aika menee jossain 15 minuutissa - ihan täysin maksimi kaikkine leikkeineen.


      • hullun.harhat

        Ja kymmeniä naisia sinä psykoottinen läski et ole saanut edes maksusta. Jokainen voi laskea miten paljon olet jauhanut keskimitasta vuosien varrella.


    • johan-on

      No olipa tuo yksi oikea puupää, luuliko jonkun uskovankin juttujaan, kumma kun malttoi pysyä jonkin moisissa mitoissa, hah haa, kylmä maailmaan juttuja mahtuu.

      • MitatKohdilleen

        Joo joku sama jaksaa noita pitkiä jaarittelu avauksia rustailla mitä aivopieruina sormista sattuu paukahtelemaankaan. Yleensä tarinoissa voivotellaan poikakaverin pientä kalua tai sitten omaa sellaista... Katselin vähän muualtakin suomi24 palstaa ja näyttäisi olevan trolleja enempi kuin oikeita keskustelijoita nykyisin palstalla. Onkohan enempi ihmiset menneet jonnkein vauva.fi tai jonnekin muualle keskustelemaan?

        Tämä onko koolla väliä osio ei ainakaan näytä etenevän mihinkään. Pitäisi löytää naisia kertomaan asiasta, kun eipä sitä kehtaa tutuilta naisilta itsekään kysyä. Toisaalta jos menisi baariin ja kysyisi sieltä naisilta mikä sen kullin minimimitta on, mutta sieltä heitetään se kliseinen 20 senaa tai ei väliä?


      • naisihminennn

        Kyllä peniksellä sen verran kokoa pitäisi olla että tuntuu, kunhan ei ole niin suuri että jatkuvasti kamalasti sattuu.


      • naisenvastaus
        MitatKohdilleen kirjoitti:

        Joo joku sama jaksaa noita pitkiä jaarittelu avauksia rustailla mitä aivopieruina sormista sattuu paukahtelemaankaan. Yleensä tarinoissa voivotellaan poikakaverin pientä kalua tai sitten omaa sellaista... Katselin vähän muualtakin suomi24 palstaa ja näyttäisi olevan trolleja enempi kuin oikeita keskustelijoita nykyisin palstalla. Onkohan enempi ihmiset menneet jonnkein vauva.fi tai jonnekin muualle keskustelemaan?

        Tämä onko koolla väliä osio ei ainakaan näytä etenevän mihinkään. Pitäisi löytää naisia kertomaan asiasta, kun eipä sitä kehtaa tutuilta naisilta itsekään kysyä. Toisaalta jos menisi baariin ja kysyisi sieltä naisilta mikä sen kullin minimimitta on, mutta sieltä heitetään se kliseinen 20 senaa tai ei väliä?

        Olen nainen ja kokemusta noin 50 miehestä. En ole ikinä mittaillut, mutta en ole mitään eroa missään huomannut. Eivät ole siis erilaisia tuntemuksia aiheuttaneet. Tai no tiedän, että eräällä oli 18cm ja se sattui jonnekin sisäosiin jokaikisellä työnnöllä. Eli ne 49 ovat todennäköisesti olleet lyhyempiä. Niissäkään en eroa tähän nimenomaiseen huomannut muuta kuin sen, että ei sattunut. Niin no kaikki sattuvat ensin, mutta sen pidemmän kanssa se kipu oli lähes kokoajan.
        Enpä usko, että naiset niitä senttejä niin siinä hommassa huomaavat, jollei sitten satu. Vaan mistäpä minä kanssasisarteni anatomiasta tietäisin.

        Miehet turhaan paineita näistä asioista ottavat.


      • Naisellinen-72
        naisenvastaus kirjoitti:

        Olen nainen ja kokemusta noin 50 miehestä. En ole ikinä mittaillut, mutta en ole mitään eroa missään huomannut. Eivät ole siis erilaisia tuntemuksia aiheuttaneet. Tai no tiedän, että eräällä oli 18cm ja se sattui jonnekin sisäosiin jokaikisellä työnnöllä. Eli ne 49 ovat todennäköisesti olleet lyhyempiä. Niissäkään en eroa tähän nimenomaiseen huomannut muuta kuin sen, että ei sattunut. Niin no kaikki sattuvat ensin, mutta sen pidemmän kanssa se kipu oli lähes kokoajan.
        Enpä usko, että naiset niitä senttejä niin siinä hommassa huomaavat, jollei sitten satu. Vaan mistäpä minä kanssasisarteni anatomiasta tietäisin.

        Miehet turhaan paineita näistä asioista ottavat.

        En ymmärrä yhtään miten voi sattua jos on kunnolla kostunut. Olen tiukka ja muutenkin pienikokoinen nainen. Exällä oli arviolta 18cm ja pyysin aina tulemaan niin kovaa kuin pystyy.


    • ihaoikeestny

      tämä palsta on siinä mielessä turha, että kaikki jo tietävät koolla olevan väliä.

    • kokoa

      Eräs uusimmista mielipidetutkimuksista laajan naisryhmän kanssa oli se jossa ei puhuttu senteistä, vaan käsi tuntumasta. Annettiin sopiva valikoima tekopeniksiä naisille käsi kokeiluun ja he tunnistivat mikä olisi itselleen sopivin. Suurin osa valitsi 16 cm ja paksumman puoleisen (en muista senttejä). Eli älkää turhaan haaveilko suuremmista ja jos on, niin pankaa donitseja juureen tai menkää lyhennys leikkaukseen. Iso kalu nostaa kyllä poikien egoa, mutta muuten siitä on haittaa.

    • testinainen_

      Paras koko itsetyydytyksessä on 13 cm pituutta. Paksuutta saa ja pitää olla reilusti. Sellaisella saa upean orgasmin. Sama pätee aitoon kaluunkin. 17 cm pitkä alkaa tökkimään jo kipeästi joissakin asennoissa, varsinkin takaapäin.

      • Jotkut runkkaavat isommallakin. Riippuu vähän siitä, mitä puntista löytyy...


      • h2th

        Mitä ihmeen merkitytä on jos runkkaa isolla tai pienellä. Pienellä tosin käsi väsyy vähemmen ja isolla ehkä oman koko kiihottaa vähen lisää?


      • Naisellinen-72

        Kyllä on outoja naisia. Itse tykkäisin huomattavasti isommasta. Ei satu edes takaapäin, se on itse asiassa ihan paras asento ! Jos sattuu niin on itse jotenkin oudosti, korjaantuu hiukan asentoa korjaamalla , eli ei jalkoja liian leveälle. En tykkää lähetyssaarnaajasta yhtään kun ei tunnu missään. Ja kuitenkin tiedän olevani tiukka.


    • Naisellinen-72

      Sinulla on sitten ollut vääränlaisia naisia. Minä tykkäisin pidemmästä, tunninkin sessiosta, ja isolla, vähintään18 cm. Eräs kiva tyyppi on ehdottanut parin tunnin panoa mutta kun hänellä on vain 15 cm niin vähän epäilyttää tuntusiko miltään vaikka tiukka olenkin. Kyllä toivoisin isompaa.

    • kolmemuskettia

      Homon, puoliryssän ja Oulun muurarin sekopäisiä horinoita täynnä koko ketju, palstan vakiot.

    • On siitä sen verran haittaa, että ei mahdu kunnolla vaimon suuhun. Sattuu kuulemma leukoihin.

    • Iiinez

      Paksua ja pitkää kauan niin pahin panetus häviää, ainakin päiväksi, ettei tarvitse miettii toista panokaveria , onneksi ukoola vielä seisokki on ok..

    • aikuinen_mies_

      On ollut haittaa! 14cm levossa ja 19.5 /5.5 seisokissa. Naiset keskenän kehuskelleet kun parikymmppistä munaa saaneet ja kaikenlaisia ehdotuksia satelee että haluaa isompaa kuin kotonaa . ei pikku paikkakunnalla kehtaa toistenmuijia käydä polkemassa. Eikä tiukempaan tavaraan ilman liukkaria kärsi panna.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      68
      1733
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1421
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1116
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      879
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      204
      806
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      99
      775
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      664
    Aihe