tiistaidesign.fi

Heips! Ostin netistä tiistaidesign nimisestä vaatekaupasta takin.Laitoin heille sp.koska olin valinnut vahingossa väärän koon ja toisenkin kerran,mutta eipä ole tullut vastausta.Rahat kyllä oli veloitettu visaatililtä Onko teillä kenelläkään muilla vastaavanlaisia kokemuksia kyseisestä kaupasta?EA

30

3377

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • dewold

      Hei! Saitko todella oikean tuotteet ko firmasta? Tuliko tuote postipaketissa jossa kiinankieliset tekstit? Minä tilasin kuukausi sitten 2kpl dewoldin merinovillaisia paitoja. Tänään posti toi paketin jossa 2kpl polyesteri t-paitoja jotka eivät ole ns. minkään merkkisiä. Paketin on pakko olla ko firman koska muualta en mitään ole tilannut. Tilausvahvistuksen tarkastin, siinä tilaustiedot ok.Visalta oli myös veloitettu eri summa. Visa käski palauttaa tuotteet mutta mihin palautan kun paketti tiedot kiinaksi.

    • Ok.kiitos vastauksestasi.Tilasin 13.11-16.takin.En ole tähän päivään mennessä saanut tuotetta,en alunperin tilausvahvistusta.En myöskään saanut vastauksia sp.viesteihini.Rahat kyllä veloitettiin oitis visalta.Tein reklamaation korttiyhtiöön ja katsotaan nyt mitä tapahtuu.Olisi kyllä pitänyt vähän tarkemmin katsoa mistä nettifirmasta tilailee.Rahat oli kuulemma menneet Kiinaan ja tulikin heti mieleen,että taitaa olla piraattituotteita siellä.

    • dewold

      Sinällään olet paremmassa asemassa kun pystyt tekemään reklamaation kun et saanut tuotetta. Itse en voi tehdä suoraan koska pitää kuulema ensin palauttaa tuote ja odottaa palautuu rahat. Yritin kyllä selittää luottokorttifirmalle (Visa) että miten palautan kun ei ole palautus osoitetta..no saa nähdä miten käy..toivotaan ettei tili tyhjene heidän toimestaan

    • Hei! Pyydäpä heti pankin kuolettamaan korttisi ja lähettämään uusi.Minulle on kerran käynyt samanlainen huijaus ja sain heti uuden kortin.Luultavasti huijarifirma tai kuka ties joku muu olisi tyhjentänyt koko visatilin.Soita heti pankkiisi!MEEA

    • dewold

      Suljin korttini mutta menee lähes kaksi viikkoa ennenkuin saan uuden kortin. Eipä ole ennen moista tapahtunut, koska olen supertarkka siitä mitä/mistä tilaan. Kuuklasin tiistaidesingin niin toi osoite on ollut vähän aikaa sitten muotoilutoimiston Tiistain käytössä. Heillä ei kai osuutta asiaan vaan osoite jonkun muun käytössä.

    • ddddddddd

      Moi!
      Tuli kanssa tilattua vähän tavaraa tuolta, eikä mitään vastauksia tule yhteydenottoihin. Rahat kelpasivat Visalta kyllä heti. Kyllähän nuo sivut heti alkuun näyttivät melko epäilyttäviltä, mutta hinnat oli hyviä ;)
      Samasta muotista ja varmaan saman porukan tekemiä on myös nämä sivustot:
      http://www.perushop.fi/
      http://www.kaletskiy.fi/
      http://www.mediapanic.com.au/
      Alkuun nuo olivat kaikki aivan saman näköisiä sivustoja tiistaidesign.fi kanssa, mutta nyt ovat alkaneet eriämään pikkasen toisistaan. Hienoja logoja alareunaan jne..
      Mutta kun lukee niitä toimitus ja palautusehtoja, niin huomaa yhtäläisyyden vieläkin.

      • dewold

        No minä en typeränä lukenut kun tilasin tuotteita jotka tuttuja ja kokokin tiedossa entuudestaan. Ajattelin siis ettei tarvetta palautukseen. ..


      • ddddddddd

        Joo, jälkikäteen vasta itsekin niitä lueskelin.. :D


    • Hei! Luottokortilla kannattaa maksaa ainakin siksi,että rahat saa takaisin jos tilaus ei ole tullut perille.En osta enää mitään netistä jos yhteydenotto ja toimitusehdot ei ole selvät.Mutta kyllä tässä on tyhmyydestä saanut kärsiä ja kalliit oppirahat tullut maksettua.Olisi hyvä,jos olisi mustalista näistä huijarifirmoista ja voisi tarkistaa voiko luottaa.Kiitti ddddd.lle kun vinkkasi noista kolmesta firmasta.Tosiaan niillä on samanlaiset sivustot.Käykääpä katsomassa ISCHIA.FI On aika samanlaiset sivut,vaan en tiedä,koska en aio kokeillakaan tilaamista:)MEEA

    • Ddddddddd

      Mulle tuli nyt sähköpostia onlinescredit.comista (samasta paikasta mistä maksuvahvistus tuli), että paketti on lähetetty. Ehdin kuolettamaan jo VISAn ja tekemään Nets.fissä reklamaation väärästä veloituksesta.
      Nyt odotellaan, et mitä kopiovaatteita posti tuo.
      Ois tosiaan parempi kun ei tulis mitään, ellei ole aitoja tilaamiani tuotteita. Tää taitaa nyt mennä vaikeaksi, jos ei ole mitään palautusosoitetta paketissa.
      Palaan asiaan.

      • dewold

        Kävin tarjoamassa pakettia postiin. Sanoivat ettei sitä voi lähettää takaisin koska ei ole tunnistettavaa osoitetta. Minulle ei olla vastattu kyselyihin. En ole saanut maksuvahvistusta keltään, Visan tiliotteessa näkyy vain suomalaisittain luettuna sekava kirjainrivi. Laitan vielä viestin ko sivustolle. Mielenkiinnolla odotan asian etenemistä.


      • Ddddddddd

        Mun tilanne on nyt se, että paketin seurantakoodin ja sen hämärän firman seurantapalvelun mukaan paketti on mun kotikaupungissa. Mitään ilmotusta siitä mistä paketti pitäisi noutaa ei ole tullut. Mun VISALLE on palautettu rahat jo valituspyynnön johdosta.. Alkuun palautuksen viestinä oli "käsittelyn ajaksi" ja nyt vaan "korjaus - osto". Eli en taida hämmentää asiaa yhtään enempää, vaan jätän paketin noutamatta mikäli siitä jokin saapumisilmoitus joskus tulee..


      • Ddddddddd
        Ddddddddd kirjoitti:

        Mun tilanne on nyt se, että paketin seurantakoodin ja sen hämärän firman seurantapalvelun mukaan paketti on mun kotikaupungissa. Mitään ilmotusta siitä mistä paketti pitäisi noutaa ei ole tullut. Mun VISALLE on palautettu rahat jo valituspyynnön johdosta.. Alkuun palautuksen viestinä oli "käsittelyn ajaksi" ja nyt vaan "korjaus - osto". Eli en taida hämmentää asiaa yhtään enempää, vaan jätän paketin noutamatta mikäli siitä jokin saapumisilmoitus joskus tulee..

        ..Ja nyt tuli saapumisilmoitus. Näyttää olevan kirjattu kirje, mutta jätän hakematta.


      • pölvästipölkky

        Miks?


    • Devold

      Jätä vaan hakematta. Mulle paketti tuli kotiovelle.Minä en ole saanut korvauksia Visalle vaan he ilmoitti että käsittelyaika n3kk:tta, vaativat myös tekemään rikosilmoituksen asiasta. No odotellaan..

    • NiEh

      Huijareita, ilmoittakaa poliisille.

    • AnAll

      Olen suorastaan vahingoniloinen teille, jotka luulette, että halvalla saa hyvää. Nettikaupat ovat laiskojen ja ahneiden paikkoja, jossa tyhmiltä otetaan rahat pois. :D

    • ewweweewew

      En suosittele.

      • elämäoneasyy

        easykauppias


    • Desingiii

      Torstaidesign.net on paaaaljon parempi! =)

    • Yllis223

      Näyttäisi, että myös verkkovuolu.fi ja yhteisoasuminen.fi ovat samaa huijausta. Näistä kannattaa pysyä erossa.

    • Hilja-Irmeli

      Varokaa todellakin VERKKOVUOLU.FI nimistä sivustoa. Menin dorka tilaamaan nahkaiset vaelluskengät ja sain haisevat muovikalossit : ) Avattuani paketin yritin samantien palauttaa - hinta olisi ollut 43 euroa pakettina, jonka kulkua olisi voinut seurata ja josta olisi saanut kuitin. Kirjepostinakin olisi mennyt noin 24 eurolla ilman mitään todistusta lähettämisestä. "Jalkineiden" arvoksi oli paketissa merkitty 10 dollaria. Visa-laskua ei ole tullut pankkiin, saas nähdä miten käy!!

    • Tyhmäkö

      Tilasin kyseiseltä sivustolta pipon ja täysin erilainen tuote tuli postissa. Sivusto tällä hetkellä alhaalla, taitaa olla huijaus

    • djsoma

      Kiitos varoituksesta verkkovuolu.fi sivusta. Devoldin kerrastot puoleen hintaan houkuttelivat mutta sivuston yleisilme ja "hoono soomi" yrityksen teksteissä viittaavat ulkomaisiin veijareihin. Onneksi googlasin varoituksia ennen kuin tilasin mitään. Pakko maksaa muutama kymppi enemmän läheiseen Intersportiin, tulee halvemmaksi ja ainakin saa heti käteen sen mistä maksaa. XXL:n kampanjat ovat paras tapa säästää aidoissa merkkituotteissa urheiluun ja ulkoiluun liittyen.

    • djsoma
    • Hyvähyvä2018

      Hyvä firma! Hyviä tuotteita

    • P.A

      Myös matinpyökki. fi on huijari firma, en suosittele

    • grimripper

      Kovasti samannäköisiä löytyy myös putiikkisara.fi ja auttavaomainen.fi. Ensin mainittua firmaa googlatessa löytyy, että on aikaa sitten lopetettu.

    • melkeinhuijattu

      Juuri tuli vastaan tuo auttavaomainen.fi, joka on todella epäilyttävä. Kurkkasin sen tolta scamadviser-sivustolta ja sivujen alkuperä on jossain Seychelleillä (tai voi olla englannissakin), mutta ei siis ainakaan Suomessa. Samoin pplaihanen.fi. Käyttävät ovelasti olemassaolevien firmojen nimiä, jotka löytyvät rekisteristä ja ovat luotettavia, mutta ovat "hieman" eri alaa... Edellinen tarjoaa vertaistukea mielenterveys- ja päihdepalveluihin ja jälkimmäinen myy rakennusalan eristyksiä.

    • Verkkoilija

      Nyt useita huijariverkkokauppoja esim. vaate-ja kenkätuotteita halvalla myymässä, mm. www.moderni-idiootti.fi, www.juurihanke.fi,... Samankaltaisia/-näköisiä sivustoja ilman keskeisiä yritystietoja. Olkaa tarkkoja.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe