Kansan hölmöys on selvästi esitetty tuossa alla

HölmölässäNäin

"Keskusta on noussut taas suurimmaksi puolueeksi, ilmenee Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä. Kyselyn mukaan SDP on toisena ja kokoomus kolmantena.
Kokoomuksen kannatus nousi vajaan prosenttiyksikön ja SDP:n laski saman verran. Keskustan kannatus on nyt 20,9, SDP:n 20,4 ja kokoomuksen 18,6 prosenttia."

Puolueet jotka ovat kansamme vihollisia ja köyhällistön syöjiä ovat kallupeissa johdoasemmassa voiko tuon muuten seittää kuin että kansa on läpeensä täyshölmöläisiä.

Maamme on menossa velkakierteeseen tai on jo pahasti ja syy moiseen on täysin tuossa yllä mainituissa puolueissa.

Tavallaan eduskunnassamme ei ole puoluetta joka olisi jotenkin järkevä asioitten hoidossa vaan kaikki on samaa mätäpaskaa.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • UUSI-PUOLUE-SUOMALAISIL

   Niinpä! Hyväuskoisuus ja lyhytmuistisuus käy hyvin ilmi äänestyskäyttäytymisestä: Kun vallassa olleet hallituspuolueet ovat pettäneet, äänestetään TAAS aikaisemmin kusetuksineen tyytymättömyyttä aiheuttaneita puolueita, JA MIKÄÄN EI MUUTU KUIN HUONOMPAAN SUUNTAAN.

   Kun "pakolais"politiikkaa saatin lopulta kiristettyä vähän, HUUHAA-GALLUPIT HEHKUTTELEVAT viher-vasemmiston ja sdp;n "suosiota"!

   ÄLKÄÄ MENKÖ HYYSÄRIMEDIOIDEN VALEISIIN, SILLÄ JOS NE VALTAAN PÄÄSEVÄT, TAITAISIVAT HAALIA KOKO MAAILMAN "PAKOLAISET" TÄNNE, VIELÄPÄ VERONMAKSAJIEN KUSTANTAMILLA KALLIILLA LENNOILLA...

  • sorron_yöstä

   Vaalien lähestyessä pahinta tässä on se nykyisestä hallituksesta huolimatta on tulossa suuri määrä uusia työpaikkoja (laivateollisuus, autoteollisuus, biopolttoaineet jne). Nyt on aloitettava ankarat lakot, että saamme keskustan nousun pysähtymään. Kansa saattaa luulla, että uudet työpaikat on hallituksen ansiota. Kansa on läpeensä täyshölmöläisiä

   • HölmölässäNäin

    Onko työttömien määrä yhtään pienentynyt ?
    Maa tarvitsee päättäjien mukaan enempi maahanmuuttajia muka paikkaamaan työvoimapuutetta ?
    Missä hölmölässä me asutaan kun on jo enestään kohta puolimiljoonaa työttömänä niin nämä pirun mätäaivot huutavat että on huutava puute työvoimasta?

    Maahan kerätään kaikenmaailman työtävieruksuvia molopäitä joita sitten elätetään maailmatappiin eikä heistä tule koskaan veronmaksajia tänne hölmöläämme.

    Vaikka vaalit lähestyvätkin niin eipä sieltä löydy semmoisia ketä äänestäisin sillä kaikki nykyiset puolueet ovat läpeensä täyttä mätäpaskaa ja limanuljaskoja täynnään.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   175
   3830
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   176
   1790
  3. 127
   1540
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1243
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   70
   912
  6. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   54
   902
  7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   44
   887
  8. Tule mukaan

   Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
   Ikävä
   39
   874
  9. Mies, tunnistatko minut tästä

   🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
   Ikävä
   75
   855
  10. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   149
   825
  Aihe