Suomi eroaa EU:sta. EU on hyödytön kapine.

loppuonlähellä

Saamme kyllä täällä hengen päälle. Vahvistuksia tulee Yhdysvaltoja myöten. On vain ajan kysymys, kun Suomi lähtee EU:sta. Tässä maassa on maakunta ja pääkaupunkiseutu niin jakaantunut eri leireihin, että se ei hyvää tiedä EU:lle.

Syy ei ole kansassa, vaan EU:ssa, joka kusetti ihmiset äänestämään EU;n puolesta liittymissessä.

Mitäs siinä - EU on eliitin demokratia. Mitä hyödyttää se, jos siellä istuu 730 edustajaa plus muu henkilökunta päälle. Emme aio tukea enää eliittiä äänillämme.

Mitään asiaa ei ole saatu kuntoon. Viimeinen niitti oli tämä matujen tulo. Äijät ovat haavi auki - mitä tehdä, kun Suomeenkin lappaa mustahipiäistä kansaa pilvin pimein - voi saatana. Mitä te yleensä teette siellä - miten aika kuluu?

4

70

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuollujakuopattu

      Nuo ajatukset on kuollut ja kuopattu tuon myötä Suomessa:

      http://www.hs.fi/paivanlehti/26112016/a1480044869375

      Ei päässyt edes edduskunnan käsitelyn kun lakeja valmisteleva elin ei antanut lausuntoa, vaikka ei sen este pitäisi olla kansalaisaloitteen kässittelylle. Lainsäädäntä kun ei tule ennemin kyseeseen tuon asian kohdalla,ennen kuin tai jo skansan äänsetyksen tulos on Eu:sta eroaminen.Tuo on jokseen kin perusteeton ja haettu temppu ampua alas demokraatisen toiminta tavan kautta käsittelyyn tuleva esitys poliittiselta taholta.Asia jonka ei yksinkertaisesti haluta etenevän. Esityksen olis pitänyt edetä eduskunnan käsittelyyn,mutta nyt kavi jokseenkin niin että lainnsäädäntöön perehtynyt taho pudotti pakin käsistä ja sanos me ei thdaä mitään ja tuohon nojaten ikäänkuin asia haudataan .

      Mitä sitten tuollaisilla kansan äänsetyksellä tehdään jos kansalaiset eivät saa kuitenkaan vaikuttaa tai saa mutta vlituissa asioissa kuten noissa seta asioissa mutta nuo saako kuvetää ketäkin asiat ei ole valtakunnalliseti kovinkaan tärkeitä talouden tai yhteiskunnalisessa mielessä. Minun puolesta jos demokratiaa eli kansan ääntä ei kuulla eikä demokratiaa toteuteta siinä hengessä kuin sitä kuuluisi,vallan kuuluessa kansalle, voi kansalaisaloitteet vaikka lakkauttaa. Kansalaisena haluasin saada ääneni kuuluviin muissakin asioissa kuin noissa paskantärkeissä perseeseenveto jutuissa.

    • eu-eu-eu
      • Se_muija

        Kannattaisi ruveta nyt hyvän sään aikana valmistelemaan strategioita euron ja EU:n kaatumisen varalta ja samoin tulevien kauppasotien.

        Suomi kyllä pärjäisi omavaraisenakin, mutta kahvia ja öljyä on ainakin ihan pakko saada. Muuten muijat ja autot eivät toimi.
        Ks. Suomen kauppatase 2015: http://www.tulli.fi/fi/suomen_tulli/ulkomaankauppatilastot/grafiikkaa/liitteet/Kuviot_2015FI.pdf.

        Tuomme ulkomailta valtavasti turhia tavaroita. Ei niitä autojakaan tarvisisi joka toinen vuosi vaihtaa uudempaan malliin. Hedelmiä ja marjoja kasvaa kotimaassa riittävästi. Kaikki kiinalainen rihkama pannaan, tehdään ja ostetaan kotimaista laatutavaraa. Miksi me ostamme Samsungeja ja IPhoneja kun meillä on Nokia? Tehtaat pystyyn, työpaikkoja ja verotuloja ei suuressa määrin saada kuin teollisuudesta, joka on nyt ulkomailla tai alasajettu, kun vienti ei pelaa.

        Trump puhuu asiaa!


      • ggkgjkgj

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe