UUSI HURRIGANES LP ON KOVA!

Hieno homma, Remun ja Hurriganesin uusi Electric play pitkäsoitto on kaikinpuolin todella tiukkaa Rock and Rollia/ROCKia.

Toivoin, mutta en arvannut kuitenkaan uskoa.
Ilmoita


32 Vastausta

Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.


Soitto kulkee. Tää on tän vuoden kovin rocklevy mitä suomessa on julkaistu. sais hurriganesista ottaa oppia kaikki vanhat suomirock bändit. jos jotain julkaistaan niin tehdään sitten kunnolla.
kuunnelkaa vaikka dance with a devil. voi jessus on hyvä slovari ja hieno skittasoolo.
Ilmoita
Yllätyin ihan hitosti, poika osti sen mulle ja olin aika skeptinen. Mut levyllä ei oo yhtään huonoa biisiä, helevetin tiukkaa soittoa. Remun laulu kuulostaa hyvälle ja Monroen munnari sopii hyvin settiin.
1 VASTAUS:
Nyt... Tämä potkii suoraan kiveksille, ja vieläpä teräskärkisellä turvakengällä! Eläimellisen kova levy, vanha horisko on hetkeksi herännyt koomasta ja tekaissut levyn, joka toden totta on ihan aitoa Hurriganesia!

Poissa on Cisse, poissa on Albert eikä Remukaan enää itse hoida rumpupatteristoa, enkä minä tunne näitä uusia Ganesin jäseniä, mutta soitto kyllä kulkee tälläkin kokoonpanolla.

Äärikovaa rockia, vanhaa koulukuntaa. Ainoa miinuspuoli on, että Remu on tässä vuosikymmenten varrella oppinut puhumaan englantia.
+Lisää kommentti
Samoin yllätyin minä. Ei yhtään täytebiisiä. Huomattavasti parempi levy kuin mitä Ile Kallion bändin uusi levy. Hurriganes is back in business!!!!
Ilmoita
Biisien tekijät?
2 VASTAUSTA:
Electric Play-kappaleen on tehnyt eräs Pete Townshend
Vai eräs Pete :)
No sittenhän se on ikään kuin vieläkin kovempi kuin mitä se on jo.
+Lisää kommentti
Sävel kaikissa Aaltonen. Sanat Aaltonen-Niilola, Stanley. Ei covereita.
1 VASTAUS:
Huimaa kamaa, hyvän ostoksen tein heti kun tämän verkkokaupasta hiffasin.
Tätä odotellessa on tullut nautittua YouTubessa: Remun ja Mestarit stadionilla porukan (Get on) videota. Huimaa meininkiä ja Remu hyvässä vedossa.
+Lisää kommentti
Aaltonen on tehnyt loistavaa jälkeä.
Levy on kuulemma loppunut joistain paikoista, ilmeisesti kauppaketjut eivät ole sitä uskaltaneet tilata kovin isoja määriä varastoon.
Vuoden levy Suomessa, ehdottomasti.
Ilmoita
Kuuntelin levyn pieni pelko persiissä mutta sitä suurempi oli yllätys. Levy oli hyvä. Muutama todella hyvä rock an roll biisi. Jopa hieman rytmi bluesia muistuttavaa riffiä. Huuliharppukin soi. Remun parhaita hurriganesinkin aikaiset levyt huomioiden.Tilasin diginä puhelimeen.
Ilmoita
On hyvä!
Ilmoita
Ei sitten mitään tekemistä Hurriganesin kanssa. On hirvittävää että bändin nimeä vielä raiskaillaan näin.
1 VASTAUS:
Tosiaan - biisit eivät ole niin suoraviivaisia kuin "alkuperäisten" Hurriganesien. Electric play menee ehkä ennemminkin samaan sarjaan kuin Remun No Panic, Sound of Hurrigane, Zin Khan ja Message For You.

Kova plätty - positiivinen yllätys.
+Lisää kommentti
Kyllä tää nyt YÖn uudet pesee. Tuskin jää viimeiseksi levyksi. On hyvin mennyt kaupaksi vaikka ei oo ees joka marketista saanut.
2 VASTAUSTA:
No kyllä tietenkin Yötä parempaa on mutta muuten jättää vähän kylmäksi.
Sen verran on kuitenkin tuhtia tavaraa, että tuskin soinee radio iskelmällä.
+Lisää kommentti
Parempi kuin Kallion uusin,saa lisäksi myös vinyylinä toisin kuin kallion bändin.Remulla on loistava rock-ääni,voi unohtaa rummut ja keskittyä laulamiseen.
1 VASTAUS:
Hurriganesin alkuaikoinakin Remu oli vielä todella kova rocklaulaja. Sitten jossain vaiheessa tuota bändin ja äijän laulua alettiin ihmeellisesti kaiuttaa ja tuplailemaan yms paskaa.

Siksi on todella hienoa kuulla, että hän on taas/vieläkin noin kovassa vedossa.
+Lisää kommentti
Kyllä se Remu itse ne kaiut jatuplaukset on hyväksynyt, syytä sitä.
Piripäissään tulee hyviä ideoita,
Ilmoita
Toimii tavallaan mutta miksi noin moderneilla säröillä vedetään kitaraa? Helppo kikka olisi ollut antaa kitaristeille jotku kunnon spedut, fuzzia myöten, ja purkkiin. Nyt toi on yhtä tuotettua paskaa.
Ilmoita
Turhaan iniset speduinesi, Remu on kaiken päättänyt ja hyväksynyt.
1 VASTAUS:
Niin ja huonosti on päättänytkin.
+Lisää kommentti
Miksi kuunnella iänikuista ganesia? Verevää juurimusaa esittää Suomessa moni bändi. Vanha rumpalilegenda jyrää https://www.youtube.com/watch?v=SnYVKIOUJSQ
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Ihmeen hyvin tuo äijä laulaa edelleen/taas Rock and Rollia.
Ilmoita
Ihan paska levy, ei myyny mitään. Onneks loppuu Remun ittensä munaaminen, ois voinu lopettaa kunnialla jo aiemmin mut vielä piti puliukkokoplan kans kerätä junteilta eli teiltä hillot himaan. En kunnioita enää, todella homoa.
0 VASTAUS:
+Lisää kommentti
Kyll nuo ganesin vanhat livevedot on vaan RAUTAA. Ganes hakkaa monet ulkomaiset bändit mennen tullen. Cissen bassoilu uskomatonta, ja loppusekoilu samaa tasoa kuin whuun Piit Taunsendilla.

https://www.youtube.com/watch?v=hXrnfdijWhQ
Ilmoita
onko isopää remu mustalaissukua ?
Ilmoita
YLLÄTYIN KUINKA ISO PÄÄ REMULLA ON ?
Ilmoita
``Kettutyttö`` kirjoitti Remusta rumbaan rumasti.
1 VASTAUS:
Jees näin se on, että ruma on kaunista rock and rollissa.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

UUSI HURRIGANES LP ON KOVA!

Hieno homma, Remun ja Hurriganesin uusi Electric play pitkäsoitto on kaikinpuolin todella tiukkaa Rock and Rollia/ROCKia.

Toivoin, mutta en arvannut kuitenkaan uskoa.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta