Terrorismi

Jupukka

Voiskohan joku muslimi vastata tähän ja ensin haluan sanoa että huom.en tällä kysymyksellä halua loukata tai haastaa riitaa vaan oikeasti kiinnostaa että onko näin niinkun oon joskus kuullu että oikeesti allah ei kehoita tappamaan kristittyjä, terroristi tekoihin, isis:ksen kaltaisiin hirmu tekoihin mitä nyt tällä hetkellä kauhistelen mv lehdestä lukemiani asioita lasten raiskauksista yms....??

30

331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koraani kieltää hyökkäyssodan

      Yksi yleisimmistä harhaluuloja Islamista on, että se on sotaisa uskonto, puoltaa sotaa ei-muslimimeja kohtaan, levittäen uskoaan...Sanotaan, että islam levisi miekalla, ja saarnaa jihadia (usein virheellisesti käännetty "pyhä sota")...Mutta kun menee Islamin pyhään kirjaan Koraaniin, niin havaitsee hyvin selvästi että Koraani torjuu/kieltää hyökkäyssodan...Muslimit voivat sotia puolustustaen jos ne ovat uhattuina...Koraani sisältää laajan tuen tälle tulkinnalle muun muassa seuraavissa jakeissa:

      [2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

      [2:191] Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha. Mutta älkää taistelko heitä vastaan Rauhoitetun temppelin lähellä, jolleivät he hyÖkkää päällenne siellä; mutta jos he hyÖkkäävät, niin tappakaa heidät. Sellainen on oleva uskottomien palkka.

      [2:192] Mutta jos he lakkaavat taistelemasta, niin on Jumala totisesti armahtavainen ja laupias.

      [2:193] Taistelkaa heitä vastaan, kunnes pakanuuden viettelys lakkaa ja keskuudessamme vakiintuu ainoan Jumalan palveleminen. Mutta jos he herkeävät, älkÖÖn vallitko vihollisuutta muita kuin uskottomia vastaan.

      [2:194] Rauhoitettu kuukausi kostetaan (sen rikkojille) rauhoitetulla kuukaudella ja pyhitetyt paikat vastaavilla. ja jos joku ryhtyy sotaan teitä vastaan, niin ahdistakaa häntä samalla tavalla, kuin hän ahdisti teitä. Täyttäkää velvollisuutenne Jumalaa kohtaan ja tietäkää, että Jumala on niiden kanssa, jotka karttavat pahaa.

      [2:195] Uhratkaa omaisuuttanne Jumalan asian hyväksi; älkää syÖksykÖ turmioon, tehkää hyvää. Katso, Jumala rakastaa hyväntekijÖitä.

      Huomaa erityisesti, että nämä jakeet tekee terrorismin tuomittavaksi Koraanin mukaan...Islamistiset terroristit, jotka yrittävät perustella toimiaan viittaamalla että se on jihad...herjaavat omaa uskontoaan...Kuten lainaukset edellä osoittavat, se ei voi koskaan olla niin että tappaa viattomia siviilejä; voi vain ainoastaan hyökätä niitä vastaan, jotka hyökkäävät itse.

      --------------------------------------------------
      Älä tartu ensimmäisenä aseeseen

      Koraanissa kehoitetaan muslimeja että eivät tartu ensimmäisenä aseisiin..
      Jos yksittäinen muslimi suorittaa terroritekoja on tämä henkilö syyllistynyt kun rikkoo uskonnollisia lakeja kun hän väittää seuraavansa - Islam...Olisiko reilua tuomita kaikki muslimit koska tämän takia...kun uskonto itsessään on näitä asioita vastaan? ..Muslimit noudattavat uskonnon jättäytymällä Jumalalle...rauha, armo ja anteeksianto...Suurin enemmistö muslimeista ei ole mitään tekemistä väkivallan kanssa...mitä lähinnä media liittävää muslimeihin...Islam ei ole ääriliikkeiden uskonto.

      [60:8] Jumala ei kiellä teitä osoittamasta ystävällisyyttä ja oikeamielisyyttä niitä kohtaan, jotka eivät ole taistelleet teitä vastaan uskontonne tähden eivätkä karkoittaneet teitä kodeistanne; totisesti, Jumala rakastaa oikeamielisiä.

      [60:9] Hän vain kieltää teitä olemasta ystävällisiä niille, jotka ovat taistelleet teitä vastaan uskonne tähden, karkoittaneet teidät kodeistanne ja olleet toisille apuna teitä karkoitettaessa. Ne, jotka osoittavat heille ystävällisyyttä, ovat totisesti jumalattomia.

      -------------------------------------------------

      Sota, periaatteet ja säännöt


      Sota, periaatteet ja säännöt
      Kun Pyhä Profeetta SAW oli sodassa, määräsi hän että:
      -
      Naisia ei saa surmansa;
      -
      Lapsia ei saa surmata;
      -
      Iäkkäitä ihmisiä ei saa estää;
      -
      Mitään ei saa tehdä pakolaisille, munkkeille tai erakkoille;
      -
      Ketään ei saa altistaa tulella;
      -
      Eläimiä ei saa tappaa;
      -
      Puita ei saa leikataan alas;
      -
      Toisin kuin viholliset, yhdenkään ihmisen nenää tai korvia, ei saa leikata pois;
      Voiton jälkeen, hän SAW julisti:
      -
      Vahingoittuneita ei saa oli tappaa;
      -
      Älä jahtaa turhaan ketään, joka pakenee;
      Mitä tulee sotavankeihin, hän kehoitti SAW, että niitä olisi kohdeltava hyvin.
      "Vangit, jotka vangittiin sodan jälkeen Badr vastaan, itse tunnustivat, että: Jumala todistaa! Muslimit käveli, kun me saimme ratsastaa, he pysyivät nälkäisinä, mutta antoivat meille ruokaa, he pysyivät janoisina, mutta antoivat meille vettä. "
      (Bukhari, Muslim, Tirmidhi, Abu Daud

      --------------------------------------------------

      • EsinahanOmistaja

        "yhdenkään ihmisen nenää tai korvia ei saa leikata pois"

        Miksi sitten esinahan tai klitoriksen saa leikata pois?


      • kokototuusko

        Ja miten perustellaan sharia lain rangaistukset? kivitykset tai vaikka varkaan käden katkaisemisen.

        Näissä ketjuissa on paljon näitä puolitotuuksia, jotka eivät päde todellisessa raa'assa maailmassa. Islam sallii todellisuudessa paljon pahaa, kärsimystä ja kipua.


      • eitähänpäivään

        Mistään kohdasta en löytänyt mitään sovitteluratkaisua muuten kuin väkivalta väkivaltaa vastaan. Onko näin, että muslimi ei neuvottele, eikä halua sovitella muutenkuin väkivallalla?
        On muuten aika rankkoja ohjeita, ihan kuin jostain sotakirjasta! No käytännön elämässä tuota noudatetaan, valitettavasti.


    • Jumala tuomitsee terrori-iskut

      [5:32] ....että kuka ikinä ottaa hengiltä ihmisen muutoin kuin verikostoksi tai pahuuden ehkäisemiseksi maassa, hän on kuin olisi tappanut kaikki ihmiset; ja ken ikinä pelastaa yhden hengen, hän on kuin olisi pelastanut kaikkien ihmisten hengen.Meidän lähettiläämme tulivat aikoinaan heidän luokseen selvin todistuksin (Jumalan yliherruudesta), mutta katso, senkin jälkeen monet ihmisistä tulivat irstaiksi maan päällä.

      "...Om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet. Trots att Våra sändebud har kommit till dem med klara vittnesbörd, fortsätter många bland dem att begå ohämmat övervåld på jorden." (5:32)

      Olemme Jumalasta lähtöisin ja Hänen luokseen jälleen palaamme.

      -------------------------------------------------

      Ahl al-Kitab

      Koraani mainitsee, ”Ahl al-Kitab” eller Bokens Folk, kirjan kansat, kristityt, juutalaiset.

      [2:62] (Koraaniin) uskovat ja myÖskin ne jotka ovat juutalaisia, kristittyjä, saabalaisia, jos he uskovat Jumalaan ja Viimeiseen päivään ja elävät hurskaasti, saavat totisesti palkkansa Herransa luona; ei mikään pelko valtaa heitä, eikä heidän tarvitse murehtia.

      • taas.tätä.höpötystä

        seijaah taas vauhdissa levittämässä islamin "rauhan" sanomaa. Tosin tuon uskonnon verenvuodatuksen määrällä täyttyisi jo melkoinen järvi, jollei jo merikin.
        Ja älä ala seijaah väittelemään uskonpuhdistuksesta, sillä teidät itsekin, että uhriluvut ovat niin kaukana toisistaan kuin itä lännestä. Ja kummalla puolella veikkaat, että löytyy enemmän kuolleita?
        "Kristittyjen" uskonpuhdistuksessa uhreja 150000 molemmin puolin, islamissa tähän mennessä vajaa 300 miljoonaa, ja edelleen tappaminen jatkuu.
        Kristityt ovat maailman vainotuin uskonto, ja kukakohan heitä vainoaa, olisiko tuo "rauhan" uskonto?
        Viime vuonnakin kristittyjä tapettiin 7000, vain siksi, että ovat kristittyjä!
        http://www.valomerkki.fi/uutiset/maailman-vainotuin-uskonto-kristinusko
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristittyjen_vainot


    • Islam_muuttuu_vähitellen

      Islamissa on useita erilaisia lahkoja, jotka opettavat eri tavoin. Nimimerkki seijaah on poiminut Koraanista kohtia, jotka sopivat melkein jo länsimaalaiseenkin kulttuuriin. Vaikka tietysti ne ovat yhä sotaisampia kuin mikä on länsimaissa tavallista nykyään.

      Mutta paljon karmeampia asioita voidaan haluttaessa poimia esim. haditheista. Onneksi osa muslimeista sanoo, ettei niitä kannata lukea ollenkaan. Osa kuitenkin lukee niitä ja sieltä ottaa sitten esikuvakseen Muhammedin, joka sotii, raiskaa ja tappaa kokonaisia kyliä.

      Muhammed muuttui elämänsä aikana vähitelleen sotaisammaksi ja vallanhimoisemmaksi. ISIS toimii kuten Muhammed toimi elämänsä loppupuolen huulluudessaan. Terroristit noudattavat oman islamin lahkonsa mukaisia oppeja. Sharia-laki on myös epäinhimillisen islamin tulkinnan mukainen systeemi.

      Yhteenvetona voidaan todeta, että osa muslimeista tulkitsee Koraania rauhantahtoisesti, osa taas poimii sieltä perustelut omalle vallankäytölleen ja väkivallalleen. Aivan kuten Raamattu, myös Koraani on sisäisesti ristiriitainen ja useita aikakerrostumia sisältävä kokoelma myyttejä. Osa ihmisistä piti näitä myyttejä pitkään tosina - ja yhä nykyäänkin lähes puolet ihmisistä uskoo näihin Lähi-Idän jumaliin. Onneksi länsimainen filosofia ja humanismi on muuttanut myös islamia inhimillisempään suuntaan. Valitettavasti osa muslimiyhteisöistä on hyvin sulkeutuneita ja tieteellisesti alikehittyneitä. Niiden moraali on jumissa pronssiajalla ja Muhammedin ajassa eikä kehittymiseen oikeastaan ole mahdollisuuksia.

    • Xenofon

      Älkää unohtako taqiyyaa, "vääräuskoisille" valehtelua, mihin allah antaa luvan. Muslimeilta on siis turha kysyä mitään islamista, koska vastauksen todenperäisyydestä ei ole takeita. Sen sijaan kannattaa seurata, mitä islamin jättäneet kertovat kokemuksistaan, esimerkiksi Mona Walter, Walid Shoebat, Ayyan Hirsi Ali.

      • Taqiyya on uskonsa kieltämistä esim. veitsi kurkulla.
        Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa.


      • mullihalli
        a.yahya kirjoitti:

        Taqiyya on uskonsa kieltämistä esim. veitsi kurkulla.
        Se ei kuitenkaan ole suositeltavaa.

        sinä harrastat sitä itseään juuri puhtaimmillaan


      • mullihalli kirjoitti:

        sinä harrastat sitä itseään juuri puhtaimmillaan

        Minulla ei ole mitään syytä toimia tässä islaminvastaisesti.


      • mullihalli
        a.yahya kirjoitti:

        Minulla ei ole mitään syytä toimia tässä islaminvastaisesti.

        ethän toimikaan, vaan ihan islamin opetuksen mukaisesti


      • mullihalli kirjoitti:

        ethän toimikaan, vaan ihan islamin opetuksen mukaisesti

        Hienoa, että joku sentään uskoo, että puhun islamista totta!


      • 83649576
        a.yahya kirjoitti:

        Hienoa, että joku sentään uskoo, että puhun islamista totta!

        ei kun harrastat sitä puhtainta islamia jatkuvasti ja joka paikassa, eli taqyyiaa, jos et pölvästi ymmärtänyt, ja luulet vielä että menee läpi, ei mene, vaan itseasiassa pahennat vain asiaa tekemällä juuri niin kuin kaikki muslimit, eli väheksyvät muslimien tekemiä terroritekoja, joiden kautta on kuolleita jo pari sataa miljoonaa.


      • 83649576 kirjoitti:

        ei kun harrastat sitä puhtainta islamia jatkuvasti ja joka paikassa, eli taqyyiaa, jos et pölvästi ymmärtänyt, ja luulet vielä että menee läpi, ei mene, vaan itseasiassa pahennat vain asiaa tekemällä juuri niin kuin kaikki muslimit, eli väheksyvät muslimien tekemiä terroritekoja, joiden kautta on kuolleita jo pari sataa miljoonaa.

        Se, että tuomitsen ns. "islamilaisen terrorismin" ei tarkoita sitä, että väheksyisin terroritekoja. Hirveitä väkivaltaisuuksia tapahtuu ja näihin tekoihin syyllistyvät ovat rikollisia, olkoon sitten ei-muslimeja tai (ainakin nimellisesti) muslimeja. En hyväksy sitä, että nämät rikokset liitetään millään tavalla islamiin, joka on ilmoitettu juurikin tuomitsemaan mekkalaisten väkivaltaisuudet ja terrorismi.


      • järkikäteen

        "En hyväksy sitä, että nämät rikokset liitetään millään tavalla islamiin, joka on ilmoitettu juurikin tuomitsemaan mekkalaisten väkivaltaisuudet ja terrorismi."

        Järkikäteen. Pitää pystyä olemaan myös realisti näissä asioissa.

        Esim. Isil tällä hetkellä lähi-idässä on ajamassa islamistista valtiota, sharia lakia ja järjestön jäsenet (terroristit) pitävät itseään muslimeina. Ainoina oikeina muslimeina.

        Tietenkään tällä ei halua kaikkia maailman muslimeja terroristeiksi leimata eikä antaa sellaista kuvaa, että islam olisi vain terrorismia. Mutta ei pidä kuitenkaan sulkea silmiä siltä karulta faktalta, että Isil järjestön jäsenet käyttävät koraania toimintansa ideologisena perustana.

        Ei sharia laki, kalifaatit, islamistinen valtio tms ajatukset perustu kommunismiin, ateismiin, sekularismiin, humanismiin, tms. Ne perustuvat joidenkin ihmisten käyttämiin tulkintoihin islamin opetuksista.


    • fuckislam

      Allah ja profettansa muhammed olivat alhaisa elukoita vailla älyä.
      Ihan turha kysellä tuollaisia, he valehtelevat kaikkensa saadakseen islamin muiden ylle.
      Islam on valetta ja huluutta

    • Jupukka

      Ok kiitos vastauksista niin onhan sitä välillä aika hämmentyny mikä on totuus mutta toisaalta tarviiko sitä mun kaikkeen saadakkaan vastauksia mulla on oma uskoni ja se riittää...ja valitettavasti oltiin me kristittyjä tai muslimeita tai ihan mitä vaan meitä on moneen junaan kautta aikain on uskonnot sotinu keskenään. Ehkä jonain päivänä me toivon mukaan voidaan kaikki elää rauhassa keskenään uskonnosta riippumatta!! :-)

      • vihan.uskonto

        Kristinusko levisi täysin rauhanomaisesti vuosisatojen ajan. Yli 300 vuoteen kristityt eivät harjoittaneet väkivaltaa toisinuskovia kohtaan, vaan kristityt olivat vainottu vähemmistöt. Väkivalta tuli kuvioihin vasta, kun kristinusko politisoitui ja luotiin katolinen kirkko palvelemaan Rooman imperiumia. Jumala vaihdettiin keisareihin, paaveihin ja maallisiin hallitsijoihin. Tästä huolimatta aina on ollut uskovia kristittyjä, jotka ovat veriteoista kieltäytyneet ihan kuten Jeesus itse opettaa. Tämän takia uskovia kristittyjä on verisesti vainottu katolisen kirkon ja 'kristillisen' esivallan toimesta.

        Islam taas on alusta saakka ollut poliittinen uskonto ja muslimien maailmanvalloitukseen pyrkivissä jihadeissa on teurastettu ja orjuutettu satoja miljoonia ei-muslimeja. Tällaista tuhoa ja hävitystä eivät saaneet aikaan edes mongolit, natsit tai kommunistit. Muhammed oli vihan ja terrorin profeetta.


      • qåaäzm
        vihan.uskonto kirjoitti:

        Kristinusko levisi täysin rauhanomaisesti vuosisatojen ajan. Yli 300 vuoteen kristityt eivät harjoittaneet väkivaltaa toisinuskovia kohtaan, vaan kristityt olivat vainottu vähemmistöt. Väkivalta tuli kuvioihin vasta, kun kristinusko politisoitui ja luotiin katolinen kirkko palvelemaan Rooman imperiumia. Jumala vaihdettiin keisareihin, paaveihin ja maallisiin hallitsijoihin. Tästä huolimatta aina on ollut uskovia kristittyjä, jotka ovat veriteoista kieltäytyneet ihan kuten Jeesus itse opettaa. Tämän takia uskovia kristittyjä on verisesti vainottu katolisen kirkon ja 'kristillisen' esivallan toimesta.

        Islam taas on alusta saakka ollut poliittinen uskonto ja muslimien maailmanvalloitukseen pyrkivissä jihadeissa on teurastettu ja orjuutettu satoja miljoonia ei-muslimeja. Tällaista tuhoa ja hävitystä eivät saaneet aikaan edes mongolit, natsit tai kommunistit. Muhammed oli vihan ja terrorin profeetta.

        Oikeat Jeesuksen seuraajat eivät harjoita ollenkaan väkivaltaa evankelioidessaan, koska he toimivat Jeesuksen rakkaudellisten ohjeiden mukaan. Nimikristityt ovat niin tehneet, ei aidot uudestisyntyneet Jeesuksen seuraajat. Nämä pitää osata erottaa, ja näillä on valovuosien ero. Jeesus vaikuttaa lähimmäisenrakkautta ihmisissä, eikä sellainen tee pahaa toiselle ihmiselle.

        Kun ihminen tulee uskoon eli uudestisyntyy, hän saa Jumalan Pyhän Hengen. Tämä Henki alkaa tehdä työtä ihmisessä niin että hän saa voiman jättää syntejä ja pahuutta elämästä pois. Kirkkojen harhaoppi on että ihminen uudestisyntyy vauvakasteessa, mutta niin ei tapahdu. Ihminen voi aikuisena luulla olevansa oikea kristitty, mutta hedelmät ovat samat kuin jumalattomilla. Siksi hän voi tehdä pahuutta samaan tapaan kuin ateistitkin monesti tekevät. Vauvakasteessa ei siis tulla uskoon, vaan jokainen voi tulla uskoon niiltä sijoiltaan kunhan sydän on siihen valmis. Rukous Jumalalle suoraan Jeesuksen nimessä, ja se on siinä. Tämä edellyttää että ihminen vilpittömästi haluaa tulla uskoon. Jumala kyllä näkee vilpillisen sydämen eikä vastaa. Jeesus on välimies ihmisen ja Jumalan välillä, eikä siinä yhteydessä tarvita mitään kirkkoja.

        Nyt tosiaan sekoitetaan kaikki kristityt samaksi joukoksi, eli nimikristityt sekä oikeat kristityt. Tästä johtuu väärä käsitys että Jeesuksen seuraajat olisivat mukamas tehneet kauheuksia historiassa. Näin ei ole, vaan asialla ovat olleet pelkästään kirkonjäsenet, joilla on vain kristityn nimi. Oikeita Jeesuksen seuraajia on vainottu, ja tämän Jeesus ennusti. Hän sanoi hyvin selvästi että Hänen seuraajiaan tullaan vainoamaan, ja niin on totisesti käynyt.


    • Musta.kaapu

      Seija, kun luin mainitsemiasi Koraanin kohtia, jossa sanottiin: "Surmatkaa heidät, missä heidät tapaattekin, ja karkoittakaa heidät joka paikasta, mistä he ajoivat pois teidät, sillä pakanuuteen käännyttäminen on pahempi kuin murha", niin herää kysymys, että jos sinäkin joskus luopuisit islamista, tapettaisiinko sinutkin, koska käännyit pakanuuteen? Islamista kääntyminenhän tarkoittaa kuolemantuomioita islamilaisissa maissa. Myöskin kristityitä vainotaan paljon varsinkin islamilaisissa maissa. Eli onko se mielestäsi oikein, ettei anneta uskonnonvapautta?

      • Musta.kaavulle

        Ymmärrät vain yhden jakeen kerralaan, et näy ymmärtävän jos on monta jaetta peräkkäin :)

        Keitä siinä kehoitetaan surmaamaan? Heitä jotka on aloittanut sodan muslimeja vastaan. Ymmärrätkö?

        [2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.


      • kysynpähän.vain
        seijaah kirjoitti:

        Musta.kaavulle

        Ymmärrät vain yhden jakeen kerralaan, et näy ymmärtävän jos on monta jaetta peräkkäin :)

        Keitä siinä kehoitetaan surmaamaan? Heitä jotka on aloittanut sodan muslimeja vastaan. Ymmärrätkö?

        [2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

        onko koko maailma siis hyökännyt islamia vastaan, koska näyttää ainakin siltä, että muslimit hyökkäilevät koko maailmaa vastaan?


      • kysynpähän.vain kirjoitti:

        onko koko maailma siis hyökännyt islamia vastaan, koska näyttää ainakin siltä, että muslimit hyökkäilevät koko maailmaa vastaan?

        Terroristit on asia erikseen. He ei edusta normaalia muslimiyhteisöä millään tavalla.
        Tässä se vika piilee miksi ajatuklsesi on samanlaisia kuin terroristien ajatukset, ajattelet vain terroristeja, jätät huomioimatta suuren massa ihan tavallisia muslimeja joilla ei ole mitään tekemistä terrorismin kanssa.


      • aptullah
        seijaah kirjoitti:

        Musta.kaavulle

        Ymmärrät vain yhden jakeen kerralaan, et näy ymmärtävän jos on monta jaetta peräkkäin :)

        Keitä siinä kehoitetaan surmaamaan? Heitä jotka on aloittanut sodan muslimeja vastaan. Ymmärrätkö?

        [2:190] Taistelkaa Jumalan retkellä niitä vastaan, jotka vastaanne sotaa käyvät, mutta itse älkää aiheetta hyÖkätkÖ. Totisesti Jumala ei rakasta rauhanrikkojia.

        VOI HYVÄ SEIJAAH pakene tuota saatanallista oppia ja polta koko saatanan oppikirja äkkiä. voit pelastua vain raamatun jumalan kautta ja jeesus on jumalan poika ,jonka muslimit kieltävät......jeesus sanoikin väärästä profeetasta joka tulisi hänen jälkeen ja kieltää jeesuksen olevan jumalan poika.koraani on saatanan punoma taitava juoni johon monet lankeavat.


    • PunainenMoskeija

      Eikös se ollut niin että kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta kaikki terroristit ovat muslimeita. Ainakin nyky euroopassa tämä pitää paikkansa, eikä euroopassa ole yhtään Islamilamilaista valtiota eikä toivottavasti ikinään tulekkaan.

    • Ksksks

      Tuo muhamedi oli tuurilla valtaan päässy väkivaltainen pikku pelokas runkkari

    • Kskskd

      Oos ihana hakata sitä muhameddi rofeettaa moralla naamaan, ja kusta sen päälle

    • whiteandproud

      Maailmassa on paljon ystävällisiä, rehellisiä, sympaattisia, empaattisia, järkeileviä ja loogisia ihmisiä. Ihminen, jolla on ns. sydän paikallaan, ei halua koraanin johdattavan häntä sellaiseen elämään, jonka hän kokee ristiriitaiseksi ja omien arvojensa vastaiseksi. Sada miljoonat muslimit eivät halua elää elämäänsä kokonaisuudessaan koraanin käskyttämänä. He haluavat enemmän vapauksia, rauhaa, tehdä elämästään merkityksellisen ja haluavat erilaisia asioita elämäänsä, harrastaa yms.

      Missä sitten klikkaa, että islamin maailmaa pidetään vaarallisena?

      Koska se on. Faktisesti. Islamin maailmassa on satoja miljoonia fundamentalisteja, joille islam, allah ja muhammed on koko elämä. islamin lait määrittää heidät ja tekemisensä täysin. Mitä tiiviimpi yhteisö, sitä orjallisemmin koraania joudutaan noudattamaan, koska näissä yhteisöissä jopa fundamentalistilla on vaarallista elää. Mitä orjallisemmin koraania noudatetaan, sitä jyrkemmin suhtaudutaan sekä luopiomuslimeihin että ei-muslimeihin. He eivät yksinkertaisesti siedä, että koraania, allahia tai muhammedia kyseenalaistetaan millään tavalla. Seuraukset on tiedossa. Käytännössä jokainen literalistisen islamin painostuksessa elävä muslimi on uskontonsa uhri. Kun fundamentalismi leviää, syntyy myös pakotettuna lisää fundamentalisteja. Ja koska maailmassa on myös paljon ihmisiä, joiden asennemaailma on häilyväinen, syntyy myös ylivertaisuudenharhaa, rikollisuutta ja paljon verenvuodatusta.

      Rauhan ja rakkauden uskonto? Sitä islam ei ole, vaikka ns. luopiomuslimien elämäntapoja ja asenteita hyväksikäyttäen sellaista halutaan uskotella. Islam itsessään on sodasta syntynyt, sodassa kehittynyt, taikauskoa ja terroria hyväksikäyttävä valtataisteluun johdattava ideologia. Tämän voi jokainen todeta, kun tutkii islamin historiaa. Valtataistelua on ollut islamin alkuajoista lähtien paitsi sisäisesti (shiiat vs sunnit) myös ei-muslimeja halutaan hallita ja syrjäyttää väkivallalla ja terrorilla. Se ei ole rauhaa eikä rakkautta. Se on väkivaltaista, rikollista, kylmää, tunteetonta islamia.

      Tälläkin palstalla esiintyjä Seijaah on yksi niistä monista, jotka haluaa johtaa ihmisiä harhaan, koostamalla positiiviselta ja huojentavalta kuulostavia kokonaisuuksia islamista, koraanista ja muslimeista. Seijaah ja kumppanit ei ole totuus. Totuus on se, mitä itse voit nähdä ja todeta, kun seuraat, mitä muhammedin seuraajat ovat tuoneet mukanaan. Yli 1400 vuoden historia puhuu puolestaan, valehteli muhamettiseijaah mitä tahansa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1806
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      44
      1387
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1352
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1345
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1324
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1294
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1250
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1183
    Aihe