Valehtelevin ja manipuloivin media (äänestys)

Juurikasle

Oma mielipiteeni
1. Iltasanomat
2. YLE
3. HS
4. Iltalehti
5. MTV
jne.

On erikoista, että uutiset pitää tarkistaa ulkomaita myöten, mitä
siellä asioista kerrotaan. MV -niminen julkaisu on hyvä ja sitä voi käyttää
peilaamaan muiden medioiden uutisia, että mitä ne jättävät uutisoimatta,
mitä valehdellaan.

16

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jargrid

      on juurikin näin,jos kommentoi jotain asiaa,aivan asiallisestikin niin sitä ei julkaista jos se ei ole lehden linjan mielen mukainen.

      • PäivänParasVitsi

        Kyllä me julkaisemme kaikki kommentit. Me kerromme aina totuuden mitään muuttamatta.


    • svekoimmat

      YLE ja Iltalehti ovat lisäksi svekoimmat mediat eli puolustavat järjetöntä pakkoruotsitusta ja hurrien etuoikeuksia kiivaasti.

      Kuten koko valta- eli valhemedia on ruotsinmielistä eli suomenmielisyyttä vastaan.

    • Natottaja-isänmaan-myyjä

      Aloitus järjestys on mielestäni oikea!

    • PaljastavaKokemus

      Kirjoitin noin vuosi sitten IS:n mediaa koskevaan juttuun kommentin, jossa asiallisesti mainitsin, kuinka valtamedia on valtaeliitin äänitorvi ja pettää perustehtävänsä olla kansalaismielipiteen puolustaja vallanpitäjien sanelua vastaan.

      Ihmeekseni kommentti meni läpi? MUTTA noin tunnin päästä se oli poistettu! Se oli valikoitu pois parinkymmenen kommentin seasta.

      Eli joku aloitteleva toimittaja oli hyväksynyt kommentin, mutta politrukki-esimies tarkasti kommentit ja poisti minun kommenttini.

      Silloin viimeistään tajusin, millainen totaalinen sensuuri valtamediassa vallitsee! Varsinkin median puolueellisuutta ja propagandaa ei saa tuoda mitenkään missään esiin.

      Mikä kertoo tietysti syyllisyydentunnosta eli siten myönnetään valtamedian rooli valtaeliitin propagandavälineenä. Ei ihme, että kansalaiset hakevat tietoa yhä enemmän vastamediasta.

      • koirapluto

        Ja se mainosten tuputtaminen yksi syistä etten lue iltalehteä enää


    • kuusiplus

      Luettelo on aivan oikein. Sananvapautta rajoitetaan monin tavoin Suomessa, jos se ei myötäile median ajamaa asiaa.

    • Kegvgoqiugwghm

      Media vaikenee kaikesta EU vastaisuudessa mitä on muissa Euroopan maissa. Kaikki selitetään EU hullujen ja rikollisten propagandan mukaisesti.
      Maahan päästetty laittomasti roskasakkia ja sotilaita,taistelijoita,rikollisia,mielisairaita, joille kristittyjen tappaminen ja ryöstöt,raiskaukset ja pedofilia ovat arkipäivää mitä heidän tuhansien vuosien vähä älyinen ja hullu yhteiskunta on opettanut.

    • Sinä-voit-vaikuttaa

      Punikkimafian lonkerot ulottuvat lähes kaikkiin lehtiin. mutta Yle on ykkönen. Voimmeko vaikuttaa, kyllä voimme jättämällä lehdet tilaamatta/ ostamatta.

    • YlessäVainPaskaa

      YLE:n propaganda on jo niin yököttävää että koko ohjelmien seuraaminen on nykyisin täysin loppu. Verorahoillamme saamme täyttä paskaa .....

    • NarsistiToimittaja

      Lukekaa lehtiämme, niin saamme nauraa tyhmille kansalaisille. Olette niin naiiveja ja hyväuskoisia.

    • flameaway

      En ihmettelisi jos suurin osa MV-lehden lukijoista kannattaisi kaiken maailman salaliittoteorioita ja "vaihtoehto"tietoa. Se, että huutaa koviten ja ensimmäisenä ei tee huutelusta oikeaa. Järkevän, objektiivisen ja kriittisen median ei luulisi tarvitsevan lapsellisia termejä kuten mekkapyllistely tai vastaava. Myöskin Anis Amrin kutsuminen Anukseksi saattaisi naurattaa ala-astelaista. Ja tämän medialähteen väittäminen objektiiviseksi on kyllä päivän vitsi. Verratkaapa uutisia, jos muslimiterroristi tekee iskun siihen, jos suomalainen ampuu tai puukottaa. "Mutavarpaan" iskulle suorastaan masturboidaan, tehdään välittömästi useita kaikkia islaminuskoisia yleistäviä juttuja, kun taas suomalaisen iskusta tehdään lyhyt, hyvin neutraali uutinen, jos sitäkään. Ellei kyseessä nyt ole se Rautatientorin juttu, jossa tekijä sattui lehteä miellyttämään. Ylipäätänsä tuntuu, kuin lukisi jotain satiirista lehteä, varsinkin kun kommentoijat vastaavat terrori-iskuihin kommentein "kaikki islamistit ja suvakit pitäis saatana tappaa saatana!" Miksi vain tietyt iskut tuomitaan? Eivätkö he tajua oman ajattelunsa ristiriitaisuutta? Neutraali, asiapohjainen "vaihtoehtomedia" ei välttämättä olisi pahaksi, mutta nämä nykyiset Magneettimediat ja MV-lehdet tuntuvat olevan suunnattu enemmän salaliittoteoreetikkojen ja helposti kiihottuvan kansan kuplan vahvistamiseen.

      • TAAS_nähtiin

        Ahaa, kiukkuinen kritiikki muslimiterrorismista onkin yht'äkkiä masturboimista - punikkikiikarein.

        Punikeille tyypillistä on juuri tuollainen käänteinen moraali.

        Esimerkiksi suurimmat sankarit heille ovat modernin historian suurimmat joukkomurhaajat: Stalin, Mao, Hitler, Pol Pot, Gaddafi, Hussein, Ceaucescu jne. jne. Sosialisteja joka ikinen.


      • Oqyfthnngdfxzvfddtt

        Pankkiirit velkaannuttavat maat muslimien jörjestetyillä joukko tunkeutumisella laittomasti Euroopan maihin rikkomaan kansoja ja kansllisvaltioita.
        Pankit,Media,hallitukset ovat vain nukkeja,köskyläisiä,muppeteja ovelien suunnitelmien toteuttajia harha aatteisiin hurahtaneiston kristittyjen valkoisten lisäksi. EU on vaarallinen koneisto tuhota maat ja kansat.
        Kun maat velkaantuvat tarpeeksi on helppo uhata konkurssilla jos kieltäytyy tottelemasta WNO ja maailman rikkaipia,sionisteja jotka omistavat ja orjuuttavat eurooppalaiset.
        Usan liberastiset demokraatit ovat saastuttaneet ihmisten mielet propagandalla valkoisia vastaan,ovat sodillaan arabimaissa aiheuttaneet sekasorron edistyneissä maissa kuten Libya oli,Libanon oli. Iranin shaahi jo syöstiin Vallasta jotta taantunut papisto pääsi valtaan. Obaman kausi on ollut myrkkyä läntisille sivistys valtioille.
        Missä on Suomen Viktor Orban,joka pitää oman kansansa puolta EU hulluutta vastaan? EU täytyy lopettaa koska on totalitaarinen mafian kaltainen huijarien hallitsema valhe ja petos koneisto.


    • Talvisodanhenki

      Aloittajan listaus varsin totuudenmukainen. Propagandan ja sensuroinnin määrä on niin kokonaisvaltainen että voidaan hyvin sanoa sen olevan näiden medioiden päätehtävä. Tarjolla on vain kahdenlaisia "uutisia": mielipiteen muokkaukseen tarkoitettuja ja täysin merkityksetöntä hömppää.

      Kun katsoo ketkä näiden medioiden omistajina on niin selviää miksi tätä kantaväestön vastaista toimintaa tehdään...

    • Onetrue

      Onhan nuo vähän imbesillejä. Totuus on korvien välissä,oma totuus. Näin ollen kaikki joka ei tue omaa käsitystä on väärin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe