Getcapitalin laskutus

Eivaaantajuu

Selittäkääpä, että minäkin tajuan. Jos otan pikavipin 400, maksan takaisin kaikkiaan 550, kun maksan lyhennyssuunnitelman mukaan 5 x 40€ ja 350€ lähes vuoden maksuajalla. Kun kuitenkin haluaisin maksaa koko loppusumman pois nyt, puolta vuotta aiemmin, niin lopputulos on sama 550 €. Olen maksanut 4 x40 ja vielä pitäisi maksaa 390€. Onko tää ihan oikein vai yritttääkä Getcapital pissiä köyhää silmään??

7

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voihän4

      Älkää sekaantuko mihinkään vikavippeihin. Yksinkertainen vinkki. Ei pidä elää yli varojensa. Kerää rahat etukäteen ja maksa sitten kun olet säästänyt tarpeeksi. Pikkusummia voi toki lainata tutuilta tai sukulaisilta, mutta ne pitää maksaa mahdollisimman pian takaisin. Älkää sekaantuko näihin vippiyrityksiin. Ja jos ette kykene säästämään, niin ei tarvitse sitten mitään ostaakaan. Elää varojensa mukaan, yksinkertaista!!!

    • igugnubff7f6f6f6n6ggf

      "Kuluttajaluoton voi maksaa pois kokonaan ennen luoton erääntymistä. Sitä voi myös lyhentää sovittua isommalla summalla. Näin voi säästää luottokustannuksissa.

      Luoton maksaminen ennenaikaisesti on lakisääteinen oikeus, eikä siitä tarvitse olla mainintaa luottoehdoissa. Jos luoton tai sen osan maksaa ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta luotonantajan saatavasta vähennettävä se osa luottokustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan.

      Luotonantaja saa kuitenkin periä kokonaisuudessaan luottosopimuksessa yksilöidyt kyseisen luoton perustamiseen liittyvistä toimista aiheutuneet todelliset kulut."

      http://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Maksut-laskut-perinta/luotot/luoton-ennenaikainen-takaisinmaksu/

    • Eivaaantajuu

      Kusettaa yrittävät tai ainakin kokeilevat olenko hölmö ja maksan. Tuon summan ilmoitti laskuttaja Onecapital, odotan vielä Getcapitalin vastausta kyselyyn.
      Näin sanoo niiden omat lainaehdot: "Lainan ennenaikainen takaisinmaksu
      Luotonsaajalla on oikeus maksaa sopimuksen mukaista kuukausierää suurempi kuukausierä tai koko luotto ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia kuluja.
      Jos luotonsaaja maksaa luoton tai sen osan ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta luotonantajan saatavasta vähennettävä se osa luottokustannuksista, joka kohdistuu käyttämättä jäävään luottoaikaan. Luotonantaja saa kuitenkin periä kokonaisuudessaan luottosopimuksessa yksilöidyt, kyseisen luoton perustamiseen liittyvistä toimista aiheutuneet todelliset kulut.
      Liikasuoritusten palauttamisesta asiakkaan tilille veloitamme 10 euroa."

      • simppuhimppu

        Tulevaisuuden korot pitäisi hyvittää, mutta muut kulut, kuten nostopalkkiot ynnä muut pitää maksaa, koska ne ovat muodostuneet silloin kun olet saanut luoton käyttöösi. Yleensä se isoin korkopotti on siellä viimeisen erän yhteydessä ja sen voi tuosta miinustaa, jos loput maksetaan puoli vuotta etuajassa (loppusummaan se vaikuttanee kuitenkin tyyliin parikymppiä vaan, että kovin paljon energiaa ei kannata kinaamiseen käyttää..).


    • Onnea22990

      Onnea! Autoit itseäsi ja et joudu enää vippi kierteeseen. Kun lainaat rahaa ja näiden kanssa kinamaan niin he laittavat sinut mustallelistalle, joka leviää joka firmaan ja kukaan ei enää sinulle lainaa. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä että jos joku auttaa sinua rahapulassa niin maksa mukisematta tai elä omilla rahoillasi niin että ei tarvitse lainata.

    • Eivaaantajuu

      No ei kyllä pidä mukisematta maksaa, jos joku yrittää kusettaa. Kysyin tästä asiasta myös kuluttajaneuvonnasta ja sanoivat sielläkin, että ei voi korkoa ja kuukausittaista kulua laskuttaa, jos maksaa lainan etuajassa. Laitoin asiasta sähköpostia GetCapitaliin, mutta eivät nuo vaivaudu vastaamaan. Eli jatkavat ihmisten kusettamista niin kauan, kun siihen ei kukaan vaivaudu puuttumaan, kuten tuollaiset em henkilöt, jotka käskee mukisematta maksamaan. No en aio tuosta firmasta ottaa enää koskaan lainaa ja varmistin sen pyytämällä ikuisen lainakiellon heille. Tuskin tuollaisella pikkuisella kusetusfirmalla on vaikutusta muihin yrityksiin ja jos vaikka olisikin, niin ei haittaa.

    • Eivaaantajuu

      Tuli Getcapitalin laskuttajalta eli Onecapitalilta postia. Tippui 50 loppusumma, kun kerroin miten asiat kuuluisi olla. Että eivät muka meinanneet kusetttaa?? Miksi sitten hinta tippui, kun sanoin, että riitautan asian? Summa ei ole suuri, mutta tämä on periaate kysymys. Mitä jos kaikki toimisivat mielivaltaisesti ja laskuttaisivat miten haluavat??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe