Johanna Tukiaisen uskoon tulo

kirkkovapaa

Moi! Eli otsikko jo kysyykin asiasta...Tukiainen siis tuli uskoon ja kävi kasteella,syksyllä. Riitaantui silloisten uskisten kanssa, koska tuli kokoukseen kännissä, eikä hyväksynyt ojentamista. Riitaantui sitten Jouko Pihon kanssa, lähenteli Joukoa, joka torjui. Oli mukana evankeloimassa babtistien kanssa, riitaantui jälleen taas. Ruut Närhi rukoili puhelimessä ja Johanna raitistui täysin 2.9 -16 on ollut siitä lähtien raitis. Mutta syö jatkuvasti huumaavia tableteita ja moni ihminen nähnyt alkossa ostamassa viinaksia. Ruut ei vastaa, jos häneltä kyselee asiasta. Sukset meni ristiin hänenkin kanssaan. Niin että kysymys:Onko teidän hellareitten mielestä Tukiainen uskossa? Kuinka on mahdollista, että ihminen saa evankeloida julkisilla paikoilla, vaikka elää noin? Hyväksyttekö te, että kun joku sanoo tulleensa uskoon, riittää? Eikö sen tule näkyä myös ulospäin? Kunhan ihmettelen.

39

213

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tuksun.puolesta

      Johanna on totisessa uskossa, sen näkee hänen väkevistä päivityksistään Facebookissa. Hänen syntielämäänsä en ota kantaa, koska kaikkihan me joskus haparoimme, eikö niin?

      • Eenokki12

        Eihän tankotanssia ole Raamatussa kielletty. Mutta esiintyminen juliksesti juopoille ja haureellisille tanko haarojen välissä se on syntiä. Näin puolustavat nk. upotuskastetut tässäkin tapauksessa. Jos asentaisi tangon autotalliin, hinkkaisi itseään vaikka hurmoksiin ja ryyppäisi kotona ei aiheuttaisi pahennusta ei ainakaan Irja Askolalle. Ovatko upotuskastetut ja heidän henkiolentonsa tuhoamassa tuksua? Jos joku rakastaa pornoa ja siveettömyys on intohimona liittyköön suomen homokansan kirkkoon.


      • näätäkö

        Johannan päivitykset facebookissa ovat kyllä aika kaukana kristinuskosta. Väkeviä ne ovat, mutta väkevästi eksyttäviä! Enemmän menevät tuonne taikausko-osastolle. Hänen raamatuntulkintansa ovat täysin hanurista otettuja. Hän esim. väittää elävänsä jo ilmestyskirjan aikoja, vaikka me olemme kaukana niistä. Hän varoittaa kaikista mahdollisista "merkeistä" ja varsinkin pedon merkistä, minkä voi kuka tahansa ihminen saada mistä tahansa, jopa kristittykin ihan noin niin kuin huomaamattaan!! Todella löysää ja vaarallista pelottelua. Ehkä se on amerikkalaista perua, ehkä syvältä afrikan viidakoista, mene ja tiedä. Jopa lasten piirretyistä filmeistäkin Johanna etsii demonisia silmiä sun muuta. Sairasta pelottelua kaikki! Johannan humalaisessa mielessä on pelkkiä demoneja ja piruja. Hän ei näytä tuntevan Jumalaa ollenkaan. Hänen "opetuksensa" kieltävät kokonaan sen turvan, joka aidoilla uskovilla on Kristuksessa. Raamatun mukaan mikään Johannan demoni ei saa ihmistä pois Kristuksen rakkaudesta! Johannalla näyttää demonit voittavan Jeesuksen mennen-tullen. Todella järkyttävää, että Johanna on ottanut opettajan roolin, vaikka ei tunne Jumalaa ja Hänen sanaansa ollenkaan.


    • Eenokki12

      Tukusa tuksusta ja hänen synneistään en ota kantaa koska en tiedä onko kyseessä tahallista synnin tekemistä vaiko suuressa heikkoudessa tapahtunutta lankeilemista, mutta niistä lahkopuoskareista sen verran että he eivät ole uskossa. Lahkopuoskarien usko ja apu johtaa siihen että tuksu ryyppää ja tekee muutakin syntiä pettyneenä niihin puoskareihin jotka hakevat kunniaa ja mainetta tuksun heikkouden kustannuksella.

    • surullista

      Jeesus ja opetuslapset ajoivat uskoontulleista ulos riivaajat, niin pitäisi tehdä tänä päiväkin sellaisille joilla on vahvat siteet henkivaltoihin, ja kun niin ei tehdä tulee juuri tuollaista käyttäytymistä.

      • uskova2

        Jeesus ja opetuslapset ajoivat demoneja, mutta meidän ei niin pidä tehdä. Emme ole Jeesus, emmekä Apostoleja. Riivaajien ajaminen kuului ihme- ja merkkilahjoihin. Jeesus todisti juutalaisille, että hän on Jumala ja hänellä on valta yli demonien. Herättämällä kuolleita ja parantamalla sairaita hän todisti, että hän on Jumala, jolla on valta yli elämän ja kuoleman. Meillä ei ole tuollaista todistusta itsestämme, koska me emme ole Jumala! Apostolit saivat alkuseurakunnan ajaksi apostolisiksi tunnusmerkeiksi ihme- ja merkkilahjat, mutta niiden tarve hävisi, kun uuden testamentin kirjeet tuli todistetuksi ja tunnetuksi. Nyt meillä on Raamattu, jonka kertomusten todenperäisyys on todistettu ihmeillä ja merkillä. Meillä riittää se, että uskomme Jumalan sanaan ja olemme kuuliaisia sille.
        Jos joku vielä ajaa riivaajia tai esim. puhuu kielillä, niin hän tekee sen vain omassa voimassaan. Ja jälkikin on sen mukaista....


    • pitkäänhellari

      Ihmisessä on ruumis, sielu ja henki. En tunne Johannaa muuten kuin julkkisjuorujen ja facebook-sivujen kautta, mutta pitkään uskossa olleena olen nähnyt monenlaista kipuilua ja tietä matkalla uskoon.
      Kun ihminen on pitkään sielunvihollisen eturintamissa, niin saatana ei vähällä jätä uhriaan ja yrittää ampua sieltä, missä aita on matalin. Luin äskettäin nuoresta miehestä, joka harrasti salatieteitä ja okkultismia ja tuli sitten selvästi uskoon. Pitkä oli taistelu vielä sen jälkeen ennen kuin hän sai voiton henkivaltojen otteesta. Mies syntyi uudesti ylhäältä, mutta vihollinen piti hänen sieluntilaa välistä kovastikin otteessa.

      Kun on tullut riippuvaiseksi päihteistä ja psyykelääkkeistä, niin toisilla on todella pitkä vieroitusvaihe ja kaikkia ei Jumala vapauta tuosta noin vain , että tulee joskus jopa vuosien kamppailu vaikka uskoontulo olisi ollut aito. Kun elää pitkään rikkinäistä elämää maailman ja saatanan otteessa, niin jättää sen jälkensä sieluun ja persoonaan. Olen kuullut Johannan todistuksen kun hän kertoi saatanan konkreettisesta hyökkäilyistä. Kovilla hän joutuu olemaan.
      Kyllä Johanna on todella kokenut uudestisyntymisen. Ei ihminen voi muuten kertoa niin elävästä kahden henkimaailman todellisuudesta ja todistaa uskostaan.
      Ja on myös mahdollista, että ihmisellä on ihan oikeasti mielenterveysongelmia tai on muuten herkkä persoonallisuus ja ei voi siksi kontrolloida käytöstään ja asiaa ei tee helpommaksi jos lisämausteena on taustalla rankka menneisyys.

      Kunpa muistaisin rukoilla enemmän myös Johannan puolesta. Minun tehtäväni ei ole analysoida hänen elämää, tarkkailla jatkuvasti häntä. Jumala tekee työtään hänenkin kohdallaan ja jos hän on rehellinen, niin takuulla pääsee eteenpäin. Ainakin hän on jo tullut itse tietoiseksi, että alkoholi ja päihteet ovat syntiä ja niistä on päästävä eroon. Siitä se sitten alkaa...
      Aika rankka on ollut popartistin Jipun elämä. Nyt hän on evankelista: todistaa Kristuksesta ja on tällä hetkellä Romaniassa jakamassa lapsille joululahjapaketteja. Ei hänkään välttämättä kaikilta osin ole "nutturapää" hellari, mutta Jumalan todellisuus uhkuu hänen olemuksesta ja elämästä.
      Mikä lienee motivaatiosi seurata ihmisten elämää ja jopa vikoilla. Kyllä kaksi hengellistä voimaa on olemassa ja käy kamppailua ihmisen sielusta. Ei saatana vähällä luovuta. Se kärkkyy joka hetki ojentaen omia vaihtoehtojaan.

    • pitkäänhellari

      Ja heitän vielä. Jos nyt Johannaa alettaisiin jahtaamaan toden teolla ja nuuskimaan mitä hän käyttää ja kiellettäisiin puhumasta mitä hän on kokenut Jumalan todellisuudesta, niin kirjoittaisit, että kyllä me ollaan ahdasmielisiä, kyttäillään yksityiselämää, ollaan fariseuksia ja tuomitsemme (koska olemme itsekin vajavaisia ja pahoja).
      Siis teemme näin tain noin, niin emme tee mielestänne oikein? Aina se on väärin.

      Ihan sama kuin aikoinaan eräällä tuntemallani ukolla, joka piinasi mustasukkaisuudella. Kun hän kulki vaimonsa kanssa raitilla ja naapurin isäntä tuli vastaan ja tervehti ja jos vaimo sanoi vastasi sanomalla päivää niin se oli merkki flirttailusta ja jos ei sanonut mitään, niin vaikeneminen viestitti syyllisyydestä, ettei uskaltanut.

      • capiche

        Mitäs jos jätettäisiin Johannan usko hänen ja Jumalan väliseksi asiaksi. Johanna on ollut avoin menneisyydessä alkoholiriippuvuudestaan. Tällaiset ongelmat katoavat harvoin yön yli uskoon tullessa.

        Monet ovat taistelleet vuosia, ennen kuin ovat todella vapautuneet. Jos meissä olisi vähänkään Jumalan rakkautta, niin pyrkisimme pikemminkin tukemaan ontuvaa, ei ruoskimaan ja kivittämään häntä.

        Mitäs heprealaiskirjeessä sanottiinkaan.

        Sentähden: "Ojentakaa hervonneet kätenne ja rauenneet polvenne";
        ja: "tehkää polut suoriksi jaloillenne", ettei ontuvan jalka nyrjähtäisi, vaan ennemmin parantuisi.


    • Eevakatariinanen

      Kyllä hän ainakin yrittää ja hei, moniko pystyy sanomaan ettei ole koskaan langennut? Lankeaminen on inhimillistä, siihen tilaan jääminen saatanallista, siitä nouseminen jumalallista. Annetaan Johannalle aikaa parantua Jeesuksen käsissä. Tuosta Närhen Ruutista sensijaan olisi sanottavaa...mutta olkoon, se ei olisi kellekkään rakennukseksi ja Jumalalle on hänenkin tehtävä tiliä. Mun mielestä siis Johanna ON uskossa.

    • Ymmärrän, että ketjun avaaja kysyy vilpittömästi ja avoimesti - viitaten samalla Johanne Tukiaiseen: "Hyväksyttekö te, että kun joku sanoo tulleensa uskoon, riittää? Eikö sen tule näkyä myös ulospäin? Kunhan ihmettelen."

      Ensiksi on sanottava, että elävä usko, Jeesuksen seuraaminen arjessa, näkyy vääjäämättömästi myös ulospäin: ennemmin tai myöhemmin, selvemmin tai heikommin, suuremmalle väelle tai aivan pienelle piirille. Tästä ei voi olla epäilystäkään. Uskon näkymisestä ulospäin puhuu Jeesus vuorisaarnassaan:
      Matt. 5:14-15 "Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä; eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville."

      Se, että joku sanoo tulleensa uskoon tai että hän on uskossa, ei ole mikään todiste hänen sydämensä tilasta. Uskostaan puhuva, mutta ilman uudestisyntymistä elävää henkilöä kutsutaan valheveljeksi. Tällaisen ihmisen todistus on valheellinen. Paavali kertoo heistä monissa kohdin - eräässä kohdassa hän mainitsee, että valhevejien tähden hän oli joutunut paljon myös kärsimään.
      2.Kor. 11:26 "----vaaroissa valheveljien keskellä."

      Aikaisemmassa kirjeessään Paavali oli todennut, että ihminen jota yleisesti pidetään uskovana, mutta kuitenkin elää näkyvästi ja parannusta tekemättä edelleen synnissä, ei todellisesti ole meille rakas veljemme Herrassa. Suoraan Paavali toteaa, ettei sellaisten kanssa saa teeskennellä uskovien rakkaudellista yhteyttä. Sellaisessa ilmapiirissä valheveljen annettaisiin koko ajan vain kuvitella, että kaikki on hyvin sekä hänen jumalasuhteessaan, että suhteessaan toisiin uskoviin. Uskovien välinen rakkaus on kuitenkin vain todellisten uskovien välinen asia.

      1.Kor 5:11 "Vaan minä kirjoitin teille, että jos joku, jota kutsutaan veljeksi, on huorintekijä tai ahne tai epäjumalanpalvelija tai pilkkaaja tai juomari tai anastaja, te ette seurustelisi ettekä söisikään semmoisen kanssa."

      Kirjoittaessaan Timoteukselle Paavali toteaa, että ainoastaan välimatkan ottaminen synnissä elävään "veljeen" ei riitä. Hän on nuhdeltava julkisesti; toiveena on, että henkilö häpeäisi, tuntisi piston sydämessään ja tekisi parannuksen. Muidenkin tulisi pysähtyä miettimään omaa tilaansa, ettei kukaan vain olisi maallistumassa ja hylkäämässä kallisarvoista armoa.
      1.Tim. 5:20 "Syntiä tekeviä nuhtele kaikkien kuullen, että muutkin pelkäisivät."

      On totta, että me kaikki olemme heikkoja ja monin tavoin lankeilemme. Jeesuksen seuraaja ei kuitenkaan voi elää synnissä tieten tahtoen, jatkaa vanhassa synnissä rypemistä ilman katumusta ja ajatella, että synnin tekemisellä ei olisi mitään vaikutusta hänen suhteeseensa Jumalaan. Alkukielessä, kreikassa, käytetään kestopreesensiä, kun Johannes kirjoittaa "eikä hän saata syntiä tehdä". Kohta voitaisiin kääntää jotenkin näin: "eikä hän saata harjoittaa synnin tekemistä".

      1.Joh 3:9 "Ei yksikään Jumalasta syntynyt tee syntiä, sillä Jumalan siemen pysyy hänessä; eikä hän saata syntiä tehdä, sillä hän on Jumalasta syntynyt."

      Meidän tehtävämme ei ole "kytätä" lähimmäisiämme tai tehdä muiden lankeilemisista yleistä, suurta numeroa. Voidaan vakavasti kysyä, miksi niin monet hengelliset liikkeet nostavat julkisuuden henkilöitä niin nopeasti evankelioimaan, puhumaan suurille lavoille ja jopa opettamaan Jumalan Sanaa niin pian. Jumalan Sana enemmänkin ohjeistaa kokeilemaan, mikä on kenenkin todellinen armolahja ja paikka seurakunnassa. Vaarana on, että hengelliset liikkeet pyrkivät julkkiksia puhujapönttöön laittaessaan saamaan omalle liikkeelle julkisuutta ja paljon väkeä tilaisuuksiin mainostamalla julkkishenkilöä. Kysymys ei ole vain Johanna Tukiaisesta. Jokainen uskonsa tunnustava tulee muiden ihmisten valokeilaan ja oikealla todistuksellaan vie evankeliumia eteenpäin. Jos Johanna vain tunnustaa syntinsä, tekee parannusta ja turvautuu Jeesuksen Kristuksen sovitustyöhön ja Pyhän Hengen eheyttävään läsnäoloon, niin Taivaan Isä ei häntä hylkää.

      Jokaiselle meistä, niin Johannalle, minulle kuin sinä, rakas uskova lukija, kuuluu Jumalan kehotus vaeltaa Hänen seurassaan uutta tietä, eri tavalla kuin ns. maailman ihmiset.
      Ef. 4:17-20 "Sen minä siis sanon ja varoitan Herrassa: älkää enää vaeltako, niinkuin pakanat vaeltavat mielensä turhuudessa, nuo, jotka, pimentyneinä ymmärrykseltään ja vieraantuneina Jumalan elämästä heissä olevan tietämättömyyden tähden ja sydämensä paatumuksen tähden, ovat päästäneet tuntonsa turtumaan ja heittäytyneet irstauden valtaan, harjoittamaan kaikkinaista saastaisuutta, ahneudessa. Mutta näin te ette ole oppineet Kristusta tuntemaan"

      • capiche

        Ok Natanael, mutta kuka heikkoja ja ontuvia sitten tukee, jos kaikki ottavat heihin etäisyyttä. Onko seurakunta täydellisten ihmisten paikka? Vai onko se paikka armahdetuille syntisille, joissa Jumala tekee vähitellen työtään?

        Kaikilla on ollut uskoon tullessaan erilaisia ongelmia. Paitsi ehkä niillä, jotka tulivat uskoon 5-vuotiaana. Joidenkin ongelmat eivät näy päällepäin ja he pystyvät elämään ulkoapäin katsoen hyvinkin kristillistä elämää. Mutta on myös niitä, joille heidän mennyt elämä on aiheuttanut vaurioita, joita on vaikeampi peittää.

        Tosiasia on, että kummankin ryhmän ongelmien hoitamiseen menee Jumalaltakin aikaa. Kestävä muutos ei tapahdu hetkessä. Kuulun itse niihin, joiden ongelmat eivät näkyneet ulospäin. Mutta rehellisyyteen pyrkivänä tiedän, miten ison työn Jumala on minussakin vuosien varrella tehnyt. Eikä siten tulisi mieleenkään kivittää niitä, jotka näyttävät edelleenkin keskeneräisiltä.


    • faktaapeliin

      "Lankeaminen on inhimillistä, siihen tilaan jääminen saatanallista, siitä nouseminen jumalallista. "

      Hepr. 10:31

      Hirmuista on langeta elävän Jumalan käsiin.

      Hepr. 12:25

      Katsokaa, ettette torju luotanne häntä, joka puhuu; sillä jos nuo, jotka torjuivat luotaan hänet, joka ilmoitti Jumalan tahdon maan päällä, eivät voineet päästä pakoon, niin paljoa vähemmän me, jos käännymme pois hänestä, joka ilmoittaa sen taivaista.

    • biisiäpukkaa
    • jugrty

      On hän varmaan uskossa. Kiitos Jeesus. Jumala voi muuttaa ihmisen vaikka ihminen ei itse pysty. Kyllä tässä jokaisella uskovalla on kamppailunsa. Paha vaanii kuten laulussakin sanotaan. Jos jätämme rukoilemisen ja raamatun lukemisen saatana pääsee kiusaamaan.

    • j.t.p

      Ensinnä(kin) tulee mieleeni vielä tärkeämpi kysymys.

      Mikä mahtaa olla aloittajan juoruakkamaisen aloituksen lopullinen tarkoitus.
      Rehellinen ja aito ihminenhän ei tällaisia aloituksia tekisi. Uskovainen ihminen ei ainakaan näin toimisi, eikö niin.
      Kaikesta päätellen aloittaja on kuitenkin miespuolinen (en siis puhu oikeasta miehestä tässä yhteydessä).
      Voinhan tietysti olla tässä tapauksessa väärässäkin ja kyseessä on naispuolinen juoruämmämäinen aloittaja.
      Joka tapauksessa suosittelen ainakin uskosta osallisia olemaan osallistumatta tällaiseen "keskusteluun".
      Jumalattomillehan ei mitään voi, vaikka on heissä paljon sivistyneitä ja fiksujakin ihmisiä - uskoviin verrattuna monastikin.

    • rakastu

      Eikös tää ole keskustelupalsta? Musta tuossa aloituksessa ei ole mitään juoruakka-juoruukko asetelmaa. Ei meillä ole mitään hys-hys vaietkaa mentaalia, vaan kaikesta voi ja saa puhua sekä kysyä. Kyllähän Tukiainen on herättänyt mielipiteitä ja kysymyksiä uskovaistenkin keskuudessa. Onko hän uudestisyntynyt, en tiedä kun en tunne. Mutta jos vaikka päivän viettäisi hänen kanssaan, taatusti tietäisin. Eipä muuta.

      • tarkkailijatekeesyntiä

        Ja mikä on motiivi ylipäätänsä tarkkailla ja "tirkistellä" Johannan tai jonkun julkkiksen elämää? Miten hän onnistuu, mitä touhuaa? Jospa suurempi synti onkin ruokkia pahaa uteliaisuuden nälkäänsä lukemalla ja etsimällä kirjoituksia julkkiksista.
        Se on ihan sama synti kuin mitä "juoruakat" harrastavat istuessaan keittiön ikkunassa tarkkailemassa naapureiden touhuja ja jakavat sitten toisten pahaa suopien kanssa.


      • capiche

        Toisen ihmisen epäonnistumisista ja vaikeuksista puhuminen takanapäin on puhdasta juoruilua. Mitä jos teidän epäonnistumisianne reposteltaisiin täällä julkisesti? Olisiko se vieläkin vain keskustelua?

        Jeesus opetti: millä mitalla te mittaatte, sillä teillekin mitataan. Tuomitseminen ja ilkeys kääntyy lopulta ihmistä itseään vastaan.


    • voiMeitä

      Niin.. tuotahan me voimme ihan jokainen kysyä itseltämme peiliin ja sydämeemme katsoen: Olenko uskossa? Näkyykö se minun elämästä, käytöksestäni, puheistani, kirjoituksistani.. jne..
      Ihan hyvä joskus pysähtyä kuuntelemaan omaa sisintä ja sydäntä, ja tsekata omaa elämää, että missä mennään! Monesti näemme toisten synnit, varsinkin jos ne on julkisyntejä, mutta emme näe omia mokiamme.

    • holhotkaaheikkoja

      Muutamia huomioita:

      Jurty: "Jos jätämme rukoilemisen ja raamatun lukemisen saatana pääsee kiusaamaan."
      Jokainen uskova Jeesuksen seuraaja joutuu kokemaan sekä kiusauksia, että koettelemuksia. Sielunvihollinen ei kiusaa omiaan, joten maailman ihmiset saavat olla sielunvihollisen hyökkäyksiltä turvassa - heidän uskoaan ei tarvitse kiusauksilla yrittää horjuttaa, kun heillä ei mitään uskoa edes ole. Totta on kuitenkin se, että Sanan tutkiminen ja rukous vahvistavat meitä ja auttamaan meitä pysymään pystyssä monenlaisten kiusausten hetkinä.

      Faktaapeliin toi hyvän totuuden - todella hyvä: ""Lankeaminen on inhimillistä, siihen tilaan jääminen saatanallista, siitä nouseminen jumalallista. "

      Arvelen, että avaaja on ollut aivan vilpitön eikä ole halunnut toimia "juoruajana". Kenen tahansa, saati julkkiksen mahdollinen näkyvä kaksoiselämä, saa meidät kysymään, mistä on oikein kysymys. Avaaja todennäköisesti on hämmentynyt siitä, että uskoon tulo ei näytä joidenkin elämässä muuttavan mitään - entinen syntinen elämä vain näyttää jatkuvan. Niinhän ei saisi olla. Jeesusta voi kutsua Herraksi myös sellainen ihminen, joka ei sydämessään tahdo ojentautua elämässään Jumalan Sanan mukaan.

      Matt. 7:21 "Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. "

      On tärkeää tiedostaa, että meillä kaikilla on omat kamppailumme. Moni päihdeongelmainen lankeaa uskoon tultuaankin vielä päihteisiin ja samalla monella tavalla holtittomaan ja väärään elämään. Elämän vaikeuksien kohdatessa alkoholisti voi langeta tarttumaan elämänsä entiseen kuninkaaseen, alkoholiin. Monet elämämme haavat ja rikkinäisyydet jatkavat omaa elämäänsä meissä uskoon tulommekin jälkeen - Jeesus, eheyttäjämme, käyttää hoitoonsa aina myös aikaa.

      Vaatii viisautta erottaa toisistaan ne henkilöt, jotka tieten tahtoen elävät kurittomasti välittämättä Jumalan Sanan ohjeista niistä henkilöistä, jotka menneisyyden haavojen tähden tekevät parannusta monista lankeemuksista huolimatta ja kaipaavat ennen kaikkea muiden rohkaisua ja lempeä holhoamista,

      1.Tessalonikalaiskirje 5:14 "Me kehoitamme teitä, veljet: nuhdelkaa kurittomia, rohkaiskaa alakuloisia, holhotkaa heikkoja, olkaa pitkämieliset kaikkia kohtaan."

    • faktaapeliin

      http://www.iltalehti.fi/viihde/201611232200031148_vi.shtml

      Justin Bieber löi faninsa huulen verille - tallentui videolle

      Keskiviikko 23.11.2016 klo 10.23

      Yli-innokas fani sai Justin Bieberin nyrkistä Barcelonassa.

      Justin Bieber hermostui faniinsa Barcelonassa.
      Bieber löi fania sen verran lujaa, että tämän huuli aukesi.

      Välikohtaus tapahtui tiistai-iltana Barcelonassa, kun Bieber oli menossa konserttiinsa. Hän piti auton takaikkunaa auki ajaessaan fanien ohi.

      Miespuolinen fani oli turhan innokas ja tunki kätensä auton ikkunasta sisään.

      Bieber ei tästä ilahtunut vaan iski oikealla suoralla fania kasvoihin.

      Fanin huuli aukesi niin että siitä tuli verta. Fani esitteli kameralle verta vuotavaa huultaan, sylki verta ja oli selvästi järkyttynyt. Myös muut fanit olivat ihmeissään Bieberin aggressiivisesta käytöksestä.

      Bieberin konsertti Barcelonan Palau Sant Jordissa sujui ilman välikohtauksia.

      http://www.tmz.com/2016/11/22/justin-bieber-punches-guy-barcelona/

      • faktaapeliin

        Matt. 23:15

        Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te kierrätte meret ja mantereet tehdäksenne yhden käännynnäisen; ja kun joku on siksi tullut, niin teette hänestä helvetin lapsen, kahta vertaa pahemman, kuin te itse olette!

        Hepr. 10:36

        Sillä te tarvitsette kestäväisyyttä, tehdäksenne Jumalan tahdon ja saadaksenne sen, mikä luvattu on.

        Room. 14:4

        Mikä sinä olet tuomitsemaan toisen palvelijaa? Oman isäntänsä edessä hän seisoo tai kaatuu; mutta hän on pysyvä pystyssä, sillä Herra on voimallinen hänet pystyssä pitämään.


      • faktaapeliin

        Matt. 23:23

        Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te annatte kymmenykset mintuista ja tilleistä ja kuminoista, mutta jätätte sikseen sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeuden ja laupeuden ja uskollisuuden! Näitä tulisi noudattaa, eikä noitakaan sikseen jättää.

        Matt. 23:25

        Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te puhdistatte maljan ja vadin ulkopuolen, mutta sisältä ne ovat täynnä ryöstöä ja hillittömyyttä!

        Matt. 23:27

        Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa!

        Matt. 23:28

        Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta.

        ---------------

        Luuk. 18:9-14

        9 Niin hän puhui vielä muutamille, jotka luottivat itseensä, luullen olevansa vanhurskaita, ja ylenkatsoivat muita, tämän vertauksen:

        10 "Kaksi miestä meni ylös pyhäkköön rukoilemaan, toinen fariseus ja toinen publikaani.

        11 Fariseus seisoi ja rukoili itsekseen näin: 'Jumala, minä kiitän sinua, etten minä ole niinkuin muut ihmiset, riistäjät, väärämieliset, huorintekijät, enkä myöskään niinkuin tuo publikaani.

        12 Minä paastoan kahdesti viikossa; minä annan kymmenykset kaikista tuloistani.'

        13 Mutta publikaani seisoi taampana eikä edes tahtonut nostaa silmiään taivasta kohti, vaan löi rintaansa ja sanoi: 'Jumala, ole minulle syntiselle armollinen'.

        14 Minä sanon teille: tämä meni kotiinsa vanhurskaampana kuin se toinen; sillä jokainen, joka itsensä ylentää, alennetaan, mutta joka itsensä alentaa, se ylennetään."

        ---------------

        Jaakobin kirje 2:1-13

        1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön.

        2 Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä,

        3 ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen",

        4 niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita?

        5 Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat?

        6 Mutta te olette häväisseet köyhän. Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen?

        7 Eivätkö juuri he pilkkaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?

        8 Vaan jos täytätte kuninkaallisen lain Raamatun mukaan: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi", niin te hyvin teette;

        9 mutta jos te henkilöön katsotte, niin teette syntiä, ja laki näyttää teille, että olette lainrikkojia.

        10 Sillä joka pitää koko lain, mutta rikkoo yhtä kohtaa vastaan, se on syypää kaikissa kohdin.

        11 Sillä hän, joka on sanonut: "Älä tee huorin", on myös sanonut: "Älä tapa"; jos et teekään huorin, mutta tapat, olet lainrikkoja.

        12 Puhukaa niin ja tehkää niin kuin ne, jotka vapauden laki on tuomitseva.

        13 Sillä tuomio on laupeudeton sille, joka ei ole laupeutta tehnyt; laupeudelle tuomio koituu kerskaukseksi.

        --------------

        Ilm. 3:15-19

        15 Minä tiedän sinun tekosi: sinä et ole kylmä etkä palava; oi, jospa olisit kylmä tai palava!

        16 Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava etkä kylmä, olen minä oksentava sinut suustani ulos.

        17 Sillä sinä sanot: Minä olen rikas, minä olen rikastunut enkä mitään tarvitse; etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.

        18 Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit, ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit.

        19 Kaikkia niitä, joita minä pidän rakkaina, minä nuhtelen ja kuritan; ahkeroitse siis ja tee parannus.


    • faktaapeliin

      1. kirje Timoteukselle 5:9-13

      9 Luetteloon otettakoon ainoastaan semmoinen leski, joka ei ole kuuttakymmentä vuotta nuorempi ja joka on ollut yhden miehen vaimo,

      10 josta on todistettu, että hän on tehnyt hyviä töitä, on lapsia kasvattanut, vieraita holhonnut, pyhien jalkoja pessyt, ahdistettuja auttanut ja kaiken hyvän tekemistä harrastanut.

      11 Mutta nuoret lesket hylkää; sillä kun he himokkaiksi käyden vieraantuvat Kristuksesta, tahtovat he mennä naimisiin,

      12 ja ovat tuomion alaisia, koska ovat ensimmäisen uskonsa hyljänneet.

      13 He oppivat kylää kierrellessään vielä laiskoiksikin, eikä ainoastaan laiskoiksi, vaan myös juoruisiksi ja monitouhuisiksi ja sopimattomia puhumaan.

    • 13254768

      No jopas täällä on aihe, Johanna Tukiainen. Onko koskaan ennen ollutkaan? En tunne Tukiaisia, mutta tämä Johanna on kyllä näkynyt ja kuulunut. Jos hän on tullut uskoon ja käynyt myös kasteella, eikö se ole silloin ok. Lankeemuksia sattuu, mutta kun jatkaa uskonkilvoittelua rehellisin mielin, Herra antaa siihen myös voiman! Viinakin antaa voimaa, haitallista sellaista. Johanna on menossa tänön kuun lopulla oikeuteen, syytettynä eläinten kaltoinkohtelusta. Mutta sekin kun tapahtui ennen uskoon tuloa. Kun Jeesus vapauttaa, ihminen on todella vapaa, vaikka joutuukin entisen elämänsä taakat kantaa, esim. tuomioina. RUKOILLAAN Johannan puolesta että vapautuu kaikesta mikä häntä yrittää sitoa, on meinaan sanavalmis ja hyvä työkalu Jumalan käyttöön ja sitäkös saatana vihaakin. Ei Johanna paha ole, paha on se joka häntä kiusaa. Olkaa siunatut.

    • Tuksu on ollut uskossa jo pienestä pitäen, eikä hänen uskonsa ole koskaan horjunut.

      • capiche

        On eri asia olla uskovaisen kodin lapsi, kun olla itse uskossa. Lapsen uskon on myös kasvettava aikuisen uskoksi, jotta se kestäisi. Monet nuoret käyvät läpi kapina- tai kokeiluvaiheen. Ja kun he palaavat takaisin Jumalan luo, niin vasta silloin he oikeasta ymmärtävät, mistä heidät on pelastettu.


      • joosua1
        capiche kirjoitti:

        On eri asia olla uskovaisen kodin lapsi, kun olla itse uskossa. Lapsen uskon on myös kasvettava aikuisen uskoksi, jotta se kestäisi. Monet nuoret käyvät läpi kapina- tai kokeiluvaiheen. Ja kun he palaavat takaisin Jumalan luo, niin vasta silloin he oikeasta ymmärtävät, mistä heidät on pelastettu.

        Hän oli saanut uskonkasteensa jo nuorena.


    • faktaapeliin

      Aam. 2:11 ja 12

      11 Ja minä herätin teidän pojistanne profeettoja ja nuorukaisistanne nasiireja. Vai eikö niin ole, te israelilaiset? sanoo Herra.

      12 Mutta te juotitte nasiireille viiniä, ja profeettoja te kielsitte sanoen: "Älkää ennustako".

      ---------------

      Matt. 23:34

      Sentähden, katso, minä lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin;

      --------------------

      Ilm. 2:8-11

      8 Ja Smyrnan seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo ensimmäinen ja viimeinen, joka kuoli ja virkosi elämään:

      9 Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi-sinä olet kuitenkin rikas-ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.

      10 Älä pelkää sitä, mitä tulet kärsimään. Katso, perkele on heittävä muutamia teistä vankeuteen, että teidät pantaisiin koetukselle, ja teidän on oltava ahdistuksessa kymmenen päivää.
      Ole uskollinen kuolemaan asti, niin minä annan sinulle elämän kruunun.

      11 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Sitä, joka voittaa, ei toinen kuolema vahingoita.'

    • dfgsgfsdg

      Johanna Tukiainen on lukuisia kertoja ns. "uudistanut uskonsa" ja pian sen jälkeen langennut raskaisiin synteihin. Tuksu on hengellinen huijari ja valekristitty.

    • faktaapeliin

      "Jumala avaa ovet, palvelen siellä minne Hän johdattaa. Hän myös sulkee ovet kun palveluksia ei jossain enää tarvita, Hän avaa aina uudet ovet jonnekin. Pitää vain jaksaa luottaa Häneen ja kulkea rohkeasti sinne minne Hän osoittaa. "

      ---------------

      Johanneksen ilmestys 3

      7 Ja Filadelfian seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Pyhä, Totinen, jolla on Daavidin avain, hän, joka avaa, eikä kukaan sulje, ja joka sulkee, eikä kukaan avaa:

      8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.

      9 Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat; katso, minä olen saattava heidät siihen, että he tulevat ja kumartuvat sinun jalkojesi eteen ja ymmärtävät, että minä sinua rakastan.

      10 Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat.

      11 Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.

      12 Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni.

      13 Jolla on korva, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo.'

    • faktaapeliin

      Ilm. 2:18-25

      18 Ja Tyatiran seurakunnan enkelille kirjoita: 'Näin sanoo Jumalan Poika, jolla on silmät niinkuin tulen liekki ja jonka jalat ovat niinkuin kiiltävä vaski:

      19 Minä tiedän sinun tekosi ja rakkautesi ja uskosi ja palveluksesi ja kärsivällisyytesi ja että sinun viimeiset tekosi ovat useammat kuin ensimmäiset.

      20 Mutta se minulla on sinua vastaan, että sinä suvaitset tuota naista, Iisebeliä, joka sanoo itseään profeetaksi ja opettaa ja eksyttää minun palvelijoitani harjoittamaan haureutta ja syömään epäjumalille uhrattua.

      21 Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan.

      22 Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa;

      23 ja hänen lapsensa minä tappamalla tapan, ja kaikki seurakunnat saavat tuntea, että minä olen se, joka tutkin munaskuut ja sydämet; ja minä annan teille kullekin tekojenne mukaan.

      24 Mutta teille muille Tyatirassa oleville, kaikille, joilla ei ole tätä oppia, teille, jotka ette ole tulleet tuntemaan, niinkuin ne sanovat, saatanan syvyyksiä, minä sanon: en minä pane teidän päällenne muuta kuormaa;

      25 pitäkää vain, mitä teillä on, siihen asti kuin minä tulen.

    • siunaanhäntä

      Nyt puolen vuoden aikana Johannan elämässä on tapahtunut paljon edistymistä. Ja Herra vie työnsä loppuun hänenkin kohdalla.

    • ihkyjhiuj

      Ei meidän tehtävä ole tuomita Tukiaista, mutta meidän velvollisuutemme on varoittaa hänestä muita kristittyjä. Johanna ei todellakaan todista elämällään olevansa kristitty, se on pakko myöntää. Raamatun mukaan tuollainen ei ole sovielias hengelliseen työhön. Myöskään Raamattua hän ei tunne ensinkään, joten opettajaksi hänestä ei ole. Tosin opettajaksi uskovaisille hän on myös väärää sukupuolta. Mutta, kyllä hän ehkä pystyy uskonnolla hieman rahastamaan - ja saa ainakin esiintyä julkisuudessa.

    • minämiemää

      Niin varmaan,heti kun oikeudenkäynti on ohi, korkki narahtaa ja narkki korahtaa. Jo nyt on jäänyt kiinni loviisan Alkossa otetussa kuvassa. Hätäpäissään raukka keksinyt 3 eri selitystä..mitä se kertoo teille uskovaisille? Sen että Johanna valehtelee. Ei ole Närhen rukous häntä parantanut..hah . Olette te sitten sinisilmäistä sakkia. Ja kaikki tämä tällainen on suurta pilkkaa! Jumala ei ole tässä mukana, hän on nostanut kädet pystyyn tänän glamour ihmeen kohdalla.

    • uskovainenvain

      Eipä nämä Närhetkään mitään raamatullisia uskovaisia ole. He ovat täysin harhaoppisia opetukseltaan. Heillä ei tietenkään kristinusko sinänsä olekaan arvokasta, vaan rahojen keräys herkkäuskoisilta ihmisiltä. Se on hyvin karismaattinen ja helluntailainen piirre. Eihän ev.lutinkaan verokeräys ole raamatullista, mutta kukaan ei odotakaan, että valtionkirkko noudattaisi Raamattua. Se on vain instituutio, joka on hallituksen ohjauksessa. Evlutin käytännön tarkoituskin on vain hoitaa joitakin uskonnollisia riittejä, esim. vihkiminen ja hautaus, ilman että kukaan pahoittaisi mieltään. Eihän verojenkerääjä voi maksumiehelleen sanoa, että jos et usko Evankeliumiin ja elä Jumalan tahdon mukaan, niin joudut Helvettiin. Siitähän tulisi paha mieli!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1575
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1253
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1007
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      838
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      764
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe