Nainen, tarjoa hothot kuuma asento miehellesi

Sexguru

Nyt tulee ilmainen vinkki kaikille seksistä pitäville naisille, jotka haluavat tarjota hiukan extraa miehelleen.. Erityisesti heille, jotka kokevat, etteivät saa miestään innostumaan siitä "tavanomaisesta" seksituokiostanne..

Kun ilta saapuu ja olette ryhtymässä yöpuulle.. Jos et ole jo märkänä, sipaise jotain liukastetta häpyhuulillesi ensin, mieluiten ajelluille.. Huolehdi että ehdit sänkyyn ennen häntä.. Mene alasti vatsallesi sängylle, ota kirja eteesi teeskennellen lukevasi kirjaa.. Levit jalat kutsuvasti niin raolleen, että pillusi hieman raottuu.. Anna ukon tulla sänkyyn, niin että valoa on päällä jonkin verran.. Nähdessään märän ja kutsuvan vakosi, mutta ettet pyydä/anele mitään, olet vain hieman omiin ajatuksiisi/lukemiseen "syventynyt", aika harva jannu voi reaktiolleen mitään, eteenhän se alkaa ottaa..

Varasuunnitelma tähän väliin, jos ukkokulta ei tajua tilaisuutensa tulleen, pyydä hieman "hieromaan pakaroita" ja tee samalla kutsuvia liikkeitä, jos suostuu siihen.. Kehu miten hyvälle tuntuu ja voisitko hieman vakoakin hyväillä.. Tässä vaiheessa ukko ylittää jo rajapyykin, josta ei mennä takaisin, pakko sinut on ottaa..

Joka tapauksessa, viekotteleva vakosi kutsui suoraan kimppuusi tai sitten rohkiastiin pikku hyväilyin, nyt seuraa se osuus, miksi kirjoitin tän viestin..

Tuota näkyä siis harva voi vastustaa ja olla tulematta siihen päällesi, levitä jalkojasi lisää, niin että mies saa kalunsa häpyhuulillesi.. Anna työntyä ja voihkaise samalla tai kehu miten hyvälle tuntuu, "pane mua pliis".. Kun kaveri sisälläsi, ota tukea sängynpäädystä tai seinästä, "Nai kunnolla, tuntuu ihanalle", "älä vain lopeta kesken".. Kiimaisimpia tuntemiani asentoja miehen kannalta ja vielä parempi jos nainen kuulostaa/tuntuu/näyttää nauttivan siitä.. Anna miehen laueta sisääsi tuossa ihanassa asennossa, jossa pillusi tuntuu teinitytön vehkeeltä miehestä... Vahingossa saatat itsekin pitää tästä asennosta, vaikka se ei olisi aiemmin ollut suosikkisi, koska mies tuntuu naisesta ihanan kiihkeälle ja tuntuvan ottavan "juuri sen tietyn otteen" seksielämään, jota olet ehkä kaivannutkin häneltä..

Jos et ole kokeillut tätä, älä tuomitse vaan testaa millaisen oriin tämä asento miehestäsi saa esille.. Se nimittäin ON KIIMAINEN MIEHESTÄ!!!

Kokeile ja kirjoita tänne iten kävi ja piristyikö seksielämänne tämän tehtyänne.. Näin kiität parhaiten mua tästä kirjoituksesta..

1

409

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • yli-50vmies

   Meillä toimii tuo asento hyvin ;) vaimo antaa laittaa kovaa aisaa myös kakkoseen tuosta asennosta, ei tarvii kovin pitkään painella kun lasti lähtee. Vielä kun vaimo siinä samalla nostaa pyllyä hiukan ylöspäin niin on tosi kiihottavat näkymät, tuntuu että tulee kerta laakista pussit tyhjäksi :) . Saati sitten kun hän makaa sänkyllä vatsallaan ja ottaa suihin kun itse nojaan sänkynpäätyä vasten hiukan taaksepäin nojaten. Joskus tehdään myös niin että hän ottaa kunnon suikkarin ja sen jälkeen hän haluaa normi panon ja jonkun ajan kuluttua vielä peppuun lastin, siinä sitä on sitten ukolla tosi tyhjän tuntuiset pussit mutta vaimokin on kyllä yhtä hymyä. En kyllä ois uskonut aikonaan millaisen vaimon sain :)~

  Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   113
   3191
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   115
   939
  3. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   149
   865
  4. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   822
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   240
   765
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   753
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   731
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   43
   699
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   664
  Aihe