Laajakaista

MökkiläinenKih

Mistä täällä saa niitä langattomia laajakaistoja? Onko kokemuksia?

37

1664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • akkalinja

      UUtisis sanottiin että nämä on rahavaikuksis jotka ovat kuntiin verkkoja luoneet joten ei muuta kuin ukot töihin.

    • Eiukkoverkkoa

      Älä ota sitä ukkoverkkoo,kallis hinta ja ei mitään hyötyä

      Ota mobiililaajakaista esim dnalta tai soneralta

      • Ukkopekkauhuu

        Ukkoverkko toimii kauempanakin keskustasta hyvällä nopeudella muihin nähden. Kaikki tarjotut on kokeiltu, nyt tyytyväisiä.


    • Edelleenmökkilainen

      No onko kellään kokemusta? Eikös kunta kuitenkin laittanut melkoisen summan siihen.

    • Eikäyjärkeen

      Mitäs nämä porvarit oli joille vedettiin valokuidut.

    • ukkokuralla

      Kyllä kunnalla on rahaa nämä on pikkurahoja ja jos ei ukko toimi niin tuloo
      säästöö.

    • ukkokokokok

      hain sirolasta testilaitteet ukkoverkkoon ja lopputulos oli kuraa. eli saan elisan mobiilinetillä huomattavasti paremmat nopeudet ja halvemmat hinnat

    • ukkostaa

      Sinähän et tiedä mistään mitään joten oleppas hiljaa. Ukon esitteli ja hankki
      meille tämä kunnan hallintopäällikkö joten kyllä toimii.

    • hankittu

      Langaton hankittu Ukkoverkoilta....pelaa tosi hyvin. Olen erittäin tyytytyväinen. IPP ei ainakaan meillä pelittänyt!

    • Kihniöläinen12312

      Jos IPP yhteys ei toimi, niin kannattaa ottaa yhteyttä sinne. Meidän ongelmat ainakin korjattiin kuntoon ja pelaa hyvin. Valokuitua ei kihniössä ole, kun me kihniöläiset ollaan niin köyhää väkeä eikä uskalleta sijoittaa tulevaisuuteen. Sata ottajaa vaadittiin keskustan alueelta, koossa oli kolme kun viime kesänä juttelin kauppamiehille.

      Nopeampaa kaistaa hakevalle joko Saunalahti tai DNA, soneralla paljon ongelmia ja ukkoverkot on mitä on. Kenetköhän ne on kunnassa lahjonu, että ovat päässeet rahakirstuun käsiksi.. Varmasti olisi vedetty kuitua jo pitkä pätkä niilläkin rahoilla.

      • PuheluEIAuta

        Ei IPP:n netti toimi tai toimii etanavauhdilla keskustan ulkopuolella. Ei auta yhteydenotot asiaan, kun ei ole tarkoituskaan toimia. Ukkoverkko toimii ja nopeudella, joka ei vie hermoja!


      • lobbausverkko
        PuheluEIAuta kirjoitti:

        Ei IPP:n netti toimi tai toimii etanavauhdilla keskustan ulkopuolella. Ei auta yhteydenotot asiaan, kun ei ole tarkoituskaan toimia. Ukkoverkko toimii ja nopeudella, joka ei vie hermoja!

        taidat olla tää kunnan ukkolobbaaja! koko verkko on aivan paska!!!!!


      • PuheluEiAuta

        En, vaan IPP: n toimimattomuuteen ja hitauteen kyllästynyt netinkäyttäjä. Kun noin jyrkästi kommentoit Ukkoverkkoa kai sulla on joku perustelu? Ei kyllä muuta miksikään sitä tosiasiaa, että olemme koko perhe tyytyväisiä tähän uuteen verkkoon.


    • kultiainen

      Tämä hallintojohtaja sitä oli tänne hommaamassa kysykää häneltä kuinka toimii. Pitäkää kiirettä kultanne kanssa lähtee kohta pois.

    • tosityytyväinen

      Kyllä mulla pelaa ukkoverkkojen netti tosi hyvin. Paikallinen ei toiminut eli puhelinyhtiön.

    • Lkjhhgffdddss

      Virtainkin sivukylillekkin vedetään kuitu ja täällä pelleillään jollain langattomilla verkoilla.eikös asemanseudullekkin tullut kuitu.miksi ei keskustaan.

    • tyttönetti

      Se teidän kulta on ukkoutunut. Kun vanhuus saapuu niin voimat uupuu ei enään ymmärrä

    • nettiville

      IPP rakentaa muutaman sadan metrin kuitupätkiä sinne tänne, ei ole toivoa saada kuitua koko kunnan alueelle. Hyvä, että jotain kautta saadaan täällä netti toimimaan.

    • panuakoslisää

      Kyllä se teidän kulta laittaa nettiä näkyyn. Lisäaikaa pitää nyt kullalle saada ja ennen kaikkea rahaa lisää kullalle kyllä sitten kulta panee näkyyn.

    • kultsia

      Oletteko kysynyt siltä teidän kullalta että mikä oli motiivi kun halusi ukkonettiä??? On hyvä että teillä on vaki suhde kultaan mutta voi harmi pian kullan pitää lähteä??

    • kipee

      Minkä takia Kihniöön tuli ukkonetti?? Kuka on tämän takana?? Kuka hyväksyi rahoituksen?? Vastaako kukaa tähän kysymykseen??? Onko niin että me jotka kysymme tätä ollaan niin vähäarvoisia että meille ei tarvi vastata???? Jos näin on niin sanokaa se ääneen vai onko teidän sukulaisia
      täällä meidän köyhien joukossa että olette hiljaa???

    • TyytyväinenSurffaaja

      Minä tilasin netin kautta kesämökilleni 10M liittymän. Toiminut hyvin ja pystyn tekemään etätöitä.
      Tässä vielä sivu minne soitin www.ukkonet.fi

      • Kunnanisi

        Olipas surkea mainostusyritys. Taisi olla mahtavan kunnnan isän näppäimistöltä kun saa kerta provision


    • siunaa

      Kyllä sinulla sitten käy hyvä tuuri. Että oikein etätyötä ukkonetillä ja sitten vielä tämä
      osoite mistä saa ukkonetin. Oli hyvä kun sinä nyt laitoit tuon ositteen kun teet etätöitä.
      Siunausta sinulle

    • Jassesetä

      Elisa on ainoo mikä toimii kihniös

      • ei_kuitua_kaikkialle

        Ei ole kansantaloudellisesti järkevää tupata koko maa täyteen kuitua ainoastaan tärkeät runkoverkot on syytä olla kaapelissa kaikki kuluttajapuoli pitäisi toimia näillä 3G/4G yhteyksillä


      • onks_soneraa

        ONks soneraa tai mikä telia se nykyään on ja dna:ta


    • otatuostaselvä

      On kyllä himpun verran agressiivista toi ukkonetin puhelinmyynti... Ei meinaa millään uskoa sanoja "kiitos ei, meillä pelittää Elisan 4G Premium mobiililaajakaista vallan hyvin" eli onkos asiakkaista pula vai mistä kyse?

    • Langatontanettii

      On Kihniön läpi kaivettu valokaapelia, tosin en tiedä onko valokaapeli käytössä kunnantalolla vaiko sairaalassa vaiko ei missään?! IPP sivuilta näkyy todellakin että Kihniön asemalla olisi valokaapeli?! Itse otin Ukkoverkon langattoman modeemin ja aikas paljon yhteys katkeilee ja on melko hidas. Onneksi on varalla DNA mokkula, jolla Kihniön keskustassa saa riittävän nettinopeuden. Muita ei olekkaan tullut kokeiltua kuin 1000/1000 megan valokuitua Helsingissä. Eikä noista hurjista nopeuksista ole hyötyä jos ei serveri mihin ollaan yhteydessä, anna samaa nopeutta takaisinpäin!

    • kihniöläänen

      Onneksi kunnassamme on viisaitakin yhteisöjä, kuten aseman seutu. Siellä on tajuttu, että jos porukalla otetaan kuitu, niin se saadaan. Ei mikään yritys kaiva kuitua täysin omilla rahoillaan asiakkaille joita ei ole. Tänne se oltaisiin saatu halvalla, menkääpää isompiin kaupunkeihin(turku, tampere, hyvinkää tai jopa virrat) kyselemään hintoja, saatte pulittaa 2000-3000€ kuidusta. Varmasti IPP vetää kuitua koko kylän väärälleen, jos ottajia on. Mutta eihän meillä suvakeilla ja rasisteilla täällä mitään rahaa ole :) . No, ehkä 2020 herää ihmiset asiaan, kun telkkari lakkaa täällä näkymästä, kun ei DNA tee mastoa tarpeeksi likelle. Silloin kuidusta maksetaan hyvin mielellään, että saadaan kaapelitv, kun ei kymppiuutiset ja teksti tv toimi.

      • dsllkdsfjldjflsk

        Kyllä mulle ainakin riittää Ylen suorakanavat ja Areenan ohjelmat, parasta tarjontaa tällä hetkellä Suomessa.


      • jouuumpo

        Kyllä cospel rekka riittää uutistentuojaksi.


      • Syntinenxxx

        Hihhulisignaali on turhan vahvaa kihniöllä.


    • Elukoota

      Parkano tuossa Lupinetin toimesta rakentaa meidän rajalla kuitua koko pohjoiseen Parkanoon, niin onko kukaan kysynyt, saisko Kihniön puolelle muutamaan talouteen samalla. Kuuluu olevan alle tonnin liittymä. Taitaa vaan olla niin, että Parkano takaa kustannuksia siellä, mutta Kihniön kunta laittaa rahat Ukkoon?

      • outojuttu

        Eihän Kihniössä saa liittyä siirtoviemäriinkään, niin miten luulet että Lupinettiin???


    • kuuruusa

      Ha haa hölmöläiset. Olette tulleet tienne päähän. Kun mielessä ei ole muuta kuin valehdella
      ja kielittää. Olisitte potkaissut hevonv sen joka ajoi ukkonettiä tänne.

    • Langatontanettii

      Kyllä Ukkoverkkojen langaton netti toimii jos olet Ukkoverkon tukiasemien läheisyydessä, mutta ongelmia tulee sitten kun haluaisit netin toimivan kuuluvuusalueiden rajamailla. Silloin alkaa langaton internetyhteys olla epävarma ja katkeilee. Kuuluvuuskartan voi tarkistaa Ukkoverkkojen sivuilta osoitteesta; ukkoverkot.fi/kuuluvuus
      Etenkin jos asut kahden lähetin-tukiaseman välissä, on tiedossa yhteysongelmia. Ukkoverkon perusliittymällä, kun muita käyttäjiä ei ole ilmassa törmäilemässä 2,6 Ghz radiotaajuuksilla niin pääsee luvattuun 20 megaan alaspäin ja vajaa 10 megaa ylöspäin nopeuteen.

      Parkanossa käydessäni pääsin kokeilemaan IPP valokuidun nopeutta nopealla pöytätietokoneella ja nopeutta löytyi kevyesti 700 megaa alas ja saman verran myös ylöspäin kun kone on liittettynä 1000 megan verkkokortilla ja rj45-parikaapelilla keskittimien kautta valokuitutoistimeen.

      Olen kokeillut myös Elisa/Saunalahti 4G mokkulan nopeutta ja jostain kumman syystä en saa alaspäin nopeutta kuin noin 6-15 megaan(vaikka luvataan paaaljoon enemmän) kun taasen ylöspäin nopeus on lähemmäs 25-30 megaa Kihniöllä ja tuota alaspäin nopeutta kun juuri tarvitaan eniten kun videota ja ääntää ladataan omille laitteille.

      Todellakin ne taloudet Kihniöllä, jotka on Ukkoverkkojen kuuluvuusalueiden rajoilla, tulee olemaan ongelmallisia. Minäkin olisin halunnut suoraan valokuidulla olevan asunnon, mutta taloyhtiö ei sitten ollutkaan liittynyt valokuidun runkoverkkoon. Kihniöllä televisiokanavat näkyy joskus radiohäiriöiden ollessa päällä todella huonosti dvd-t talon kattoantennin kautta ja valokuidun kautta saisi häiriöttömät tv signaalien lähetteet ip vastaanottimien kautta, joten saas nährä miten Kihniön käy kun vuosi 2020 tulee ja tv antenni kanavia pimenee!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1193
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      839
    5. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      839
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      824
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe