Muslimi ja seksi

Kiinnostunuttietämään

Haluaisin kysyä, että mitä Islam ja Koraani opettaa seksistä. Onko sopivaa alkaa seksihommiin ennen avioliittoa jos on jo löytänyt sen jonka kanssa haluaa kihlautua ja mennä naimisiin? En tarkoita neitsyitä vaan esimerkiksi eronneita jotka ovat löytäneet uuden puolison. Ystäväni on löytänyt muslimimiehen, mutta nukkuvat eri huoneissa ennen kuin ovat virallisesti naimisissa.

Asialliset vastaukset kiitos.

28

3974

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmehommaa

      Kannattaa aina miettiä kannattaako ruveta seukkaamaan hihhuleiden kanssa - tauti kun ei tuppaa paranemaan päin..

      • innokenttius

        Se noista sääntökirjoista: Mitä vähemmän niistä tietää, sssitä paremmin menee.


    • jöööttiä

      VOI hyvänen aika niitä naisparkoja jotka sekaantuvat muslimeihin. ensinnäkin naisen tulee totella ja kääntyä muslimiksi ja musliminainen joka sekaantuu kristittyyn mieheen tulee tappaa.....sano sille ystävällesi että hankkiutuu äkkiä eroon tuosta otuksesta ja ettii kunnon suomalaisen sonnin.

    • Marjo09

      Islam opettaa, että poikien tulee harjoitella seksiä lampaiden, vuohien ja kameleiden kanssa. Aikuisia uros-muslimeja kannustetaan raiskaamaan pikku tyttöjä ja poikia.

      Musmilimiehet pelkäävät aikuisia naisia. Kaavutettuja kummitusnaisia he eivät sen sijaan osaa pelätä hässiessään niitä.

      • Anonyymi

        Huvittavaa tästä tekee se, että Suomessa eläimen paneskelu on sallittua, kunhan eläin ei kärsi :D


    • mimo35

      esiaviollinen seksi on haram elikkä ei ole sallittua, vasta naimisiinmenon jälkeen saa harrastaa seksiä ja tämä koskee sekä naisia että miehiä.

      • kiittämättömätpaskiaiset

        niin, ei kuitenkaan koske niitä raiskaavia muslimeita.
        Eli raiskata saa vääräuskoisia, mutta ei kuitenkaan sen kaapumamman kanssa saa edes kädestä pitää kiinni ennen imaamin "siunausta". Ja jos raiskattu nainen valittaa, niin se pää irti sitten siltä uhrilta, tietenkin, sehän on vain kunnon sharian noudattamista.


    • muslimalhamdulillah

      Islam opettaa että seksi kuuluu vahvasti avioliittoon, ei muihin suhteisiin. Muutenkin Islam korostaa vahvasti avioliittoa. T. Suomalainen islamiin kääntynyt mies :) Ps. Eikö täältä oikeasti löydy sivistyneitä ihmisiä?

      • just.watch

        islam opettaa tänään tätä ja huomenna tuota. allah nimittäin voi muuttaa mieltään, tiedät, jos olet kyseisen tekeleen lukenut.

        tässä muuten hyvä video Jeesuksen ja muhammedin eroista:
        https://www.youtube.com/watch?v=RwluC6GoKLE


      • islamispeace
        just.watch kirjoitti:

        islam opettaa tänään tätä ja huomenna tuota. allah nimittäin voi muuttaa mieltään, tiedät, jos olet kyseisen tekeleen lukenut.

        tässä muuten hyvä video Jeesuksen ja muhammedin eroista:
        https://www.youtube.com/watch?v=RwluC6GoKLE

        Islam on aina opettanut samoja asioita. Koraani on täysin sama millainen se oli kuin se tuli. Islam ei muutu, mutta muslimit muuttuu, valitettavasti.


      • JHVH.vai.allah

        todellakin, koraanihan ei muutu, tässäpä vähän itse asiaa sitten:
        Koraani 5:33. Ainoa palkka niille, jotka sotivat Jumalaa ja Hänen lähettilästään vastaan sekä levittävät turmiota maassa, on että heidät tapetaan tai ristiinnaulitaan, tai heidän kätensä ja jalkansa hakataan poikki eri puolilta, ristiin, tai heidät karkoitetaan maasta. Sellainen on heidän häväistyksensä tässä elämässä, ja tulevassa heille on kauhea kuritus,

        Muslimit usein sanovat, että me olemme keskenämme veljiä ja sisaria. Näin voivat sanoa vain taqyyiaa harrastavat muslimit, tai tekopyhät muslimit, mutta koraani sanoo aivan toisin!

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        (Harhauskoinen =kristityt)

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Ja mitä krisitylle pitäisi tehdä koraanin mukaan, tässä vastaus:

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        Koraanin suomentaja on jättänyt taas pois sanan, joka kuvastaa oikeasti sitä, että uskottomilta pitää nujertaa ensin niskat, siihen saakka kunnes olette tehneet suuren teloituksen heidän keskellään!

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Kaiken kaikkiaan voimme siis todeta, että emme todellakaan ole siis veljiä ja sisaria, vaan muslimit joko ovat tekopyhiä tai harjoittavat taqyyiaa sanoessaan olevansa tät mieltä.

        Koraanissa on 79 jaetta, joissa muslimeja kehoitetaan sotaan muita vastaan.

        Koraani 2:216. Teidät on määrätty sotimaan, vaikka se on teille vastenmielistä. Mutta voi sattua, että teillä on vastenmielisyys jotakin asiaa kohtaan, vaikka se on teille hyödyllinen, ja voipa sattua, että teillä on halu johonkin, vaikka se on vahingollista teille. Jumala tietää, mutta te ette tiedä.

        Koraani 9: 14. Taistelkaa heitä vastaan, Jumala rankaisee heitä teidän kädellänne ja saattaa heidät häpeään; Hän auttaa teitä vastustaessanne heitä ja parantaa oikeauskoisten rinnat.

        Koraani 9: 5. Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.

        Koraani 5:51. Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, - he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.

        Koraani 3:51. Me lähetämme äkkiä pelästyksen epäuskoisten sydämiin, koska he Jumalan rinnalla pitävät muita jumaluusolentoja, joiden palvelemiseen Hän ei ole antanut mitään oikeutta. Heidän asunnokseen tulee Tuli; kauhea on jumalattomien olinpaikka.

        Suomennoksesta ei voida nähdä sanaa, joka kuvastaa oikeastaan terroria, eli me lähetämme terrorin epäuskoisten sydämiin...
        Allah on siis terroristi.

        Koraani 8:12. Muista, kuinka Herrasi julisti enkeleille: »Olen kanssanne; tukekaa siis niitä, jotka uskovat. Täytän pian uskottomien sydämet pelolla; silloin hakatkaa poikki heidän kaulansa ja heidän kaikki sormensa.»

        Kun allah täyttää sydämet, niin pelko sanan kohdalla on terroria kuvastava sana.

        Koraani 33:26-27 Hän masensi nekin, jotka olivat saaneet kirjoituksen, ja kylvi kauhua heidän sydämiinsä; osan heistä te tapoitte ja loput otitte vangiksi. Ja Hän antoi teille perinnöksi heidän maansa, asumuksensa, omaisuutensa ja nekin alueet, joihin jalkanne eivät vielä ole astuneet, sillä Jumalalla on valta yli kaiken.

        Kylvää kauhua=terrorisoida, eli keitä ovat nämä terrorisoijat? Kristittyjäkö, vaiko juutalaisia?


      • Gulbuddingulbuddin

        Mistä lähtien islamilaisesta maailmasta on alkanut löytymään sivistyneitä ihmisiä? Jätkähän on ihan pihalla! Islam ja sivistys eivät yksinkertaisesti kuulu samaan lauseeseen. Esitä mulle yksikin islamilainen valtio, missä vallitsee demokratia, tasa-arvo ja missä valtaosalla ihmisistä on hyvä elää, sekä asua. Puhumattakaan, että he saavat olla omana itsenään, olivat sitten heteroita, taikka homoja. Et taida pystyä sellaista osoittamaan, eikä pysty kukaan muukaan. Kaikissa muslimivaltoissa vallitsee vähemmistöjen, naisten, sekä lasten sorto ja mittaamaton köyhyys. Öljyvaltiot ovat poikkeus mutta vain ja ainostaan siksi, että maailma tarvitsee öljynsä. Muutoin ne ovat pelkkiä pyövelivaltoita. Valitettavasti Suomen vihervasemmisto on täysin sokea ja kuuro kyseiselle asialle. He, yhdessä ruotsinkielisten kanssa ottaisivat vastaan kaikki islamilaista lähetystehtävää varten tänne lähetetyt, ymmärtämättä, että juuri he itse ovat niitä, jotka muslimit teurastavat ensimmäiseksi, kun pääsevät valtaan euroopassa. Vihervasemmisto edustaa arvoja, joita jokainen muslimi vihaa sisimmässään yli kaiken. Vaan mistä valtiosta Anni Sinnetännemäet, Eva Bioveeceet, Emmakarit sun muut järkensä kadottaneet aikovat hakea silloin turvapaikkaa????


      • Xenofon
        islamispeace kirjoitti:

        Islam on aina opettanut samoja asioita. Koraani on täysin sama millainen se oli kuin se tuli. Islam ei muutu, mutta muslimit muuttuu, valitettavasti.

        Islamispeacelle: Totta, islam ei muutu vaan noudattaa yhä, ja tulee aina noudattamaan Muhammadin lanseeraamaa keskiaikaista epäinhimillistä vihan ja väkivallan oppia.


      • Anonyymi
        Gulbuddingulbuddin kirjoitti:

        Mistä lähtien islamilaisesta maailmasta on alkanut löytymään sivistyneitä ihmisiä? Jätkähän on ihan pihalla! Islam ja sivistys eivät yksinkertaisesti kuulu samaan lauseeseen. Esitä mulle yksikin islamilainen valtio, missä vallitsee demokratia, tasa-arvo ja missä valtaosalla ihmisistä on hyvä elää, sekä asua. Puhumattakaan, että he saavat olla omana itsenään, olivat sitten heteroita, taikka homoja. Et taida pystyä sellaista osoittamaan, eikä pysty kukaan muukaan. Kaikissa muslimivaltoissa vallitsee vähemmistöjen, naisten, sekä lasten sorto ja mittaamaton köyhyys. Öljyvaltiot ovat poikkeus mutta vain ja ainostaan siksi, että maailma tarvitsee öljynsä. Muutoin ne ovat pelkkiä pyövelivaltoita. Valitettavasti Suomen vihervasemmisto on täysin sokea ja kuuro kyseiselle asialle. He, yhdessä ruotsinkielisten kanssa ottaisivat vastaan kaikki islamilaista lähetystehtävää varten tänne lähetetyt, ymmärtämättä, että juuri he itse ovat niitä, jotka muslimit teurastavat ensimmäiseksi, kun pääsevät valtaan euroopassa. Vihervasemmisto edustaa arvoja, joita jokainen muslimi vihaa sisimmässään yli kaiken. Vaan mistä valtiosta Anni Sinnetännemäet, Eva Bioveeceet, Emmakarit sun muut järkensä kadottaneet aikovat hakea silloin turvapaikkaa????

        Turkki teeskentelee demokratiaa.


    • Nettiita

      Yksikään muslimi ei ole sivistynyt vaan raakalainen ali-ihmnen.

      • islamislight

        Todennäköisesti sinuakaan ei olisi enää olemassa jos näin olisi. Sinun pitäisi tutkia vähän enemmän oikeaa islamia eikä sitä mitä media sanoo. Lue koraania oikeasta koraanista ja tule sitten sanomaan olemmeko verenhimoisia raakalaisia kaikki. Peace!


      • todella.peace.uskonto
        islamislight kirjoitti:

        Todennäköisesti sinuakaan ei olisi enää olemassa jos näin olisi. Sinun pitäisi tutkia vähän enemmän oikeaa islamia eikä sitä mitä media sanoo. Lue koraania oikeasta koraanista ja tule sitten sanomaan olemmeko verenhimoisia raakalaisia kaikki. Peace!

        Vai on islam rauhanuskonto?
        Ihanko oikeasti?
        Ja puolusteluna ristiretket, ja jatkuvatko ne edeleen?
        EIvät, mutta muslimien "vallloitukset" jatkuvat.

        Koska monet muslimit aina puolustelevat islamin verisyyttä kristittyjen harjoittamilla ristiretkillä, on kai ihan hyvä, että oikeasti tarkastelemme niiden eroja.
        Onko kyse muslimien kertomista "totuuksista" ristiretkistä, vai sitten taas kerran taqiyyaan harrastamisesta, eli kristinuskon ristiretkien karmeudesta ja islamin hartaasti harjoittaman jihadin välillä.

        Tässä jotain faktaa ristiretki´stä verrattuna muslimien edeleen jatkuvaan "käyrän miekan" retkiin:

        Motivaatio:
        Kristinuskossa puolustus/vapauttaminen
        islamissa hyökkäys/valloittaminen

        Oikeutus:
        kristinuskossa uudessa testamentissa 0% puhutaan "ristiretkistä"
        islamissa jihadista puhutaan 24% Medinan ajalta koraanissa, 67% Sirassa, 21% haditheissa

        Tiheys:
        Kristityillä 7-9 ristiretkeä
        islamissa yli 10000 jihaditaistelua ja terrori-iskua


        Alkamisajankohta ja aloittaja
        Kristinuskossa v. 1095 Paavi Autuas Urbanus II
        islamissa v. 632 Muhammed

        Loppumisajankohta:
        Kristinuskossa v. 1291
        islamissa ei koskaan!!

        Kesto:
        Kristinuskossa 200v.
        islamissa 1400v.

        Menetykset:
        Kristinuskossa 150000 henkeä molemmin puolin
        islamissa 60 miljoonaa kristittyä, 80 miljoonaa hindua, 10 miljoonaa buddhalaista ja 120 miljoona afrikkalaista

        Vastuunkanto
        Kristityt tuomitsevat kaikki ristiretket, katolilaiset katuivat ja pyysivät anteeksi retkiään.
        islamissa ei koskaan tuomita edes ylemmillä tasoilla, päinvastoin keskimäärin kaikista 70% haluavat sharialain ja jihadin.


    • islamislight

      No, myönnän pitkin hampain, että lähes jokainen meistä muslimeista on vähintäänkin kievästi kehitysvammaisia. Se johtuu kylläkin sukurutsasta.

    • Islamin mukaan seksi kuuluu vain avioliittoon eikä tähän vaikuta aiempien avioliittojen määrä.

      • hieno.uskonto

        Niin, ja avioliiton voi solmia vaikka vain tunniksi kerrallaan.

        Ja varsinaista avioliittosopimusta edes tunniksi ei tarvita, jos haluaa hieman sekstailla vääräuskoisten kanssa (lue: seksiorjien kanssa tai vääräuskoisia raiskaten). Mohammed itse toimi esikuvana.

        Ja jätänpä nyt laskuista pois myös seksin eläinten kanssa (sallittua), seksin vesimelonin, taikinan etc. kanssa (sallittua, varsinkin jos on matkoilla), ja nekrofilian: seksi tosiaankin on sallittua kuolleen vaimon kanssa, mikäli raato on alle 6 tuntia vanha. Vaimo se on kuollutkin vaimo.

        Joo, ja sekin on jännä juttu, että homoksi ei lasketa sitä joka työntää siittimensä toiseen miespuoliseen, vaan se mies on homo johon työnnytään.


      • Anonyymi

        Onpa jännä. Itse oon sekstannu syyrian kurdien kanssa. Aivan olematta kihloissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa jännä. Itse oon sekstannu syyrian kurdien kanssa. Aivan olematta kihloissa.

        Ookos varma jottet mitään ylimäärästä saanut, mailmanmatkaajilta, niinhän monenmoista kantavat muassaan


    • Kattila-Mauri

      Mitään seksuaalista kanssakäymistä ei pidä koskaan harrastaman ennen kuin avioliitto on solmittu. Sillä ei ole väliä, onko aiempia liittoja ollut vai.

      Islamin suhdetta seksuaalisuuteen käsitellään täällä (sivustolla myös jotain avioliitosta): http://islaminusko.webs.com/seksi.htm

      En lukenut aiempia ketjuun tulleita vastauksia (enkä lue...), mutta huomasin jonkun mainitsevan väliaikaiset avioliitot. Ehkä shiialaisuudessa hyväksytään sellainen, mutta sunni-islamin mukaan avioliitot solmitaan aina tavoitteena, että ne kestävät eliniän.

      • Anonyymi

        Me emme halua tehdä ihmisten elämää ankeaksi ja ahdasmieliseksi. Jokainen muslimi nainen joka haluaa harrastaa seksiä on oikeassa, me emme halua enää olla vanhanaikaisia ja kieltää naisilta seksuaalista elämää kenen kanssa hän vain haluaa olla seksuaalisuhteessa. Muslimi naiset saavat itse täysvaltaisesti päättää kenen kanssa harrastavat seksuaalista toimintaa.


    • Anonyymi

      On se moniseksisyys näillä säätyä se ja muukin täskintouhus eriarvoisuus ja sukulaisuus laumahenkisyys.
      - miten tähänkin sitten vielä heitetään kuniallisuus päälle

    • Anonyymi

      Hus-johtaja pelkää Etelä-Afrikan variantin tekevän ison osan rokotuksista turhiksi: ”Rajojen yli tulee neljäs aalto”
      Lasse Lehtonen pelkää, että iso osa rokotussuojasta saatettaisiin menettää.

      ONSE ONON SURKUHUPAISAA NÄITTEN VAPAA LIIKUMINEN JA SAIRAUTTA VIELÄ

    • Islamin ja Koraanin mukaan seksi kuuluu vain avioliittoon.
      Vaikka olisi löytänyt sen ihmisen, jonka kanssa haluaa ja aikoo avioon, niin tosiaan pitää solmia se avioliitto, riippumatta siitä, onko ollut aiempia suhteita vai ei.

    • Anonyymi

      Muslimien Koraanissa sanotaan että teidän oikea uskoisten ei tule harjoittaa minkäänlaista seksuaalista kanssakäymistä, se ei ole Allahin tahto. Teidän on elettävä selibaatissa hiljaa silmät kiinni, myös turhaa ääntä on vältettävä. Toinen nainen voi suudella toista naista, eikä tämä ole kielletty sillä se ei ole seksiä. Nainen voi elää toisen naisen kanssa rakkaussuhteessa, eikä Allah ole vihainen. Allah siunaa miesten välisen rakkauden ja naiset saavat olla seksuaalisessa suhteessa toisen naisen kanssa. Allah sanoo sinä nainen älä peitä itseäsi, näytä kauneutesi toiselle naiselle, vain toinen (tarkoittaa miestä) on kateellinen ja patriarkaalinen sekä alistava sinua kohtaan, hän (mies) haluaa kahlita sinut eikä ole arvoillesi sopiva, jätä hänet tai kohtaa Allahin viha.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe