Suomessa kansa ei päätä

pettäjäpuolue.no1

Eduskunnan perustuslakivaliokunta äänesti Paavo Väyrysen kansalaisaloitteen nurin yksimielisesti. Valiokunta perusteli päätöstään sillä,että kansanäänestys koskisi kansainvälistä asiaa,joka edellyttäisi tarkempaa valmistelua. Valiokunta harkitsi päätöstä pitkään.

Mitä teki persujen kolmikko ? Kimmo Kivelä,Simon Elo ja Leena Meri oli yksimielisesti Väyrysen kansanäänestystä vastaan. Toisin sanoen tämä teki viimeistään selväksi sen ,että persujen puolueenjohto EI kannata kansanäänestystä eurosta, eikä eu:sta, eikä mistään muustakaan kansalaisia koskevasta asiasta. Puhutaan kyllä ,että ero eurosta ja eu:sta olisi hyvä asia ,mutta kun tekojen aika koittaa ,niin vastustetaan yksimielisesti kansanäänestyksiä ???

Samalla tehdään demokratiasta suuri vitsi ,johon kuuluu suora kansanäänestys . Mitään järkevää syytä ei ole kieltää kansanäänestyksiä. Britanniassa järjestettiin kansanäänestys ja kansa halusi muutoksen , mutta Suomessa kaikki koneistoa tervehdyttävät muutokset tullaan torppaamaan poliitikkojen yksimielisillä päätöksillä,vaikka he itse ovat puheissaan olleet demokratian kehittämisen kannalla ???

Me olemme tilanteessa ,jossa Eduskunta ja hallitus pelkäävät kansanäänestyksiä kuin mustaa ruttoa mitä he itse tuovat maahan. Demokratian vastustaminen on vankka askel kohti diktatuuria ja me olemme sillä tiellä. Kansanäänestysten kieltäminen ja sananvapauden rajoittaminen ilman yhtään järkevää perustetta ovat selkeitä merkkejä diktatuurista ja korruptiosta.

8

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • populisti.pettää.aina

      Britanniassa kansa äänesti populistien valheiden mukaan. Nyt ne lupaukset onkin sitten peruttu. Ähäkutti vaan.

      Antaa Briannian mennä, itsehän kärsivät. Suomen ei ole syytä toistaa samaa virhettä.

      • salaseurat-julki

        Katsotaan ketkä kärsivät. Pian se nähdään. Suomessa jo valtava enemmistö huomannut joutuneensa petetyksi. Keinottelijat voi leuhkia rikastumisillaan mutta pian tilanne muuttuu ja rosvot joutuvat tilille taloutemme tuhosta.Briteistä itsestään riippuu nyt miten toimivat. Tuskin ovat niin tyhmiä että jatkavat EUn keinottelua vaikka lähes puolet sitä vieläkin kannattaa.


      • kohtuullinen.vähemmistö
        salaseurat-julki kirjoitti:

        Katsotaan ketkä kärsivät. Pian se nähdään. Suomessa jo valtava enemmistö huomannut joutuneensa petetyksi. Keinottelijat voi leuhkia rikastumisillaan mutta pian tilanne muuttuu ja rosvot joutuvat tilille taloutemme tuhosta.Briteistä itsestään riippuu nyt miten toimivat. Tuskin ovat niin tyhmiä että jatkavat EUn keinottelua vaikka lähes puolet sitä vieläkin kannattaa.

        No, ei nyt sentään persuäänestäjät ole "valtava enemmistö", viidesosa äänestäneistä nyt sentään vain kuitenkin. Ja näistäkin osa ei ole tajunnut tulleensa petetyiksi.


    • tyhmä.väykkä
    • seli.seli

      Yhtään perusteltua syytä ei ollut aloitteen hylkäämiseen.

      • rahaatekoallasatomipappi

        Oliskos ihan järkevä syy sekin, että tuonakin aikana voidaan käsitellä jotain asiaa jolla on merkitystä eikä lopputulos ole jo etukäteen valmiiksi selvä kuten Väykän huuhaa aloitteessa, jonka takana hän ei kertonut itsekään olevansa.

        Väykältä tuo oli pelkkä populistinen mainostemppu joka olisi toteutettuna tullut maksamaan ja tuhlannut niitä valtion rahoja turhaan huuhaaäänestykseen kun nyt sattuu Väyrysen aktiivisesta politiikassa mukana olosta huolimatta olevan. VlTTU MIKÄ SIKA KOKO PELURI, helppo käsittää se kuinka vain IPUtallukoihin voi vedota tällaisella, muihin ei vedätys uppoa.


    • jäkä.jäkä

      Populisti on sellainen ,joka ei ala toteuttaa sitä mitä puhuu. Persut ovat todistelleet eu:n haitallisudesta joka käänteessä ,mutta kun tekojen aika koitti ,niin ei tehty ensinmäistäkään tekoa puheiden suuntaan vaan täysin päinvastoin. Ei ole mikään ihme ,että usko politiikkaan vähenee edelleen.

      Milloin väyrynen on sanonut ,että ei olisi oman aloitteensa takana ?

      • jos.on.asiaa

        Kun tuntee asiat ja seuraa mediaa tietää:
        http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/yle-vayrynen-ei-kannata-omaa-aloitettaan-euroerosta/5694942
        Jotta jäkätä aasi jossain muualla ja jätä politiikan länkytys johon sinusta ei selvästikään ole..

        jäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkäjäkä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1795
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1109
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe