Saunaseuraa pk-seudulle

saunakamu

Järjestäisin saunavuoron meidän taloyhtiön saunaan, jossa voisimme kokoontua viikoittain saunomaan. Paikka on pk-seudulla. Mukana voisit tuoda omat saunajuomat, mutta mitään kännäämistä ei ole tarkoitus alkaa harrastaan.
Itse olen asiallinen, siisti, fiksu, kuntoileva 35v M 177-80.

Saisiko tällainen sopivassa porukassa kannatusta?

5

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapinoitsija

      Erikoisen lupaavasti alkanut seikkailuni eräiden saunakundien kanssa päättyi niin, että halusin paitsi saunaseuran, myös muut miehet ja koko gay-kulttuurin. Mutta miehet eivät unohtaneet minua; sain imartelevia tarjouksia, mutta myös uhkauksia, joiden mukaan jätkät aikoivat pyydystää minut raiskattavaksi ja myytäväksi ruotsalaismotoristien BDSM-bileisiin, ellen suostuisi yhteistyöhön.

      Hymyilin jätkien jutuille, mutta aloin käymään kunto- ja kamppailusalillani aiempaa kovemmalla ohjelmalla. Halusin oikeaksi mieheksi ja kauaksi pois nöyrästä hinttarista, joka nuolee tosimiesten takakarvoitusta, vaikka olisi yhtiönjohtaja. En halunnut enää nuoleskella ja palvoa jätkien lihaksia, vaan saada omaan kroppaani niin paljon massaa ja poweria kuin muilla yhteensä. Sitten kun joku kaljakeijo sanoisi aikovansa kouluttaa minua, toteaisin siinä käyvän toisin päin. Treenasin edelleen myös pakaralihaksiani, mutta en enää miellyttääkseni miehiä, vaan vahvistaakseni sivupotkuja. En aikonut enää pyllistellä sängyssä kenellekään.

      Himokkuuteni gay-miesten ja sex-mastereiden kanssa oli ollut kovaa. Kun pääsin tuon saunaporukan mukaan ensimmäisen kerran, tuntui sävähdyttävältä kuin ensimmäinen seksikokemukseni. Luulin, että nyt vasta löysin oikean porukkani. Olin aivan rakastunut joka jätkään. Riisuuduin alasti ja liityin joukkoon nöyränä tulokkaana ja palveluksiin halukkaana. Mutta vastaan tuli sellainen ristiriita, etten halunnut kuulua mihinkään homojengiin.

      Kinky-kaverit olivat koettaneet kaikenlaista houkutellakseen minut perversseihin leikkeihinsä. Lopulta joku teki minulle niin miellyttävän huomionosoituksen, että siihen oli vastattava samalla kohteliaisuudella, mikä tarkoitti sitä, että yleensä vastasin viesteihin. Kaveri esitteli uuden miesystävänsä, joka sopisi muka minullekin. Kundi oli sivistynyt, mutta parrakas ja brutaali muistuttaen hieman elokuvatähti Colby Kelleriä. Kun kaverini pyysi minua käymään, menin. Jätkät olivat vahvoja niin, että minusta oli heille vain vähän vastusta. Koetin työntää heitä pois kimpustani, mutta jouduin antautumaan. Säilyttääkseni ylpeyteni esitin halukasta ja vastasin hyväilyihin, jotka heidän puoleltaan olivat ahnaita niin kuin omistajilla tutustuessaan orjan vartaloon. Miehet haisivat kaljalle ja hielle. He murahtelivat vaatien minulta tottelevaisuutta ja löivät ratsastusraipalla kamalan lujaa. Isäntä Pepe kysyi kaveriltaan, haluaisiko tämä minua - eestä vai takaa? Iso mies vastasi, että - takaa. Mä haluun kattoo pyllyy, kun mä panen.

      Pepe käski minut menemään kontalleni. Tuima komentoääni sai minut tottelemaan nopeasti. Pepe kiristi keholleni monimutkaisen yhdistelmän ketjuja ja nahkaa, jolla olin sitten tiukasti kiinni. Olin käynyt pyydykseen kuin saaliseläin, ja nyt olin sidottuna, piiskattavana ja orjuutettuna. Pepe puheli hetken karkuteillä olostani, hipelöi pakaroitani ja sanoi kaverilleen Jonille, että tarjolla on ihan parasta persettä. Olin putsattu ja voideltu. Jäljellä oli vain alistuminen ja antautuminen. Pepen kaverin keskikokoisen valtava parru asettui vakoa vasten kuin muurinmurtaja. Kauan kokemattomana ollut aukko ei päästänyt helposti eikä heti tunkeutujaa sisälle, mutta lopulta, muutaman töytäisyn jälkeen kova parru painui läpi ja Joni alkoi pumppaamaan kämmenet pakaroillani. Pyllyni supisteli ja puristaui härnäävästi ees taas liikkuvan tunkeilijan ympärille. Oo! Oi! Voi! Pepe sanoi, että - Joni, läiski kädellä, piiskaa, satuta sitä! Joni innostui. Vau, jess! Miehen kouran kurittaessa pakaroitani tuli Pepe etupuolelleni ja ahtoi mulkkunsa suuhuni. Pari tuskallista raipaniskua saivat minut perumaan aikomukseni olla yrittämättä tehdä miehelle hyvää. Joni pieksi takamustani ja kovensi seksin tahtia. Oloni olisi ollut kontalleni kahlehdittuna epämukava ilmankin, että minuun työnnetään miestä kahden puolen. Aloin kerjätä armoa. Mutta piina päättyi vasta, kun jätkät saivat orgasminsa.

      Pian tämän jälkeen Joni meni menojansa. Isäntä huikkasi hänelle hyvät jatkot. Minusta tuli master Pepen orja. Paperisota ja muutto oli lyhyt urakka. Sen jälkeen isäntäni heitti vaatteeni kaappiin hakkasi kaulaani raskaan kaulapannan. Vapaan pojan ja kapinakundin aikani oli ohi. Pepe kyykytti minua jumppasalilla niin, että ainakin takamukseni sai näköä ja kokoa niin, että Eeva Andressan olisi syytä olla kateellinen. Kun Pepe esitteli minut kaveriporukalleen, ei machoilustani ollut enää mitään jäljellä. Eräs hänen ystävänsä, Pasi, on aloitteleva master, lyhytkasvuinen ja hoikka poika, minua (22) vuoden nuorempi. Hänen ei ole vaikeampi hallita minua kuin isoimpien miesten. Master Pasin käydessä kimppuuni tunnen vastahakoisuutta ja kirvelyä ylpeydessäni, mutta en uskalla muuta kuin alistua kaikkeen, mitä hän komentaa minua tekemään.

    • Metsän.Eläin

      Seisoin taimikon laidassa raivaussahan kanssa ja katselin työni tulosta. Muutama päivä siihen meni mutta nyt vesakko oli raivattu. Hiki valui selkää pitkin ja saappaat olivat sisältä aivan märät. Tunsin oloni miehekkääksi ja eittämättä sellainen olinkin, aito partainen metsuri. Mukavaa vastapainoa toimistossa tekemälleni päivätyölle.

      Soitin vaimolle ja sanoin käyväni vielä mökillä saunassa. Laittelin kamoja autoon kun tietä pitkin käveli tuntematon ihminen. Korista päätellen tulija oli ilmeisesti etsimässä sieniä. Mies moikkasi ja pienen small-talkin jälkeen hän kertoi asuvansa lähistöllä. Itse asiassa mökkitonttini oli lohkottu hänen maistaan. Sienestäjä oli minua jonkin verran vanhempi, hieman harmaantunut partaniekka ja vaikutti todella mukavalta. Esittäydyimme ja hän kertoi nimekseen Rauno.

      Hetken mielijohteesta kutsuin hänet mökilleni kahville. Rauno ilahtui ja pian istuimme sumpilla. Sanoin lämmittäväni saunan ja kysyin, haluaisiko isäntä käydä kylvyssä. Hän katsoi minua veitikkamaisella ilmeellä ja sanoi tulevansa mielellään saunaan. Miehen vaimo oli kuulemma jossain työmatkalla eikä illaksi ollut mitään suunnitelmia.

      Saunan lämmetessä riisuin hikisiä vaatteita terassin kaiteelle. Rauno katseli maastopuvussaan kun seisoin karvainen yläruumis paljaana. Tein sen ihan tarkoituksella, koska Rauno himotti minua todella paljon. Itse asiassa minua alkoi panettaa heti kun näin hänet. En ollut koskaan ollut miehen kanssa, vaikka olin aina tiennyt olevani bi. Jostain syystä olin varma, että Rauno tunsi samoin.

      Laitoin kuivan t-paidan päälleni ja saunan lämpiämistä odotellessa istuimme laiturille juttelemaan mukavia. Kaluni valui ja oli puoliksi seisokissa. Mietin mitä Rauno mahtaa ajatella. Noloa, jos kullini jämähtää täyteen seisokkiin saunassa eikä Rauno olekaan minusta kiinnostunut.

      Mittari näytti kuutta kymppiä. Etsin Raunolle pyyhkeen. Riisuimme terassilla ja menimme saunaan. Tein pesuveden ja huuhtelimme itsemme ennen lauteille menoa. Jonkin aikaa löylyteltyämme vilkaisin märkänä ja karvaisena istuvaa uskomattoman komeaa herrasmiestä. Hän vastasi katseeseen ja alkoi hymyillen hyväillä kaluaan. Hän sanoi nähneensä minut muutamaa päivää aiemmin raivaushommissa ja runkanneensa sen jälkeen monta kertaa päivässä.

      Aloin täristä ja kaluni ponnahti seisomaan. Hieroin sitä ja katselin Raunoa silmiin. Hän tuli eteeni alalauteelle polvilleen ja imaisi kullini partaiseen suuhunsa. Olin räjähtää himosta. Rauno nousi suutelemaan minua ja minä otin hänen karvaisen kalunsa käteeni. Saunassa alkoi tulla kuuma. Sanoin peseväni Raunon selän. Hän nojasi lauteeseen kun vaahdotin saippuaa hänen selkäänsä ja persvakoon. Hieroin liukasta vaahtoa karvaisessa vaossa ja samalla hyväilin Raunon kasseja. Hän urahteli ja puuskutti kuin aito uroskarhu.

      Työnsin kaluni saippuan liukastamaan peräreikään ja aloin nussia kuin eläin. Yletyin runkkaamaan Raunoa ja pian saunasta kuului kahden täysikasvuisen miehen äänekästä voihketta.
      Minä tulin Raunon suoleen. Mikään ei koskaan ole tuntunut yhtä hyvältä. Vedin kaluni pois ja Rauno kääntyi minuun päin. Menin kyykkyyn hänen eteensä ja aloin imeä häntä kunnes hän laski huutaen miehuutensa suuhuni. Minä nielin koko lastin ja Rauno kävi huohottaen alalauteelle istumaan. Minä kävin hänen vierelleen ja suutelin hänen karvaista poskeaan.

      Menimme terassille jäähdyttelemään. Minä sanoin lähteväni illaksi kaupunkiin. Rauno sanoi että hänelle tulee minua ikävä. Vaihdoimme puhelinnumerot ja suutelimme läksiäisiksi. Sen jälkeen olemme tavanneet mökillä, Raunon kotona, välillä metsässä ja jopa Raunon konehallissa. Mökkinaapuruudesta kehittyi kahden aikuisen miehen salainen romanssi.

    • OleHYvää
    • Aitoa-naturismia

      Ah! Kyllä naturismi on ihanaa. Ihan penis kyrväksi muuttuu noita lukiessa.

      • Anonyymi

        Tule yyteriin nussimaan minua ja koiraani.

        Inga 22v


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe