Profetia Suomen miehityksestä ja suur-Suomesta

Juha Gabelin profetia Suomen miehityksestä ja suur-Suomesta

Olin tänä aamuna 29.11.2016 rukouksessa ja sain seuraavat asiat Herralta. Pian tulee maksun aika Suomen kansalle sen syntivelasta. Asia on ylhäällä päätetty eikä se muutu.

Pian Suomeen tulee vieraan vallan armeija ja sitä seuraa kaksi vuotta kestävä nälänhätä. Ja se on todella vaikeata aikaa. Ruokavarastojen tekoon on valmistautumisaikaa alkusyksyyn 2017.

Uskovia tullaan vainoamaan, ja osa heistä joutuu pakenemaan metsiin. Mutta Herra ei salli heitä surmattavan. Tämä on Suomen kansan velka sen synneistä. Ja sen he joutuvat maksamaan.

Vieraan vallan armeija on Suomen maaperällä noin 8 kuukautta. Sitten he joutuvat lähtemään erittäin kiireesti pois. Tästä kiireestä seuraa, etteivät he voi viedä kaikkia sotatarvikkeita pois mennessään, vaan Suomeen jää suuri määrä erilaisia aseita, etenkin raskasta sotakalustoa.

Suomen rajat muuttuvat melko paljon. Suomi saa koko Kuolan niemimaan sekä Karjalan autonomisen tasavallan (Itä-Karjala) kokonaisuudessaan. Laatokan itäpuolen vanha rajapyykki on rajana. Rajat seuraavat muilta osin niitä rajoja, jotka olivat ennen alueluovutuksia.

Suomi ei joudu varsinaisesti taistelutantereeksi. Etelä-Suomen alueet, esim. Helsinki ja Turku, tulevat kärsimään pommituksista. Hangon niemi kokonaisuudessaan tulee säästymään raskailta pommituksilta.

Itse Herra tulee antamaan kevään 2017 kuluessa tarkemmat yksityiskohdat. En osaa sanoa, kenen kautta. On aika valmistautua tulevaan ahdinkoon.

Jouko Pihon kommentti:

Juha Gabelin profetia on yhdenmukainen niiden monien muiden sanomien kanssa, joiden mukaan Venäjän armeija tulee miehittämään Suomen joksikin aikaa, mutta lähtee sitten jossain vaiheessa pois Suomesta. Gabel ei mainitse Venäjää, mutta juuri Venäjästä on kyse. Gabelin sanomassa muihin verrattuna on se uutta, että Venäjän armeija jättää Suomeen paljon aseita.

Gabelin profetia puhuu myös ruokapulasta, kuten monet muutkin sanomat. On syytä varautua siihen ruokavarastoa keräämällä.

Gabelin profetia puhuu myös suur-Suomesta, vaikka hän itse ei käytäkään sitä sanontaa, mutta siitähän on kyse, kun Suomi saa takaisin kaikki viime sodissa menetetyt alueet sekä sen lisäksi Itä-Karjalan ja Kuolan niemimaan. On myös muita profeettoja, jotka ovat saaneet samankaltaisia sanomia.

Gabel mainitsee myös Etelä-Suomen kaupunkien pommitukset, mistä on myös tullut sanomia muilta profeetoilta.

Lopuksi Gabel viittaa siihen, että Jumala tulee puhumaan näistä asioista tarkemmin valitsemansa profeetan kautta, jonka henkilöllisyyttä hän ei tiedä. Tässä kohtaa Gabelin sanoma on sama kuin Tukholman profetiassa, jossa myös sanottiin, että Jumala tulee antamaan jatkon Tukholman profetialle valitsemalleen profeetalle, joka tulee tekemään suuria ihmeitä ja tunnustekoja Suomessa. Myös Tauno Rantala on profetoinut, että Jumala antaa Suomeen suuren hengellisen herätyksen, jonka johtoon hän nostaa yhden miehen kuin aurankärjeksi.

Seuraavien kahden vuoden aikana Suomessa tapahtuu suuria asioita ja muutoksia.

40

855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näyttääolevan

      Vanha vitsi.

      • asdfasdfasdfs

        Tosissaan nuo hörhöt ovat, vaikka me normaalijärkiset höpinöitään vitseinä pidämmekin. Mikä ei kyllä tee vitseistään yhtään parempia, päinvastoin.


    • Aploredas

      Jokainen näkee,että nuo vuosien takaiset profetiat venäjän tulevasta tunkeutumisesta suomen maaperälle on toteutumassa. Kyllä näille suunsoittajille ja pilkkaajille tulee vielä kaipuu Jumalan puoleen. Kun profetiat toteutuvat ovat ne itsessään todistus Jumalasta. Jumala tarvitsee nyt niitä lapsiaan,jotka ovat valmiita antamaan itsensä kokonaan eläväksi uhriksi Jumalalle. Siksi uskon,että Hän nostaa kovia kokeneen soturin auran kärkeen. Siinä ei voi seistä sellainen, joka on toisten ohjailtavissa. Tuo soturi on oppinut tottelemaan ainoastaan Jumalaa. Meidän kaikkien on aika opetella tottelemaan Häntä. Sen myötä opimme myös luottamaan Jumalaan.
      Tämän päivän opetuksesta uupuu usein ihmisen vastuu Jumalan edessä. Jumalasta on tehty hyvä haltija, joka täyttää kaikkien toiveet.

      • kyllä_

        Aamen!


      • gfhfhfhf

        ghfhff


    • täyspakkaus

      Profetia on tämän hetken näkymä tulevista tapahtumista. Ja jos muutosta ei tule profetian antohetken ja tapahtumahetken välillä, niin profetia toteutuu sellaisenaan.

      "Asia on ylhäällä päätetty eikä se muutu."
      Tähän kohtaan haluan tuoda uutta näkökulmaa. Suomi on se maa, joka puhdistetaan ensin; "Valo lähtee Pohjolasta". Ne, joita olette odottaneet ovat jo täällä. Ovat olleet jo kauan, mutta eläneet pienen ihmisen elämää kansan syvissä riveissä. Heillä on nyt henkilökohtainen kokemus; "Sen minkä olette tehneet minun pienimmille veljilleni ja sisarilleni, sen olette tehneet minulle."

      Toimintasuunnitelmana on puhdistaa Suomi. Venäjä ei tule vihollisena vaan auttamaan puhdistuksen toteuttamisessa, koska Suomen ylin johto on noussut kansaansa vastaan ja kykenemätön toteuttamaan puhdistusta. Tämä on tämänhetkinen näkemys Suomen johdosta. Mutta jos he tekevät muutoksen ja toteuttavat puhdistuksen, niin Venäjän joukkoja ei tarvita.

      Kaikki maahan tunkeutuneet arabit ja afrikkalaiset poistetaan. Mahdolliset taistelut tapahtuvat puhdistusjoukkojen ja poistettavien välillä. On selvää, että myös osa Suomen eliitistä on poistettavien joukossa. Kaikki taistelut voidaan välttää, jos muutos toteutuu vapaaehtoisuuden pohjalta.

      Suomen ylimmällä johdolla on vielä armonaikaa vähän. Jos he eivät virassa ollessaan oikaise tilannetta, niin he kokevat kuolemanportin tuolla puolen helvetilliset olosuhteet. Siellä puolen on kaikki jo valmiina. Ihminen itse voi valita mitä haluaa.

      Armo ei tarkoita sitä, että yksilön tekemä rikos mitätöidään jonkun ulkopuolisen toimesta ja seuraus (rangaistus) jäisi tulematta. Armo tarkoittaa armonaikaa, jonka aikana asianomainen itse voi oikaista/korjata tekemänsä rikoksen. Jokainen ihminen on itse vastuussa omista tekemisistään.

      Rikos - Hengen lain rikkominen; sielusopimuksen rikkominen - tapahtuu, kun "pakolainen" poistuu synnyinmaastaan aikomuksella jäädä pysyvästi kaukaisen maan kuten Suomen asukkaaksi. Sielusopimuksessaan pakolainen on sitoutunut opiskelemaan tämänkertaisen elämänsä ajan niitä asioita, joita hänen syntymämaansa tarjoaa.

      Rikos pakolaisen vastaanottomaassa kuten Suomessa tapahtuu, kun pakolaista aloitetaan kotouttamaan tänne. Hengen laki kieltää riistämästä pakolaiselta sitä oppimistilannetta, minkä hän synnyinmaassaan saa. Vaikka tuo kokemus olisi; kuolema luotiin tai nälkään, niin se sielu tarvitsee tuon kokemuksen kehittyäkseen.
      Avunanto sielusopimuksen rikkomisessa on Suomen eliitin rikos ja he saavat siitä ankarat rangaistukset, jos eivät itse korjaa tilannetta. Hengen laki ohittaa kaikissa tilanteissa maalliset lait ja kansainväliset sopimukset.

      • KunniaJumalalle

        Herra armahda-


      • Tarkatkaa ajan seutua , 12-23.9- 2017. Se oli yhden Tohtorin luennossa,
        Joka alkoi Abrahamista tähän asti.
        -
        Välissä oli Messiaan aika , sitten on Gurher (1000Kingdom millenium )
        -
        Jupiterin ihmeelliset pyöräytykset Kulkee Auringon ja kuun välistä ja
        heitti silmukan jatkaen rataansa.
        -
        Tähti kuvio Leo ,, veenus ja mars, merkurius tulee samalle akselille.
        likipitäen Aurikon kanssa, muodostaen uuden Jalopeuran.
        -


      • asdfgasdfgasdf
        teuta01 kirjoitti:

        Tarkatkaa ajan seutua , 12-23.9- 2017. Se oli yhden Tohtorin luennossa,
        Joka alkoi Abrahamista tähän asti.
        -
        Välissä oli Messiaan aika , sitten on Gurher (1000Kingdom millenium )
        -
        Jupiterin ihmeelliset pyöräytykset Kulkee Auringon ja kuun välistä ja
        heitti silmukan jatkaen rataansa.
        -
        Tähti kuvio Leo ,, veenus ja mars, merkurius tulee samalle akselille.
        likipitäen Aurikon kanssa, muodostaen uuden Jalopeuran.
        -

        "Jupiterin ihmeelliset pyöräytykset Kulkee Auringon ja kuun välistä ja
        heitti silmukan jatkaen rataansa."

        Heitä hourimasta joutavia.


      • täyspakkaus
        teuta01 kirjoitti:

        Tarkatkaa ajan seutua , 12-23.9- 2017. Se oli yhden Tohtorin luennossa,
        Joka alkoi Abrahamista tähän asti.
        -
        Välissä oli Messiaan aika , sitten on Gurher (1000Kingdom millenium )
        -
        Jupiterin ihmeelliset pyöräytykset Kulkee Auringon ja kuun välistä ja
        heitti silmukan jatkaen rataansa.
        -
        Tähti kuvio Leo ,, veenus ja mars, merkurius tulee samalle akselille.
        likipitäen Aurikon kanssa, muodostaen uuden Jalopeuran.
        -

        Erikoista, että teuta01 toi tämän planeetta-asetelman esiin ja vielä minun - täyspakkauksen -kirjoituksen alle. Koen tämän vahvistuksena sille, mitä olen esittänyt Kosmokseen.

        Tiede on kertonut, että Planeetta X on lähimpäna maapalloa 23.09.2017. Kyseessä on Nibiru. Nibirun kiertorata kestää 3600 maan vuotta ja se tuli nyt viimeisen kerran aurinkokuntaamme. Tämän jälkeen sen kiertorata muuttuu.
        Samoin tiede on kertonut oudosta mitattavissa olevasta vetovoimasta, jonka lähteen sijaintia ei ole voitu paikallistaa. Arvelevat sen olevan jossakin aurinkokuntamme laitamilla. Tämä kummajainen on Uusi Maapallo, joka on antimateriamaailman puolella, mutta hyvin lähellä meidän vanhaa maapalloa. On uusi päätös; uusi maapallo ja vanha maapallo eivät yhdisty niinkuin oli alkuperäinen suunnitelma, vaan ne pysyvät erillisinä.

        Ystäväni profeettana tunnettu Enok sanoi vuonna 2006, että kaikkien muutosten on mentävä ihmisten kautta, mutta että hätätilassa yksikin ihminen pystyy päättämään ihmiskunnan kohtalosta. Olen julistanut hätätilan ja silloin yksi ihminen pystyy ratkaisemaan ihmiskunnan kohtalon. Tietenkin sen yhden ihmisen on tiedettävä, miten muutokset tehdään ja esitettävä se Kosmokselle, ja lisäksi hänen asemansa Hengen hierarkiassa on oltava sellainen, että häntä on kuunneltava.

        Ylösnousemus on kosminen tapahtuma. Kosmiset lain ja asiat koskevat galakseja, aurinkokuntia, planeettoja jne.. Universaalit lait pitävät sisällään kaikki elämää koskevat asiat.

        Ensimmäinen mahdollisuus toteuttaa ylösnousemus vanhalle maapallolle sekä siihen kykeneville ihmisille on 2017 syyskuun päiväntasauksen aika. Kun tapahtuma on Kosminen, niin siihen tarvitaan planeettojen apua. Vesica Piscis on ratkaisu. Kolme pimeää päivää tehdään tällä Kosmisella kuviolla. Tarvitaan tietyllä asetelmalla Aurinkomme ja Jupiter sekä vetovoimaiset Nibiru ja Uusi Maapallo. Vanha maapallo asetetaan kvanttilinssiin eli plasmakuplaan (pimeä energia), jolloin meille laskeutuu pimeys kolmeksi päiväksi. Tuona aikana tehdään tarvittavat ihmissiirrot Kosmisten auttajien toimesta. Planeetalle jää luonnonkansat ja Uuteen Maahan eli "Paratiisiin" menevät ihmiset.

        Vanha maapallo nostetaan kerrosta ylemmäksi, puhdistetaan ja jätetään luonnonkansoille asuttavaksi. Muut mukanaolevat jatkavat Uuteen Maahan ja heille on vapaa liikkuminen koko Kosmoksen alueella mahdollista. Tämä on ohjelma, joka on tiedossa koko Luomakunnassa ja vaatimukseni on, että se toteutetaan tulevan syyspäiväntasauksen aikaan. Olen ollut mukana näissä "talkoissa" ennenkin.


    • Aploredas

      Muistutan että varoituksia on Jumala antanut jo monta. Meillä on ollut aikaa tehdä parannus ja nyt on aika loppu. Kansa johtajineen on ajautunut syvemmälle syntiin aikaisempien varoitusten jälkeen. Edes uskovat eivät välitä varoituksista. Lue vaikka Rokan profetia niin ymmärrät. Puhdistus alkaa herran huoneesta.

      • dgfhh

        Totta, niin alkaa.


      • dsfsdfsf

        ok--


      • Aploredas, haluaisin vaihtaa ajatuksia sähköpostitse. Voisitko kirjoittaa minulle osoitteeseen [email protected]?


    • altavastaaja5

      Napuen taistelun alkuvaiheessa 19. 02. 1714 Golitsyn luuli jo, että suomalaiset voittavat, mutta tänäkään päivänä ei tiedetä, miksi de la Barre komensi suomalaisten ratsuväen perääntymään ja niin talonpoikaisarmeija uhrattiin. Olisiko Herra voinutkaan antaa voittoa Armfeltille, jonka riveissä
      taisteli nainen, stm Harittu, mieheksi pukeutuneena. Hänet oli vihitty avioon Turussa naisen kanssa. Monista oikeuden pöytäkirjoista käy selville, että Pohjanmaalla oli moni mies tuomittu eläimiin sekaantumisesta. Kustaa J Wilkunan Paholaisen sota-teoksessa kerrotaan, että suurella osalla venäläisten suomalaisista nuorista miehistä, jotka he sieppasivat tulkeiksi, oppaiksi ja sotilaiksi, oli homoseksuaalista kokemuksia.

      Mm. näistä synneistä Jumala varoittaa Raamatussa, ettei niistä yhtäkään tule harjoittaa, koska maa saastuu ja oksentaa asukkaansa. Alkoi hirvittävä 7-vuotinen venäläismiehitys, jonka seurauksena lukuisa määrä suomalaisia pakeni Ruotsiin, tuhansia lapsia vietiin orjiksi Venäjälle, naisia raiskattiin, ihmisiä tapettiin, kalmukit jopa söivät lapsia, kodit ryöstettiin, poltettiin, Pohjanmaa poltettiin ja kynnettiin 200 km:n vyöhykkeellä mustalle mullalle ja moni joutui sotavangiksi.

      Entä nyt kun Putin pullistelee ja kansamme on sallimissa homo- ja lesboaviot maaliskuun alusta lukien. Herra armahda meitä.

      • Kalmukki

        Kalmukit eivät ole voineet syödä lapsia Suomessa koska he olivat itsenäisiä vuoteen 1771 asti eivätkä palvelleet Venäjän armeijassa. Toiseksi, kalmukki-nimitys on peräisin vasta 1800-luvulta.

        Tarkennapa profetiastasi nuo karkeat virheet pois.


      • altavastaaja5
        Kalmukki kirjoitti:

        Kalmukit eivät ole voineet syödä lapsia Suomessa koska he olivat itsenäisiä vuoteen 1771 asti eivätkä palvelleet Venäjän armeijassa. Toiseksi, kalmukki-nimitys on peräisin vasta 1800-luvulta.

        Tarkennapa profetiastasi nuo karkeat virheet pois.

        Pietari Suuren armeijassa palveli kalmukkeja, jotka ovat todistetusti syöneet ainakin 3 suomalaista lasta. Tieto löytyy K.O. Lindeqistin kirjasta Ison vihan aika Suomessa (WSOY Porvoo 1919), joka käyttää tietolähteenä yhden kenraalin kirjettä. Kustaa J. Wilkunan Paholaisen sota-kirjassa kerrotaan, että kalmukit olivat Keski-Pohjanmaalla siepanneet yhden suomalaisen naisen ja pitäneet häntä yhdessä talossa ja jäljestäpäin vain naisen pääkallo oli löydetty.
        Lisäksi tiedetään, että kalmukit olivat venäläispartioiden oppaita, koska
        heillä oli niin hyvä hajuaisti, että he vainusivat ihmiset jo kaukaa. Kalmukeista ovat suomalaiset käyttäneet ison vihan aikana nimitystä "koirankuonolaiset" heidän kasvojensa muodon vuoksi. Heitä pidettiin hyvin pelottavan näköisinä, jopa rumina. Tiedetään yhden suomalaisen naisen kauhistuneen kuoliaaksi, kun kalmukki oli astunut taloon sisälle.

        Mikä oli väärin," karkeat virheet pois". Jos joku maa on itsenäinen, se ei estä kansalaisia pestautumaan toisen maan armeijaan. Onhan suomalaisiakin kautta aikojen palvellut toisten maiden armeijoissa.

        Tämä tarkistus vielä:
        Johan Yrjönpoika Harittu, joka oli oikeasti miehen asussa Turun läänin rykmentissä palvellut Anna Yrjöntytär ja joka oli v. 1712 naisen kanssa Turussa avioliittoon vihitty ,vaikkakin kuului Armfeltin armeijaan, joutui
        tuomiolle sukupuolen salaamisesta ja tuomittiin mm. piiskaukseen ja pakkotyöhön, ei kuitenkaan osallistunut Napuen taisteluun, jossa 3000
        suomalaista nostomiestä ja sotilasta kaatui ja satoja vangittiin.


    • HommaOnJoTaputeltu

      Entäpä jos mitään ei voi enää tehdä? Venäläiset myyvät meidät orjiksi Krimin tataareille.

      • Olipastekstiä

        No huh huh:(


      • altavastaaja5

        Isovohan aikakin oli Jumalan kuritusta, 1650- 1750 aikana joka toinen suomalainen kuoli. Sadan vuoden sisällä Suomen puolimiljoonainen väestö kutistui 250 000; een. mutta kun Uudenkaupungin rauha v. 1721 solmittiin palasi suuri joukko Ruotsi'Suomen armeijan sotilaista Tobolskin
        vaikeudesta ja moni oli siellä tullut uskoon. Kaikki Suomen neljästä luterilaisesta
        herätysliikkeestä ovat tuon herätyksen seurausta ja eniten Länsi-Suomen rukoilevaisuus.

        Tuleva venäläismiehitys tulee
        myös herättämään hengellisesti monet suomalaiset ja Venäjän armeijanhan Jumala palauttaa maalleen, mutta antaa sen hyökätä liittolaisineen Israeliin, jossa se tuhoutuu ja jonne se myös haudataan ja Israel kääntyy kristinuskoon.

        Ennen Venäjän hyökkäystä Israel on joutunut käyttämään omia joukkotuhoaseitaan ja saanut voiton arabinaapureistaan, koska Goog, Venäjä, hyökkää turvallisesti asuvan Israelin kimppuun.

        "Turvallisesti he asuvat kun minä panen toimeen tuomiot kaikille heidän naapureilleen"


      • näkijä2

        Millä mitalla mittaat, sillä sinulle mitataan. Miten toisen tuomitset, siten samalla itsesi tuomitset. Nyt on "ne jyrää meitin"- nimimerkillä Pihon tuominnut, tuominnut itsensä peruuttamattomasti homoseksiorjaksi, eikä voi muutosta hakea väkevilläkään rukouksilla, ei tuhkaa päälleen heittämällä tai kasvonsa maahan painamalla Herralta anteeksiantoa huutaen. Ei millään. Kaikki on peruuttamatonta.


      • OtanOsaa
        näkijä2 kirjoitti:

        Millä mitalla mittaat, sillä sinulle mitataan. Miten toisen tuomitset, siten samalla itsesi tuomitset. Nyt on "ne jyrää meitin"- nimimerkillä Pihon tuominnut, tuominnut itsensä peruuttamattomasti homoseksiorjaksi, eikä voi muutosta hakea väkevilläkään rukouksilla, ei tuhkaa päälleen heittämällä tai kasvonsa maahan painamalla Herralta anteeksiantoa huutaen. Ei millään. Kaikki on peruuttamatonta.

        Mitäs tuossa muuten, mutta kun joutuu päähomo Pihon alaisuuteen tuomituksi.
        Siinä se on hanuri lujilla..ei niinkään muiden tähden, mutta Pihon joka oman ilmoituksensa mukaan unelmoi jopa Väyrysenkin huutavan "rakas."
        Näin ollen ei ole kuin ajankysymys milloin kumpikin tulee ns. kaapista ulos.

        http://cdn.simplesite.com/i/76/68/286260059284924534/i286260064317564695._szw565h2600_.jpg


      • Käsivarsi

        Näin tapahtuu.Rukouksien aika on nyt.JUMALA kuulee syntisenki rukouksen.


      • Ei siitä ole pelkoa , koska KRIMILLÄ vain 1,2oo.ooo milj. asukasta
        ja meitä on 5.500.000 asusukasta..
        -


    • ValdemarPuttinen

      Ihania unelmia.

    • Käsivarsi

      Juha Saari. Profeetat eivät raamatussa ollet suosittuja,mutta profetiat toteutuivat ja kansa maksoi synneistänsä.

    • KukaonJoukoPiho

      Suomen niemen heimoja, Efraimia sorrettu idästä ja lännesta, siitä kertoo myös raamattu. Nyt eu sortaa ja heidän evlut käsikassarat eduskunnassa ja evlutin yli 8000 vapaamuurari jäsentä.
      Jouko Piho on yksi porttokirkon jäsen ja vauvan päälae kaste harhaopin levittäjistä.

    • Aploredas

      Nää uskovien pilkkaajat eivät ymmärrä asian vakavuutta. Kaikki kohdistuu viimekädessä Jumalaan ja pyhäänhenkeen. Kun Jumalan kuritus Suomen kohdalla alkaa, keräätte jokaisen heittämänne kiven ja itkien pyydätte armoa Jumalan edessä. Ymmärrän, että meidän uskovien touhut näyttää idioottien hourailulta. Jeesus todistaa itsensä jokaiselle, joka ottaa Hänet vastaan. Kannattaa kokeilla, siinä on elinikäinen takuu. Saat aina palata takaisin. Entinen kurjuutesi annetaan sinulle 7 kertaisesti takaisin. niin raamattu lupaa. Toisaalta, jos et tunne Jumalaa, miten voit väitellä tämän palstan asioista. Pyhänhengen pilkkaa ei anneta anteeksi.
      Tällä palstalla on varmasti vääriä profeettoja, mutta Piho ei ole sellaiseksi osoittautunut. Hän tekee lähinnä arvokasta työtä kootakseen profetioita yhdelle sivustolle kaikkien arvioitavaksi. Jumala ilmoittaa omillensa aina seuraavista siirroista, jotta osaamme varautua. Vaikka et ole uskossa on siitä etua, että voit itsekin varautua vaikkapa Suomen tulevaan miehitykseen ja nälänhätään.
      Isä,anna heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä ovat tekemässä!

    • totuusvettenpäällä

      Minä se olen ja tuon rauhan. Aika on nyt. HERÄTKÄÄ SAATANA!

    • emakkopakkasessa

      Voi hevon perse, mitä porukkaa! Teutakin horisemassa tapansa mukaan. Ryssä tulee, jättää aseensa (Miksi) ja antaa anastamansa alueet? Sallinette minun nauraa ja nauran vaikka ette sallisikaan. Teutankin olis aika ottaa lammilaista ja lakata joutavia puhumasta.

      • Komediaa.


      • Profeettain_seuraaja
        InhottavaRealisti kirjoitti:

        Komediaa.

        Ei, vaan väkevästä väkevämpää profetiaa suoraan Herralta! Halleluja, sisaret ja veljet! Kohottakaamme yhteinen kiitosvirsi, sillä profeetat on meille annettu jotka Hänen ilmoituksensa kautta maanpiirin o julkistava.
        Jos he omiaan puhuisivat, niin silloinhan he valheprofeettain kohtalon kokisivat ja tuomion päällensä vetäisivät, mutta kuka teistä pystyy edes yhden yhtäkään sellaista esille tuomaan?
        Niinpä tämä kaikki ja vielä paljon muuta on tarkalleen tapahtuva kuten ne ilmoitettu on ja Herran omille merkiksi annettu!
        Halleluja, väkevästi minä taivaita kohti huudan Halleluja!
        Kiitos Herralle. Amen. sela


    • violaluna17

      Uskovat ei saa politikoida! Muuten sanon kyllä aamen profetialle. Tulkoon Herra Jeesus!

    • lopputuloo

      Saksassa kehoitettiin kesällä 2015 kansalaisia keräämään kahden viikon muonatarpeet varastoon.
      Maailman talous järjestelmä on todellakin romahtamis pisteessä. Romahdus alkaa Saksasta.

    • JustPraiseHimNow

      Taistelkaa rukouksessa, jotta vihollinen ei vallitse

      22.3.2017

      Kun sotavalmisteluja ollaan tekemässä, kun vihollinen on asettamassa ansoja kansalleni, kun tuho leviää maassa, missä on Minun kansani? Miksi useampi kansastani ei rukoile? Miksi Minun soturini eivät taistele Hengessä näitä pahoja suunnitelmia vastaan? Kirjoitusten on täytyttävä, lapseni, mutta kaiken, mitä on suunniteltu, ei tarvitse tapahtua niin kuin vihollinen haluaa. Paljon enemmän armoa voi tulla, jos kansani ottaa aikaa seisoa ja taistella heidän omien huolenaiheidensa huolehtimisen sijaan ja maailmallisiin tavoitteisiin ajan käytön sijaan.

      Olen jättänyt teille aseita, jotta olisitte hyvin aseistettuja. Olen jättänyt teille Minun ohjeeni Pyhässä Sanassani, mutta silti te pelaatte kuin kurittomat lapset maailmassa pelastumattomien kulkiessä pimeydessä, tuhoisien suunnitelmien toteutuessa, aseistautukaa, lapseni. Aseistautukaa ja menkää taisteluun Minun toiveitteni vuoksi eikä omienne. Taistelkaa rukouksessa, jotta vihollinen ei vallitse. Ettekö tiedä, että Minä siunaan niitä, jotka käyttävät aikansa tehden tätä? Ettekö tiedä, että heille Minä annan siunaukset ja voitelun ja näytän ihmeitä? Miksi vitkastelette, riidellen typeristä seikoista ja juosten sinne tänne maassa?

      Olkaa Isänne liikekannalla ja tehkää tahtoni eikä omaanne, jotta voin siunata teitä. Jos seisotte sivussa ja katsotte vihollisen suunnitelmien avautumista ettekä tee mitään, te itse tulette olemaan kaapattuja hänen ansoihinsa. (Näin Jumalan haluavan meidän linkkiytyvän ryhmiksi, jopa pitkien matkojen päästä, ja rukoilevan tiettyjä suunnitelmia vastaan, muodostavan rukousryhmiä ja käyttävän yhteissopimuksen voimaa. Jopa 15 minuutin yhteisymmärryksessä rukoilu voi pysäyttää vihollisen suunnitelmat. Pystyin tuntemaan vihollisen vihan tämän viestin julkaisun vuoksi, kuten myös huomisen viestin, jonka Herra antoi minulle samaan aikaan.)

      JUST PRAISE HIM NOW - http://wingsofprophecy.blogspot.fi/

      • JustPraiseHimNow

        Rukoilkaa enemmän, jotta voin osoittaa armoa maassa

        23.3.2017

        Vihollinen on pitkään odottanut aikaa, joka nyt on yllänne, lapseni. Satojen vuosien ajan teidän ajassanne hän on suunnitellut hänen hyökkäyksiään kansaani vastaan, jotka hän nyt vapauttaa. Yksi hänen suunnitelmistaan on hyökätä rukousaikaanne vastaan. Hän on säästänyt erityisiä keskeytyksiä tätä aikaa varten, jotta Minun kansani olisi vedetty pois esirukouksesta ja maailmallisiin kiinnostuksiin ja menemisiin.

        Lapseni, kieltäytykää olemasta keskeytettyjä, sillä rukouksenne saavat aikaan paljon enemmän kuin tiedätte. Elämät muuttuvat, tuhot ovat pysäytettyjä ja paha on pidätettynä, kun rukoilette. Älkää salliko vihollisen vallita teitä vastaan rukouksen aikoinanne, vaan rukoilkaa enemmän ja enemmän, jotta voin osoittaa armoa maassa.

        JUST PRAISE HIM NOW - http://wingsofprophecy.blogspot.fi/


      • JustPraiseHimNow

        Uskossa Minun luokseni nostettu rukous saa vastauksen

        5.4.2017

        Oi lapseni, jos vain voisitte nähdä jopa pienimmän rukoilemanne rukouksen vaikutukset! Teidän puolestanne matkaan lähetetyt enkelit, manifestoidut parantumiset, turmelukselta pelastetut sielut. Ette koskaan herkeäisi rukoilemasta, jos tietäisitte. Jokainen uskossa Minun luokseni nostettu rukous saa vastauksen, jotkut jopa vuosikymmeniä myöhemmin. Minä pidän ne kaikki täällä kanssani Taivaassa. Rukouksenne eivät koskaan mene hukkaan.

        Sanotte haluavanne nähdä muutosta ympäröivässä maailmassa - rukoilkaa. Sanotte haluavanne parannuksia puolisoissanne ja lapsissanne - rukoilkaa. Haluatte paremman työn - rukoilkaa. Olen jättänyt teille aseita, joita mikään piru Helvetissä ei voi kukistaa, jos vain käytätte niitä hyödyksenne. Jos vain huomaisitte auktoriteetin, joka on annettu teille, koko maailmanne voisi olla muutettu rukoustenne voimasta.

        En ole Jumala, joka ei voi olla liikuttunut lasteni raihnaisuuden vuoksi. Minä olen suuren armon Jumala. En ole Jumala, joka on huomaamatta lasteni tarpeita, olen rikas ja antelias Isä, joka etsii tilaisuuksia siunata teitä. En ole Jumala, joka ei välitä kärsimyksistänne, sillä Minä myös olen kärsinyt menetystä. Ajatelkaa, kuka olen, lapseni, älkääkä lakatko rukoilemasta, sillä tulen vastaamaan teille.


        JUST PRAISE HIM NOW - http://wingsofprophecy.blogspot.fi/


      • JustPraiseHimNow

        Olen kutsumassa kansaani esirukoukseen

        4.4.2017

        Olen kutsumassa kansaani esirukoukseen. Lapseni, teillä ei ole aavistustakaan rukoustenne arvosta muille. Teillä ei ole todellista ymmärrystä siitä, kuinka elämät muuttuvat, ikuisuudet ovat vaikutettuja ja tuhot ehkäistyjä, kun rukoilette. Olen pyytämässä teitä nyt nostamaan muita esille rukouksissanne Minulle, jotta heidän elämänsä voisivat todella olla muutettuja, kun olen vapauttamassa ennennäkemätöntä voitelua esirukoustenne ylle tänä aikana. Ennennäkemättömän voitelun sallimaan sinun koskettaa Taivasta rukouksillasi enemmän kuin koskaan, olemaan kuultu enemmän kuin koskaan, näkemään muutoksia maailmassa ympärilläsi ja maailmassa enemmän kuin koskaan.

        Rukoilkaa, lapseni, rukoilkaa. Viettäkää ylimääräiset tuntinne ja minuuttinne asioihin, joilla on tällaista ikuisuusarvoa, ei turhiin viihdytyksiin. Täyttäkää sydämenne palvonnalla Minua kohtaan ja nostakaa ne, jotka eivät vielä tunne Minua, rukouksessa, jotta voin avata heidän sydämensä ja liikuttaa heidän olosuhteitaan tullakseen omikseni. Palkinnot tästä ovat hyvin suuret.

        JUST PRAISE HIM NOW - http://wingsofprophecy.blogspot.fi/


      • JustPraiseHimNow

        Vihollinen pelkää uskon rukouksianne

        6.4.2017

        Kansani, olenko kertonut teille, että ihmeitä tapahtuu, kun rukoilette. Miksi ajattelette, että vihollinen taistelee niin kovin rukousaikoinanne? Miksi ajattelette hänen tuovan niin monia keskeytyksiä juuri tuona hetkenä? Siksi koska hän pelkää teidän uskon rukouksianne. Hän pelkää jokaista kansani nostamaa uskon täyttämää rukousta, koska hän tietää Minun vastaavan niihin. Suurimmat taistelunne ovat voitettuja polvillanne ollessanne. Muistakaa tämä älkääkä epäonnistuko rukoilla joka tunti.

        JUST PRAISE HIM NOW - http://wingsofprophecy.blogspot.fi/


    • Suomenhoito

      Maksuhäiriömerkintöjä kertyy Suomessa vuosi vuodelta enemmän, kertoo Takuusäätiön toimitusjohtaja Juha Pantzar. Pantzarin mukaan tällä hetkellä maksuhäiriömerkintä on noin 375 000 ihmisellä, joka on suunnilleen kymmenen prosenttia aktiivisista aikuisista kuluttajista.
      Pääsääntöisesti pari vuotta voimassa oleva maksuhäiriömerkintä voi hankaloittaa elämää monella tavalla. Esimerkiksi vuokra-asunnon saaminen tai puhelinliittymän hankkiminen voi tyssätä siihen.
      Vuosittain Suomessa kuolee tuhansia ihmisiä sairauksiin, jotka olisivat hoidettavissa, kertoo Kuluttaja-lehti.

      Nämä ihmiset olisivat pelastettavissa, jos he saisivat hoitoa tarpeeksi aikaisessa vaiheessa. Esimerkiksi syöpään kuolevien määrää voitaisiin vähentää parantamalla seulontoja. Myös diabetekseen ja astmaan liittyviä kuolemia voitaisiin Kuluttajan haastatteleman Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tutkija Sonja Lumpeen mukaan välttää.

      Köyhyys on merkittävä riskitekijä hoidon puutteeseen kuolemiselle, sillä köyhimmillä suomalaisilla on 3–5-kertainen riski kuolla hoidon puutteeseen varakkaampiin verrattuna. Suomalainen terveydenhoito onkin yksi Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD:n jäsenmaiden eriarvoisimmista.

      Jutun haastatteleman Potilasliiton puheenjohtaja Paavo Koistisen mukaan potilaat eivät uskalla nostaa epäkohtia esiin hoidon kärsimisen pelossa. Lisäksi jutussa haastateltu professori Risto Roine on huolissaan sote-uudistusten myötä markkinoille tulevien terveydenhuollon yritysten vaikutuksesta potilasturvallisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe