Yht'äkkiä persuja ei kiinnostakaan sananavapaus

Tollopersu_

Kun paljastui, että YLE sensuroi itseään eikä halua kertoa pääministeri Sipilän yrityksistä vaikuttaa YLE:n uutisointiin, persereikäpuolue puolueena ja sen edustajat eivät pidä asiaa ongelmana.

Täydellisen skitsofreenista sekoilua jopa persereikälaisiltä, jotka normaalisti mölisevät päivät pitkät siitä, kuinka sanomisen vapautta muka rajoitetaan tässä maassa ja yhteiskunnallisia epäkohtia ei muka nosteta esille. Persereikien ainakin aikaisemmin suunnattomasti vihaama YLE ei olekaan nyt heidän hyökkäystensä kohde, vaikka yhtiön johto yrittää pimittää epäjournalistista salakähmäilyään.

Saat mitä tilaat. turha on persereikien enää puhua muista puolueista "vanhoina puolueina"

22

108

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A-Celle

      Tavoitteena on Putinin malli, jossa kaikki tiedotusvälineet ylistävät Isä Aurinkoista ja hänen uskollisia nuoleskelijoitaan. Eli Suomen tapauksessa Sipilää ja Soinia.

    • homopersu.savitaipale

      Äkkiseltään tsekattuna persseiden jatkuvasti sontaa someen tuuppaavat kellokkaat ovat huomioineet YLE:n sensuurin seuraavasti:

      https://twitter.com/janimakelafi?lang=fi JANI MÄKELÄ PUOLUSTAA YLEN SENSUURIA!

      https://twitter.com/simon_elo?lang=fi SIMON ELO KIRJOITTAA JOSTAIN SOTALEFFASTA, EI YLE:STÄ.

      https://twitter.com/reijotossavaine?lang=fi TOSSAVAINEN LINKKAILEE JOTAIN ÄÄRI-ISLAMILAISTEN ISRAELIA KOHTAAN ESITTÄMISTÄ UHKAUKSISTA, EIKÄ MAINITSE YLE-ASIAA OLLENKAAN, VAIKKA YLE ON YLEENSÄ KOKO AJAN TOSSUN HAMPAISSA.

      • homopersu.savitaipale

        Reijo Sylvester Tossavainenkin on korahtanut hereille. Tossukka syyttelee ja sylkee vihaa tavallisten rivitoimittajien päälle antaen samalla tukensa PM Sipilälle ja sensuuria kannattavalle YLE:n päällikölle.

        Hienoa perussuomalaista politiikkaa.


      • Perssoni_
        homopersu.savitaipale kirjoitti:

        Reijo Sylvester Tossavainenkin on korahtanut hereille. Tossukka syyttelee ja sylkee vihaa tavallisten rivitoimittajien päälle antaen samalla tukensa PM Sipilälle ja sensuuria kannattavalle YLE:n päällikölle.

        Hienoa perussuomalaista politiikkaa.

        Se on teneriffanpersun mieli jälleen muuttunna. Ei vaadi enää suu vaahdossa tutkivaa journalismia ja totuuden saattamista kansan tietoon. Eikä rötös- ja petosherrojen saattamista vastuuseen. Ennen vaati. Ennen vaati.


      • homopersu.savitaipale kirjoitti:

        Reijo Sylvester Tossavainenkin on korahtanut hereille. Tossukka syyttelee ja sylkee vihaa tavallisten rivitoimittajien päälle antaen samalla tukensa PM Sipilälle ja sensuuria kannattavalle YLE:n päällikölle.

        Hienoa perussuomalaista politiikkaa.

        Kaikki ketkä inhoavat yleä ovat suoraselkäisiä suomalaisia.Punikki tv pitää lopettaa jos ei ihmiset vapaehtoisesti halua sitä rahoittaa ,ei pakkoverolla.


    • Soinimakeena

      Suomesta ,Pohjoiskorea? Kielletään tollopersujenkin arvostelu!

      • Tollopersu_

        Soini on sopivasti mukasairauslomalla. Ei tarvitse vastailla toimittajien ikäviin kysymyksiin Sipilän tukemisesta. Vaikka eipä Soini muutenkaan vastailisi. Tämähän on joko puolueen jäseniin liittyvä asia, joita kommentoi puoluesihteeri, tai eduskuntaryhmän jäseniin liittyvä asia, joita kommentoi ek-ryhmän puheenjohtaja. Muunalaisia asioita ei ps-puolueessa ole, eli puheenjohtajan ei tarvitse ikinä kommentoida mitään, jos ei huvita - näin on Soini linjannut.


    • Mätä.velloen.pursuaa

      Ei soinismia ilman sensuuria. Soinismi ei kerta kaikkiaan kestä päivänvaloa.

      Pohjois-Koreassa seurataan kateellisina persujen toimintaa

    • Timo.Seteliselkä

      Soini ilmiselvästi pelkää Sipilää. Sipilä voi viedä Isä Timolta ministeripallin ja sehän olisi kuolemaakin häpeällisempi kohtalo seteliselkäiselle??

    • stop-perskepulle

      Perskepu elää sensurointikiiman vallassa.

      • ps.tästäeipuhuta-liike

        Sipilä ulvonut kyllä kuin perskepuinen päätöksenteon jääviyttä koskeneesta kysymyksestä; mukaan vedetty kumminkaimat, yksittäiset toimittajat ja kohta kansainväliset mediatkin.

        Ovatko persut tartuttaneet kyvyttömyyden käsitellä tärkeitä kysymyksiä asiakeskeisesti, ilman älytöntä vöyhkäämistä ja muiden syyttelyä? Onko hallituksen tiedottaminen samoin kuin YLEkin nykyään mölisevien sensoripersujen käsissä?


    • Suuria_pettureita

      Soini elää kokoomuksen ja Sipilän pelottelun alla, mies enemmän hiiri kuin mies. Ei olisi ennen viime vaaleja, että näin tulee käymään.

    • ps.valikoiva.sananvapaus

      Ei perussuomalaiset ole koskaan puolustaneet tavallisen suomalaisen sananvapautta, puolustaneet ainoastaan oman pienin klikkinsä sananvapautta.

      PS:ssä sananvapaus tarkoittaa perussuomalainen sananvapautta, ei tavallisten suomalaisten sananvapautta.

    • persut.vs.sananvapaus

      Perussuomalaisten "sananvapaus"-lässytys ei ole koskaan ollut paljon muuta kuin keppihevonen heidän omalle kiihkoilevalle mölinälleen, joka lähinnä peittää kaiken sisällökkään ja järjellisen sananvaihdon ja ilmaisun näkyvistä ja kuuluvista.

      Kun jossain on uutisoitu persujen petollisuuksista, persun vakivastaus on ollut syyttää ko. medioita "sananvapauden" polkemisesta.

      Kun taas suomalainen sanan- ja ilmaisunvapaus on todella ollut vaakalaudalla poliittisesti, persu on ollut hiljaa ja toiminut lähinnä sananvapauden uhkaajien kassarana ja perseennuolijana.

    • perussuomalainen-

      Perussuomalaiset ajattelevat omilla aivoillaan. Yle yleensä hehkuttaa jotain merkityksetöntä aihetta päivästä toiseen, joten siitä vastustus Yleä kohtaa tulee. Suomessa on paljon tärkeämpiäkin aiheita, kuin jotkin Sipilän sukulaisten omistukset. Jos aletaan penkomaan poliitikkojen sukulaisten omistuksia, niin sieltä löytyy Ylelle vuosikausiksi hehkutettavaa.

    • saikkonen

      kaikki muut kuin perussuomalaiset,on hinttejä,hippejä,tai kommunisteja,että valitkaapa näistä joku,ja lopettakaa jurnuttaminen.

    • ääliöiden-peruSS

      Päämistereitä Suomessa on vain yksi kerrallaan. Totta kai hänen taloudelliset huispauksensa ja sensurointikiimansa puhututtavat kautta maan. Perusääliöt eivät voi ymmärtää, miksi "kunnallispoliitikko Matti Möttösen" sukulaiset eivät kiinnosta mediaa yhtä paljon kuin Sipilän sukusotkut??

    • ADSFASDFAS

      Suomen typerin puolue on PERSKEKO PERPANSSIT KÄÄNSI SELKÄNSÄ TOTAalisesti äänestäjilleen:

      SAIRAITA TYPERYKSIÄ TÄYNNÄ!!!

    • tämä.on.varoitus

      Soinismi on sionismi.

      Jutkujen perseennuolija puolue tolpannokkaan killumaan ekana kun vapaussota alkaa.

      • Koska sen kapinan aloitatte,kun olette melkein 70vuotta siitä uhonneet.Ei muuten mutta alkaa ruutivanhenemaan patruunoissa.ps:Muistakaa sitten taas sitaista se punainenrätti käsivarteen että teidät tunnistaa


    • soinin-Wätyspoppoo

      Sipilän edessä persut ovat kuin kusi sukassa. Persun kaltaisia vellihousupettureita ei olla Suomessa ennen nähty.

    • Suuria_pettureita

      Nyt meni persujen tilaisuus, hallintoneuvoston puheenjohtajan Kimmo Kivelä (ps) ja ei elettäkään puolustamaan sananvapautta. Persut vapiseen Sipilän ja kepun edessä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      275
      3173
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      1157
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      305
      1109
    4. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1077
    5. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      13
      1071
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      941
    7. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      33
      895
    8. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      891
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      67
      852
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      807
    Aihe