Virtain valtuutetuille olisi kysymys.

Hukkaperrii

Mikä on teidän ideanne pelastaa tämä virrat niminen ennen jokseenkin kirkasmaineinen paikkakunta jossa oli työpaikkoja ja hyviä juhannus juhlia ja väkeäkin 12 000 ja ylikin parhaimmillaan.
Olisi ollut erilaisia yrityksiä ollut tulossa jonossa asti tuomaan vaurautta paikkakunnalle ja töitä ja lisää kasvua.
Erilaisia koulutusmuotojakin joihinka oli kova haku ulkopuolilta alueilta ym ym.
Siis tämä kaikki ennenkuin te nykyiset päättäjät aloitte sämplimaan ja vatuloimaan loistavia päätöksiänne ja muutama turvenuija päättikin ettei täällä tarvita kilpailua eikä työpaikkoja eikä koulutusmahdollisuuksia eikä kunnon sairaalaa kuten se laitos esim joka keni kankaanpäähän ja olisi suoraan työllistanut yli 350 henkilöä plus välillisesti muita. Oliko se ivalidipotilaille suunnattu tai jotain.
Kymmeniä yrittäjiä, tervemenoa! Mikä "Sipilä"ismi" asuu keskustalaisten ja kokoomus porukoiden korvien välissä että pitää kaataa koko kylä ja kusta yhäti harvenevien veronmaksajien silmille ja väittää että taivaasta sataa mannaa?
Oman edun tavoittelua ja hyväveli touhua koko homma ja kokouksissa jyrää tietyt tyypit kaikki tieltänsä ja vaietaan eriävät piiristä ulos. Se on sitä demokratiaa sipiläisittäin.
Eli alku oli hyvä virroillakin, kostea kunnanjohtajan uni oikein, sittemmin on karu herätys niin ettei johtajakaan ei uskalla muuttaa edes virroille, hah!
Eli kertokaahan nyt suoraan miten teidän touhuistanne selvitään?

52

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kiertäjä66

      Luuletko että tää maaseutujen näivettyminen koskee vain virratta??? Jos päättäjistä kiinni niin yhtä huonoja/hyviä suomi pullollaan...

    • maksaja

      Kaupunginhallitus tuo valikoidusti asioita esille valtuustoon päätöksentekoon, päätökset tehdään pienellä porukalla, rivivaltuutetut vaiennettu. Valtuutetut alistettu nokkamiesten päätöksiin, eikä valtuutetuilla osalla ole rohkeutta ajatella itsenäisesti.
      Kh pj ja valtuuston pj avainasemassa, työskentelyssä palattu 80 luvun sulle mulle politiikkaan.
      Tilanne ei muutu vaalien jälkeen, koska uusia ehdokkaita ei saada.

      • Kiertäjä66

        Mielenkiintoista olisi tietää mistä kaikesta 2miljoonan €n keittiön hinta muodostuu??? Kuka kauppaa kaupunkia "parhaiten"? Kuten puolen millin saunalla Martti siin...


    • kaava

      Ahjolan suoralla kt 66 varrella pelolla ollut 10 v kyltti " tähän kaavoitetaan " Eipä ole näkynyt. Samanlaista touhua ollut koko tämä valtuustokausi. Pysähtyneisyyden aikaa...

      • Kiertäjä66

        Vaikka kaavottais koko kylän niin luuletko että on saman verran yrityksiä tulossa??? Kyllä niitä yritystontteja ilmaseksi on suomi täynnä...


    • Åpllo

      Äntiin saamattomia ihmisiä kunnanhallituksessa,pitäs toimia eikä puhua..

    • Meilletänne

      Kuka ottaa työkseen suostutella sen ylöjärven lupauksen meille virroille ehdolle? Ei ainakaan ajais kaverin asiaa.

      • perspomo

        Ei ainakaan persujen nokka mies, sehän ajaa vaan kaupungin herrojen ja kavereiden asioita.


    • junttanpulla

      Ylöjärven lupaus? Persujen nokkamies? Keitäs he ja mitä he?

    • Takinkääntäjät

      Kouluasiaa: 1." No mutta, tehän olette samaa mieltä minun kanssani" 2. "Sitähän mieltä me kaikki olemme"

    • rohkeaa

      Toivotaan, että sitoutumattomat saavat hyviä ehdokkaita, muutosta kaivataan perinteiselle pelille. Virtain puolesta, ei puolueen ja omanedun.

    • Pppaa

      Mahtavaa uusia tilalle homeenpuolustajat ulos.

    • Kyrsiintynyt

      Suomen selän sanomiin kyllä kirjoittavat.
      Kun mummuille ja muille asioista tietämättömille kirkko ja vakavanhoille keskustalais könsikkäille "tietoa" tarjoillaan ja kun taas ei totuutta etsivien erimielipide huutavat äänet taas pääse ehjin nahoin niille sivuille.
      Mutta eipä ole yhtään vastausta herunut tälle osastolle kun vastausta suoraan kysytään! Miksei?
      Blokeja joo, no kyllä sitä trendi koulu homeista osataan paasta ja laskea paljoko " kertoa että nyt on laina halpaa vaan mitenkä 10 v kuluttua ja moniko virroilla on maksamassa niitä pois.
      Eläke ukot huutaa kunnallisvaltuustossa kun ei ole omasta pussista pois vaan veronmaksajilta.
      Muuten virtain puolesta heh heh henkilötkään eivät edes pikkujoulu rahoja jätä esim Marttiseen vaan parkanoon viedään kuten kunnanvaltuustokin oikein monikymmenpäisesti kalajoelle palaveeraamaan lähtivät.
      Eipä ihme ettei vastauksia heru vaikka heruttaisi, muistakaa veronmaksajat ja äänestäjät tämä valtuutetuille osoitettu kysymys ja miten siihen on vastattu.

    • Valtuutettu

      Valtuutetut eivät keskustele täällä roskapalstalla nimettömien kanssa. Kysymyksiä kannattaa esittää ihan muilla kanavilla kuin täällä, henkilökohtaisesti tapaamalla tai soittamalla tai kirjeellä tai sähköpostilla tai netin sellaisilla kanavilla, joissa esiinnytään ihan omalla henkilöllisyydellä.

      • Ålebero

        Nyys vittan...


      • Naurattaavaa

        Luuletko olevasi isokin herra ,suomi nimisessä valtiossa?


    • valitusonelämänsuola

      Mitä se valtuutettu siinä höpisee. Täähän on just hienoo ku saa täällä valittaa kaikesta ja syytellä muita eikä kukaan tiedä kuka on, voi heittäytyä ihan luuseriksi ja marista joka asiasta ja kun masentunut ja vihainen ihminenn kerran tarvii jonkun vihan purkautumiskanavan, ootte te hyvät valtuutetut ja varsinkin hallituksen porukat mahtavan sopivia siihen tehtävään. teidän syytä on kaikki.

    • Kilkkukello

      Mistähän te Virtain valtuutetut olette ihmisille kertoneet? Ette ainakaan sote-asioista. Päätökset eivät ole olleet kovin hyviä. Arvostelua hoitajia ja lääkäreitä kohtaan on kyllä esitetty. Ja Virtain kaupungin työhyvinvointi on Suomen huonoin. Jos ei kuntapäättäjänä kestä päätöstensä arvostelua, ei pidä leikkiin ryhtyä. Jostain voisi ottaa vastuunkin.

    • leimaus

      Eipä vastauksia tule, kun ei tiedä mitä ollut päättämässä. "Tehdään niin kun herrat määräilee" leimasimena. Soteyhtiöstä muodostunut virtain "länsi-metro" ovat lisää rahaa vailla 750 000, eikä se raha ole mennyt erikoissairaanhoitoon.

    • Sniifimpi

      Sniif!
      Valtuutetut eivät änää osaa kansan kieltä joten pitää oikei kysyä nimellä jotta pääsee syytetyksi vaikkapa loukkauksesta ja painostuksen alaiseksi.
      Tätähän kansa lukee ja sinne vain niitä bloki henk koht vastausta antamaan kansan kysymyksiin. Siis tänne "roskapalstalle".
      Alas norsuutornista, hei me ollaan vaan Virroilla! Menikö verorahoilla ostetut viinerit väärään kurkkuun kun porata osataan vaan ei vastata.
      Sitä ollaan nyt niin vallankahvassa ja tärkeetä että ei voi rupusakillekkaan vastata kuin henkilökohtaisesti.

    • otetaansrauhassa

      Kyllä mää ymmärrän totakin näkökantaa, että ei ole kiva jutella, jos toiset on nimettömänä. Vähän epäreilu asetelma. Tehän voitte kanssa kirjoittaa sinne lehden palstalle mielipiiteenne, ei se valtuutettujen yksinoikeus ole. Asiat voi nimittäin sanoa nätistikin, ei tartte aina haukkua heti kaikkee paskaksi vaikka oliskin kritiikkiä. Ja suoraan sanottuna ei tätä turhaan kutsuta suoli24:ksi, tänne roskan sekaan hukkuu asiallisetkin alotukset ja kysymykset.

      Sitten vielä tuli mieleen, että mitenkäs jos te, joilla ideoita on, kertoisitte täällä miten kaupunkia voitais kehittää? Että meniskin niin kun toisin päin, jos kerran ne valtuutetkin näitä keskusteluja lukee, niin eihän sitä tiedä, jos joku painais jotakin mieleensä.

    • kylläkritiikille

      Ihan sama kun puhuis jonkun kanssa, jolla on paperipussi päässä. Kritiikkiä pitää aina olla, mutta niin kun tuossa mainittiin voi sitä antaa silleenkin, että ei saa kunnianloukkaus syytettä.

    • sitaatti

      Rehellistä komenttia valtuutetulta ja kaupunginhallituksen jäseneltä sitaateissa : "koska kyllästyin täysin tuohon puoluepolitikointiin ja kieroiluun ja pienen hyvävelipiirin salassa tapahtuvaan päätöksentekoon." Pitäisikö kuntalaisen tietää lisää...?

    • kyytiä

      Epäeettisessä hyvä veli -verkostossa valta keskittyy joidenkin käsiin ja muut jäävät taloudellisen tai poliittisen vaikutusvallan ulkopuolelle.
      Kansalaisten mielestä hyvä veli -verkosto on Suomen yleisin korruption muoto.

    • Hukkaperrii

      Siis onhan siellä asiallisiakin tyyppejä.
      Valtuustossa nimittäin,mutta taitaa jäädä jyrien jalkoihin ja puolue kuri puree vaikkahan olisit kuinka sitoutumaton.
      Tai sinut vaiennetaan hiljaisuudella kuten vastaukset puolue päsmäreiltä kysymyksiin kertovat tälläkin palstalla (eli ei mitään vastausta). Nehän eivät kuulemma vastaa tälläisella roskapalstalla eivätkä lue näitä kommentteja eivätkä näin ollen ole kansan tarpeista ja huolista tietoisia vaan ihailevat itseänsä varmaankin nytkin peilistä.
      Tai sinut yksinkertaisesti sivuutetaan, sama mitä sanot niin on kuin vettä hanhen selkään. Päsmäröintijuntat on asiat sopineet keskenään ja luotettujensa kanssa niin se on siinä sitten.
      Harmi sinänsä kun voi ne kokemattommatkin ihan asia ehdotuksia heitellä eikä heitä tarvitsisi vaieta pihalle valtuustosta tai käskeä pitää puoluelinjasta kiinni tai...
      Kurjinta asiassa on että vanhat eivät osaa päästää nuoria tulille ja irroittaa ns"vallan kahvasta", toiseksensa äänestäjäkunta on tapojensa ja ajatusmailmansa orjia että äänestävät samaoja tohveleita valtuustoon vuodesta toiseen vaikka valtuutettu olisi haudattukin vuosia sitten. Omat aivot ja kyky ajatella puuttuu.
      Miksi tuppukylässä pitää olla puolueita? Miksei vain toimita olevien ja tulevien Virtolaisten etuja ajatellen? Nyt jotkut siellä valtuustossa elää kuin huomenna olisi mailmanloppu joten itselle, suvulle ja kavereille pitää kahmata mahdollismman paljon mitä irti saa vaan, muita ei saa päästää jaolle ja ulkopuolisilla ei ole mitään asiaa saada osuutta tai edes mielipiteitänsä väliin.
      Suurimpia vitsejä oli takavuosina tämä "Virtain puolesta", oikea kusetus.
      Vaikkakaan ei se naurata.
      Sääli jos valtuustosta joutuu lähtemään ne asiallisimmat jotka kokevat puoluekurin ja junttaajien touhut musertaviksi.

    • runoilijat

      HUOM! Kouluadressin allekirjoittajat: Adressin vastaanottaneet ja siinä tilaisuudessa lausuneet johtavat päättäjät eivät pysyneet sanojensa takana. Kannattaa mitata luottamusta seuraavassa äänestänestyksessä.

      • wttu

        Muutenniin..
        S.S.S:ssä oli jotta nyt ku yhtenäiskoulua ei saaha niin opettajakato tulee olemaan runsas!
        Vaan eipä hättää, viisaat kunnan isämme ovat varmasti varasuunitelman tehneet kuten lääkäripulaankin.
        Luulenpa että halpatyövoimaa taaskin idästä ja maahanmuuttajia sieltä muualtakin, hoituu halavalla venäjänkieli ja toi trendi uskonto joka niin ryskää tuolla etelämpänä hyvinkin päällekäyvvänä.


      • Kouluun_siitä
        wttu kirjoitti:

        Muutenniin..
        S.S.S:ssä oli jotta nyt ku yhtenäiskoulua ei saaha niin opettajakato tulee olemaan runsas!
        Vaan eipä hättää, viisaat kunnan isämme ovat varmasti varasuunitelman tehneet kuten lääkäripulaankin.
        Luulenpa että halpatyövoimaa taaskin idästä ja maahanmuuttajia sieltä muualtakin, hoituu halavalla venäjänkieli ja toi trendi uskonto joka niin ryskää tuolla etelämpänä hyvinkin päällekäyvvänä.

        Uusista kouluista touhotetaan, mutta toivottavasti muistetaan MIKSI näitä sisäilmaongelmia yleensä syntyy:

        Iso osa ongelmista syntyy, kun rakennusten huolto laiminlyödään ja ilmastointia käytetään väärin, "säästösyistä". Surkeasti toimiva ilmastointi on yleisin syyllinen ongelmiin, toisena tulee huonosta tiivistyksestä johtuvat virtaukset, jotka tuovat rakenteiden/maaperän mikrobistoa sisäilmaan (näitä mikrobeja löytyy ihan kaikista rakennuksista eikä niistä voi täysin päästä eroon). Kun nämä asiat olisi huolehdittu jo ajoissa, mitään ongelmia ei olisi syntynytkään. Usein vaan esim. ilmastointi on otettu pois päältä lomilla ja viikonloppuina, ja säästetty lämmityksessä. Sitten vielä ei puututa ongelmiin ajoissa, "säästösyistä".

        Kunnissa on paha osaamis-, ymmärrys-, tahtotila- ja rahavaje, mitä tulee rakennusten ylläpitoon. Vajeista taas on turha syyttää muita kuin päättäjiä, jotka maallikkoina eivät useinkaan ymmärrä rakennusteknisistä asioista hevon humppaa. Kunnan henkilökuntaa ei kouluteta, eikä usein kuunnellakaan.

        Uusi rakennus ei välttämättä ole turvallinen ratkaisu jos se rakennetaan väärin, ja sitä käytetään väärin. Väärin rakentaminen osataan Suomessa erinomaisesti, esim. hyvin iso osa muovimattojen asentamisesta uusissa rakennuksissa menee pieleen ja kosteutta jää liikaa maton alle.

        Ehdotan, että oli ratkaisut rakennusten suhteen mitä vain, kunnan henkilökuntaa ja päättäjiä koulutetaan kunnolla jotta jatkossa osataan keskustella muutenkin kuin tunnepohjalta. Ja osataan pitää rakennukset kunnossa.


    • wttu

      Ketkä vastusti yhtenäiskoulua?
      Ihan vain vaalit mielessäni..

    • vaalikarjalle

      Ainakin valtuuston ja hallituksen puheenjohtajat söivät jälleen sanansa. Hävettävää populismia. Äänestäjien muistettava naamat vaaleissa.

    • rontuskaa

      Perussuomalaiset valtuustossa puhuvat asiaa. Mistä ovat noin hyvät löytyneet varsinkin tämä vaskiveden mies.

    • Yksinäisyyspuree

      Vaskiveden mies on pop ja kaikki muutkin paitti tää yx.

    • aionkatsoatarkasti

      Kohta ne laittaa kaupungin sivulle sen valtuuston pöytäkirjan ja sen yläosassa on linkki, josa aukeaa äänestyslista, siitä sen näkee mitä äänestivät.

    • ällitälli

      Tämän valtuustokauden aikana terveyskeskuksesta tehty "pahoinvointikeskus", ei poliitikosta tule 9 kk odotusajassa kunnanlääkäriä, vaikka kuinka vartoo...samalla kaavalla yritetään tehdä "kioskista koulukampus ". Terveys ja lapset ykkösasiaksi.

      • junttanpulla

        Poliitikko ja "poliitikko".
        Virroilla on "poliitikkoja", ei se tarkoita että poliitikko tänäpäivänä olisi yhtään fiksumpi, empaattisempi ja tasa puolinen tuomioissansa ammattilainen kotomaan ongelmille sillä näkeehän sen kakaramaisesta Sipilästäkin. Äijä menee aina lorukirjansa taakse ja lukee kuin piru raamattua unohtaen köyhän mitättömän kansan ja vain rahanlainaajien ja fariseuksien tarpeita se ukko kunnioittaa ja niiden huutoa tottelee. Taitaa hepulissansa oikein kielilläkin puhua kun paha paikka tulee.
        Joten kyllä meidän kunnallis "poliitikkomme" ovat sinänsä oikealla, korjaan oikeistolaisella tiellä.
        Eli "Kyllä kansa maksaa" Vennamo paran sanoja muutellakseni.
        Muttan en minä noita virtain suhmurioitsioita politikoiksi tituleeraisi, mitä lienet lyhyt näköisiä kunnan tappajia.


    • Kepukok

      Kohta persu loikkaa,jumps jumps.........

    • jumps

      Parempi pitkä loikka, kun sossuna kepun sylikoirana tai kepussa ääneti

      • äänetönkepulainen

        juuri noin, paremmin ei voi enää sanoa !!!


      • isokepu
        äänetönkepulainen kirjoitti:

        juuri noin, paremmin ei voi enää sanoa !!!

        ole hiljaa, et saa kommentoida


    • Sädesieni

      Koulutunareiden kermaa.

    • Awezda

      Omat koirat purivat, hau hau.

    • kiville

      Keiturin sote "yhteinen päätös" kepulaisten keksintö, kusivat pahasti omalle kiukaalle. Johtajuus puuttuu kokonaan ja henkilöstön pahoinvointi lisääntyi niillä, ketä vielä töissä. Eikö olisi aika myöntää virheet ja vaihtaa suuntaa. Hillopullan syöjien määrä hallituksessa ei ratkaise ongelmia.

    • Virtainhattu

      Misä o' mun hattuin'

    • karillekarahti

      Kepulaisten synnyttämä "keiturin sote" vetelee nyt viimeisiä henkitorauksiaan. Missä mahtavat piileskellä pesänjakajat ja kuka ottaa kuolemasta vastuun??????? Jaettavaa ei taida olla ja vastuunkantajia vieläkin vähemmän.

    • Virtainhattu

      Kyllä se sote on hartain......

    • Geims

      Eikös Keiturin soteen ole tulossa uusi johtaja. Kuka sen hajottais.. Henkilöstöinfossa sanottiin että hyvin menee.

    • vikaa

      Miten on yleensä mahdollista, että tämän kokoisessa kunnassa valtuustoaloite kestää tulla käsittelyyn 4-5 vuotta, kyllä on vikaa...vikaa..vikaa.

    • wttu

      Muuten kepun sotestakin vielä..
      Hippokrateen vala, taisi unohtua meitin päättäjiltämme sellainenkin pikku juttu.
      Siinähän lääkärit vannovat Hippokrateen valan jossa kansalaisten terveys ja oikeudenmukainen ym käsittely ilman omanedun tai muun vastaavan ryhmän voitontavoittelua on lääkärin toimen perusedellytys.
      En tiedä minkä "Hipon" valoja nämä kunnallis seteliselkärankaiset päättäjät ovat kaveriahan ei jätetä pikku loochi piireissänsä vannoskelleet toisillensa, mutte kyllä siinä taisi kylänväen etu hopialle jäädä. ehkäpä jopa ronssille.
      Varsinkin niiden joiden kuukausi tulot jäävät 700-1500 euroon käteen kuussa. Vaikka kuinka v...lu lisää saisi 9 e per päivä orjamarkkinoilla.
      Mutta missä viipyy kunnanhallitus edustajien vastaukset?

    • Nuijat

      Niska jäykkänä suoraselkäiset kylän pikkupäättäjät kampailivat hiuksiaan saliin tullessa.
      Rahvas nauraa teille ..

    • Muutapois

      Virtain pienipiiripyörii ja omien taskujen täyttöön riittää aikaa. Suurinosa päättävistä on saunanlauteilla toinen toisiaan voidellen "päättäneet" asiat keskenään ja nämä sopimukset jyräävät hiljaisesti. Omakohtaisesti tiedän, miten hallitukselle kuuluvia asioita kaupunginjohtaja on vetänyt pois käsittelystä kun hallituksen pj on näin "määrännyt". Näin se demokratia ja avoin päätöksenteko virroilla toimii!

    • Tervaahöyheniä

      Miksi sellainen tyyppi tai sellaiset saavat istua virassansa koska tuollainenhan on suoranaista haitantekoa ja hallaa virroille?
      Onkopa niin laillistakaan?
      Pitää olla vitun typerä äänestäjä tai täysin kalkkeutunut ajatusmailma jos ei vuosia kestänyttä näivettymistä näe ja tajua mistä sejohtuu varsinkin kun asiasta aikamoista meteliä on pidetty, aikas sukurutsula tämä virrat jos suku saa istua hallinnoimassa vain suvun määrän voimalla.

    • täyttäpaskaa

      Vanhoja jääriä ja oman edun tavoittelijoita valtuusto täynnä. Sama meno varmaan jatkuu vaalien jälkeenkin. Eikö olisi jo korkea aika äänestää uuden päättäjät valtuustoon?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1733
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      175
      1350
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1148
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1128
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      52
      969
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      956
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      77
      937
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      870
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe