Veikkaus boikottiin

Olen itse lopettanut toistaiseksi veikkaamisen koska kyseisen yrityksen ja sen johdon ahneudella ei näytä olevan äärtä eikä rajaa. Lotossa voittomahdollisuuksia heikennetään numeron 40 käyttöönotolla ja he vielä ilkeävät mainostaa sen parantavan voittomahdollisuuksia samoin heidän mainontansa ei enää ole suhteellisuuden rajoissa. Tulkaa mukaan, pidetään alkuun parin kuukauden tauko ja katsotaan vaikutuksia.
3
Ilmoita


52 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Samat suunnitelmat. Toivottavasti moni muukin tekee saman. Siinäpähän ihmettelevät, miksei valtavat markkinointipanokset tuottaneet tulosta.
1
Ilmoita
Nettiarvoissa saa pelata kymmeniä kierroksia ilman yhtään voittoa.
3
Ilmoita
Huimat kolme päävoittoa muka näissä nettiarvoissa, jos sitäkään. Painettuja arpoja 5 miljoonaa!!! Ja asiakasarvontoina joku vatun ruma lottokuosinen pahvinen matkalaukku!! JOTAIN RAHAA SIIHEN AHNEUTEEN; PIHIYTEEN JA KUSETUKSEEN!!
Asiakkaat äänestää jaloillaan ja se ei totisesti ole enää FEIKKAUS AB! RAhoja vielä ajateltiin vietäväksi kukkelisheimiin ja kaikenlaisiin epämääräisiin kotouttamisyhdistyksiin. JA tj:lle palkkioksi 32 tonnia kuussa: SIIS MISTÄ HYVÄSTÄ!?!?

PELAAJIEN KUSETUKSESTA?!!

POIS PELAAJIEN VOITOISTA!?!

Ebingossa näkee, miten peli järjestynyt ja jokainen ruutu täyttyy poikkeuksetta aina yhtä paljon. Ihan sama mitkä yhdistelmät. Turha puhua mistään sattumageneraattoreista, vaan täysin ohjelmoiduista peleistä, joista on mahdottomuus voittaaa. SAMAT nikit vie jpt viikoittain, vaikka todennäköisyyksien pitäisi olla minimaalinen. Ohjelmoituja botteja. Ja jos tämän hokaa, saa porttikiellon.
Kannattaa kokeilla ja säästää rahat huijarifirmalta. ;)
2 VASTAUSTA:
miten on mahdollista että e,u hyväksyy moisen monopolin. boikottiin moinen suojatyö laitos
eihän se hyväksynytkään.... mutta suomen voideltu virkamieskunta uikutti eu:hun mutta kun meillä on tää yhteishyvätoiminta kaikkien mamujen yms hyväksi niin eiksmevoida pitää tää erityisjärjestely.....
+Lisää kommentti
Veikkauksen valvonta ei saisi olla mitenkään tekemisissä valtiollisten instanssien kanssa, vaan se pitäisi ostaa jostain valtion ulkopuolelta mielestäni. Kun valtio valvoo valtion tekemisiä, niin sehän tiedetään, mitä siitä seuraa. Valtio hyötyy valtio-omisteisesta uhkapelifirmasta, jota valvoo valtion itsensä nimittämä sisäministeriö.

Miten tämä on edes mahdollista!?!?!!
2
Ilmoita
Mää kokkeilen sen yhen kerran ja jos ei napsahda niin sitten otetaan selvännäkijä avuksi!
1 VASTAUS:
NAPSAHTIKO
+Lisää kommentti
Lopetin kaikki veikkauksen pelit, lotto on mennyt käytännössä huijaukseksi.
3
Ilmoita
Miten Uuteenkaupunkiin menee 2x sama ebingo jp summa 268 000/ paitsi että tuli joku bugimoga feikille ebingopersoonalle. Tilikirjaan ennalta merkitty 268 k Uuskaupunki feikkinikille/ja tulikin vahingossa tuplana. Interpol tutkimaan näitä monopoöin sattumia!
1 VASTAUS:
Tulihan sinne yhteen paikkaan useampi kenon päävoitto samassa arvonnassa, samalla paikkakunnalla ja viereisillä r-kioskeilla, kaikilla kunkkukeno. Sitä ennen päävoittoa ei ollut tullut aikoihin, ja sitten kuin taikaiskusta samassa arvonnassa tuli useita isoja voittoja samassa paikassa. Joku bugihan siinäkin tuli kusetusohjelmistoon.
+Lisää kommentti
Näin nämä on. Ja kovin ollaan kuin kusi sukassa mediassa ja mainostoimistoissa. Miten on mahdollista, että mikäään instanssi ei nosta veikkauksen online pelejä lähemmän tarkastelun alle?? Niin valtion suojeluksessa ja mediataloille maksetaan maltaita, että Veikkauksta ei tutkita julkisesti??
2
Ilmoita
perunamaa - oli muuten yksi ennen vakivoittajanikki - jota epäiltiin veikkauksen omaksi voittajabotiksi - oli näköjään voittanut monenkymmenentontun jiipeen rubiinissa niinikään. nämähän ei juuri sano juuta eikä jaata kukaan voittaessaan.
1
Ilmoita
RAY:lta jää kuulemma noin puoli miljardia "ylimääräistä" rahaa yhdistymisen jälkeen, eivätkä oikein tiedä mihin rahat käyttäisi. Eikö rahoja olisi voinut käyttää vaikka voitonjakoon??

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004999543.html.

Asiakkailta nyhdetään viimeisetken pennit kiristämällä voittoja sekä veikkauksen että rayn taholta, ja sitten tämä? Onneksi jo kaksi viikkoa ilman näiden roistojen tukemista, ja päätös todellakin pysyy!
2
Ilmoita
Uikuiti uikuti. Ettekö te pellet todellakaan tajua, ettei Veikkauksen, RAY:n ja kumppaneiden olemassaolon tarkoitus ole jaella rahaa vaan kerätä sitä?

Minun 3,8€/vko pelaamiseni ja satunnaiset arpojenostot nyt eivät mihinkään vaikuta, mutta mitään syytä ei ole olla pelaamatta.
1 VASTAUS:
Älä veikkauksen huora lässytä!
+Lisää kommentti
uikuti uikuti.. valtion veikkausmafian edustaja palstalla näköjään puolustamassa onlinepeleillä fuskaamista - on ihan oikein fuskata, koska tarkoitus on kerätä ''hyvään tarkoitukseen'' - vaikkapa näihin tuhansiin somalimehiläisyhdistyksiin. tai somalien lumiauraukseen mogadishussa.
1 VASTAUS:
Kukaan ei ole kyennyt esittämään mitään edes toisen vilkaisun väärtejä todisteita siitä, että Veikkaus fuskaisi. Se, että useimmat häviävät, ei ole todiste. Sehän on nimenomaan koko homman tarkoituskin eikä sitä varten tarvitse fuskata. Perehtykää edes vähän todennäköisyyslaskentaan, niin tajuatte, miksi kautta maailman kaikki peliyhtiöt pysyvät voitolla eikä niiden yleensä tarvitse fuskata.
+Lisää kommentti
Yleensä...

Maailma on täynnä esimerkkejä fuskuista.. peliyhtiöissä.. rigged gamesta... Suomessa valtio valvoo valtion pelejä, joista valtio itse ottaa kermat päältä ns yleishyödyllisiin tarpeisiin...

Kettu ja kanatarha.
1
Ilmoita
En kannata, sillä moni järjestö, säätiö, urheiluseura, kulttuurijärjestöt jne saavat rahoituksensa mm. veikkaukselta.
1 VASTAUS:
Suurin osa menee kuitenkin maahantunkeutujien järjestöille.
+Lisää kommentti
ker-¨ätköön järjestöt itse omat rahansa pullia leipomalla ja varsinkin puolueet
2
Ilmoita
kyllähän harhaan johtava markkinointi kriminalisoitu. Mut Mitä me voimme odottaa valtiolta jossa on hallitus kuin, hullunkurisesta parheestä.

Ei tarvitse kuin tutkia veikkauksen johdon taustoja.. selviää miksei sen toimintaan puututa.
1
Ilmoita
Ainoa keino vaikuttaa ja saada aikaan muutosta on todellakin pelilakko. Pelaajan kannalta peli on mennyt todella surkeaksi. Kaipa viisaammat laskeneet, että huonontamalla todenäköisyyksiä noin 20 pinnaa tulos pysyy tai jopa nousee... Älkääpä enää osallistuko, kyllä ne tulokset sillä saadaan alas ja niiden on pakko muuttaa voitonjakoa.
1
Ilmoita
Jotenkin kaikki veikkauksen pelit ärsyttää kun rahaa menee ja saa vain naurettavan pieniä voittoja, olisi edes jokin peli jolla pelaaja voittas useammin pientä edes hieman suurempia voittoja ilman että talo tavoittelee pelaajien rahoja liian hyvällä katteella. Olisi kunnon palautusprosentti, varmaan jokin ruletin tapainen tai parempi peli.
Ei mitään järkeä nykypeleissä jos esim. 10 vuoden välein saa isomman korkeintaan muutaman kympin tai satasen voiton jostain.
Ilmoita
Veikkaus Feikkaus on ahne pska, niinkuin KAIKKI valtion laitokset VR_ää, FINNAIRIA; ALKOA myöden! Tarkoitus on vain KERÄTÄ rahvaalta RAHAT pois! NeuvostoliittoSuomen raskas byrokratia ja valvontakoneisto kyllä valvoo ja rankaisee suomalaisia, ei tosin kunniakansalaisia - valtion uhkapelilaitos saa palauttaa minimaalisesti tuloksia takaisin, jos edes sitäkään.

Kukaan ei tunne ketään suurvoittajaa. Ei edes huhupuheena.
Markkinointikoneisto jyllää kyllä ahkerana.
1 VASTAUS:
Voidaan sanoa, että ahne ollut aina, mutta nyt ahneus on saavuttanut sen pisteen, jossa uskollisemmatkin asiakkaat alkavat kääntyä pois.
+Lisää kommentti
Näin on, kenossakin, samoin kuin lotossa, kaikki pelatut rivit suoraan niin Veikkauksen kuin valvojan, joka myös arpoo ja suorittaa kaikki toimenpiteet, kuten pallojen laittamiset koneeseen, koearvonnan ennen varsinaista arvontaa ym (Veikkauksen ilmoitus, joka tallessa), tiedostoihin. Peliajan päättymisen ja tulosten julkistamisen välillä kylliksi aikaa, että mitä vaan saadaan aikaiseksi, eli haluttu tulos ja voitot. 3 arvontaa päivässä ja kun niiden "arvottuja" numerosarjoja katselee, miten jokainen rivi suhtautuu edellisiin, ei voi vakuuttua, että on kyseessä oikea arvonta ilman mitään kommervenkkejä. Alussa kenossakin tuli voittoja pilvin pimein mutta mitä nykyisin. Eihän kukaan, jolla on muisti ja kokemus tallessa voi olla siitä eri mieltä.
Ilmoita
Taas veikkauksen omanikki veti kymppitonnin jpn.. Oravannahkoi... säännöllisesti nämä samat nikit tuureilee..
Ilmoita
Koomista luettavaa nämä liian varhain vieroitettujen foliopäiden uikutukset. Olkaa pelaamatta, jos ei miellytä. Eivät rahapelit mikään ihmisoikeus ole, typerää itkeä sitä, että peliyhtiöiden tarkoitus on ottaa pelaajien rahat eikä jaella niitä pelaajille.
1 VASTAUS:
Miksi veikkaus ei näytä koko lottokonetta arvonnassa? Ennen näytti ja jättipotit olivat harvinaisia.
+Lisää kommentti
Ihmisoikeus.. lol.. eli sinusta on ihan oikein kusettaa ihmisiä mukavoittomahdollisuuksilla.. valtiolla ei pitäisi olla mitään oikeutta pyöritellä uhkapelifirmaa, se on taivahan tosi.. muka hyvien asioiden vuoksi.. kiristellään voitonjakoja ja piilotellaan arvontaprosessit jokaisen pelin kohdalla.. Yksityistäminen ja voitonjako tapahtuu varmasti selkeämmin, kuin valtion savuverhon takana.
2 VASTAUSTA:
1) KUKAAN ei ole esittänyt uskottavia todisteita, että Veikkaus huijaisi. Mainostaminen ei sinänsä ole huijausta.
2) Kuten sanottu, pelaaminen ei ole ihmisoikeus. Jos ei peli miellytä, älkää pelatko. Mutta älkää ruvetko kitisemään, että olisi muka jotenkin väärin, että peliyhtiö kerää valtaosan rahoista.
3) Yksityinen on AINA suurempi rosvo kuin valtion pulju. AINA. Rehellistä liiketoimintaa ei ole olemassa.
Väärän mielikuvan luonti on moraalitonta.

Kuvittele että sanon sinulle ota tästä saat hyvän olon. Sitten palaat mun puheille, haluavasi lisää sanonkin että nyt täytyy maksaa. Olet riippuvainen. Juonittelin sinut asiakkaakseni. Tätä Veikkaus tekee. Oletko kuullut ainuttakaan mainosta?!
+Lisää kommentti
Kyllä tulen mukaan boikottiin ja en pelaa, ehkä koskaan näitä pelejä...
1
Ilmoita
Vittu mitä kusetusta. Nykyään edes huippuharvinaisella 6 oikein tuloksella ei saa lotossa kuin 990 euroa. Nyt loppui lottoaminen!
1
Ilmoita
Tammikuussa nettoa n.400€, ei kannata boikotoida;)
Ilmoita
Pelaa 1€ lottoa ilman plussaa viikossa,olet mukana haaveilemassa jos.. 💰
Ilmoita
Vaikuttaa tosiaan siltä, että näiden Sarekosken ja Nummikosken tultua remmeihin joka ikinen peli on mennyt palautuksiltaan kiinni ja peliehtoja huononnettu - uusia järjestelmiä ebingossa jatkuvasti esim kaikki todarit kiristetty yhtäkiä kolminkertaisiksi vaikeusasteiltaan - miten - jos samat pelipallorajat - boteillako? Toki aspa vastaa opetellusti että toki e i ole botteja, mutta arvatkaa vaan, kun valtion pelit ja valtio valvoo omia pelejään - kuka saa oikeutt,a, jos lähtee penäämään arvontatapahtumia - aina samat voittajat - chatit poistettiin, koska väki hokasi huijausen - kenoista ei enää mitään voittoja digitaliaation myötä - ja kaikki lottopelit huononnettu sekä kummallinen kuvakulmaeditointi joka arvonnasa vikingistä eurojackpottiin - lottokumpu ei näy kokonasuudessaan koskaan koko arvonnassa.
Eli ihan huijausmeiningillä tunnutaan menevän ja ei ihme, jos väki lopettaa pikkuhiljaa ahneeksi käyneen valtion monopolin metkupelit.
Kukapa on koskaan voittanut mitään suurta lafkasta muuta kuin lukenut satutarinoita suurvoittajista?
Jepjep
Ilmoita
nummikoski ja sarekoski saivat suurpalkkojensa a 30 000 per kk tehtävkseen vaikeuttaa jokaisen pelin nolliin..
ja sehä n kävi. oma suu lähin suu.
Ilmoita
Kuka pelaa ja ei tiedä uhkapelin rahastus ideaa? Veikkaus on huijaus, harhaanjohtaa tietämättömiä. Vähät välittävät sairaista ihmisistä kuhan johto nostaa palkkioita hyvästä tuotosta. Verorahoilla maksetaan palkat tälle johdolle, varmasti lobbaavat politiikkoja ja uutisten julkaisioita.
1 VASTAUS:
Alkuperäisen uhkapelin merkitys on kadonnut. Ei järjestäjät ole kiinostuneita enää peliensä laadusta vaan vain pelin tuomasta rahasta. Veikkauksella yhtäkään peliä missä arvonta olisi suorana katsottavissa syystä kun johto toteaa sen olevan mitätön sivuseikka.
+Lisää kommentti
Sarekosen/NUmmikosken aikakausi on vienyt kaikki pelivoitot - Nummikosken haastattelua uunnellessa tajusi,mikä moraaliton ääliö on vtj:nä ja ei ihmeytä, että pelaajia kusetetaan mennen tullen hallituksen ohjeistuksella tod nä kaiken lisäksi.
Ilmoita
sääntöjen vastaisia viestejä pukkaa feikka valvottaa
1 VASTAUS:
Epäily (eli tieto) epärehellisyydestä=sääntöjen rikkomista.
+Lisää kommentti
Firma on roistoken lue valtion hallussa ja media korruptoitumut ja makswttu hiljaiseksi?
Ilmoita
Boikottiin vaan koko firma. Sama päävoitto lotossa jo ollut vaikka kuinka kauan!
1
Ilmoita
Lotto on digiiarvonta nykyään. Hence eli siitä syystä editlitu kuvKulma. Ei näy koko pömpeli arvonnan aikana.. no just siks.
1
Ilmoita
Boikotti ei toimi koska suomalaiset alistuvat kyykyttämiseen. Eli lottoa pelataan kuitenkin niin monen suomalaisen toimesta että boikotin teho on nolla.

Ryhmäkanteen nostaminen Veikkaus Oy:tä vastaan olisi jotain ihan muuta.
Tosin, koska olemme poliisivaltiossa emme saa edes sitä tehdä vaan se on alistettu viranomaismielivallalle.

Laki antaa mahdollisuuden vain kuluttajien ryhmäkanteeseen elinkeinonharjoittajaa vastaan kuluttaja-asiamiehen toimivallan puitteissa. Kanneoikeus on yksin kuluttaja-asiamiehellä ja ryhmään kuuluminen edellyttää kuluttajalta erillistä ilmoittautumista.

Ryhmäkannelain 2 §:n mukaan asia voidaan käsitellä ryhmäkanteena, jos:

useilla henkilöillä on samaa vastaajaa vastaan vaatimuksia, jotka perustuvat samoihin tai samankaltaisiin seikkoihin;
asian käsittely ryhmäkanteena on tarkoituksenmukaista ottaen huomioon ryhmän koko, asiassa esitettävien vaatimusten sisältö ja asiassa esitettävä todistelu; sekä
ryhmä on riittävän täsmällisesti määritelty.

Eli tässä asiassa ollaan kuluttaja-asiamiehen armoilla. Ei ole Suomi todellakaan mikään oikeusvaltio.

Ryhmäkanne olisi syytä nostaa pikimmiten Veikkaus Oy:tä vastaan.
Ryhmäkanteen vaatimus vähintään 100 miljoonaa euroa.
1 VASTAUS:
Ja mikähän muka olisi peruste siihen ryhmäkanteeseen, jos kuvitellaan, että sellaisen nostaminen olisi mahdollista?
+Lisää kommentti
Laita pystyyn.. epäilyttävstä ebimgo arvonnoista mm ja alamittaiaista palautukaista.. miljoonia osalliatuu kanteeseen. Tutkintaan koko laitos pitää saada eikä aapan pikkuaievät ei oo tietoo vastaukset tyydytä enää. Että kuka arpoo.. ei oo kuulemma tietoo.. et poliisisedät valitaee arpojan ja samalla valvoo itse itseään vai? Kun arvqt heidän tiedowtoiasaan?? Jeah.. perfect deal! Ei ihme, että eivät hqlunneet luopua yhteiatyöstääm feikan kanssa.. P Räsänen tqisi epäollä jotqin filunkia..?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Veikkaus boikottiin

Olen itse lopettanut toistaiseksi veikkaamisen koska kyseisen yrityksen ja sen johdon ahneudella ei näytä olevan äärtä eikä rajaa. Lotossa voittomahdollisuuksia heikennetään numeron 40 käyttöönotolla ja he vielä ilkeävät mainostaa sen parantavan voittomahdollisuuksia samoin heidän mainontansa ei enää ole suhteellisuuden rajoissa. Tulkaa mukaan, pidetään alkuun parin kuukauden tauko ja katsotaan vaikutuksia.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta