Korruptio-ketku Juha Sipilä

Kyllästynytnyt

Sipilän on turha väittää ettei hänen serkkunsa ja enonsa olisi tienneet hallituksen 100 miljoonan lisärahoituksesta. Niille koneille joita Sipilän sukulaisten omistama firma osti ei ole käyttöä misään päin kaivostoiminnassa.

Ja kun tiedetään ettei Sipilän Bisnekset ole aikaisemminkaan kestäneet päivänvaloa mm tulosennusteiden manipulointi jonka seurauksena piensijoittajat jäivät nuolemaan näppejään. Jokaine Juhan bisnes joutui rahoitustarkastuksen syyniin ja jokaisesta olisi Sipilä voitu tuomita liikemiehen epärehellisyydestä korvauksiin tai jopa liiketoiminta-kieltoon. Mutta ei, Rahoitustarkastus oli hampaaton ja antoi vain huomautuksia.

Ruotsissa ja muissa läntisissä demokratioissa Sipilän kaltainen toiminta johtaa ministeriydestä eroamiseen mutta ei näköjään Suomessa.

Sipilän on tehtävä nyt johtopäätökset ja erottava.

1

<50

  Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   335
   4380
  2. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   2640
  3. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   331
   1223