Valkoisen Ruusun ansioristi, mutta mistä ansioista

KunniaVeteraaneille

"Abdulrahman Abdi Rage saa Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin
Suomen somalialaisten liiton varapuheenjohtaja Abdulrahman Abdi Rage tiesi arvonsa käyttäytyä ylimielisesti ja vetosi asemaansa Suomen somalialaisten liiton varapuheenjohtajana, kun hän röyhkeästi uhkasi autolla ajaa Suomi ensin –naisten päälle. Naiset kulkivat suojatiellä."

Tulee kysymys mitä tuo somali on tehnyt maamme hyväksi että hän on saava tuon kunnian? Hölmöintä on että tuohon ansion hakuun on vedetty Suomen sotaveteraanit jotka olisivat muka puoltaneet somalin saamaa ansioristiä tuolle somalille?

Elossa olevia veteraanejamme on häpäisty tuolla tempauksella jos joku sivullinen on käyttänyt hyväkseen veteraanejamme tuossa välikapulana.

Moni varmaan haluaisi tarkempaa selvitystä asiasta.

20

152

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HölmölässäNäin

      Hiljaiseksi kyllä vetää.

      Olisi ihan oikeudettua tietää mistä urotyöstä tuo merirosvon jälkeinen tuon kunnian on saava? Toisaalta nämä ansioristit on jo menettämeet arvostuksensa kun niitä jaellaan jo jopa maastaan paenneille sotarikollisille ja murhamiehille.

      Onko presitentti noin jo lahopäinen ettei enää käsitä mitä hän on tekemässä?

      • Totuuskomissio

        Tätä on äärimäisen vaikea ymmärtää muuksi kuin maanpetokselliseksi toiminnaksi. Edesmenneen sotaveteraanin jälkeläisenä tuntuu todella ikävältä, että palkitaan maahan väkisin tunkeutuneita maamme korkeimmilla kunniamerkeillä!

        Olkoonkin, että nuo prenikat vitjoineen ovat muutenkin naurettavaa puuhastelua maassa, joka on kaikkea muuta kuin itsenäinen, olemmehan Eurostoliiton käskyvallan ja kontrollin alla.


      • vituttaa_ja_raskaasti

        Se nyt on sillälailla,Suomen eliitillä on semmonen teatteri menossa näiden maahantunkeutujien somalien ynnä muiden elintasopakolaisten kanssa, että siinä ei paljon järki paina.Somali ei ansioita tarvitse,vaikka jaossa olis mannerheimristi.

        Niitä vankkureita valjastetaan häpeämättä jäljellä olevat sotaveteraanitkin vetämään.
        Odotin pelonsekaisesti koska ilmestyy linnanjuhliin tämän Saido Muhametin
        naama mjkä kavalsi lapsilisärahat 43.000 e kelalta .Siskonsa englannissa asuvien lasten lapsilisiä,jotka tämä somaliakka pirun hyvin tiesi olevan laitonta rahaa hänelle.


      • HaiskahtaaJo

        "Sotainv.liiton tuella"? Siis onko tää junailtu niin, että edm. liitto suorittaa sen maksun siitä kunniamerkistä?

        Eikö tuo pitäisi jo tutkia perusteellisersti eli jos tuohon on vedetty sotainvaliitit?


      • demarinkuolavaluu
        HaiskahtaaJo kirjoitti:

        "Sotainv.liiton tuella"? Siis onko tää junailtu niin, että edm. liitto suorittaa sen maksun siitä kunniamerkistä?

        Eikö tuo pitäisi jo tutkia perusteellisersti eli jos tuohon on vedetty sotainvaliitit?

        Etkö sää raukka osaa itse ajatella, kun minun viestini olet lähes sanasta sanaan tuolta maahanmuuttopuolelta ottanut?


      • aom

        Kyselkäähän vihervasemmiston piireistä tämän somalin ansioista ,millä hänelle tuomonen sumalainen kunniamerkki kehiteltiin. Onhan tuomonen nyt täyttä pelleilyä.
        Semmostenki kunniamerkit kärsivät pahan inflaation,joihin saajilla on ollut vuosikymmenien ansiot ,kun sekaan tulee tämmäsiä floppeja.


    • HölmölänJuhlaVieraat

      "Olisiko aihetta puuttua Itsenäisyyspäivänä myönnettyjen kunnianosoitusten perusteisiin… Vaikkapa itenäisyyspäivän erikoisjuttuna."

      "Juuri luin jotta 32 vuotias somali jolle myönnetty Suomen Valkoisen Ruusun Ritarikunnan ansioristi.
      Ensinnäkin ko. henkilö ei täytä vaatimuksia edes ikänsä puolesta… vaatimus on min. 40 vuotta
      Ritarikunnan historia:
      http://www.ritarikunnat.fi/index.php/fi/historia
      Vaatimukset:
      http://www.ritarikunnat.fi/index.php/fi/ehdottaminen/hakeminen-suomen-kansalaiselle
      Ihan käytännön esimerkki esim Puolustusvoimista on että henkilö on yli 40v, toimii päällikkö/esimiestehtävissä , palvelusta takana min.20- 25 vuotta nuhteettomana…. Tällöin voi joku esittää ko. tunnustusta jonka Ritarikunta käsittelee ja päättää …Jos sitten presidentti sen hyväksyy…
      Eli ei tule ko. tunnustukset pottunokalle ilmaiseksi ….moni pitkän uran tehnyt valtionhallinnossa jää kokonaan ilman minkäänlaista tunnustusta työstään yhteiskunnan hyväksi."
      Tv: xx xx (Suomen Leijonan Ansio Risti)

      Itse en seuraa enää näitten keikareitten ja kenokaulojen juhlintaa sillä en katso aiheelliseksi itsenäiselle Suomelle tuo paskajoukkion tepasteleminen ja kukkoilu siellä Pres-linnassa veronmaksajiemme kustannuksella.

    • KLEEZUS

      Mitä sä oot tehnyt "maamme" hyväksi?

      • VastausSiinä

        Sinulle anarkistivasuri sanon sen ,imä olen maksanut ikäni veroja ja tehnyt työtä että sinä loismato olet saanut apetta eteesi ja vaatetta yllesi.
        Aloitukseen sinä loismato et ilmeisesti osaa ottaa kantaa kun itse olet samaa joutopaskaa mitä tuokin terroristi sompansikin on täällä maassamme!


      • KulttuuritEsittää

        Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien kunniamerkkejä annetaan isänmaan palveluksessa ansioituneille kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista.

        Kysyisin nyt joltain tietäjältä miten joku maahamme soluttautunut merirosvon jälkeläinen liittyy tähän arvonantoon ?
        Suomennettuna mitä tuo röhkeä somppu on tehnyt maassamme muuta kuin ollut pahaisena elättinä?


    • tohtori10

      Huomioikaan ihmiset, että tilanne ajassa muuttuu:
      Ennen isanmaallisuus oli tärkeä - nyt sitä paheksutaan, ja on rasismia.
      Ennen maahantulijat torpattiin rajalla tai syy tuloon piti olla oikeutettu - nyt ei saa kysellä.
      Ennen liikeenteessä ajaminen ihmisten yli oli yleisesti tuomittavaa - nykyisin tuomitseminen riippuu kuskista. Ulkomaalaistaustaisen ihmisen tuomitseminen julkisessa tapaukskessa tai kunniamerkin peruutus rikkkeestä, olisi rasimia. Joten siihen ei uskalla kukaan enää puuttua. Vai haluaisitko itse olla median leimaama rasistinen poliisi tai presitentti?

      • SuomalainenRasisti

        Totta nykyisin isänmaalisuus on rasismia ja jos esität että olet suomalainen niin sinä oletkin joku vihamielinen ja maahanmuutovastainen rasisti.


      • suomalainen_rasisti_
        SuomalainenRasisti kirjoitti:

        Totta nykyisin isänmaalisuus on rasismia ja jos esität että olet suomalainen niin sinä oletkin joku vihamielinen ja maahanmuutovastainen rasisti.

        Juuri näin se on. Olen kaittamaahanmuuton vastainen mitä suurimmassa määrin ja
        siksi rasisti nykytermien mukaan. Mutta minä olen myös isänmaallinen,mitä ei kyllä Suomen nykyisestä eliitistä voi sanoa.

        Ei paljon kannata arvostaa kunniamerkkejä, joita tuosta vaan jaetaan ilman pienimpiäkään ansioita, kuten tälle somalille esimerkiksi.Mitkä on hänen ansionsa ?

        Riittääkö se ansioksi,että suojatiellä yrittää ajaa ihmisten päälle ( tahallaan.)
        Vaikka nuo ihmiset eivät maahantunkeutujiin kovin lämpimästi suhtatuisikaan.


      • MediammePropaganda

        Tuolla kunniamerkin myöntämisellä raunioitetaan merkin tarkoitus ja arvostettavuus, kun se on myönnetty poliittisin perustein, joka näin sopii suvakkipropagandan tarkoituksiin. Maamme mädättäjät junailevat asioita joista kansalle ei kerrota ja usein tietoa salataan ja annetaan aivan vääränlainen kuva mitä oikeasti on tapahtunut.
        Presidentti puhuu että maamme asiat ovat erittäin hyvässä mallissa, mutta miksi meillä on niin köyhiä ettei edes ruokaan riitä rahaa vaan pitää jonottaa leipäjonoissa? Elävätkö päättäjät omissa kuplissaan etteivät näe kansan ahdinkoa missä jamassa täällä Suomessa ihmiset oikeasti elävät?


      • HoteilleArvonsa
        suomalainen_rasisti_ kirjoitti:

        Juuri näin se on. Olen kaittamaahanmuuton vastainen mitä suurimmassa määrin ja
        siksi rasisti nykytermien mukaan. Mutta minä olen myös isänmaallinen,mitä ei kyllä Suomen nykyisestä eliitistä voi sanoa.

        Ei paljon kannata arvostaa kunniamerkkejä, joita tuosta vaan jaetaan ilman pienimpiäkään ansioita, kuten tälle somalille esimerkiksi.Mitkä on hänen ansionsa ?

        Riittääkö se ansioksi,että suojatiellä yrittää ajaa ihmisten päälle ( tahallaan.)
        Vaikka nuo ihmiset eivät maahantunkeutujiin kovin lämpimästi suhtatuisikaan.

        On se hyvä että näille merirosvojen jälkeläisillekin jaetaan näitä kunniamerkkejä täällä suomessa kun kotimaassaan he eivät niitä saa.
        Vaikka kyseiset hottentotit eivät ole täällä mitään ansiokasta tehneetkään on paikallaan että heitä muistetaan näin arvomerkein.


    • 18ja88

      tällaisten tapausten(matujen ylistys) takia jätin tänä itsenäisyyspäivänä lipun nostamatta salkoon.

      • SuomiOnMenetetty

        Ei mene enää kauan kun koko itsenäisyyspäivä on poistettu päiväjärjestyksestä koska se on rasistinen ja loukkaa maahantunkeutuneita terroristeja.
        Maassamme on vallalla anarkistien valtakausi joka näkyy selvästi mediassamme ja erityisesti YLE:n ohjelmoinnissa ja uutisoinnissa.


    • tässätotuus

      Sompassi ei ole ikinä Suomen asialla. Se on pohjimmiltaan murhaaja ja lähettää rahaa Isikselle. Suomi on tulut hulluksi kun tuollaista paskasakkia palkitsee.

    • blackironcross

      Camoon, olihan mannerheimkin musta ja sillä niitä prenikoita vasta olikin.

      Ja eihän kunnon muslimi nyt voi mitään valkoista ritariristiä rinnassaan kantaa, joten varmaankin kohteliaasti kieltäytyy kunniasta uskontoonsa vedoten. Aika erikoista touhua muuten, vaikka näiltä veijareilta voi toki mitä tahansa odottaakin.

      • ÄhlämiMedit

        "Ja eihän kunnon muslimi nyt voi mitään valkoista ritariristiä rinnassaan kantaa, "

        Hottentotti pyyhkii perseensä tuolla ansiomerkillä!
        Antavatko nuo koskaan mitään arvoa auttajilleen ovat vain veronmaksajiemme elätettävinä ja kiitoksena saamme vittuilemista.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5115
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3217
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1665
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1365
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe