Judovuosi 2016

Mitäjäimieleen

Kohta alkaa tämävuosi elää viimeisiä päiviä.
Mitä jäi Sinulla mieleen Suomen judosta tällevuodelle.?
Mikä mielestäsi oli se SUURI judollinen teko jota voisit peukuttaa?
Tai kuka oli se Henkilö,joka jäi mieleen tältä vuodelta,vai oliko tämävuosi mielestäsi sellainen,että sen voisi judon suhteen vaikka unohtaa.

Kävitkö itse kisoissa,kävitkö ulkomaisissa kisoissa,kävitkö kesällä Kotimaan leireillä?

13

137

  Vastaukset

  • Eiköhän tuo nuorten EM-kisat ollut vuoden kohokohta

  • ...Ja sieltä Oskun mitsku

  • Kyllä se on Oskun mitalli EM kisoista, sekä hyvät ottelut(kadettina) Tampereen eju cupissa.

  • Tärkeintä oli tietenkin Suomen pysyminen judossakin olympiamaana. Siitä kiitos Juhon sitkeydelle. Tärkeää oli myös Jaskan rooli maajoukkueen leirityksen profiilin nostossa ja avoimuuden nostamisessa.
   Alkuun myös uusi pj otti hommaa hyvin haltuun, mutta nyt taitaa naiset johtaa hommaa.

   • Olympiamaana pysyminen on tietenkin hyvä asia sekin, mutta kyllä arvokisamitalit, jopa nuorten sellaiset, ovat tärkeämpiä kuin pääseminen samoihin kisoihin ilmapistooliampujien ja keihäänheittäjien kanssa. Jos pitäisi valita, näkisin mieluummin suomalaisen voittavan Pariisin kisan tai Euroopanmestaruuden kuin saavan olympiapaikan.


   • Miten niin jopa nuorten sellaiset? Tuosta saa kuvan, että nuorten arvokisamitali on vähä-arvoisempi kuin aikuisen. Jos näin on, pitää alkaa avostamaan eri tasolle myös eri sukupuolten ja eri painoluokkien mitaleja. Näin Oskun mitali nousee taitotaso, sarjan kansainvälinen ottelijamäärä, sarjan kovuus ja muut seikat huomioonottaen kovemmaksi judoteoksi kuin Emilian värisuora viime vuonna, tai Jaanan judoteot viime vuosina.
    Itse en näin ajattele, mutta ylläolevan kommentoijan tapaiset eri ikäkausien arvokisojen erilaiset arvostukset pakottaa johdonmukaisuuden nimissä arvostamaan eri tasoille myös taitotason ja harrastajamäärästä johtuen.


  • Se on tietysti osin mielipidekysymys. Brassijutsukat antais vaikka toisen kätensä, jos sais olympiastatuksen noille kaikille avoimien em-kisojen rinnoille. Judo rukkasi juuri sääntöjään miellyttämään KOK:a enemmän.

  • Mielenkiintoisia nuo uudet säännöt. Isoja muutoksia. Ihmettelen tuota KOK:n vaatimaa otteuluajan muutosta tasa-arvoon perustuen. Vaaditaankon samasta syystä kuulantyöntöön miehille naisten kuula?

  • Oli kiva katsella viihdyttäväää judoa Nuorten finnish openissa kun alle 90kg kaveri voitti +90 kg sarjan respectit kaverille.

  • NJOP on floppi tänä vuonna, puuttui niin V näläiset kuin Ruotsalaiset

   • Niillä kisataan ketkä on paikanpäällä turha murista jälkeenpäin jos ei niin sanotut "STARAT" Vaivaudu ottelemaan


  • NJFO Respectit +90kg sarjan voittajalle olet voittosi ansainnut.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   262
   10624
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   188
   5601
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   5491
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   63
   4622
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   103
   3238