mitä teen?

väsynytnainen

kuulen ääniä koko ajan, en saa niiltä hetkeäkään rauhaa, ne puhuvat itsensä tappamisesta ja hiljaisuudesta, en saa kertoakaan kenellekkään niistä, mutta tottahan ne puhuvat ja niitä on uskottava,oikeassahan ne ovat
sitten näen kämppäni ulkona ihmisiä jotka vaan tuijottavat minua, niissä pari kuoleena olevaa ihmistä, suljen silmät ja siellähän ne ovat,en pääse niistä eroon...pelottaa olla tälläinen paska ihminen,pelottaa olla yksin mutta vielä vaikeempaa olla toisten ihmisten kanssa..mutta täähän on ihan normaalia, olen terve ihminen...

16

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • self
    • nii.varmaa

      Aloittaja voi olla joku pseudotieteen edustaja, kuka keksii satujaan propagandaksi. Tai sitten joku lääkkeillä tuhottu höpöttää ihan omiaan muiden kiusaksi.

      • NauraaKuollakseen

        Älkää uskoko minua, en kirjoittanut tätä tosissani.


    • käsitäppäs_nyt

      Se on ihan turhaa höpinää, mitä ne pitävät. Niiden jutuilla ei ole mitään merkitystä, ei tarkoitusta. Niitä ei pidä uskoa, totella, kuunnella - ei edes pidä yrittää ymmärtää. Niiden selittelyt, jutut, tarinat ovat turhaakin turhempaa pelkoa ja höpinää, mikä ei merkitse mitään.

      Älä usko niiden juttuja ja selityksiä. Mieti, mitä ne selittävät. Lopulta jutuissa ei ole mitään järkeä eikä tolkkua. Ei ainakaan tarkoitusta. Ne ovat milloin mitäkin mieltä ja vaihtoehtoja piisaa, ihan mikä milloinkin niille paremmin passaa. Päämäärää ei ole, muuta kuin turha ärsyttäminen ja kiusanpito.

      Älä anna niiden häiritä itseäsi. Usko itseesi. Usko siihen, mitä sinä olet ja olet ollut ja haluat olla. Hylkää tyhjänpäiväiset äänet päässäsi.

      Älä anna olemattoman pilata elämääsi.

      Kyllä ne kiljuvat ja vaativat, että et saa sanoa, etkä kertoa niistä. Ne pelkäävät, että viimeistään sitä kautta sinä tajuat, että niiden höpinöillä ei ole mitään arvoa. Ne pelkäävät, että sinä tajuat, että sitä mitä ne yrittävät edustaa ja olla ei oikeasti voi olla olemassa. Niitä on todella turha kuunnella ja pelätä.

      Et sinä mitään näkyjä näe. Katso vaikka. Katso tarkkaan, mitä siellä on. Uskalla katsoa. Tottahan ihminen näkee kuvia, kasvoja, eläimiä valoissa ja varjoissa. Kahdesta pisteestä saa silmät ja sitä rataa - vain mielikuvitus on rajana. Jossain kohti tuota pidetään luovuutena. Jossain kohti tuo käy pelottavaksi, kun oikeasti uskoo, että kaksi lehteä heiluvassa puussa on partanaamainen äijä, joka tuijottaa sinua. Kyttii sinua siellä päivästä toiseen ja huutelee sinulle liikenteen hälyssä taikka linnunlaulussa. Sieltähän se näyttää ja kuulostaa, mutta ei ole sitä.

    • toimiheti

      Mene sairaalaan. Saat sieltä lääkityksen ja siihen jäävät äänet ja ylimääräiset näyt. Ei ihmisten kanssa tarvitse olla tekemisissä enempää kuin haluaa, mutta se lääkitys on se mikä sun pitää saada ensihätään.
      Ota ystävä hyvä, itseäsi niskasta kiinni ja mene sairaalaan. Voit varmaan soittaakin sairaalaan, jos saisit kyydin tai tulisivat hakemaan.
      Tsemppiä sulle.

      • hertyew

        Se vain pahentaa asiaa entisestään. Moni on sanonut näin.


      • PsykiatriKissa

        Lääkitys tuhoaa aivot. Mene juttelemaan jollekin ihmiselle.


    • apuavoihakea

      No terveys asemalla on (ainakin lounais suomen alueella)esimerkiksi mielenterveyshoitajia jotka kuuntelee ja sitä kautta voisit saada jonkun lääkityksenkin.. Esimerkiksi vähäinen mirtatzapin voi saada nukantamaan jos unettomuuden takia näet "kuolleita"ja/tai muuten olemattomia ihmisiä?(Yleensä se kai kyllä johtuu muusta mutta miksei voisi johtua unettomuuteen liittyvästä
      väsymyksestäkin.)

    • älä_kuuntele_niitä

      Hei hetkinen,
      "..ne puhuvat itsensä tappamisesta ja hiljaisuudesta,.."

      Eiköhän tuo viittaa siihen, että äänet/tyypit - miksi niitä nyt halutaan kutsua - ovat kyllästyneet oloonsa ja haluavat saada luvan lopettaa, olla hiljaa.

      Anna niille lupa vaieta, olla hiljaa. Niitä ei tarvita. Niiden jutut ei kiinnosta. Ne on turhia. Ne ovat kai jo itsekin tajunneet turhuutensa, jaksavat vaan jurnuttaa, olla muka voittajia, kun eivät anna periksi ja jatkavat turhaa räpää päässäsi. Anna niille lupa mennä.

      Lopeta ainakin niiden huomiointi. Ne eivät ole sinun arvoisia. Älä noteeraa, älä anna niiden jutuille mitään arvoa. Ne tietävät tuon jo, koska haluavat tappaa itsensä. Anna niiden häipyä. Älä odota niiltä mitään tietoa, suurta viisautta. Sitä ei ole. Älä kiinnostu niistä missään tilanteessa. Tiedät jo, että niistä ei ole sinulle mitään iloa, ei hyötyä.

      Anna niille lupa olla hiljaa nyt ja ikuisesti. Älä lähde neuvottelemaan niiden kanssa säännöistä ja ehdoista. Älä anna niille tilaisuutta alkaa väittämään, että sinä lupasit!

    • Eisairaanatöihin

      Kyllä sun pitää tietää, että täytyy mennä sairaalaan, jos kuulee ääniä.

    • HerraAurinkoinen

      Rankkari jes!!!!!!

    • BatmanRules

      Nuolen hyvin.

    • En minäkään kuule muuta kuin ääniä.

    • psykoosejakokenut

      Ystävällisesti pyydän: Älkää tulko pilkkaamaan tänne, jollakin voi olla oikea hätä ja sekin apu mitä täältä voisi saada voi hävitä pelleilyviestien sekaan tai avun tarvitsija ei luota enää keneenkään eikä siksi uskalla hakea apua. On vaikka kuinka paljon turhanpäiväisempiä palstoja joissa ei loukkaa ketään jos vitsailee ja muuta joten menkää niille pelleilemään. Pyydän ihan tosissani ja ymmärrän miltä voi tuntua kun on harhoja ja ahdistaa ja siinä eivät vitsailut auta. Pahimmassa tapauksessa harhoista kärsivä voi tehdä itselleen tai muille jotain ilman apua joten ei ole leikin asia.

      Aloittaja: Hae pian apua. Heti. Sitten kun on lääkitys kunnossa ja mahdollisuus puhua olo helpottaa ja muuttuu turvalliseksi. Kun kokee turvallisen olon harhojen jälkeen saattaa alkaa ihmetellä miksi on avun hakemista pitkittänyt peloissaan. Elämä jatkuvasti peloissaan ei ole oikeaa elämää.

    • muitaääniä

      Tämä tapahtuu sinulle nähdäkseni koska olet elämän lapsi. Jos sinulla on päivisin ylimääräistä aikaa, turvallisuutta jokapäiväiseen elämään voi etsiä Raamatun Vanhan testamentin käytännön ohjeista, eli yrittää noudattaa niitä, niistä monet ovat seurattavissa nykymaailmassakin. Näytetään esimerkkiä. Ensimmäisenä tulee mieleen sianlihan ja veren syönnin lopettaminen. Myös lisäaineessa E120 on kysymys verestä, nimittäin hyönteisen verestä. Tämä punainen väriaine on hyvin tavallinen kaikissa elintarvikkeissa. Ei toki välttämättä auta suoraan harhoihin, mutta ajatuksia saa siirretty hyödylliseen puuhasteluun ja kun Jumalan sanaa seuraa voi aina toivoa siunausta elämään.

    • Anonyymi

      Tässä on sinulle ohje lääkkeisiin, ääniin, masennukseen, psykopatiaan, skitsofreniaan, ja autismiin. Se on AAL

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe