MV lehti yrittää yhdistää Suomen Venäjään

UpeaaPerusS

MV lehti yrittää houkutella joukkoihinsa ihmisiä puoluekannasta riippumatta. MV lehti on jo ehtinyt haukkua/nöyryyttää kaikki puolueet. MV lehti esiintyy maahanmuutto ja muslimi vastaisena koska tuo uppoaa moniin suomalaisiin. Itse uskon ettei MV lehdelle ole lopulta mitään väliä, vaikka Suomi täyttyisi pakolaisista ja muslimeista kunhan Suomeen saataisiin vain iso Venäjä myönteinen porukka/ilmapiiri. Nyt MV lehden hampaissa on erikoisesti Perussuomalaiset. Koska Perussuomalaisten vaikuttajat ovat irtisanoutuneet MV lehdestä, Perussuomalaisia mollataan. Perussuomalaiset on ainoa eu euro sekä maahanmuuttokriittinen eduskuntapuolue. Perussuomalaiset ei halua maahamme elintasopakolaisia. Monissa muissa puolueissa on paljon suvakkeja jotka olisivat valmiit täyttämään maamme pakolaisilla. Eniten lienee punavihreissä näitä suvakkeja. MV lehti on tehnyt hyvääkin kun on tuonut esiin mm. yle:n ja ev.lut kirkon piispojen ja pappien mädännäisyydet. Mutta Suomi ei koskaan liity Venäjään. Sota jos tulee niin me suomalaiset puolustamme maatamme kuten tekivät isämmekin. Helpolla emme maatamme luovuta. Isänmaa on meille monille rakas. Jos MV lehden perustaja olisi ehdottomasti isänmaallinen suomalainen, ei hän lymyilisi ulkomailla vaan tulisi Suomeen turvaamaan maamme itsenäisyyttä ja rakentamaan osaltaan maatamme paremmaksi. Itse siirryin perussuomalaisiin keskustasta lähinnä eu ja euro asioiden vuoksi. Soinia mollataan mutta hän on tehnyt paljon hyvää puolueelle ja maallemme. On tärkeää että Perussuomalaiset on paljo muutakin kuin Soini. Perussuomalaiset nuoret tulevat ja heissä on virtaa.

53

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaperse2016

      MV lehti, Suomen Ulosteet (Turkkilan media) ja Soini - kaikki yhtä "luotettavia".

    • Totuussinullekin

      Ei taida väitteesi pitää paikkaansa perussuomalaisista, persujen puheet on yhtä teot on päinvastaisia.

      Ensinnäkin persut lupasivat laittaa ennen vaaleja rajat kiinni kokonaan, sen sijaan he ottivat tänne heti ensi töikseen parissa viikossa 30 000 muslimitaistelijaa eli enemmän kuin suvakit ovat ottaneet 20 vuoden aikana pakolaisia yhteensä.

      Persut ennen vaaleja vastustivat NATO. Nyt he tahtovat liittyä siihen.

      Persut ennen vaaleja tahtoivat eroon EU ja euro. Nyt Halla-aho kannattaa TTIP sopimusta eli syventää entisestään Eurostoliittoa.

      YLE johtaa kepu ja kokoomus eli siellä ei punavihreitä ole kuin fantasioissasi.

      Jos epätodennäköinen sota Suomeen tulee niin isänmaalliset suomalaiset taistelevat kyllä, sen sijaan persuista ja heidän äänestäjistään tulee munsalan soutajia.

    • HyväSoiniTimokin

      Kun väitetään Perussuomalaisten hommanneen Suomeen 30000 Pakolaista, on hyvä väittää myös antipersujen lähinnä Sdp vihreät vasemmistoliitto hommanneen/aukaisseet rajat pakolaisille juuri kun uusi puolue Perussuomalaiset lähti hallitukseen kantamaan vastuuta. Perussuomalaisten kakkostila viime eduskuntavaaleissa oli monille liian kova paikka. Kyllä antipersuja on niin paljon ja niin merkittävissä asemissa jotta voi olla hyvin mahdollista jotta yhteistyössä ulkomaiden sisarien ja veljien kanssa päätettiin iskeä Soinia pakolaismassalla päähän. Mutta Perussuomalaiset ei katoa mihinkään. Perussuomalaiset ottaa kolmannen jytkyn (ette uskoneet kahteen ensimmäiseenkään), hyvin todennäköisesti suurimman, ykköspaikan ja sitten perussuomalaisten politiikka näkyy nykyistä paremmin suomalaisten hyödyksi.

      • Idioottiolet

        Älä puhu rotta paskaa. Suomen rajoihin liittyvät lait ja muut ovat pysyneet samoina viimeiset 30 vuotta ainoa isompi muutos oli liittyä EU ja sitä kautta Schengen, joka sekään ei estä laittamasta rajoja kiinni eli juuri se mitä persut eivät tehneet vaikka olisi pitänyt. Ne rajat eivät saatanan kusipää ole vieläkään kiinni, ymmärätkö vai oletko vain noin saatanan tyhmä.


      • Halolla_päähän

        Totta on varmasti. Demarit, vihreät ja vasemmisto järkkäsivät Lähi-Idän sodat, jotta pääsivät iskemään persuja pakolaismassalla.


    • Näinolisisi

      Jos mikä tahansa muu puolue olisi nyt hallituksessa perussuomalaisten tilalla, enemmän leikattaisiin enemmän hyyssättäisiin elintasopakolaisia.

    • OiSuomiMaamme

      MV yrittää jokseenkin samaa kuin kommunistit aikoinaan. Kommunistit järjestivät laittomia lakkoja ym jotta saisivat kannatusta ja jotta Neuvostoliitto hyökkäisi jälleen Suomeen "vapauttamaan". Mv yrittää ehkä myös samaa mitä Venäjä Krimillä. MV yrittänee järkätä Suomeen venäläisvastaisuutta niin paljon että Putin hyökkää maahamme. Älä vain laita rahaa MV lehdelle, siellähän kerjätään lukijoilta rahaa

      • Hahahahahahh

        Kommenttisi naurettavuuden takia päätin rahoittaa MV lehteä vaikka en lehteä muuten tuekkaan. Pystytkö todistamaan väitteesi ryssän salaliitosta?


      • MoskovanValheet
        Hahahahahahh kirjoitti:

        Kommenttisi naurettavuuden takia päätin rahoittaa MV lehteä vaikka en lehteä muuten tuekkaan. Pystytkö todistamaan väitteesi ryssän salaliitosta?

        Luepa vaikka tämä Hesarin artikkeli:
        http://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000004999284.html

        Pikkukylän maastopukuinen eläkeläinen olikin uusnatsi ja yhteydessä Venäjään – Unkarissa on paljastettu Venäjän ja äärioikeiston kytköksiä
        Unkarissa poliisin ampuminen paljasti, että venäläisdiplomaatit olivat säännöllisesti yhteydessä radikaaliin äärioikeistoryhmään.

        Löytyykö tämä uutinen Moskovanvalheista? Ai ei löydy? Kas kummaa.


      • Tää Marco Wit järjestää mlekkarin perussuomalaisia vastaa 10,12 persujen puoluetoimiston edessä.Mielenkiinolla jään odottamaa onko persuista vastusta näille puttinisteille.


      • kaasuapepponen
        Hahahahahahh kirjoitti:

        Kommenttisi naurettavuuden takia päätin rahoittaa MV lehteä vaikka en lehteä muuten tuekkaan. Pystytkö todistamaan väitteesi ryssän salaliitosta?

        kyllähän janitskilla taitaa olla kytköksiä venäjään.....

        Ja vaikka miten sanotaan että tää lehti olisi tosi isänmaallinen,niin tosiasia taitaa olla sellainen että sitä lehteä tukee venäjä.....ja venäjämieliset.

        Kannattaa olla tarkkana, vaikka olisitkin isänmaallinen,niin kannattaa tarkistaa tarkemmin kyseisen lehden taustat ja niiden tausta henkilöt....


      • russoja.ne.on
        kaasuapepponen kirjoitti:

        kyllähän janitskilla taitaa olla kytköksiä venäjään.....

        Ja vaikka miten sanotaan että tää lehti olisi tosi isänmaallinen,niin tosiasia taitaa olla sellainen että sitä lehteä tukee venäjä.....ja venäjämieliset.

        Kannattaa olla tarkkana, vaikka olisitkin isänmaallinen,niin kannattaa tarkistaa tarkemmin kyseisen lehden taustat ja niiden tausta henkilöt....

        Eiköhän tuo Janitskin ole tälläkin hetkellä jossain Venäjällä ja rikkoi näin Espanjan velvoitetta olla poistumatta maasta kunne suomen tekemä kansainvälinen pidätysmääräysasia on kokonaan käsitelty.

        SE porukalla on linja-autot ja maksavat kulukorvauksia miekkateihin osallistuville, bannerit ja kyltit on myös viimeisen päälle, ja tämä kaikki on taloudellisesti mahdollista yhden konkurssin tehneen venkulan Donetskin vierailun jälkeen.. Janitskinin oikeudenkäyntiin sekaantuminen mielenosoituksella oli SE:läisille lähes velvollisuus, eikä ole yhtään epäselvyyttä lukijalle siitäkään, että Da Witt on oletettavasti ja tyylillisesti profiloitavissa MV-lehden vakio toimittajaksi. Muita toimittajia on itseään siteeraava ja lapsipornon säilyttämisestä koneellaan kärynnyt Markus Jansson, Donetskista postaava Janus Putkonen ja eräs loikkaileva komupappi.

        Iljan suomikytkös on pääasiassa vanhat ulosotossa olevat velat ja yksi uinuva osakeyhtiö.


    • MaameEtu

      On ihana kun Perussuomalaiset ei ole sosialistinen eikä vasemmistolainen puolue. Silti se on Suomen puolueista eniten myös heikkojen turva. Perussuomalaiset on myös ainoa pienyritteliäisyyteen kannustava ja sitä tukeva puolue. Tarvitaan työtä ja toimeentuloa, yritykset niitä järjestävät kun vaan on yrittäjäystävällinen ilmapiiri.

    • PersujenTeot

      Perussuomalaisten käsitys heikkojen turvasta on nähty. Rahat mamuille. Köyhät leipäjonoon tai hautaa.

    • OiKiitosSuuri

      Punavihreät kantavat enemmän huolta nuorista terveistä elintasopakolaismiehistä jotka on loikkineet äitinsä helmoista Suomeen kuin kantasuomalaisten jaksamisesta. Mutta onneksemme Perussuomalaiset auttaa meitä köyhiäkin kantasuomalaisia. Mitä e köyhimmät voimme palkita Perussuomalaiset äänillämme ja nauttia jytkystä neljän vuoden välein

      • ei.enempää

        "Perussuomalaiset auttaa meitä köyhiäkin kantasuomalaisia."

        Toivottavasti eivät auta enää yhtään enempää. Emme kestä yhtään lisää maksujen korotuksia, leikkauksia, työttömien kiusaamista, ...


    • SuominytHyvä

      Piti hankkia on kommunistijasvatti. Putin suree Neuvostoliitoon hajoamista. Hän olisi halunnut sairaan diktaatuurihallinnon jatkuvan. No diktaattori on Putinkin

    • Seonhyvä

      Perussuomalaiset on rehellinen suomalaisten puolue

    • NiitäTaistolais

      Suomen kommunistit ehkä haluaisivat Neuvostoliiton syntyvän jälleen ja Suomen liitettävän siihen. Vihreissäkin entisiä kovan luokan kommunisteja

    • Palijo

      Ja vasemmistoliitossa

    • Onkosit

      Vaikuttaa kommarilla tuo Ilja

    • Lueksanpunikki

      Mikäs muukaan se on

      • Miksei sitä heitetty rajanyli ?.Ennen kuskattiin punikkeja pitkiäkin matkoja itärajalle.Harmi ettei enää ole vastaavaa,johtuukko bensankalleudesta?.🙅


      • Sieltäkotoisin

        Lieksasta olisi ollut lyhyt matka kyyditä


    • Eisitmillään

      Ei myöskään Venäjään liitytä

    • Eiieiii

      No ei nyt Ve äjään

    • Ehkäpian

      Suomalaisten suurin osa on perussuomalaisia. Kaikki ei äänestäneet vielä

    • OletSurkimus

      Painu Ilja Moskovaan

    • Jahyväonniin

      Suomi on itsenäinen länsimainen demokratia

    • Suurinosa

      Puolustamme Suomea

    • OlenSuomalainenadssadas

      Harmi tosiaan että Ilja valitsi Venäjän. Toisaalta jos Suomi jahtaa Venäjän kansalaista, on parempi varmasti paeta Venäjälle kuin joutua uhriksi.... mutta sellasta se, kun kiihottaa kansaa vihaan tarpeeksi, metsä vastaa kuin sinne huudetaan....

    • RauhaParas

      Ei jahdata ketään

    • Höhhöhyök

      Sdp vasemmistoliitto ja vihreät olivat viimeksi hallituksessa ja leikkasi vanhustenhoidosta ja lisäverotti asumista ja suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

    • Näinhänseoli

      Edellinen hallitus lisäsi yleensäkin verotust josta eniten kärsi köyhimmät

    • Teettehyvin

      Lukekaa Soinin plokia ja Suomen Uutiset

      • miksi.lukea

        Miksi lukea Soinin tai Suomen Ulosteita?


    • Olihyväplokitaas

      Tuli luettua

    • Asdertson

      Ilja Janitskin on paennut Venäjälle.

      Tästä lähtien, JOS noita MV-lehden linkkejä ja "uutisia" tällä palstalla näkyy, tiedätte MISTÄ MAASTA ne ovat lähtöisin!

      http://yle.fi/uutiset/3-9345469

      Ei yllättävää.

      Jos harhauduitte joskus MV-lehteen uskomaan, nyt näette (toivottavasti) sen taustavoimat.

      Vaihtoehdoksi valtamedialle se (eli (Ilja) itseään tituleerasi, mutta kaiken aikaa edusti VENÄJÄN VALTAMEDIAA.

      Näittekö koskaan MV-lehden mollaavan Venäjää?

      • satua.vai.valhetta

        Onko Janustskin Venäjällä?
        Vai kertooko Janutskin olevansa Venäjällä?

        Noissa kun on vissi ero ...


    • kaasuapepponen

      kyllähän janitskilla taitaa olla kytköksiä venäjään.....

      Ja vaikka miten sanotaan että tää lehti olisi tosi isänmaallinen,niin tosiasia taitaa olla sellainen että sitä lehteä tukee venäjä.....ja venäjämieliset.

      Kannattaa olla tarkkana, vaikka olisitkin isänmaallinen,niin kannattaa tarkistaa tarkemmin kyseisen lehden taustat ja niiden tausta henkilöt....

    • OlenjoPerusS

      Kyllä se on turvallisinta ja parasta rakentaa maatamme perussuomalaisella politiikalla. Ensin aina autetaan oman maan avun tarpeessa olevia.

      • hei.me.leikataan

        Juu, se on nähty miten persuhallitus auttaa oman maan väkeä. Mitäs viimeksi onkaan leikattu, oliko se opintotuki vai asumistuki vai mitä? Koulutuksesta ainakin leikattiin taas.


      • PahinVoitettu

        Edellinen hallitus leikkasi vanhustenhoidosta ja lisäverotti asumista ja elämistä. Nyt on ollut pakko vähän leikata jotta saadaan rahaa Suomen eteenpäin menoon pallon mukana


    • Ihkaihana

      Perussuomalaiset on paras puolue suurimmalle-osalle-eli-miljoonille-suomalaisille

    • IhanatPerusS

      Perussuomalaiset ei ole rasistinen eikä tarvitse MV lehteä

    • Eitakuullaei

      Ei onnistu Ilja yrityksesi ei

    • Talvisodanhenki

      Jutuista huomaa että perseen lisäksi on myyty myös sielu.

    • SeEliitti

      Vihervasemmisto ei tykkää hyvää kun nykyhallitus tekee hyvää työtä. Vihervasemmistolla kiire päästä itse ministereiksi

    • ÄänetPs

      Ei päästetä niitä

    • OiSuomiMaa

      Punavihreitö ei haitanne vaikka Suomi liitettäisiin Venäjään kun pääsisivät lähelle Neuvostoliittoa

    • persut.ainoita

      Persut ovat Suomessa ainoa eduskuntapuolue jonka kansanedustajat ovat haikailleet Venäjään liittymisen puolesta.

      Ei tietysti ihme, venäjähän tunnetusti rahoittaa Euroopan äärioikeistoa.

    • Suomenhyöty

      Perussuomalaiset ei koskaan hyväksy Suomen iittämistä mihinkään. Muut luovuttivat osan Suomen itsenäisyydestä ylikansalliselle eu liittovaltiolle mutta Perussuomalaiset ottavat sen takaisin. Perussuomalaiset ovat seuraavien eduskuntavaalien jälkeen ykkönen

      • näin.persut

        Persujen kansanedustajat ovat julkisesti ehdottaneet Suomen liittämistä Venäjään. Kuten tavallista jälkeenpäin asia kielletään, se oli vitsi, kännissä ja läpällä ...


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      275
      3173
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      130
      1157
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      305
      1109
    4. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1077
    5. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      13
      1071
    6. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      941
    7. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      33
      895
    8. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      891
    9. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      67
      852
    10. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      807
    Aihe